CS 1.6 Balkan Public Server by KGB

poruka: 2
|
čitano: 5.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Evo za sve ljubitelje kantera jedan odlican server,pridruzite nam se ;)

IP: 176.57.142.154:27023
Mod: Public
Head: Valneck
Kontakt HEADa: facebook:Edin Golja,skype:valneck93

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/625986284167232/

Forum: http://destiny-express.mojkgb.com/Forum

Kako dobiti admina?
Do Admina na nasem serveru mozete na dva nacina,jedan je besplatno a drugi je da 1x Boostate server u razlicitom vremenskom periodu,vise o tome na serveru sa komandom /howtoboost.A besplatan nacin jeste da budete aktivni na serveru minimalno 14 dana i Admin pozicija je zagarantovano vasa.

Takodzer najredovniji igraci i igraci koji su visoko pozicionirani na TOP15 dobijaju free admina,nekima je vec dodjeljeno s toga pozurite jer nije ostalo jos puno mjesta za admine.

Pogodnosti na serveru:
Server koristi jedan od najboljih hostova za CS a to je KGB s toga imat ce te zagarantovanu igru bez laga na serveru kao i jos niz raznih pogodnosti,uz to jos ce te se druziti sa odlicnom i zrelom ekipom na serveru.Vidimo se tamo  ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 7:59 (Valneck).

0 0 hvala 0
13 godina

ping i latency su u posljednje vrijeme očajni za igrače iz cro...

ponekada prelaze i 80, ovisno o kojem se ip (sa kojeg mjesta je hostan server) radi.

a kada igraš sa ili vs igrača iz srbije i kada sami vide da njima ping prelazi 30 hvataju se za glave i odbijaju igrati na takvim serverima.

nemoj me krivo shvatiti, no mislim da si na pogrešnom mjestu reklamu bacio za kgb s obzirom da spominješ kako je jedan od najboljih.

možda ranije, no trenutno jedan od najgorih u ponudi (koristim t-com, a pouzdano mogu tvrditi kako i korisnici ostalih providera u cro imaju iste probleme).

gl sa serverom! :)

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice