DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DayZ (standalone)

Evo,napokon mogu reci,da sam si povecao frame i to drasticno.Otvorio jos 2 jezgre,tako da sada ima oko 40 frame u sumi a u gradovima 35...Zadovoljan jesam i krecemo da rokamo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Lik je odlican :D

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Odlučio sam malo zaigrati DayZ ali imam jedan problem. Igrao sam nekih sat vremena i onda odjednom više ne mogu ni pucati ni udarati sjekirom. Mislio sam da mi je ruka slomljena pa sam iskoristio splint, ali ni to nije riješilo stvar. Zna li netko kako da ovo riješim? Skoro sam poginuo jer nisam mogo udarit zombije...

1971- ∞

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Neki ljudi na FB grupi kažu da im se to desilo i da su samo izašli iz igre i opet ušli unutra. To je svima riješilo problem
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
Roko567 kaže...

Odlučio sam malo zaigrati DayZ ali imam jedan problem. Igrao sam nekih sat vremena i onda odjednom više ne mogu ni pucati ni udarati sjekirom. Mislio sam da mi je ruka slomljena pa sam iskoristio splint, ali ni to nije riješilo stvar. Zna li netko kako da ovo riješim? Skoro sam poginuo jer nisam mogo udarit zombije...

danas mi se to desilo jedno 5 puta, dvaput poginio zbog toga jer su me zombiji ganjali, ali ako možeš izać i uć ponovo u igru trebalo bi ti proradit

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Da, čini se da reloganje riješi problem. Ali, šta ako se to dogodi u škakljivoj situaciji? meni su poderali pristine Light blue check shirt koji sam tražio satima i skoro sam poginuo {#}

1971- ∞

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Malo sam lutao i došao do NEA. Sreo sam nekog lika, pa je još jedan došao, pa još jedan. Svi su bili friendly ali čudni. Imali su puške, jedan je imao blaze, drugi shotgun, treći SKS, ali nisu imali dosta hrane i vode i bili su u odrapanom gearu. Jedan nije imao mikrofon, drugi je imao dvadesetak godina, traći možda 12. Nebitno, opremim ja njih, dam saline ranjenom, dam im hrane, vode, kažem im da lootaju control tower i uzmu što im treba te da ću ja uzeti što je ostalo. Ubio sam kravu, sjeli smo i zapalili vatru, ispeko sam meso i podijelio svima. I tako mi chilali nekih 5 minuta kraj vatrice, razgovarali... Ja sretan što sam pronašao fer i korektne ljude koji nisu trigger happy KOS majmuni i pomogao im iz zadovoljstva. Kad smo završili, ja pokupio vatru i počeo se pozdravljat s njima. I onda mene upita jedan od njih mogu li ga uputiti prema NWA. Ja kažem može, otvorim mapu, otvorim kompas i pokažem im točno gdje moraju ići i na što trebaju paziti. Kad sam završio jedan od njih, onaj od 12 godina, me ispucao sa 10 metaka iz SKS-a. Kad sam umro, njub je ispucao još nekih desetak da bude siguran. Znači pomognem ljudima, opremim ih, pokažem im sve, i na kraju me ubije debil od 12 godina mućki iza leđa.

Nije me briga za gear, nabavim sve potrebno za pola sata jer je loota ko blata. Ono što me nervira je to da je sve više šupaka u igri, sve više novih igrača. Lik je imo Dean Hallov model, i kad sam mu ja reko izgledaš ko Dean Hall on je pitao "Tko je to?". Žalosno ali istinito. U modu sam mogao bez problema naći dobre ljude i igrati sa stranim ljudima. U Standaloneu je to nemoguća misija, pogotovo nakon navale ovih novih igrača.

Ali nebitno, ja ću i dalje biti oprezan, neću KOS-at i probat ću bit friendly prema svima koji mi to dopuste. Jer tako je teže igrat. Mogao sam ubiti sve te likove, da. Vidio sam ih puno prije ali sam prišao oprezno i pozdravio ih. Ali za mene je čar u ovoj igri taj kontakt i komunikacija s ljudima, a ne dupanje najboljeg mogućeg geara i kampanje airfielda. Veće je zadovoljstvo kad pomogneš ljudima ili ubiješ bandite koji su mu ubili prijatelja ili slično. Bar ja tako doživljavam igru

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 3:25 (Roko567).

5 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

E moj Roko ako dosada nisi naučio da kako u IRL tako i na igrici trebas misliti samo na sebe i ne biti takva naivna dobrica onda imam loše vijesti za tebe moj prijatelju...

2 3 hvala 0
16 godina
steelman kaže...
Endymon kaže...

...

Ako DayZ ne vrijedi 24 eura u bilo kakvom stanju, onda ostale igre ne vrijede niti posjetu na piratebay. Rade bi donirao Rocketu 24 eura za kreativnost nego za tamo neki cod, bf4 ili diablo3.

Kakvu tocno kreativnost? Nista u ovoj igri nije niti novo niti originalno... Covjek je napravio mod, svaka cast, ima modera koliko hoces i zombie modova/igara koliko hoces. Napravio ga je na armi 2, sad radi SA na arma 2 engineu sa bohemiinim programerima i outsorcea sve sto ne mogu/ne znaju napravit.

On daje ideje i potpisuje proizvod, sa time da ideja zombie survivala nije njegova... Ne kuzim cemu tolika fama oko njega i "njegove kreativnosti"? Igra cak nema pricu (story mode), vec je open world survival pucacina. Njegova kreativnost prestaje sa "kaj ne bi bilo cool (ubaci ime zombie horror seriala poput walking dead) umjesto gledanja imat kao igru"?

12 godina
Roko567 kaže...

Malo sam lutao i došao do NEA. Sreo sam nekog lika, pa je još jedan došao, pa još jedan. Svi su bili friendly ali čudni. Imali su puške, jedan je imao blaze, drugi shotgun, treći SKS, ali nisu imali dosta hrane i vode i bili su u odrapanom gearu. Jedan nije imao mikrofon, drugi je imao dvadesetak godina, traći možda 12. Nebitno, opremim ja njih, dam saline ranjenom, dam im hrane, vode, kažem im da lootaju control tower i uzmu što im treba te da ću ja uzeti što je ostalo. Ubio sam kravu, sjeli smo i zapalili vatru, ispeko sam meso i podijelio svima. I tako mi chilali nekih 5 minuta kraj vatrice, razgovarali... Ja sretan što sam pronašao fer i korektne ljude koji nisu trigger happy KOS majmuni i pomogao im iz zadovoljstva. Kad smo završili, ja pokupio vatru i počeo se pozdravljat s njima. I onda mene upita jedan od njih mogu li ga uputiti prema NWA. Ja kažem može, otvorim mapu, otvorim kompas i pokažem im točno gdje moraju ići i na što trebaju paziti. Kad sam završio jedan od njih, onaj od 12 godina, me ispucao sa 10 metaka iz SKS-a. Kad sam umro, njub je ispucao još nekih desetak da bude siguran. Znači pomognem ljudima, opremim ih, pokažem im sve, i na kraju me ubije debil od 12 godina mućki iza leđa.

Nije me briga za gear, nabavim sve potrebno za pola sata jer je loota ko blata. Ono što me nervira je to da je sve više šupaka u igri, sve više novih igrača. Lik je imo Dean Hallov model, i kad sam mu ja reko izgledaš ko Dean Hall on je pitao "Tko je to?". Žalosno ali istinito. U modu sam mogao bez problema naći dobre ljude i igrati sa stranim ljudima. U Standaloneu je to nemoguća misija, pogotovo nakon navale ovih novih igrača.

Ali nebitno, ja ću i dalje biti oprezan, neću KOS-at i probat ću bit friendly prema svima koji mi to dopuste. Jer tako je teže igrat. Mogao sam ubiti sve te likove, da. Vidio sam ih puno prije ali sam prišao oprezno i pozdravio ih. Ali za mene je čar u ovoj igri taj kontakt i komunikacija s ljudima, a ne dupanje najboljeg mogućeg geara i kampanje airfielda. Veće je zadovoljstvo kad pomogneš ljudima ili ubiješ bandite koji su mu ubili prijatelja ili slično. Bar ja tako doživljavam igru

A i ja sam pokusavao pristupiti na takav nacin kao ti.Ima supaka da,ali eto ja npr,znao sam naletiti na likove i bili su friendly.Npr,ja i jedan moj frend bili smo u Xelmu,lootali i odjednom kaze mi frend (neki lik je ispred nas)i lik je bi ozgiran do bola i ja vec bio spreman da ubijem,ali moj frend krenuo pricat sa njime i vidi se da je friendly.Dosao sam i ja,bio sam oprezan,posto je imao kalas i full gear,malo se ispricali,otpratili ga i to je to.Ali isto tako,naletio sam na ljude koji nemaju nista i krenem friendly friendly i on me pocne samarat.I onda kada ubijem bambija,onda kao sam bandit xD.Jbg,100 ljudi 100 cudi.

15 godina
neaktivan
Kamikaza1600vti kaže...
Roko567 kaže...

danas mi se to desilo jedno 5 puta, dvaput poginio zbog toga jer su me zombiji ganjali, ali ako možeš izać i uć ponovo u igru trebalo bi ti proradit

i meni se to jučer dogodilo.. al je admin očito bio online i nakon 5 min vanredno restirao server... rekao zbog cheatera resetiramo.. poslije je bilo ok..

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 9:48 (Laxx).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pogledao sam zadnjih nekih 20tak stranica i ne vidim, a da baš ne vrtim svih 160, jel ima neki Vent ili podatci o serverima di igra domaća ekipa?

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na svih 160 str. ti nigdje nema podatak o tome gdje igra domaća ekipa. Odnosno, na postove takvog tipa forumaši odgovaraju da igraju na raznoraznim serverima, a najčešće se logiraju na servere na kojima im trenutno igra neki friend ili više njih. Poz.

battlelog: BucoKTM
12 godina
BucoKTM kaže...

Na svih 160 str. ti nigdje nema podatak o tome gdje igra domaća ekipa. Odnosno, na postove takvog tipa forumaši odgovaraju da igraju na raznoraznim serverima, a najčešće se logiraju na servere na kojima im trenutno igra neki friend ili više njih. Poz.

Neznam,ja sam nasao server gdje je domaca ekipa.Ali bas njihov je server.E sada,zaboravio sam ip adresu i ostalo xD

15 godina
neaktivan
BucoKTM kaže...

a to sam si mislio za severe al opet mislio sam MOŽDA je netko naveo nekih par servera negdje... al opet sječam se od Mod-a i Venta... 10tak ljudi odavdje je "visilo" na nekom Ventu i igralo zajedno Mod, al naravno da više ne sječam i nemam više podatke o tom Ventu :)

12 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

E moj Roko ako dosada nisi naučio da kako u IRL tako i na igrici trebas misliti samo na sebe i ne biti takva naivna dobrica onda imam loše vijesti za tebe moj prijatelju...

Pročitaj još jednom post, ja pokušavam pomoć svima koji mi dopuste. Jednostavno tako volim igrat, tako je teže i zabavnije, najlakše je spucat lika u facu bez da progovoriš riječi. Meni je zabavna komunikacija s ljudima, kad mi se roka odem na Battlefield. Nisam neki novajlija, imam 200 sati u modu i 200 sati u Standaloneu, isprobao sam sve moguće načine igranja. Bio sam trigger happy KOS retard, glumio da sam friendly, pljačkao ljude, bio bandit, itd. Ali više mi vrijedi da nađem nekoga pa pokušam uspostavit komunikaciju i vidim šta će dalje bit...

btw. u životu misliš samo na sebe? Mora da te ljudi jako vole

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 14:04 (Roko567).
15 godina
neaktivan

Ma iz frendly spike puno češće ispadne neke fora za***ancija... ak ništa drugo zabavnije je i bandit bit u grupi ^^

13 godina
Roko567 kaže...
Dr.Feel kaže...

Pročitaj još jednom post, ja pokušavam pomoć svima koji mi dopuste. Jednostavno tako volim igrat, tako je teže i zabavnije, najlakše je spucat lika u facu bez da progovoriš riječi. Meni je zabavna komunikacija s ljudima, kad mi se roka odem na Battlefield.

Ovaj bambi je trebao pomoc pa je roko inzistirao da ga nahrani... kiwiom i razno-raznim drogama ;)

U know, komunikacija and stuff...

EDIT: FYI slike su starije, mozda vec prije postane ovdje

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 16:06 (Et_Tu_Brute?).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas sam upao u Elektro i vrlo brzo na sebi skupio 7-8 zombija, bit ce da su dodali pokojeg, ali treba jos, iako i ovako vec postaje zabavno. Ono sto sam primjetio je da igra malo bolje radi, ima se koji fps vise, nesto su optimizirali.

Citao sam koji predhodni post i samo cu vam reci da nema potrebe pokusavat uspostaviti kontakt, zadnjih 10 ljudi koje sam prvi vidio nisam kosao, bas da vidim sto ce se desiti, 3 puta uspostavljen kontakt, da bi me dva od ta 3 pokusali ubiti prvom prilikom, ovih 7 drugih odmah puca, jedan normalan kontakt sa dva lika s kojima sam lutao po mapi 45-60 minuta i onda ja na svoju stranu oni na svoju, nisu pucali na mene, za divno cudo. Iako kada bude x5 zombija koliko ih je danas bilo u Elektru, stiglo bi se nesto u trku solo lootat, ali bi svakako bio potreban co op, tako da to mozda pormjeni pristup nekima koji danas kosaju.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Roko567 kaže...
Dr.Feel kaže...

Pročitaj još jednom post, ja pokušavam pomoć svima koji mi dopuste. Jednostavno tako volim igrat, tako je teže i zabavnije, najlakše je spucat lika u facu bez da progovoriš riječi. Meni je zabavna komunikacija s ljudima, kad mi se roka odem na Battlefield.

Ovaj bambi je trebao pomoc pa je roko inzistirao da ga nahrani... kiwiom i razno-raznim drogama ;)

U know, komunikacija and stuff...

EDIT: FYI slike su starije, mozda vec prije postane ovdje

Kao što sam već napisao gore, probao sam igrati na svakakve načine. Zarobljavanje nevinog bambija, uzimanje njegove krvi,šopanje ga trulim voćem te "analno čišćenje" je također jedan od načina igranja. Tek kad probaš sve možeš odlučit kako ćeš igrat, do tad ne znaš zapravo šta ti se najviše sviđa

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 16:20 (Roko567).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://www.twitch.tv/fr4nk_horrig4n

Evo 0.48 novi je izaša. Loša je kvaliteta ali čisto iz dosade ako van se da pogledat šta ima nova. Istražit ćemo. Nema više gledanja kroz zid.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas mi se desilo neočekivano :D čini se da se u zadnje vrijeme svi igrači drže istočne obale, svoga PvP Berezina i NEAF-a.

Išao sam putem Elektra na poprilično napućenom serveru (bilo je 31 od 40 igrača, kad sam se ulogirao). U Elektru nikoga nisam vidio, a čak sam se zadržao nekih 20-ak minuta da obiđem poznate lokacije..

No tada je došao Cherno, i tamo se desilo. Lik, ful zgearan, kao i ja, nabasa na mene u vatrogasnoj stanici. Podignuli smo oboje oružje, ja SKS, on AKM čini mi se, ali nitko nije zapucao.. Počeli smo razgovarati i onda mi se vratio onaj prvi filing od DayZ-ja, onaj šok nekakvi koji dođe kad sretneš nekog lika, koji predstavlja opasnost. Lik je bio korektan, i razišli smo se tamo. Tko bi rekao da ću od tih 30-ak ljudi naići baš na poštenog igrača

Kasnije, od Cherna pa sve do šuma iznad airfielda nisam vidio žive duše.. Airfield potpuno prazan, sav loot tamo..

Onda sam krenuo prema zloglasnoj zelenoj planini, čisto zbog gledanja znamenitosti :P lijep je taj Chernarus

neki prošli život, eksplozije iznad berezina neki prošli život, eksplozije iznad berezina
ja i moja cura ja i moja cura

5 1 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...

Evo 0.48 novi je izaša. Loša je kvaliteta ali čisto iz dosade ako van se da pogledat šta ima nova. Istražit ćemo. Nema više gledanja kroz zid.

ne znam za ostatak ali meni je crni ekran. vidim samo tvoju sliku u doljnjem ljevom uglu.

15 godina
neaktivan
Prije nekih 20-ak minuta je radilo kako treba, sad je i meni samo crnilo, a zvuk i logo su tu
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
Hedrick kaže...

ne znam za ostatak ali meni je crni ekran. vidim samo tvoju sliku u doljnjem ljevom uglu.

Presta san strimat, ali san zaboravia kliknit stop stream :D, izgasia san samo screen capture. Uskoro se vraćan T-comu, brzina uploda će mi bit 2.2 M/Bit pa ću moć kvalitetnije strimat. Za sada iman samo 1.1

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 19:57 (Hedrick).
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
letece_prase kaže...
Hedrick kaže...

Presta san strimat, ali san zaboravia kliknit stop stream :D, izgasia san samo screen capture. Uskoro se vraćan T-comu, brzina uploda će mi bit 2.2 M/Bit pa ću moć kvalitetnije strimat. Za sada iman samo 1.1

u mene je 2 upload pa nije nešto posebno na ovih par strategija i RO2 je dobar stream onako ne loš,a na DayZ nisam ni proba {#}

Team32Ipe77
12 godina
Roko567 kaže...
Dr.Feel kaže...

Pročitaj još jednom post, ja pokušavam pomoć svima koji mi dopuste. Jednostavno tako volim igrat, tako je teže i zabavnije, najlakše je spucat lika u facu bez da progovoriš riječi. Meni je zabavna komunikacija s ljudima, kad mi se roka odem na Battlefield. Nisam neki novajlija, imam 200 sati u modu i 200 sati u Standaloneu, isprobao sam sve moguće načine igranja. Bio sam trigger happy KOS retard, glumio da sam friendly, pljačkao ljude, bio bandit, itd. Ali više mi vrijedi da nađem nekoga pa pokušam uspostavit komunikaciju i vidim šta će dalje bit...

btw. u životu misliš samo na sebe? Mora da te ljudi jako vole

Evo i mene jucer neki lik spuco.Bili ja i moj frend u svjetlo i lag fest naravno.Dolazi neki bambi do mog frenda i ja kazem daj da ga ubijem jer je imao sjekiru vani i on krene razgovarat sa njime a ja sam bio kod bunara i imalo clean shot.I on njega nesto pita i li kpocne da ga lupa sa sjekirom a ovaj njega SKS-om.Naravno,radi uzasnog laga,sve zivo je misao i u crvenu kucu.Pocne ludit moj frend jer ga je lik ubio ja dodjem do vrata i vidim ovaj lupa mog frenda na podu ja njega mosinom ranim,lik se okrene i zakuca me 2 puta sjekirom i krepo.Poludio sam najvise na frenda,sto kada sam imao clean shot da ubijem majmuna,on hoce diskutirat sa njime.Nakon respawna,malo lootao,krenem jesti i lik mi dodje u trgovinu i spuca me sa mosinom.Mislim ono...JEO SAM U PM!!!Niti zdravo niti da pita sta kako gdje.Jednostavno ima takvih ljudi,koji vole BF,COD gameplay.A po meni to onda nije gust.

12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kakvu tocno kreativnost? Nista u ovoj igri nije niti novo niti originalno... Covjek je napravio mod, svaka cast, ima modera koliko hoces i zombie modova/igara koliko hoces. Napravio ga je na armi 2, sad radi SA na arma 2 engineu sa bohemiinim programerima i outsorcea sve sto ne mogu/ne znaju napravit.

On daje ideje i potpisuje proizvod, sa time da ideja zombie survivala nije njegova... Ne kuzim cemu tolika fama oko njega i "njegove kreativnosti"? Igra cak nema pricu (story mode), vec je open world survival pucacina. Njegova kreativnost prestaje sa "kaj ne bi bilo cool (ubaci ime zombie horror seriala poput walking dead) umjesto gledanja imat kao igru"?

Lik je povezao open world,fps, rpg i multiplayer. Vec 15 godina cekam takvu igru, jos samo da neko napravi dobru tipa fallout ili skyrim+ MMO, svijet ko skyrim i umjesto auta da mozes na zmajevima letit, znaci sve spelove moras ciljat ko u FPS a ne WOW budalastine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 9:56 (steelman).
12 godina
steelman kaže...
Rhodin kaže...

Lik je povezao open world,fps, rpg i multiplayer. Vec 15 godina cekam takvu igru, jos samo da neko napravi dobru tipa fallout ili skyrim+ MMO, svijet ko skyrim i umjesto auta da mozes na zmajevima letit, znaci sve spelove moras ciljat ko u FPS a ne WOW budalastine.

Lik je povezao sve i ovo je super...ali na papiru.Trenutno,50%stvari,su ili u bugu ili se moraju doradjivati.Vjerujem,da je mozda neka druga ekipa za stolom,znaci malo profesionalnija,da bi ovo odavno vec bilo u beti i u dobrom stanju.Ovako,jbg,cekajmo da srede(ako srede)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 10:30 (Endymon).
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Lik je povezao sve i ovo je super...ali na papiru.Trenutno,50%stvari,su ili u bugu ili se moraju doradjivati.Vjerujem,da je mozda neka druga ekipa za stolom,znaci malo profesionalnija,da bi ovo odavno vec bilo u beti i u dobrom stanju.Ovako,jbg,cekajmo da srede(ako srede)...

Nemoj previse ocekivat od ove ekipe. Ovaj engine koji oni koriste trebalo bi 5 godina da se sve popravi, a tolko nemaju. Ja sam se nadao da ce na kraju modovi za DayZ popravit stanje al kad malo pogledam trenutne modove za Arma 2 dayz sve je jasno, svi samo hoce 9000 cars, pay2win, na koji god server se spojim admin abuse na sve strane, ubis donatora dobis ban, trenutno igram na dystopia dayz i 80% populacije su im donatori, sva sreca nemaju pojma o igri pa ih rokamo sa mi17 helicem, jucer pobio 100 likova u baloti koji su se spawnali sa m14, m107 itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 11:06 (steelman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice