DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Upravo tako {#}

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
dobio sam gaa xD uglavnom, spwnao sam se prvi put. i padala je kiša, bio sam gladan, naletio je zombi, umro sam :P
drugi put sam imao nešto više sreće jer sam našao neki loot (sjekira, vjetrovka i čizme, te puno hrane). e sad, otišao sam van iz igre, i kad sam se vratio, na istom serveru, opet sam se spawnao bez ičega, na drugom mjestu.. može mi netko objasniti zašto, i što se baš događa kad ja odem iz igre. hvala
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...
dobio sam gaa xD uglavnom, spwnao sam se prvi put. i padala je kiša, bio sam gladan, naletio je zombi, umro sam :P
drugi put sam imao nešto više sreće jer sam našao neki loot (sjekira, vjetrovka i čizme, te puno hrane). e sad, otišao sam van iz igre, i kad sam se vratio, na istom serveru, opet sam se spawnao bez ičega, na drugom mjestu.. može mi netko objasniti zašto, i što se baš događa kad ja odem iz igre. hvala

Kad odes iz igre jos malo sjedis na podu 30 sekundi i tek onda te makne sa servera. Ako te u tih 30 sekundi neko ubije onda se spawnas gol na obali :P

1971- ∞
16 godina
DayZ (standalone)

NOpe... igrao je na serverima koji su povezani na različiti HIVE-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na koji da se server spojim? da stalno imam svoj character? na koji se vi spajate? :P
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovo ce biti zanimljivo ljudima koji prate kanal FRANKIEonPC, sasvim solidni dokazi da covjek hacka. Pratim ga odkad je poceo sa DayZ videima, i obozavam mu kanal ali sam vise nego uvjeren da hacka.

Ipak je malo cudno da je u skoro svakoj epizodi (onim ranim epizodama) sam samcat ubijao grupe od 4-5 ljudi i tako lako nalazio crash site (vec skoro 3 mjeseca igram DayZ na serverima koji imaju od 300 do 400 crash siteova pa nisam naletio niti na jedan jedini), a jos je cudnije sto u tim "bitkama" protiv timova od petoro ljudi rijetko kada primi metak, da ne spominjem koliko rijetko umire. Mislim, moze covjek biti oprezan, ali uz toliko bandita i smjerova iz kojih mogu naletjeti, ne mozes toliko dugo biti ziv.

Evo sada u najnovijem videu, ima toliko srece da je nasao dva Vodnika, kupio jedan (ili dva, nisam siguran) helikoptera, ima vise nego odlicnu bazu, masu odlicnog geara i masu golda , a na serveru igra jedva jedan dan. Dok ljudi koji igraju vise od njega imaju jedva toliko zlata da si obicni auto kupe kamoli Vodnik i (skoro) neunistivi helikopter.

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/13rruz/frankieonpc_a_hacker_please_read_before_you/

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 19:03 ($Mikulich$).

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Frankie je profic i nista vise... Odlicno igra i zna dobro editat pa lijepo od 20 sati igranja slozi pola sata epizode.

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Ipak je malo cudno da je u skoro svakoj epizodi (onim ranim epizodama) sam samcat ubijao grupe od 4-5 ljudi i tako lako nalazio crash site (vec skoro 3 mjeseca igram DayZ na serverima koji imaju od 300 do 400 crash siteova pa nisam naletio niti na jedan jedini), a jos je cudnije sto u tim "bitkama" protiv timova od petoro ljudi rijetko kada primi metak, da ne spominjem koliko rijetko umire. Mislim, moze covjek biti oprezan, ali uz toliko bandita i smjerova iz kojih mogu naletjeti, ne mozes toliko dugo biti ziv.

Lol, to ti nema smisla, optuziti da hacka zato jer je oprezan. I jos nesto, nije ti palo na pamet da covjek nece ubaciti video gdje ga je ubilo par puta zaredom, ili imao dobru "pricu" pa je poginio i onda odlucio je ne staviti na youtube?

Dovoljno je ne biti njubara i imati malo srece, pa onda nije problem rijesavati druge timove. I nemam rijeci na to da nisi nasao niti jedan heli crash u tri mjeseca, jos kad ih imaju po 300-400!?! ccc

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
DayZ (standalone)

Na videu u linku, Taviana Mod, ubije zombija sa 1 metkom iz M1911. Dok u bolnici samu u desnom dijelu do pulta ima 4 kutije sa medicinskom opremom.

Loše i dobro kod tih silnih modova je što sam možeš modificirati što god hoćeš, kako i sam imam server za Epoch Mod, mogu namjestiti hoće li se u šupi pored ceste spawnati toaletni papir ili kutija sa full sniper gearom.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ovo ce biti zanimljivo ljudima koji prate kanal FRANKIEonPC, sasvim solidni dokazi da covjek hacka. Pratim ga odkad je poceo sa DayZ videima, i obozavam mu kanal ali sam vise nego uvjeren da hacka.

Evo sada u najnovijem videu, ima toliko srece da je nasao dva Vodnika, kupio jedan (ili dva, nisam siguran) helikoptera, ima vise nego odlicnu bazu, masu odlicnog geara i masu golda , a na serveru igra jedva jedan dan. Dok ljudi koji igraju vise od njega imaju jedva toliko zlata da si obicni auto kupe kamoli Vodnik i (skoro) neunistivi helikopter.

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/13rruz/frankieonpc_a_hacker_please_read_before_you/

Hebemu nemojte to postat, nemojte mi pokvarit najbolji jutub kanal. Da niste nista rekli sad bi nastavio gledat i uzivao u videima, a sada cu samo mislit hacka, hacka, hacka..

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa jbg ljudi, i ja obozavam Frenkija, ali mu se jako rijetke stvari dogadaju jako cesto, a na linku koji sam postavio ima nekoliko solidnih dokaza koje je Frankie neuspjesno pokusao pobiti. A cinjenica je da dokaza (naravno ima i dosta gluposti, ali se zna naci stvarno dosta cvrstih dokaza) ima sve vise, a ni Frenki niti njegovi fanovi ih ne mogu pobiti.

Iskreno se nadam da ne hacka, ali sve mi se cini da ipak hacka, ili je hackao

0 4 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

poslano prije 1 godina*,

Otkad je to bilo decki moji....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Mislim da je sve to više do sreće i do toga da on stvarno nenormalno puno igra i editira snimljene videe.

Scena na Airfieldu u videu - tip je u 3 hangaru u nizu na otvorenom i u proneu dalekozorom ih promatra u Fire Station tornju. Da igraš protiv mog kolege ili iole boljeg igrača bio bi mrtav već 25 puta. Onda ih pusti da izađu iz Fire Stationa, pa se Frenkie i partner stanu iza prvog hangara. Tip potom trči (znači čuje se po asfaltu) do tog prvog hangara i izleti sa punim tijelom vidjeti što je sa bočne strane hangara. Naravno popio je Frenkiev metak iz leana.

Druga scena - Frenkie stoji u trokutu na raskrižju, u bijeloj kuti i pored njega - znači niti 3 metra, po cesti prođu 2 kamiona. Jedan kamion stane 50 metara od raskržja tako da je okrenut prema Frenkiu i sva 3 tipa ostanu u kamionu - naravno Frenkie ih ubije kao glinene golubove. Još je gore ako ga nisu vidjeli, jer se igrača - pokret - vidi i iz Blackhawka koji ide 200 km/h na 150 metara visine, dok tipa u bijeloj kuti pored ceste trebaš biti slijep ne primjetiti - pogotov ako ih je troje u autu jer onda dvojca mogu gledati svaku stranu čime praktički pokrivaš cijelih 360° oko vozila i samim time imaš bolji pregled nego pješak iz trećeg lica

Treća scena - Frenkie vozi gumenjak dok partner skauta, i partner primjeti tipa iza stabla na 150m. Ako tip iza stabla nije primjetio gumenjak je slijep, a izuzetno je loš igrač jer je izvirivao iz zaklona bez da je ispucao bar jedan metak.

Četvrta scena - Frenkie ispred velike stijene primjeti tipa u boru preko ceste (100m max) i sakrije se iza tog kamena pa pokušava upucati tipa. Zatim ispali 3 metka u taj zaklon-kamen bez da shvati da mora malo podignuti nišan jer puca u kamen - zbog toga nije dobro scopati iz trećeg lica jer nemaš dobru predođbu visine zaklona. Na kraju tipa ubije partner koji ga je flankao.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vama ocito nije jasno kolko noobova (da ne kazem debila) igra ovo. Jednostavno ne igraju igru na nacin koji se mora igrati. Ne znaju kako i ne razmisljaju. Trce, a da ne znaju kam trce, a ovo nemres igrat ako prije nisi napravio plan..kako, kamo i zbog cega..Nebus iso u Berezino razgledavat ga il zato kaj ti je grad lijep i to na punom serveru lol
A kaj se frenkija tice, frajer je prvenstveno zabavljac i njegovi videi su uglavnom zabavnog sadrzaja tak da tu ima i dosta sceniranog sadrzaja i montaze. Ipak frajer zaraduje na tome.
To da je cheater ne vjerujem, a ak nekome zelis nes zakacit uspjet ces kad tad.. 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...

Vama ocito nije jasno kolko noobova (da ne kazem debila) igra ovo. Jednostavno ne igraju igru na nacin koji se mora igrati. Ne znaju kako i ne razmisljaju. Trce, a da ne znaju kam trce, a ovo nemres igrat ako prije nisi napravio plan..kako, kamo i zbog cega..Nebus iso u Berezino razgledavat ga il zato kaj ti je grad lijep i to na punom serveru lol

A kaj se frenkija tice, frajer je prvenstveno zabavljac i njegovi videi su uglavnom zabavnog sadrzaja tak da tu ima i dosta sceniranog sadrzaja i montaze. Ipak frajer zaraduje na tome.

To da je cheater ne vjerujem, a ak nekome zelis nes zakacit uspjet ces kad tad.. 

I ja sam debil povremeno, trčao sam po Balota Airfieldu nakon što su nam sa Blackhawkom spalili Humvee, pa nisam dobio M134 nego metak od DMR-a tipa koji se iskrcao dok sam se ja skrivao. To uopće nije problem.

Problem je hvaliti se takvim killovima, pogotovo što Frenkie očito pokazuje da mu je to jaaaaaako bitno čim provodi dane editirajući te videe. Mislim tih 25 minuta ne predstavlja apsolutno ništa što ne doživiš na boljem serveru, osim što bi i Frenkie vjerojatno 4 puta bio mrtav da se radilo o boljim igračima.

I nije on odmah počeo na tome zarađivati, a vjerujem da ni nakon 1000 dana koje provodi snimajući ne zarađuje neku lovu. No to nije bitno.

Mogu ja reći da je zanimljivo i super jer zarađuje na nečemu što ga vjerojatno uveseljava, no opet moram reći da je većina tih videa nešto što ja ne bih objavljivao. Ubio je kolega sa PKM-om mountanim na OffRoad dvojcu dok su mjenjali gumu na Armed Hummveu i ne pada mi napamet to spominjati kao nešto bitno. A Frenkie je ubio dvujcu koja su se parkirala ispred njega i ostala u vozilu. I to je snimio i imao potrebe objaviti.

Opet ni to nije loše, jer ima i dosta solidnih uradaka.

Ne znam za cheatove, no sa M1911 se ne može ubiti zombija, pogotovo ne sa jednim metkom u rame.

14 godina
neaktivan
wyks kaže...
Sale_ds kaže...

I ja sam debil povremeno, trčao sam po Balota Airfieldu nakon što su nam sa Blackhawkom spalili Humvee, pa nisam dobio M134 nego metak od DMR-a tipa koji se iskrcao dok sam se ja skrivao. To uopće nije problem.

Problem je hvaliti se takvim killovima, pogotovo što Frenkie očito pokazuje da mu je to jaaaaaako bitno čim provodi dane editirajući te videe. Mislim tih 25 minuta ne predstavlja apsolutno ništa što ne doživiš na boljem serveru, osim što bi i Frenkie vjerojatno 4 puta bio mrtav da se radilo o boljim igračima.

I nije on odmah počeo na tome zarađivati, a vjerujem da ni nakon 1000 dana koje provodi snimajući ne zarađuje neku lovu. No to nije bitno.

Mogu ja reći da je zanimljivo i super jer zarađuje na nečemu što ga vjerojatno uveseljava, no opet moram reći da je većina tih videa nešto što ja ne bih objavljivao. Ubio je kolega sa PKM-om mountanim na OffRoad dvojcu dok su mjenjali gumu na Armed Hummveu i ne pada mi napamet to spominjati kao nešto bitno. A Frenkie je ubio dvujcu koja su se parkirala ispred njega i ostala u vozilu. I to je snimio i imao potrebe objaviti.

Opet ni to nije loše, jer ima i dosta solidnih uradaka.

Ne znam za cheatove, no sa M1911 se ne može ubiti zombija, pogotovo ne sa jednim metkom u rame.

Kaj netko gleda njegove videe zbog killova ili zbog toga kaj su dobro scenirani i zabavni, a i pokusava ufurat pricu u sve to. Ja gledam zbog ovog drugog..ko da seriju gledam, eto ja to tak dozivljavam.

Da ne ispadne da ga sad branim il kaj ja znam, zivo mi se hebe za njega. Al da ima jedistven sadrzaj na jubitou kaj se tice dana Z, to je istina... barem ja nisam jos naisao na nesto slicno.

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
11 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
wyks kaže...
Sale_ds kaže...

Kaj netko gleda njegove videe zbog killova ili zbog toga kaj su dobro scenirani i zabavni, a i pokusava ufurat pricu u sve to. Ja gledam zbog ovog drugog..ko da seriju gledam, eto ja to tak dozivljavam.

Da ne ispadne da ga sad branim il kaj ja znam, zivo mi se hebe za njega. Al da ima jedistven sadrzaj na jubitou kaj se tice dana Z, to je istina... barem ja nisam jos naisao na nesto slicno.

Slican sadrzaj imaju DevilDogGamer (njega znam dobar je tip) i RhinoCrunch koji je debil (trolla tesko, potice hackanje po raznim serverima a da ne spominjem da su mu na vlastitom serveru admini balavci od 11 godina)

12 godina

Ja najvise pratim onog Brickwallsgames...lik bas se uzivi u igru i napravi mi onaj pravi stih survivala.Ponekad mi tih 15 min,bude bolje nego moje igranje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 9:04 (Endymon).
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ja najvise pratim onog Brickwallsgames...lik bas se uzivi u igru i napravi mi onaj pravi stih survivala.Ponekad mi tih 15 min,bude bolje nego moje igranje.

uzivim se i ja ali me ne spasava od umiranja svakih pola sata uz sav moj oprez hahaha Mozda bih trebao probati obicne servere, inace igram na hardcore serverima

12 godina
DayZ (standalone)

Aha,ma ja nikad ne idem na hardcore.Vjerujem,da jos nisam spreman za tamo.Nego,sta na hard core ima izmjena dan i noc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Aha,ma ja nikad ne idem na hardcore.Vjerujem,da jos nisam spreman za tamo.Nego,sta na hard core ima izmjena dan i noc?

Prije je izmjena dan/noc bila sasvim normalna, ali su je makli jer se previse ljudi ocigledno boji mraka. Sada je uglavnom na hardcore serverima, ali se nade na ponekom od obicnih servera. Na hardcore serverima isto tako nema 3rd person, znaci nema onih sranja i prednosti (npr nemos se sakriti iza zida i zahvaljujuci 3rd person gledati cijeli hebeni cherno bez da itko vidi tebe).

I nisam siguran, ali mislim da i oruzja rade veci damage jer nekak brze umrem na hardcore serveru nego na obicnom.

(ofc govorim o modu, ispricavam se zbog toga ali tema za mod je totalno zamrla)

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni je noc odvratna jer nista ne vidim, al bas ono nista na svom sugavom monitoru, a ona baterija sto ju bobijemo je iznimno losa, pa eto, klonim se nocnih servera.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Meni je noc odvratna jer nista ne vidim, al bas ono nista na svom sugavom monitoru, a ona baterija sto ju bobijemo je iznimno losa, pa eto, klonim se nocnih servera.

Meni se isto ne svida to sto nista ne vidim (doduse military flashlight je stvarno kvalitetna i dobro svijetli), ali mi se svidja zato sto igra po noci doista postaje survival horor, sa svim nocnim zvukovima, creepy muzikom, zvukovima zombija (koji su i po danu stvarno creepy) i neizvjesnocu- ne znas tko je iza sljedeceg kuta, ili tko sjedi u travi i samo cekas metak u facu

13 godina
$Mikulich$ kaže...
Jonja kaže...

Meni se isto ne svida to sto nista ne vidim (doduse military flashlight je stvarno kvalitetna i dobro svijetli), ali mi se svidja zato sto igra po noci doista postaje survival horor, sa svim nocnim zvukovima, creepy muzikom, zvukovima zombija (koji su i po danu stvarno creepy) i neizvjesnocu- ne znas tko je iza sljedeceg kuta, ili tko sjedi u travi i samo cekas metak u facu

Noc je najjaca za raidanje... samo sta ekiap odmah izade van cim vidi mrak jer se neznaju kretati... koristit bateriju samo kad ti treba. Ili Military Lamp koja baca crveno svjetlo se ne vidi uopce... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...
Jonja kaže...

Noc je najjaca za raidanje... samo sta ekiap odmah izade van cim vidi mrak jer se neznaju kretati... koristit bateriju samo kad ti treba. Ili Military Lamp koja baca crveno svjetlo se ne vidi uopce... 

Ma ako naletis na NV, nema ti kraja, samo i poubijas iz nekog mracnog grma {#}

15 godina
neaktivan
ljudi, na koje servere se vi spajate? želim imati neke hrvate na serveru xD
11 godina
neaktivan
tonchy kaže...
ljudi, na koje servere se vi spajate? želim imati neke hrvate na serveru xD

Hrvate/Srbe imas skoro na svakom serveru, bilo na standalone ili modu. Ali umjesto da cavrljas sa njima trudit ces se izbjeci metke.

Vjeruj mi, na DayZ balkanci uglavnom nisu raspolozeni za cavrljanje. Englezi su, na primjer, sasvim druga prica. 99% Engleza koje sam upoznao ne da nisu banditi, nego bi bili kategorija ispod bambija, ko koze bleje po igri.

A Rusi, kao drugi primjer, ne da nisu friendly, nego su stepenicu iznad bandita- masovne ubojice. Jedino pravilo im je shoot on sight... Ovako i onako ne znaju engleski pa te ili ubiju, ili ti njih ubijes pa ti vriste na side chat

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 22:05 ($Mikulich$).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na TS-u od klana je sad otvoren dio za goste, pa ako neko zeli igrat sa ekipom nek slobodno dode!
Sve sto vam treba je DayZ i dobra volja.

IP:  5.231.41.7:9500

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Na TS-u od klana je sad otvoren dio za goste, pa ako neko zeli igrat sa ekipom nek slobodno dode!
Sve sto vam treba je DayZ i dobra volja.

IP:  5.231.41.7:9500

Ja preskacem, spava mi se i imam pregled rano ujutro

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Može mi netko natuknuti gdje se ja nalazim? Imam kartu NW Chernorus, pa ne znam gdje sam

landmark landmark

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice