Css freeze

poruka: 4
|
čitano: 991
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Css freeze

Molio bi nekoga ako zna kako rijesiti problem naime to mi se pocelo desavati prije 2 mjeseca...Npr. mogu igrati 2 sata i ne izbaci me a nekada me izbacuje tj.zamrzne se po 3-4 puta u 15 minuta.To mi se desava i prijateljima(potpuno isto)

evo uslikao sam ako ce kako pomoci... http://img194.imageshack.us/img194/9973/errorcss.jpg

Probao sam milion puta instalirati i formatirati sve particije ali uzaludno :S nekuzim zbog cega me  odjednom izbacuje iz css-a a igrao sam ga 6 mjeseci bez problema..

Nadam se pomoci puno hvala

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Css freeze
petkovicroby kaže...

Molio bi nekoga ako zna kako rijesiti problem naime to mi se pocelo desavati prije 2 mjeseca...Npr. mogu igrati 2 sata i ne izbaci me a nekada me izbacuje tj.zamrzne se po 3-4 puta u 15 minuta.To mi se desava i prijateljima(potpuno isto)

evo uslikao sam ako ce kako pomoci... http://img194.imageshack.us/img194/9973/errorcss.jpg

Probao sam milion puta instalirati i formatirati sve particije ali uzaludno :S nekuzim zbog cega me  odjednom izbacuje iz css-a a igrao sam ga 6 mjeseci bez problema..

Nadam se pomoci puno hvala

Igra nije originalna, dalje nemamo sta raspravljat.

17 godina
neaktivan
Css freeze

LoL po cemu ti  to zakljucujes?ugl je to je non steam

Prvo ja jedini nemam od nas cetvero org nego igram samo na non-steam serverima.Dok drugi frendovi imaju istih problema sa steamom i na org serverima..

Problem je potpuno isti.Dok su oni poslali supportu i nejavljaju im nista..

Zato sam tu i pitao a ako ti smeta ova tema zaobidi ju  ;)

Jer 90% tu na serveru igraca css-a ima non steam stoga ja i ti nemamo sta pricati ;)

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Css freeze
petkovicroby kaže...

LoL po cemu ti  to zakljucujes?ugl je to je non steam

Prvo ja jedini nemam od nas cetvero org nego igram samo na non-steam serverima.Dok drugi frendovi imaju istih problema sa steamom i na org serverima..

Problem je potpuno isti.Dok su oni poslali supportu i nejavljaju im nista..

Zato sam tu i pitao a ako ti smeta ova tema zaobidi ju  ;)

Jer 90% tu na serveru igraca css-a ima non steam stoga ja i ti nemamo sta pricati ;)

A lol, nisam primjetio da se mojim frendovima sa steama rusi igra, pa ni meni, al ok, aj pomoc cu ti. Provjeri od virusa komp, napravi sljedece:

1. Skini MBAM i instaliraj ga, besplatan a najbolji, evo link

2. Instaliraj i updateaj nakon installa

3. Pokreni Full scan i cekaj da zavrsi

4. Prvo sa gamadi u karantenu pa izbrisi iz nje

To bi trebalo rijesit problem, ako su virusi u pitanju, jer moguce je da su virusi integrinani u OS-u ako je neoriginalni.

Ako ne uspije probaj instalirat najnovije drivere, Skini najnoviji CSS, pogasi sve nepotrebne programe, i ako nista od toga ne uspije stavi novi OS, preporucam Vistu (ne govori da je vista smece jer igre sad idu bolje na visti nego na xp-u)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice