Najveca dilema u igri...
ubij gada
Šime, neboj se, neću ti ništa, samo mi reci da li još slučajno imaš malo onog fažola u konzervi?
nece te Sime, on je dobar
Jednostavno, ima li oružje? Ako ima, ubij bez pitanja.
A sta kad se sutra sretnu na kavi?
Najveca dilema u igri...
ubij gada
Šime, neboj se, neću ti ništa, samo mi reci da li još slučajno imaš malo onog fažola u konzervi?
Najveca dilema u igri...
ubij gada
Otkad san ga zakacio sjekirom u pokusaju ubijanja zombia u kuci nismo isli na kavu
Najveca dilema u igri...
Meni je veca dilema kad ubijem nekog jel ga mogu lootat jer nikad nisam ziher koliko ih je :D nazalost u ovoj igri nema povjerenja osim sa ljudima sa tsa i amen :D probao sam previse puta (jer nisam igrao mod pa sam kao htio bit friendly ) i ubiju me i ako nemam nista. Nema sanse da nekog pustim jer nema pusku , ima ju sigurno jedan od njegovih prijatelja koji ceka negdje sastrane.
Nažalost bilo kakva komunikacija je opasna po zivot :D
Evo umro sam i ja nakon nekih 5-6 dana igranja s istim likom full gearan, idem kroz praznu sobu i samo se pojavi you are dead, eh.
taman i ja poginuo i krećem od nule tak da možemo zajedno danas , tak negdje predvečer :D
+1 LOL
Cekam da me rokne netko jer nemam pojma di sam. Nisam upalio ovih dana i zaboravio di sam. :D
+1 LOL
Cekam da me rokne netko jer nemam pojma di sam. Nisam upalio ovih dana i zaboravio di sam. :D
Jucer nakon smrti sam pokusaval napravit suicide u nadi da me spawna u soboru ali nema sanse. Ubil sam se jedno dvadest puta i kita. Nakon sat vremena sam odustal. Trenutno smo negdi na putu Chernu iz pravca Elektra, mislim da sam off otisel negdi oko Prigorodkija.
pa mene u 90% slučajeva kad umrem spawna između Solnichniya i factorya na obali.
i sad imam novu taktiku ,ništa kuće okolo nego pravac po obali do nasukanog broda pa airstrip pored Olsha.
Dildo_BAGGINS ce wrebati veceras
Dildo_BAGGINS ce wrebati veceras
Sada napokon u miru mogu ljude plašiti preko mikrofona, MorhpVox je spreman ^^
ma ja ionako na kraju nisam poginio tako da smo u plusu.....jutros se spawnam i vidim samo da jako krvarim i da sam gore na istom mjestu samo bez boje pa ću vas pričekati da dođete da mi možete dat IV
Hebo sebe luda. Mižda si kiliso upravo nekog od domaće ekipe kojoj se želiš pridružiti :(
Nego, ekipo ima li šanse da vam se pridruži jedan veseli slavonac! Kak se tu zovem, tak je i na serverima gdje me redovito kila banda bijelosvjetska,a i dosadilo mi samom igrat standalone jer sam ovako totalno standalone. Pošto radim, igram tek od 19 sati osim vikendom kad može uvijek. Nemam mic pa chatam dok igram, međutim do sad sve sami strangeri. Ako može, neka netko javi što mi je činiti. Pozdrav svima od BuceKTM.
taman i ja poginuo i krećem od nule tak da možemo zajedno danas , tak negdje predvečer :D
mogu i ja s vama. tražim neku ekipu za pvp, a i taman sam se odlogirao u krugu NWA.
juće naletim na frajera koji se sakrio iza zida
nisam ga ubio, bilo mi ga je žao
da ne otvaram novu temu, zna li netko koja je razlika izmedu moda i ovoga sto se tice gameplay i jel bolje uzeti sada mod ili standalone?
da ne otvaram novu temu, zna li netko koja je razlika izmedu moda i ovoga sto se tice gameplay i jel bolje uzeti sada mod ili standalone?
trenutno je gameplay daleko bolji na DayZero serverima(mod), no izlaskom standalonea više ne razvijaju modove pa je ipak bolje uzeti Standalone... bilo koliko lošiji trenutno bio
Samo pazi što očekuješ, ako imaš posla pričekaj mjesec dva, jer trenutni patchi su jedan korak naprijed, dva nazad. Donose više problema nego što popravljaju
Puno novih stvari, samo da ne zajebu nešto postojeće :D
Evo danas sam prvi put igrao i igra mi se enormno svidja, nego par pitanja:
1. Znaci trcao sam za nekim idiotom i lupam ga s ledja sa onom crvenom vatrgoasnom sjekirom i udrio sam ga sigurno 10 puta i opet nije pao. wut?
2. Umro sam na nacin da sam pao s doslovno 2 metra, samo mi je pisalo you are dead i to je to, zar je toliko velik fall damage?
3. Zasto su kuce tako prazne?
4. Kako znam da mu je stomak pun do vrha?
trenutno za 30 dolara možeš pokupiti armu 2 CO i dayz standalone... Iako imam standalone zaigram počesto i mod...
Evo danas sam prvi put igrao i igra mi se enormno svidja, nego par pitanja:
1. Znaci trcao sam za nekim idiotom i lupam ga s ledja sa onom crvenom vatrgoasnom sjekirom i udrio sam ga sigurno 10 puta i opet nije pao. wut?
2. Umro sam na nacin da sam pao s doslovno 2 metra, samo mi je pisalo you are dead i to je to, zar je toliko velik fall damage?
3. Zasto su kuce tako prazne?
4. Kako znam da mu je stomak pun do vrha?
1.) Pitanje je koliko si udaraca bas pogodio, ona osnovna sjekira nije bas tako jaka, probaj ciljati glavu ili nadji firefighting axe.
2.) Kloni se visina i skakanja u DayZ-u :P
3.) Loot se spavna nako svakog server restarta, i kada ga netko pokupi ne respawna se do iducega, tako da ako dodjes pred kraj ili je netko vec tuda prosao, nema loota.
4.) Komplicirano je, pogledaj ovaj video:
Smanjivaju spawnanje m4, a igram igru preko 24 sata i još nigdje nisam našao m4 nego mi ga je jedan lik dao :p
Smanjivaju spawnanje m4, a igram igru preko 24 sata i još nigdje nisam našao m4 nego mi ga je jedan lik dao :p
previše je oružja u igri trenutno, m4 se nađe na svakom koraku ako tražiš na pravim mjestima... meni se osobno sviđa to što smanjuju broj m4 i backpackova plus što bi ja smanjio za 50% sav loot koji postoji tako da igra bude malo izazovnija nama koji smo već duže vremena uz dayz mod i dayz sa
Meni se danas dogodia zanimljiv scenario. Bia san na airstripu uz obalu skempan u grmu, čeka da neko naleti. I tako čekan ja čekan li ga, prođe 20 minuta i dalje ništa. U jednom momentu začuje se šuškanje...
Polagano ja se okrećen i vidin lika ide puzeći prema meni. E sada neznan jeli on mene vidia ili ne ali ja naglo iskočin iz grma i odma mu naciljan glavinu. Lik se smrza u mistu. Nije jadan zna šta napravit. Puška mu o ramenu nesmi je dirat jer će dobit metak. Kažen mu ja "Hellou", a on jadan u panici brže bolje offline :D
Zna li itko kad ce ubacit vozila u igru?
napunio sam na liku 3 ona amo box puna municije a nigdje pusku naci :)
ako ima zainteresovanih nabacite me na steamu za frienda pa kad se kacim povremeno da prebacim koju kutiju.
inace ja uglavnom pomalo zaigram ujutro na poslu sveprazno samo idem i lootujem okolo u paar puta prazan server napunim sve puno municije nemam pojma sta da radim sa njom heheh.
ako ima ko i viska kakvu puskicu nije za odmet neki trade ;)