Crysis - problem sa zvukom

poruka: 17
|
čitano: 3.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis - nemoguci problem!!!!!

Pozdrav svima!!

Evo mog problema: Kupim komp prije 6 mj. a config. je sljedeca:

AMD Phenom X3
3 gb RAM
Ati Radeon HD 3600
Realtek HD audio
5.1 Surround
Windows XP proffesional SP2

i nabavim Crysis i instaliram i sve radi savrseno. Presao sam oko 50% igre i jednog dana odlucim staviti SP3 i odem na Microsoft-ovu stranicu i sve update-ove instaliram i sve radi bez greske. I Directx 10 instaliram.(verzija za xp)

Krenem sad sa takvim OS igrati Crysis i BUUUUM......

Graficki igra radi isto savrseno ali nema vise zvuka. (Uopce nema u igri zvuka i u intro-ima na pocetku).

Windowsi normalno imaju zvuk i u Winamp-u i filmovi rade (ima zvuka) ali Crysis nijem.

Probam druge igre i sve radi savrseno.npr (Call of duty 4 i 5 rade. Crysis Warhead ima zvuk itd.) samo Crysis ne.

Neznam vise sta da napravim, nove drivere sam instalirao i za zvuk i za grafiku i nista. Sumnjam na directx 10.....

Ako netko zna ili je imao isti problem bilo bi mi od koristi savjet kako da dobijem zvuk u Crysis-u.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis - nemoguci problem!!!!!
Prophet kaže...

Pozdrav svima!!

AMD Phenom X3
3 gb RAM
Ati Radeon HD 3600
Realtek HD audio
5.1 Surround

i nabavim Crysis i instaliram i sve radi savrseno. Presao sam oko 50% igre i jednog dana odlucim staviti SP3 i odem na Microsoft-ovu stranicu i sve update-ove instaliram i sve radi bez greske. I Directx 10 instaliram.(verzija za xp)

Instaliras DirectX 10 za Windows XP?!
Otkad to postoji i 10-tka za XP?
Jel to neki hibrid ili sta vec?

Probaj instalirati novi directX 9 i pokreni igru pa vidi. 

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan

da, rusi su ga napravili. Sve mi radi bez greske samo Crysis nece. Budem vratio na DX9 pa cu vidjeti jel hoce.

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Pozdrav svima!!

AMD Phenom X3
3 gb RAM
Ati Radeon HD 3600
Realtek HD audio
5.1 Surround

Graficki igra radi isto savrseno ali nema vise zvuka. (Uopce nema u igri zvuka i u intro-ima na pocetku).

Windowsi normalno imaju zvuk i u Winamp-u i filmovi rade (ima zvuka) ali Crysis nijem.

Probam druge igre i sve radi savrseno.npr (Call of duty 4 i 5 rade. Crysis Warhead ima zvuk itd.) samo Crysis ne.

Neznam vise sta da napravim, nove drivere sam instalirao i za zvuk i za grafiku i nista. Sumnjam na directx 10.....

Ako netko zna ili je imao isti problem bilo bi mi od koristi savjet kako da dobijem zvuk u Crysis-u.

Hvala

directx 10 za XP ne postoji taj ruski je fak piše da je dx10 a u igrama ne radi
17 godina
Prophet kaže...

da, rusi su ga napravili. Sve mi radi bez greske samo Crysis nece. Budem vratio na DX9 pa cu vidjeti jel hoce.

hahahahaha onda ne radi bez greske
17 godina
protjeran

Kao prvo DirectX10 za Windows XP nepostoji, i nikad neće ni postojati.

To je fake, skupina virusa što si skinuo.

Nema ti druge nego kopirat svoje podatke, i nanovo instalirat windows jer je ovako trajno oštećen.

Ako hoćeš DX10 idi na Vistu/Windows 7.

da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DirectX 10 ne postoji za XP. To je vjerojatno neki modani DX9, pa su ga još preimenovali u DX10 i takve gluposti.

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako oces dx10 instaliraj vistu ili sedmicu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prophet kaže...

I Directx 10 instaliram.(verzija za xp)

fail :)
Only God (& mod) can judge me
17 godina
protjeran

Instaliraj direct X9 pa onda probaj

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dinjo kaže...

Instaliraj direct X9 pa onda probaj

Pa rekao je već da će se vratiti na dx9.

Nemorate sad vas desetak ponovit jedno te isto "dx10 za xp nepostoji" i "ako hoćeš dx10 idi na vistu / 7" dosta je jedan forumaš, a 2 za sigurnost.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Vratio dx9 sa XPlite programom. Instalirao zadnji dx 9.0c i Crysis obrisao i ponovno instalirao i opet nema zvuka. a sve ostalo opet normalno radi. Jednostavno nisam vise pametan u cemu je greska. Crysis Warhead radi bez greske.

Da nije u pitanju mozda Realtek HD?? Za njega sam instalirao najnovije driver-e 2.25 verziju. Ali prije Service Pack-a 3 je radio savrseno Crysis.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 18:19 (Prophet).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Vratio dx9 sa XPlite programom. Instalirao zadnji dx 9.0c i Crysis obrisao i ponovno instalirao i opet nema zvuka. a sve ostalo opet normalno radi. Jednostavno nisam vise pametan u cemu je greska. Crysis Warhead radi bez greske.

Da nije u pitanju mozda Realtek HD?? Za njega sam instalirao najnovije driver-e 2.25 verziju. Ali prije Service Pack-a 3 je radio savrseno Crysis.

Mora da onda nije u direct x-u problem
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Probaj nesto izvest sa driverima ili napravi System restore, a ako neuspije onda reinstallaj win i stavi sp2, ne sp3, jer je taj dx10 vjerojatno napravija trajnu stetu.
Sad ce odma svi navalit zasto reinstall, ali ni ja nevolin reinstalat win i nezelim to preporucivat bez razloga, mislin da ako sa driverima i sys restore neuspije, da nece s nicim...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 18:33 (Fowix).
17 godina
protjeran

Ima još ljudi koji neznaju da je DirectX 10 apsolutno nemoguće prepisati na Windows XP, jer je jednostavno D3D10 užasno povezan s WDDM modelom drivera, i eto kad neznaju dešavaju se ovakve stvari.

Fino sad formatiraj particiju na kojoj su windowsi i instaliraj nanovo Windows, ovog puta ako hoćeš DX10 onda Vistu.

alo modovi, može meni pola zvjezdice?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prophet kaže...

iza takvih se problema često nalazi banalna greška!
Otvori Crysis i odi u postavke zvuka i provjeri dali je tamo sve dobro postavljeno!
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan

U Crysis postavkama je sve u redu. Ipak mislim da je problem u Realtek driverima. Ali to sad nije toliko ni bitno jer sad kad sam vratio dx9 pojavljuju se bug-ovi pomalo svuda i jedino mi preostaje format C.

Ima jedan odlican program koji se zove Ghost koji kada sredis komp da je sve 100% savrseno sa njim snimis cijelu C particiju i kad se ovako nesto dogodi treba mu oko 5 minuta da ju vrati u ono stanje kad je snimana. A ja biser snimio particiju sa DX10. Sad moram sve ponovno rucno instalirati od Windowsa i programa. Uglavnom hvala na sugestijama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice