Crysis pomoc

poruka: 6
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis pomoc
pitanje

zaglavio sam se na velikom brodu na kome je veliki elien pauk...sta da radim,sve sam probao...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis pomoc

Ne mogu se baš sjetiti sada svih detalja, ali uglavnom misija ti je da odeš po neku pušku koja je u prizemlju broda, međutim ne možeš doći do nje jer je prolaz zatvoren. Meni se to isto desilo i to je bug u igri, loadiraj igru par save-ova unazad i dođi dotle.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis pomoc

Koliko ja znan tu pusku pokupis ranije već, ali je ne možeš nigdi upotrijebit osim ovdje. Kad ti ona ženska kaže tribaš ciljati one mitraljeze sa strane tog glavnog broda, pa onda poslije razneseš i cili brod....ako se dobro sićam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis pomoc

To su zadnje misije, (odnosno zadnji trzajevi) još to riješiš i gotovo, mora biti malo teže. Ma naći ceš nije tolko strašno i ja sam se tu gnjavio, mada sam poslje našao, trebaš u neke točke tog pauka pucat, tako nešto, malo su zasssrraallli sa tim.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis pomoc

Prvo trebas unistiti one bočne puske,zapravo sve koje pucaju po tebi,onda bi trebao taj alien doci iznad tebe i onda ce opet poceti pucati po tebi,tada s onom novom mrcinskom puskom trebas razvaliti ona vrata koja se nalaze s donje strane,kad to ucinis onda samo pucas u tu rupu s tom puskom i to bi trebalo biti to.onda se on pocne rusiti i tako dalje...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis pomoc

Kao što je večina rekla uništiš one manje topove, te kad ih uništiš čekaš da ona teta onesposobi štitove i kad ti kaže da možeš pucati u njega uzmeš najveću pusku te je držiš uperenu u onaj dio gdje nema štita (držiš lijevu tipku miša sve dok ti se ne  ne napuni) i onda opališ i tako nastavljaš dok ga ne uništiš...budi uporan i sakrivaj se iza onog palog helića te iza onih ostataka broda tak da te nemože zamrznuti...sretno

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice