DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
g3arv8 kaže...

Nije otkazan za petak vec, danas je trebao ( treba ) biti releasan experimental build , koji ce biti aktivan do petka kada exp build prelazi u stable !

da to sam čuo ali sam čuo i da je i to otkazano do petka sad neznam ugl. ono što je nama važno a to je cijeloviti patch a on je najavljen za petak tako da će mo vidjeti {#}

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Nije otkazan za petak vec, danas je trebao ( treba ) biti releasan experimental build , koji ce biti aktivan do petka kada exp build prelazi u stable !

cuj stable {#}

Nego, kako se moze taj "eksperimentalni" build isprobat?

aut neca aut necare
13 godina
DayZ (standalone)

hmm, exp build jos nisu pustili na exp servere, jer imaju nekih problema, isprobat ces tako da u steamu desna tipka na dayz - properties - betas  - exp

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

hmm, exp build jos nisu pustili na exp servere, jer imaju nekih problema, isprobat ces tako da u steamu desna tipka na dayz - properties - betas  - exp

da tako bi trebalo biti ali ja govorim o tome kad izlazi gotovi patch a on je najavljen za petak {#}

Team32Ipe77
13 godina
DayZ (standalone)

Mišljenja na video? :)

Ubi bene, ibi patria.

10 0 hvala 1
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

LOL na 3:18 {#}

13 godina
drahic kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

LOL na 3:18 {#}

Da, i mene je iznenadio taj potez {#}

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Cool fora s utrcavanjem u hangar :P. Nije los video, gay glazba {#}.

13 godina
Mquany kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

gay glazba {#}.

Wut? {#}

Super sto ti se video sviđa {#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 1:09 (Et_Tu_Brute?).
11 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Mquany kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

gay glazba {#}.

Wut? {#}

Super sto ti se video sviđa {#}

Odlican je video samo ja nevolim tu pedersku emo stali vec glazbu, stavi nesto kao thompson ili metallica, to je to {#}. Svidja mi se sto si prizkazao cijelo iskustvo igranja

ukljucujuci i umiranje, a bolna je smrt u DayZu {#}. Kako snimas video btw, ja sam try s frapsom i video od 2 minute mi je 4gb, znaci 20 minuta 40gb kad bi to upload... Jel se to nekako moze konvertitat ili sta, ako ti

nije tesko posalji par recenica u pp kako snimit video da ovjekovjecim i ja koju svoju pustolovinu {#}.

17 godina
lol koji debilni glas imam i presporo govorim pa ispada jos debilnije.
Video je solidan a za muziku stavi Ramstein ili nekaj tipa RATM :)
Na vecer show must go on!

Btw ako ima netko da nam se oce pridruzit slobodno nek se javi. Mi igramo u timu od pet ili vise ljudi. Uvijek vrebamo negdi ekipno i pokrivamo se.
17 godina
Btw koja je shema, idemo do obale lovit bambije ili lovce na bambije ili ostajemo jos koji dan na NWA?
Ako smo na plazi i neko umre onda se lako opet skupimo a kad netko umre na NWA onda ima lagani spancirfest do gore.

0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Jel' moguće sam sebi dati blood bag?

Jučer su nam se usred davanja krvi likovi počeli udaljavati (server lag) i na kraju je izletila poruka da smo failali jer stojimo predaleko, a bag pun krvi je nestao :/

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Btw koja je shema, idemo do obale lovit bambije ili lovce na bambije ili ostajemo jos koji dan na NWA?
Ako smo na plazi i neko umre onda se lako opet skupimo a kad netko umre na NWA onda ima lagani spancirfest do gore.

mogli bi kad se spojimo malo provirit jel tko baulja po airfieldu ,ako ne naleti netko unutar pola sata idemo lovit lovce na bambije {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Odlican je video samo ja nevolim tu pedersku emo stali vec glazbu, stavi nesto kao thompson ili metallica, to je to {#}. Svidja mi se sto si prizkazao cijelo iskustvo igranja

ukljucujuci i umiranje, a bolna je smrt u DayZu {#}. Kako snimas video btw, ja sam try s frapsom i video od 2 minute mi je 4gb, znaci 20 minuta 40gb kad bi to upload... Jel se to nekako moze konvertitat ili sta, ako ti

nije tesko posalji par recenica u pp kako snimit video da ovjekovjecim i ja koju svoju pustolovinu {#}.

koristim dxtory, pogledaj tut: https://www.youtube.com/watch?v=j71N5D68BN8 

He who dares, wins
17 godina
Ukulele kaže...

Jel' moguće sam sebi dati blood bag?

Jučer su nam se usred davanja krvi likovi počeli udaljavati (server lag) i na kraju je izletila poruka da smo failali jer stojimo predaleko, a bag pun krvi je nestao :/

Nemres si dati krv niti IV kaj je malo stupidno. Javite se na vecer pa ako budete zivi a bolesni mozete dobit IV.

15 godina
DayZ (standalone)

Jel moguce da igra na mojoj konfiguraciji, sve na Low jedva radi, zapravo sta god da promijenim i smanjim i povecam, radi isto, sve je nekako mutno i ruzno i fps je ocajan. Citao sam po temi da je jako zahtjevna igra po pitanju CPU-a, ali ovo je bas ocaj :S

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Jel moguce da igra na mojoj konfiguraciji, sve na Low jedva radi, zapravo sta god da promijenim i smanjim i povecam, radi isto, sve je nekako mutno i ruzno i fps je ocajan. Citao sam po temi da je jako zahtjevna igra po pitanju CPU-a, ali ovo je bas ocaj :S

da moguće je s obzirom da i na jačim konfiguracija FPS u gradovima opada jer igra još nije toliko dobro optimizirana barem što se tiče naselja tj. gradova malo većih poput Elektra ili Chernogorska dok na poljima i NWA skroz ljepo ide...{#}

Team32Ipe77
15 godina
DayZ (standalone)

Ma cak i na polju blizu vode mi je isti fps, a sto je najgore isto radi kad sve stavim na High ili na Low, losa optimizacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Ma cak i na polju blizu vode mi je isti fps, a sto je najgore isto radi kad sve stavim na High ili na Low, losa optimizacija.

ma sama igra je dosta zahtjevna pa stoga nije čudno da ti na toj konfiguraciji ne ide baš najbolje a još uz to nije pretjerano ni optimizirana s obzirom da je pre alpha pa eto....

Team32Ipe77
15 godina
DayZ (standalone)

Hvala na odgovoru, ne preostaje mi nista drugo nego upgrade :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Sve super, samo si malo deskripciju zeznuo.

"Battlefield 4 montage made by me, created in Sony Vegas and captured with ShadowPlay.

Hope u enjoy, leave a like and subscribe!" 

aut neca aut necare
13 godina
NEW_MAN kaže...

Nemres si dati krv niti IV kaj je malo stupidno. Javite se na vecer pa ako budete zivi a bolesni mozete dobit IV.

Ma meni fali krvi i sve mi je sivkasto već danima pa sam se htjela toga riješit al' šljukica.

Čujemo se danas.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
12 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
NEW_MAN kaže...

Ma meni fali krvi i sve mi je sivkasto već danima pa sam se htjela toga riješit al' šljukica.

Čujemo se danas.

Najedi se i napij dok ne budes puna i lagano ce ti se vratit zdravlje.

aut neca aut necare
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Stari moj svakom je vlastiti glas uzasan,ja sebi zvucim ko dijete od 8 godina haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina

Da samo kaj je tebe lijepo za cuti, moj je duboki slow retard voice, ffs! Oduvijek mi govore da mrmljam i da premalo otvaram usta dok pricam, moram pocet trenirat pricat razgovjetnije, brze i sa otvaranjem usta da nesto manje basa bude u glasu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 13:02 (NEW_MAN).
13 godina
Blade Runner31 kaže...
NEW_MAN kaže...

Stari moj svakom je vlastiti glas uzasan,ja sebi zvucim ko dijete od 8 godina haha

Istina, isto smatram svoj glas ružnim za čut preko TS-a...

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

to je normalno :D

nego... ovaj novi update ce bit stable u petak, a od jucer navodno se moze aktivirati experimentna verzija koja se na steamu navodno aktivira desni klik na DayZ>properties>betas>experimental... ako sam dobro shvatio, ali meni se nista ne dogadja i dalje pokrece normalan dayz. Zna li netko koja je naj novija verzija jer ja jos nisam dobio update a na high priority auto update mi je !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

experimental build koji je trebao izaci jucer , je delay-an Experimental patch for DayZ not live yet, discovered some bugs while in closed testing that we need to fix. Will give more info 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne preporučam slušati Thompsonove Čavoglave dok oko Berezina tražiš babmije jer se zase**š zato što pomisliš da netko puca po tebi {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice