Ono sta mene najvise nervira,je ono prokleto hoopanje,zombi prolaze kroz zidove i glicanje kroz zidove....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali tvoj nacin igre bi od deathmatcha napravio team deathmatch?
isto tako bi klanovi uvjek imali "safe house" gdje kad pogines mozes lako vratiti opremu, a to ne ide u korsit igrivosti survival igre.
Slozena je stvar sa containerima...moras omogucit ljudima da ostave dragocijenosti, al isto tako, nesmis im dopustati da skupljaju kao vjeverice stvari za crne dane jer je koncept igre da sto duze ostanes ziv.
Mali containeri su cini mi se najbolji kompromis, ili pak veliki a da se ne mogu stavljat odredjeni tipovi stvari kao sta npr. sada nemozes staviti metke u medic box...
diskutabilna tema...
Pa mora neki end game content biti u igri, nece se valjda cijela igra svesti na to da trcis okolo i trazit grah da ne umres od gladi. DayZero su isli na tu "survival" spiku i gle gdi su sad, niko ne igra jer nema smisla opce igrat, nemas kaj za radit.
Baserading, clan wars i slicne stvari, to treba DayZ da zadrzi igrace.
Znaci hopas i ostaje ti sve osim itema kojima mozes ubit nekoga. Imas hranu, odjecu, torbu, cugu u torbi, bandaze ali M4 ili SKS ti ostaje na drugom serveru. Time bi se eliminiralo hopanje radi skupljanja gira ali bi se moglo hopat bez da si pusionicar koji ide od nule.
A kakva glupost boze... Ili ce bit privatni hiveovi di ce sve bit na jednom serveru ili ce bit public hive... Sta ces sad stavit jabuku, noz, maslac i stap na public hive a ostalo na private ma daj ajde
Vjerujem da je problem sa bazama ili satorima prakticki nemoguc trenutno, da se to uvede nakon 10 dana ne bi imao gdje proci jer bi svuda stojale baze i satori. Dokle god bi se to vezalo za hive, mislim da je nemoguce.
Jel bia update ikakav danas?
Ja mislim da nije nista bilo.
Jel bia update ikakav danas?
Je neki security update, ništa više.

Nije nego Dean halll je mislio izbacit 0.45 danas ali nije stabilan
Najbolja igra svih vremena postaje jos bolja.
jest ce mo divljac dok ne pocnemo rigat, a onda kad se izrigamo jest ce mo jos malo...
Kakve su sanse ulovit divljac sa nekakvim hladnim oruzjem, onako rambo style?
jest ce mo divljac dok ne pocnemo rigat, a onda kad se izrigamo jest ce mo jos malo...
Pa kravu možeš zatuć bez problema sjekirom
Pa kravu možeš zatuć bez problema sjekirom
beef for me, beef for you... beef for everyone!
fiestaaaaa....
Ovo mi je jedan od najdražih updateova, iako nisam dugo igrao. Mislim da će ovo bit taj update vrijedan ponovnog dolaska :D
Ima li datum izlaska tog update-a?
SoonTM
Da li ste primjetili da je puno vise zombiea u gradovima od jucer navecer i da ih puno vise napada odjednom onako skoro kao u hordi :)
Ja bi rekao - napokon !!
Da li ste primjetili da je puno vise zombiea u gradovima od jucer navecer i da ih puno vise napada odjednom onako skoro kao u hordi :)
Ja bi rekao - napokon !!
Ja sam primjerio na experimentalu da ima nešto više zombija a jučer mi se i na ovim normalnim serverima učinilo da ih je puno više po gradovima.
Da to sam skuzio i ja da ima vise na exp. Ali stari moj, kad na tebe se zalete 5-6 komada i prolaze kroz zidove i dalje onda bolje da nisu dirali nista. Ili kad te "cuju" tri kilometra od grada i pocnu trcat za tobom :(
Ja zelim da to poprave :((((
Ima li iko slicnu konf ko ja, ne znam bi li uzea ako nmg podrzat...
Da imas neznam kakav PC nece ti igrica super radiit. Ovo sto ti imas na zalost je lose. Vjerujem da ce ti nakon nekoliko minuta igranja vjerojatno ici na zivce sto imas 10-20 fpsa pogotovo u velikim gradovima.
Da to sam skuzio i ja da ima vise na exp. Ali stari moj, kad na tebe se zalete 5-6 komada i prolaze kroz zidove i dalje onda bolje da nisu dirali nista. Ili kad te "cuju" tri kilometra od grada i pocnu trcat za tobom :(
Ja zelim da to poprave :((((
Trebali bi uskoro to popraviti sa zidovima sudeći po slikama a i zombije sad možeš ubit jednim udarcem.
Meni je nejasno kako ovi youtuberi koji igraju DayZ imaju preko 30 FPSa, a meni frend sa monstruoznim kompom dobija jedva 20 FPS u gradovima i 28 na livadama (10 u sumama)
Konkoretno znam da Towellie ( streamer ) ima 60ak fpsa jer koristi 2 masine za streamanje, tj jedan je PC za igru a drugi je za stream. Te njemu igrica radi ok. Dok drugi svi imaju problema, znaci nema osobe koju sam ja vidio da ima stable fps, naravno sa nekom normalnom grafikom ne sve na ultra.
Jedino se moze dogoditi da igrica radi bolje na Intel CPU ( ne bi volio ulaziti u zasto i kako bolje radi ) i navodno da ima bolji FPS i kad se instalira na SSD.
Sve ostalo se samo moze cekati fix za igru.
Meni je nejasno kako ovi youtuberi koji igraju DayZ imaju preko 30 FPSa, a meni frend sa monstruoznim kompom dobija jedva 20 FPS u gradovima i 28 na livadama (10 u sumama)
U šumi nebi triba imat nikakih problema sa fpson. U gradovima ja iman oko 15-30 fpsa, na livadama od 50-60 (vsync uključen), postavke svakakve :D.
U šumi nebi triba imat nikakih problema sa fpson. U gradovima ja iman oko 15-30 fpsa, na livadama od 50-60 (vsync uključen), postavke svakakve :D.
Da bas to. Zato neki ljudi tvrde da je bolje instalirati na SSD jer navodno ima bolji loading???... dont know
Ja je imam na ssd-u instalirano pa imam ( pogotovo id kad je vise zombiea) 12-18 fps grad sad je vec neigrivo i 30-38 vani - znaci nije bas
Iskreno ne znam, sada cu si skinuti cracked.. Naravno samo da isprobam kako igra ide na mojoj masini posto si mozda kupim uskoro pa da se ne shebem (kao sto sam jednom dao 200kn za Skyrim a nisam ga mogao gurati na vise od 25 FPS .-.)
Pametno. Bas veceras razmisljam malo nabaciti experimental, ako ne bude previse lag stvaralo.