Crysis problem s teksturama zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 683
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Crysis problem s teksturama

Evo ovako imam problem s crysisom,jedva sam ga natjerao da radi na w7 x64 i sad radi no ima još 1 problem,na prvoj misiji sve 5 igra radila,došao na drugu misiju/level i sad kad idem ući u onu zgradu onu žensku oslobodit šteka kao ludo,a kad uđem u zgradu sve 5,nek dođem kraj prozora opet počne štekati kao ludo,a kad se odmaknem od zgrada(odem u tu đunglu) sve 5 nema nikakvog štekanja,isto tako i kad dođem kod onih koliba nema štekanja.

Igra je pirat da se razumijemo odmah.

edit

I nestaju teksture jednostavno kao da me baci na drugu mapu gdje ima 1/2 pravih tekstura.

Do HWa nije,sve ostale igre uredno rade.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 15:20 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Crysis problem s teksturama
kruskar kaže...

Evo ovako imam problem s crysisom,jedva sam ga natjerao da radi na w7 x64 i sad radi no ima još 1 problem,na prvoj misiji sve 5 igra radila,došao na drugu misiju/level i sad kad idem ući u onu zgradu onu žensku oslobodit šteka kao ludo,a kad uđem u zgradu sve 5,nek dođem kraj prozora opet počne štekati kao ludo,a kad se odmaknem od zgrada(odem u tu đunglu) sve 5 nema nikakvog štekanja,isto tako i kad dođem kod onih koliba nema štekanja.

Igra je pirat da se razumijemo odmah.

edit

I nestaju teksture jednostavno kao da me baci na drugu mapu gdje ima 1/2 pravih tekstura.

Do HWa nije,sve ostale igre uredno rade.

To se događalo i mom frendu, to ti je zbog piratske verzije. tako ti je isto bilo i sa mass effectom 2.. nie se vidila rijeka na jednoj misiji

Smrdljivi skakavac.
17 godina
neaktivan
Crysis problem s teksturama
World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice