Dark Souls 3

poruka: 634
|
čitano: 106.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Obožavam Dark Souls igre, pa isto tako mogu dati savjet da ti ovo neće pomoći previše, bez obzira na to koji difficulty setting izabereš. Čak i da ideš na 75% manji damage, još uvijek onaj centralni dio zahtjevnosti nećeš svladati - napade i kretnje neprijatelja odnosno bosseva. Čitava poanta ove igre je da naučiš kretnje neprijatelja te da svoj stil igre prilagodiš njima, bez obzira na to jesi li melee ili magic igrač. Možda prođeš early game bosseve s relativnom lakoćom, ali još uvijek će te mid i late game bossevi samljeti jer bez obzira kakav si tenk, još uvijek će te gotovo svaki napad staggerat i pržit ćeš staminu kao i prije. Nauči koristiti roll mehanike i kreni malo defenzivnije u boss bitke i prvo prouči što radi neki boss pa onda kreni napadati. 

Iz tog razloga je i moguće preći igru ne levelirajući lik, kako bi rekli, soul level 1. I to bez da te itko takne 

Uživaj u igri! 

1 0 hvala 0
13 godina
Dark Souls 3

Koliko vidim setting svijeta je skroz drugciji u 1. I 2. Dijelu nego u trecem(taj mi se i svidja)  

Treci dio i bloodborne su dosta slicni

Jel mogu odmah na treci dio igrat a da preskocim ova prva 2 dijela

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Pa možeš, iako gubiš malo immersion jer kreces od "kraja" priče pa ti pola stvari neće biti jasno. Još uvijek će igra biti ultra zabavna, s tim da nekako drugi dio mi nikad nije bio pretjerano bitan dio priče. 

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Dark Souls 3
footballer kaže...

Pa možeš, iako gubiš malo immersion jer kreces od "kraja" priče pa ti pola stvari neće biti jasno. Još uvijek će igra biti ultra zabavna, s tim da nekako drugi dio mi nikad nije bio pretjerano bitan dio priče. 

A mislim koje priče?

Sve tri igre imaju "svog" protagonista, te svoje NPC-ove koji se baš ne preklapaju. Ima sličnosti, ima veze, ali jako malo.

Meni su te tri igre tri odvojena otoka, svaki sa svojim prednostima i manama.

Tri je zabavan, ali level design u jedinici mi je daleko bolji od svih Souls igara, a sad to mogu reć od kako sam i Demon's Souls savladao. Bilo je hvalospjeva toj igri, godinama sam mislio da propuštam glavni dragulj, a to mi je ipak Dark Souls 1.

Trica je ok, ali dosta toga reciklira... mislim na bossove i mehanike. BB je isto izvrsna igra, kad smo kod toga vrlo drugačija, a opet brutalna je i Sekiro... na prvu jednostavan, a onda kad shvatiš mehanike postaje brutalan.

Ono što vam nikako ne savjetujem je uništiti si igru sa modovima. Rekao bih ni grafičim jer zaista originalni ugođaj je taman pogođen. Jedini modovi koje sam koristio u Dark Souls 1 su bili kb+m modovi, a mislim da je u remastered ediciji to po defaultu ispravljeno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice