Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 59.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 2
marrR kaže...
Arnold Layne kaže...

polu legalne stranice ? WTF

ne nabavljaju igre od izdavača, ali im oni ne mogu ništa zbog nekakvih rupa u zakonu

nego od koga ? 

http://www.snabbox.org/
13 godina
marrR kaže...
Arnold Layne kaže...

ne nabavljaju igre od izdavača, ali im oni ne mogu ništa zbog nekakvih rupa u zakonu

kakve su ovo pi*darije {#}

15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Jel ima kakvog povezivanja s pričom iz prvog dijela ili mogu odmah na drugi dio krenuti ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
marrR kaže...
Arnold Layne kaže...

Uzimaju retail ključeve iz Indije, Pakistana i takvih zemalja gdje su igre jeftinije te ih lijepe na stranicu za prodaju. Nema preorder bonusa od toga.

16 godina
Tommy_123 kaže...

Jel ima kakvog povezivanja s pričom iz prvog dijela ili mogu odmah na drugi dio krenuti ?

Možeš, a i DS serijal općenito ima jako minimalističku priču koja nije toliko bitna kao gameplay, atmosfera i sl.

13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

mozes odma na drugi 

povezica ima, ali nisu tak jake  

Prica nije  minimalistička nego nije bas u prvom planu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 22:07 (Arnold Layne).
16 godina
Dark Souls 2

Nisam dovoljno iskusan s DS-om, pa baš i ne shvaćam koji bi mi gift najviša mogao biti od pomoći. Prijedlozi?

0 0 hvala 0
13 godina
Lopoc kaže...
BoobZ kaže...
marrR kaže...
Arnold Layne kaže...

Uzimaju retail ključeve iz Indije, Pakistana i takvih zemalja gdje su igre jeftinije te ih lijepe na stranicu za prodaju. Nema preorder bonusa od toga.

svejedno su ti retail ključevi došli od izdavača

13 godina
odjavljen
Alex Mercer kaže...

Nisam dovoljno iskusan s DS-om, pa baš i ne shvaćam koji bi mi gift najviša mogao biti od pomoći. Prijedlozi?

hmm malo sam proucio i mislim da je najbolje uzet http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Petrified+Something#.U1rEXfmSwXw

kojeg mjenjas kod "Sparkling Sisters Dyna & Tillo"  pa mozes dobit nesto od ovog 

Titanite Slab, Petrified Dragon Bone, Old Whip, White Ring, Demon's Great Hammer, Channeler's Trident 

Trade kod tih   "Sparkling Sisters Dyna & Tillo" radis na nacin da dropas item u gnjezdo i ides na quit game 
i nakon toga load natrag u igru novi item ce ti tam bit 

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Svejedno ju nećeš odigrat do kraja {#}

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Zbog čega to ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Zbog čega to ?

Misli da ak je njemu bila preteška da je svima bila preteška za završiti. To mu je od AssCreeda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Trebalo mi je cca 4 sata da počnem guglat. Nisam nigdje mogao nać onu žensku za level up. Glavno da im voda blješti na sve strane, a ova ženska izgleda ko drvo dok ne dođeš na metar od nje.

1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
marrR kaže...

Trebalo mi je cca 4 sata da počnem guglat. Nisam nigdje mogao nać onu žensku za level up. Glavno da im voda blješti na sve strane, a ova ženska izgleda ko drvo dok ne dođeš na metar od nje.

cemu butthurt ?

13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Po čemu je ovo butthurt? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
marrR kaže...

cemu butthurt ?

Samo se hvalim kolko sam izdržo bez walkthrougha.

13 godina
odjavljen
marrR kaže...

Lopoc kaže...

Po čemu je ovo butthurt? 

boldano .. 

po cemu nije ?

Kakve veze imaju refleksije vode sa zenskom ? 
Ne volim kad netko sere sam da sere 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 14:14 (Arnold Layne).
16 godina
odjavljen
Dark Souls 2

kako da nekog lupin nogom s litice?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

kako da nekog lupin nogom s litice?

izgleda da nikako :( probao sam to jucer i cudno mi je bilo zasto ne radi 

http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/20jjd0/can_you_still_kick/ 

16 godina
Dark Souls 2

može se rukama udarati, ako ništa nemate u njima, sličan efekt samo ne ide preko štita

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
marrR kaže...

Lopoc kaže...

Po čemu je ovo butthurt? 

boldano .. 

po cemu nije ?

Lijepo je rekao, đabe im sve refleksije svijeta kad ne mogu napravit pošten model ženske da ga ne moraš tražit po jutubu.

16 godina
Dark Souls 2

Imam 10 sati u igri, pobio sam kojih 5 bossa, sve radilo glatko 60 fpsa lockanih. Poslje ručka uđem u igru i odjednom šteka, svake 2 sekunde mi je neki stuttering več od početnog menija, provjerio sam drajvere od grafe, defragao disk ma sve moguče i neznam... može pomoć?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Lopoc kaže...
Arnold Layne kaže...
marrR kaže...

Lopoc kaže...

Po čemu je ovo butthurt? 

boldano .. 

po cemu nije ?

Lijepo je rekao, đabe im sve refleksije svijeta kad ne mogu napravit pošten model ženske da ga ne moraš tražit po jutubu.

pa nisu nit te refleksije bog zna kaj i nije da je na tome trebalo potrosit nesto vremena ... tak da stvarno ne vidim cemu takva usporedba 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:11 (Arnold Layne).
17 godina
Dark Souls 2

Ma nema problema u igri... osim glupih komandi koje moram kombinirat ne znam sto... sve sam morao preslozit i sad mi koliko toliko valja... jos samo da se naviknem gdje mi je lock...

Ma, ne sjecam se napamet kako su mi bile poslozene u Dark sould, u medjuvremenu sam radio reinstall PC-a i sad nikako poslozit "kak mi pase"

Defaultne toliko nemaju smisla, toliko su retardirane... Strasno nesto - double click za heavy attack?!?!?! Ko je to smisljao?! Klavijatura, sve kombinacije iskoristene ctrl+click, shift+click - tastatura ima 50 tipka, koristite ih, cemu ovakve komande?

Ajde, da ih se preslozit, ali kombinirajuci komande po prozorima, umjesto da su iskoristili 1 prozor za PC verziju i dekli deri ovdje sve sto hoces, ko normalni proizvodjaci.

Ipak, igra me ponovo odusevljava pa sam voljan sve zanemarit.

Netko je reko da nema guranja nogom u vodu - istina, nisam skuzio kako se izvodi taj potez, ali generalno mozes naucit pokrete vecine neprijatelja i naprosto ih pustit da sami skoce u provaliju tako da ih kitas do ruba, pustis da te napadnu i izmaknes se. Ne moze se sa svima, ali foni se da, pogotovo onim velikim odmah blizu majulle, na jednom pathu - ne zelim spoilat. Imaju taman napade koji rade veliki iskorak, lako ih je izbjec, a cesto "padnu" dok ih koriste... U biti cesto ih se ne terba ni izbjegavat, hodaju sami ako se dobro pozicionirate u rupu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

zato sam ja kupil gamepad :=)

nisam se jos privikao na igru
kretnje i cijeli osjecaj lika u igri je promjenjen, ne osjecam se doma kao sto sam se osjeco u Dark Souls, al dobro valjda cu se priviknut 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moram priznat da me ds2 dosta zaintrigirao, narocito jer su predhodne nastavke svi zivi hvalili.

medutim za mene je igra jako losa.

prica... na pocetku nemam pojma sta se dogada... tko je moj lik, zasto sam tamo di se nalazim, koji je razlog mog odlaska tamo gdje me ona baba salje... sve u svemu ne zna se tko pije a tko placa. jedino znam da sam taj nekakav undead ali dal to znaci u klasicnom smislu undead ili nesto trece pojma nemam.

combat... dosta los. najgora stvar je input lag. da to poprave kako bog zapovida mozda bi nesto bilo od toga. mobovi se nenormalno okrecu u mjestu, napravi okret od 180 stupnjeva ko od sale kad pokusavam izvesti neki flanking napad i onda me opali ko budalu.

takoder, ne razumijem zasto ima toliko duplih keybinds za jednu stvar. nekakve glupave stvari kao ctrl + right mouse. prvo sta mi pada na pamet po pitanju ovoga je da ovo sigurno nije radio netko tko se razumije u pc vrstu igre.

character creation jako siromasan.

nema izbora za difficulty. neki ce rec da je igra bas dizajnirana da bude teska. sve to stoji, ali za ljude koji prvi put igraju dark souls igre mislim da bi trebao bit nekakav izbor npr normal dark souls difficulty i true dark souls difficulty. bar dok se ne naviknes na gameplay.

sve u svemu zaobilazim igru u sirokom luku, mislim da ovo nije za mene.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:12 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Kako nema price trebao si pratit uvodnu animaciu i šta one babe pricaju na pocetku, nema tu price kao u vecicni zapadnjackih igri vec je hintana od npceva kao i u svakom ds. Igram gamepadom i nema nikakvog input laga vjerojatno igraš na 20fps pa radi toga dolazi do kašnjenja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Dark Souls 2

Nema nikakvog Input laga vec se redaju comande, ako ti usred light attacka stisnes tipku za heavy  on ce ga i izvesti poslije ako ima dovoljno stamine. Prica treba biti takva, a ne HURR DURR EXPOZICIJA EVERYWHERE. Smanjena tezina bi ubila cijelu poantu igre pa i to ne drzi vodu...

A i ja sam probao na keyboardu, nije tesko nakon promjene komandi. 

mouse 1 i 2 su light i heavy, scroll button je lock, tab parry a shift block. Space koristim za sprintanje i jump, E je uobicajeno use comanda a 1234 za promjenu oruzja, itema i slicno.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:47 (hari85).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Nema nikakvog Input laga vec se redaju comande, ako ti usred light attacka stisnes tipku za heavy  on ce ga i izvesti poslije ako ima dovoljno stamine. Prica treba biti takva, a ne HURR DURR EXPOZICIJA EVERYWHERE. Smanjena tezina bi ubila cijelu poantu igre pa i to ne drzi vodu...

A i ja sam probao na keyboardu, nije tesko nakon promjene komandi. 

mouse 1 i 2 su light i heavy, scroll button je lock, tab parry a shift block. Space koristim za sprintanje i jump, E je uobicajeno use comanda a 1234 za promjenu oruzja, itema i slicno.

kad krenes igrat igras na normal tezini ,a kasnije ju mozes povecat na vise nacina

15 godina
Dark Souls 2

Da, ali on spominje nekakvu laksu tezinu sto ubija cijelu poantu ucenja combat systema. 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice