DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
NEW_MAN kaže...

Na vecer smo se skupili nas pet i vrebali na NWA. Imali smo gunfight sa drugom skupinom igraca. Nakon bitke smo hopnuli na drugi server gdi smo nabasali na kampera koji nam je ubil dvojicu! Astra je mirne ruke kaznil kampera s udaljenosti od pola kilometra :)

Morali bi se skupit na vecer pa napravit sacekusu ili dvije na NWA pa ako se kome ide mozemo na turneju. Mozemo do plaze pa patrolirat i pomagat bambije ili ne (citaj lovit bambije :)) Bas sam neki nabrijani na igru i jedva cekam kaj s posla dojdem da zaigramo.

čim dođem te cimnem {#}

poslije jučerašnjeg dana, dobro je rekao astra , zenge budeš zaspao sa sikiricom ispod jastuka {#}

dvaput sam se budio jer je "netko oko mene otvarao konzerve" {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neubijem ja odma cim vidim nekoga, nije mi to fora, malo komunikacije i tako, zabavnije je biti oprezno friendly, ubijem eventualno ako me prestrasi neki spawner u zgradi ili kuci, onda reflexno pucam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja san jučer 2 puta svog rodijaka ubia. On viče: "evo ga", ja neletin i ovog šta puca upucan, a on kaže: "hebate ubia si mene" :)

A drugi put govori on meni: "vata me neka ženska, oće me ubit". Za jedno 30 sekundi promine se scenario, ona počme bižat od njega ali on to meni ne govori. I tako ja opet naletin vidin njih dvoje trče, ja opalin na ovog koji vata a on: "hebate ubia si me opet"

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
16 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jučer sam se naigrao u i oko Berezina i naišao možda na neke od vas full opremljene. Jednog je lovio zombi,a ja ionako bez geara mislim"nemam što izgubiti" pa napao zombija i prebio ga na mrtvo golim šakama. Čovijek mi dao konzervu i rekao gdje ima za lootat, pozdravili se i svako na svoju stranu. Žao mi samo što nemam mikrofon za voice pa ovako dok napišem u chatu prođe 3 dana,a možda se i ne vidi, neznam jer mi dosad nitko nije odgovorio nešto napisavši. Ode ja dalje i za nekih pola sata kod onih hangara ili tvornice sretnem dvojcu naoružanih ko iz MadMaxa. Čovjek me nije kiliso već je zatražio vode. Ja mu dao punu bocu, on meni riblju konzervu, pozdravili se i svatko svojim putem. Evo ovo pišem jer svi ne kilišu odmah čim te vide iako sam imao "fire axe" na leđima. Malo mi je bezveze to što kad navečer (ne mogu u drugo vrijeme) zaigram slabo pronalazim hranu, boce za vodu... jer se sve već pokupi od strane ljudi koji su se spojili puno prije mene, no takav je život. Pozdrav svima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jedan manje = vise hrane za mene.

5 5 hvala 1
16 godina
Mquany kaže...

baš si kul, smijem biti tvoj prijatelj?

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

he, meni neko vece po treci put serveri izbrisase karaktera taman kad sam sakupio sta mi treba pa odlucim dalje malo da obidjem mapu i to...

znaci samo udjemn a server nece da load zaglavljeno nesto, probam drugi i tu .. praaaazno..

tako da od mene dosta :)

natrcao sam sae i napljackao aerodroma znam ganapamet vise.. i sad sam ostao ez 3 ammunition boxa totalno puna municije i sve gear.. dosta...

pauza koji mjesec pa onda probati opet mozda bude makar kakrater bio ne resetovan dovojno dugo da se opremim i onda vidim malo mape. 

da me bar zombiji ili neko drugi ubije nego server... 

hehe

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
acca kaže...
Mquany kaže...

Znam da sam kul {#}, ne, nemam prijatelja {#}

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Imate koji TS da se skupljate?

BTW: new man, meni tvoj TS nikako da proradi.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Imate koji TS da se skupljate?

BTW: new man, meni tvoj TS nikako da proradi.

u čemu je problem zaljepiš IP i lozinku i konektaš se ts radi ispravno 

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

u čemu je problem zaljepiš IP i lozinku i konektaš se ts radi ispravno 

I dalje mi javlja da password nije ispravan, a samo copy pastean.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
odjavljen

pazi da ti nije space (prazan prostor) uhvatio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pazi da ti nije space (prazan prostor) uhvatio...

...hehe, a kvragu probat ću još jedanput kad dođen doma ali mislin da san uredno prilipia.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 17:25 (Hedrick).
17 godina
Je pripazi jer zna uzet jedan space na kraju lozinke.
14 godina
DayZ (standalone)

New Man... Yup.. Zao mi je sto nisam snimio taj kill.

Prvi put sam sa sniperom pucao na vise od 300m u SA. Medutim zao mi je sta ga nisam stigao prije ubiti jer je uspio WarPiga zveknut.

Ali je lijepo izgledalo. Taman se cucnuo na firestationu,namjestim zeroing,dignem nisan,puknem i cekam da doleti metak i samo vidis kako pocne krv sikljat i lik pada. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mi vrebamo.
17 godina
Mquany kaže...
acca kaže...
Mquany kaže...

Znam da sam kul {#}, ne, nemam prijatelja {#}

Mogu li biti tvoj prijatelj?

http://www.iskoristi-poticaje.com
13 godina
DayZ (standalone)

http://imgur.com/fjhZzNx 

http://imgur.com/HmliBcL

GG ! :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 19:36 (g3arv8).

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ja san jučer 2 puta svog rodijaka ubia. On viče: "evo ga", ja neletin i ovog šta puca upucan, a on kaže: "hebate ubia si mene" :)

A drugi put govori on meni: "vata me neka ženska, oće me ubit". Za jedno 30 sekundi promine se scenario, ona počme bižat od njega ali on to meni ne govori. I tako ja opet naletin vidin njih dvoje trče, ja opalin na ovog koji vata a on: "hebate ubia si me opet"

UMIREN! 

HAHAHAHAHAHAHA 

aut neca aut necare
12 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

http://imgur.com/fjhZzNx 

http://imgur.com/HmliBcL

GG ! :D

Cek, STA???

Tome sluzi vreca!! Kako dobro!!!!!!!!!!

Probat cu to odma.
Jel mozda ne vidi nista kad mu to stavis ili je samo za ukras? 

aut neca aut necare
13 godina
DayZ (standalone)

pa nebi trebao vidjeti :)

0 0 hvala 0
15 godina
g3arv8 kaže...

Ta vreća bi mi nekako najlogičnije izgledala kada izađu first-person only serveri.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
luxxxfromhell kaže...
g3arv8 kaže...

Ta vreća bi mi nekako najlogičnije izgledala kada izađu first-person only serveri.

ima ih več 2+ tjedna lol

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo pokuso sam si stavit vrecu na glavu al ne ide.
Kako da je stavim?

Jesu to uopce implementirali u igru? 

aut neca aut necare
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 22:05 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Upravo na pisti kod Krasnostava na nekom srpskom serveru našao na doslovno desetak mrtvih tijela. Svako puno opreme, svakakvog oružja, hrane i pića, ma svega. Svuda okolo još porazbacane one velike mountain backpack sa 35 mjesta, a sve pune do zadnjeg slota. Sva tijela bila u jednom hodniku, osim jednog na krovu, a taj je još bio bez hlača {#}. Prestrašno koliko sam stvari morao ostaviti da propadne jer više nisam mogao ponijeti. 

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Upravo na pisti kod Krasnostava na nekom srpskom serveru našao na doslovno desetak mrtvih tijela. Svako puno opreme, svakakvog oružja, hrane i pića, ma svega. Svuda okolo još porazbacane one velike mountain backpack sa 35 mjesta, a sve pune do zadnjeg slota. Sva tijela bila u jednom hodniku, osim jednog na krovu, a taj je još bio bez hlača {#}. Prestrašno koliko sam stvari morao ostaviti da propadne jer više nisam mogao ponijeti. 

Ja sam jucer tako glavu izgubio.

Evo taman se odlogirao. Stojim na prozoru i brojim ih kako dolaze. 1,2,3,4,5,6 - svi pod punom opremom. Lagano ispio limenku i log out :)

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kako da je stavim?

Ja sam uvijek mislio da ta vreca sluzi za staviti zombici na glavu.

12 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Roko567 kaže...

Kako da je stavim?

Ja sam mislio da mozes stavit nesto unutra.. Nesto kao protector case.. Isto tako logicno mi je bilo da to mozes spojit sa konopom i napravit si kao neki ruksak... 
Nadam se da ce bit moguce i kombinirat ju sa travom kako bi napravili ghillie.

Al eto, zivi bili pa vidjeli...
Kad smo vec kod novih stvari, sta je sa ovim updateom kojeg su obecali za danas? 

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
BlueMax kaže...
Roko567 kaže...

Kako da je stavim?

Ja sam mislio da mozes stavit nesto unutra.. Nesto kao protector case.. Isto tako logicno mi je bilo da to mozes spojit sa konopom i napravit si kao neki ruksak... 
Nadam se da ce bit moguce i kombinirat ju sa travom kako bi napravili ghillie.

Al eto, zivi bili pa vidjeli...
Kad smo vec kod novih stvari, sta je sa ovim updateom kojeg su obecali za danas? 

otkazan za petak....{#}

Team32Ipe77
13 godina
DayZ (standalone)

Nije otkazan za petak vec, danas je trebao ( treba ) biti releasan experimental build , koji ce biti aktivan do petka kada exp build prelazi u stable !

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice