DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
2702 kaže...

Najveca dilema u igri...

ubij gada

witch from the east kaže...

Šime, neboj se, neću ti ništa, samo mi reci da li još slučajno imaš malo onog fažola u konzervi?

nece te Sime, on je dobar

Et_Tu_Brute? kaže...

Jednostavno, ima li oružje? Ako ima, ubij bez pitanja.

A sta kad se sutra sretnu na kavi?

11 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
2702 kaže...

Najveca dilema u igri...

ubij gada

witch from the east kaže...

Šime, neboj se, neću ti ništa, samo mi reci da li još slučajno imaš malo onog fažola u konzervi?

nece te Sime, on je dobar

Et_Tu_Brute? kaže...

Jednostavno, ima li oružje? Ako ima, ubij bez pitanja.

A sta kad se sutra sretnu na kavi?

Otkad san ga zakacio sjekirom u pokusaju ubijanja zombia u kuci nismo isli na kavu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 23:36 (2702).
13 godina
neaktivan
2702 kaže...

Najveca dilema u igri...

Meni je veca dilema kad ubijem nekog jel ga mogu lootat jer nikad nisam ziher koliko ih je :D  nazalost u ovoj igri nema povjerenja osim sa ljudima sa tsa i amen :D probao sam previse puta (jer nisam igrao mod pa sam kao htio bit friendly ) i ubiju me i ako nemam nista. Nema sanse da nekog pustim jer nema pusku , ima ju sigurno jedan od njegovih prijatelja koji ceka negdje sastrane.

Nažalost bilo kakva komunikacija je opasna po zivot :D

www.crohq.org
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo umro sam i ja nakon nekih 5-6 dana igranja s istim likom full gearan, idem kroz praznu sobu i samo se pojavi you are dead, eh.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jucer smo slozili sacekusu na NWA i nahebali LOL
Ubili smo cetvero ljudi ali smo na kraju sva trojica poginuli. Izgubili smo sve i sad peglamo od nule. Bas fora iskustvo i jedva cekam da me ubije neki bambi killer.
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ubili smo cetvero ljudi ali smo na kraju sva trojica poginuli. Izgubili smo sve i sad peglamo od nule. Bas fora iskustvo i jedva cekam da me ubije neki bambi killer.

{#}

taman i ja poginuo i krećem od nule tak da možemo zajedno danas , tak negdje predvečer :D

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
DayZ (standalone)

+1 LOL

Cekam da me rokne netko jer nemam pojma di sam. Nisam upalio ovih dana i zaboravio di sam. :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ma bez veze smo poginuli. Kolegu je sniper kojeg sam ja kasnije, a mene lik sa sjekirom jer ga nisam mogel pogodit s Mosinom na pol metra LOL. U buduce vrebam s pistoljom u ruci a ako vidim nekoga u daljini prebacujem na Mosin. Ak nist drugo ja sam osvetil kolegu a kolega mene. Jedini kojeg nismo osvetili je kolega broj tri ali nema veze jer imamo kill ratio 3:1 u nasu korist :)
Danas na vecer idem za HR i ako ne bude neka pijanka onda se na vecer najdemo svi skupa.

Stvarno smjesno izgledamo sad dok trcimo neopremljeni. Ono svak ima drukciju torbu koja opet drukcije boje. Jedan od nas ima baseball bat a ostali goloruki. Kad naletimo na lika s puskom ima da nas pobije ko zeceve.
17 godina
drahic kaže...

+1 LOL

Cekam da me rokne netko jer nemam pojma di sam. Nisam upalio ovih dana i zaboravio di sam. :D

Jucer nakon smrti sam pokusaval napravit suicide u nadi da me spawna u soboru ali nema sanse. Ubil sam se jedno dvadest puta i kita. Nakon sat vremena sam odustal. Trenutno smo negdi na putu Chernu iz pravca Elektra, mislim da sam off otisel negdi oko Prigorodkija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 10:05 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pa mene u 90% slučajeva kad umrem spawna između Solnichniya i factorya na obali.

i sad imam novu taktiku ,ništa kuće okolo nego pravac po obali do  nasukanog broda pa airstrip pored Olsha.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Najbolje se spojit u jutro oko 7 kad svi gejmeri spavaju jer su bili budni do 6 i fino komotno lootat prazni server.
17 godina
Bez obzira kaj sam popusil svu opremu a imal sam SVU opremu, ovak malo od nule je refreshing. Malo je bed kad se spojis na pun server i nema loota a lik cmizdri da je gladan ali nije drama ako si s ekipom jer netko uvijek ima konzervu viska. Jucer sam se nasel sa Gicom i njegovom veselom druzinom. Ekipa je zabavna i ima ih. Danas budem vidio s deckima s kojima inace igram da im se pridruzimo jer smo svi jucer umrli tak da ono mozemo komotno nas desetak svi zajedno na izlet.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dildo_BAGGINS ce wrebati veceras

3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pasanac kaže...

Dildo_BAGGINS ce wrebati veceras

{#}

Sada napokon u miru mogu ljude plašiti preko mikrofona, MorhpVox je spreman ^^

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ma bez veze smo poginuli. Kolegu je sniper kojeg sam ja kasnije, a mene lik sa sjekirom jer ga nisam mogel pogodit s Mosinom na pol metra LOL. U buduce vrebam s pistoljom u ruci a ako vidim nekoga u daljini prebacujem na Mosin. Ak nist drugo ja sam osvetil kolegu a kolega mene. Jedini kojeg nismo osvetili je kolega broj tri ali nema veze jer imamo kill ratio 3:1 u nasu korist :)
Danas na vecer idem za HR i ako ne bude neka pijanka onda se na vecer najdemo svi skupa.

Stvarno smjesno izgledamo sad dok trcimo neopremljeni. Ono svak ima drukciju torbu koja opet drukcije boje. Jedan od nas ima baseball bat a ostali goloruki. Kad naletimo na lika s puskom ima da nas pobije ko zeceve.

ma ja ionako na kraju nisam poginio tako da smo u plusu.....jutros se spawnam i vidim samo da jako krvarim i da sam gore na istom mjestu samo bez boje pa ću vas pričekati da dođete da mi možete dat IV  {#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan

Hebo sebe luda. Mižda si kiliso upravo nekog od domaće ekipe kojoj se želiš pridružiti :(

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nego, ekipo ima li šanse da vam se pridruži jedan veseli slavonac! Kak se tu zovem, tak je i na serverima gdje me redovito kila banda bijelosvjetska,a i dosadilo mi samom igrat standalone jer sam ovako totalno standalone. Pošto radim, igram tek od 19 sati osim vikendom kad može uvijek. Nemam mic pa chatam dok igram, međutim do sad sve sami strangeri. Ako može, neka netko javi što mi je činiti.  Pozdrav svima od BuceKTM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
NEW_MAN kaže...

{#}

taman i ja poginuo i krećem od nule tak da možemo zajedno danas , tak negdje predvečer :D

mogu i ja s vama. tražim neku ekipu za pvp, a i taman sam se odlogirao u krugu NWA.

juće naletim na frajera koji se sakrio iza zida{#}

nisam ga ubio, bilo mi ga je žao

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 17:16 (letece_prase).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da ne otvaram novu temu, zna li netko koja je razlika izmedu moda i ovoga sto se tice gameplay i jel bolje uzeti sada mod ili standalone?

0 0 hvala 0
16 godina
Crofarmer kaže...

da ne otvaram novu temu, zna li netko koja je razlika izmedu moda i ovoga sto se tice gameplay i jel bolje uzeti sada mod ili standalone?

trenutno je gameplay daleko bolji na DayZero serverima(mod), no izlaskom standalonea više ne razvijaju modove pa je ipak bolje uzeti Standalone... bilo koliko lošiji trenutno bio

Samo pazi što očekuješ, ako imaš posla pričekaj mjesec dva, jer trenutni patchi su jedan korak naprijed, dva nazad. Donose više problema nego što popravljaju

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Puno novih stvari, samo da ne zajebu nešto postojeće :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo danas sam prvi put igrao i igra mi se enormno svidja, nego par pitanja:

1. Znaci trcao sam za nekim idiotom i lupam ga s ledja sa onom crvenom vatrgoasnom sjekirom i udrio sam ga sigurno 10 puta i opet nije pao. wut?

2. Umro sam na nacin da sam pao s doslovno 2 metra, samo mi je pisalo you are dead i to je to, zar je toliko velik fall damage?

3. Zasto su kuce tako prazne?

4. Kako znam da mu je stomak pun do vrha?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crofarmer kaže...

trenutno za 30 dolara možeš pokupiti armu 2 CO i dayz standalone... Iako imam standalone zaigram počesto i mod...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
Jonja kaže...

Evo danas sam prvi put igrao i igra mi se enormno svidja, nego par pitanja:

1. Znaci trcao sam za nekim idiotom i lupam ga s ledja sa onom crvenom vatrgoasnom sjekirom i udrio sam ga sigurno 10 puta i opet nije pao. wut?

2. Umro sam na nacin da sam pao s doslovno 2 metra, samo mi je pisalo you are dead i to je to, zar je toliko velik fall damage?

3. Zasto su kuce tako prazne?

4. Kako znam da mu je stomak pun do vrha?

1.) Pitanje je koliko si udaraca bas pogodio, ona osnovna sjekira nije bas tako jaka, probaj ciljati glavu ili nadji firefighting axe.

2.) Kloni se visina i skakanja u DayZ-u :P

3.) Loot se spavna nako svakog server restarta, i kada ga netko pokupi ne respawna se do iducega, tako da ako dodjes pred kraj ili je netko vec tuda prosao, nema loota.

4.) Komplicirano je, pogledaj ovaj video: 

WordPress ❤
11 godina
protjeran

Smanjivaju spawnanje m4, a igram igru preko 24 sata i još nigdje nisam našao m4 nego mi ga je jedan lik dao :p

15 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...

Smanjivaju spawnanje m4, a igram igru preko 24 sata i još nigdje nisam našao m4 nego mi ga je jedan lik dao :p

previše je oružja u igri trenutno, m4 se nađe na svakom koraku ako tražiš na pravim mjestima... meni se osobno sviđa to što smanjuju broj m4 i backpackova plus što bi ja smanjio za 50% sav loot koji postoji tako da igra bude malo izazovnija nama koji smo već duže vremena uz dayz mod i dayz sa

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni se danas dogodia zanimljiv scenario. Bia san na airstripu uz obalu skempan u grmu, čeka da neko naleti. I tako čekan ja čekan li ga, prođe 20 minuta i dalje ništa. U jednom momentu začuje se šuškanje...

Polagano ja se okrećen i vidin lika ide puzeći prema meni. E sada neznan jeli on mene vidia ili ne ali ja naglo iskočin iz grma i odma mu naciljan glavinu. Lik se smrza u mistu. Nije jadan zna šta napravit. Puška mu o ramenu nesmi je dirat jer će dobit metak. Kažen mu ja "Hellou", a on jadan u panici brže bolje offline :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zna li itko kad ce ubacit vozila u igru?

aut neca aut necare

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

napunio sam na liku 3 ona amo box puna municije a nigdje pusku naci :)

ako ima zainteresovanih nabacite me na steamu za frienda pa kad se kacim povremeno da prebacim koju kutiju.

inace ja uglavnom pomalo zaigram ujutro na poslu sveprazno samo idem i lootujem okolo u paar puta prazan server napunim sve puno municije nemam pojma sta da radim sa njom heheh.

ako ima ko i viska kakvu puskicu nije za odmet neki trade ;)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice