Crysis - mjenjanje postavki

poruka: 12
|
čitano: 2.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis - Promjena postavki

Otkrio sam način kako da se promjene postavke u Crysis-u na slabijim računalima koja mogu pokrenuti Crysis na Medium, ali im igra ne dozvoljava promjenu. Prvi put kad sam zaigrao Crysis (na Low postavkama), mislio sam da je i na tim lošim postavkama fizika jako dobra, no sa vremenom sam shvatio da nije, te pokušao promjenitit fiziku. Evo kako se to napravio:

Odete u Crysis konzolu (u igri pritiskom na tipku ¸ ( tipka prije brojke 1, ! ~ ) ) te upišete con_restricted = 0. Zatim upišete sys_spec_Physics = 3, te će vam se fizika promjeniti na High postavku. Tako se sve isto može promjeniti na High upisujući npr. sys_spec_GameDetail = 3, sys_spec_Texture... Sve se postavke mogu promjeniti gledajući nazive datoteka u C:\Program Files\Electronic Art\Crytek\Crysis\Game\Config\CVarGroups.

Što mislite?Smijeh

PS: Brojke nakon teksta sys_spec_.... = 3 mogu biti 1 (Low), 2 (Medium), 3 (High) i 4 (Very High, ako imate MS Vistu).

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis vrijedi samo vidjeti ako imaš konfu da sve na high stavis, igra je inače prosječna, engine je jedina dobra stvar i to je zabavno prvih par sati i poslije kad sama igra treba pokazat kakva je sve padne u vodu... Crysis me razočaro....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis - mjenjanje postavki
zv'jer2 kaže...

Crysis vrijedi samo vidjeti ako imaš konfu da sve na high stavis, igra je inače prosječna, engine je jedina dobra stvar i to je zabavno prvih par sati i poslije kad sama igra treba pokazat kakva je sve padne u vodu... Crysis me razočaro....

Mene nije, najviše me zabavila nelinearnost tj. mogućnost biranja načina igranja, specijalne sposobnosti, mnoštvo oružja...
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Možda ima mogućnosti, ali ima staru, klasičnu i dosadnu radnju: prvo imaš lagane neprijatelje, pa malo teže, pa jako teške, pa se sve smiri i svi su sretni, no zatim upadne veliko čudovište koje moraš pobijediti tako da mu uništiš velike bacače raketa, a zatim rešetaš čudovište k'o lud, kada ga napokon uništiš, dođe letjelica po tebe, ti uskočiš, pa odletiš kao neki veliki heroj gledajući na pobijeđeno čudovište herojsko-žalosno-depresivnim pogledom. Vrlo sam razočaran.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

da jako je dobra igra pogotovo kad ti nema staraca doma pa kažeš frendovima da učiš prirodu ili neš da te ostave na miru i onda se uživiš u igru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
zv'jer2 kaže...

Mene nije, najviše me zabavila nelinearnost tj. mogućnost biranja načina igranja, specijalne sposobnosti, mnoštvo oružja...
 CRYSIS JE LINEARNA PUCAČINA!    Ništa mi ne znači jel ja idem 50 metara lijevo kroz šumu ili po putu, svaki objective je označen i ti moraš do njega doći određenim putem, to šta su oni taj put proširili za par stotina metara samo prikriva linearnost a potpuno ti je svejedno jel plivaš, ideš kroz šumu ili po putu trčiš i ubijaš sve oko sebe... na kraju dođeš na isto mjesto i na isti način obaviš zadatak....
"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
zv'jer2 kaže...
 CRYSIS JE LINEARNA PUCAČINA!

a koja onda nije?
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 23:40 (Daka).
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
SOS kaže...
zv'jer2 kaže...

CRYSIS JE LINEARNA PUCAČINA!    Ništa mi ne znači jel ja idem 50 metara lijevo kroz šumu ili po putu, svaki objective je označen i ti moraš do njega doći određenim putem, to šta su oni taj put proširili za par stotina metara samo prikriva linearnost a potpuno ti je svejedno jel plivaš, ideš kroz šumu ili po putu trčiš i ubijaš sve oko sebe... na kraju dođeš na isto mjesto i na isti način obaviš zadatak....
 Nelinearnost kao odabir načina igre i modificiranje oružja. Da, igra jest linearna, ali ne u izboru načina igre.
Ozbiljno...
17 godina
Daka kaže...
zv'jer2 kaže...
 CRYSIS JE LINEARNA PUCAČINA!

a koja onda nije?
 šah Cool

Mislim sa simsi nisu... Flight simulator... 
jesti i spavati
17 godina
neaktivan
branimir kaže...
...............
 Daj samo recite (napišite) što mislite o mjenjanju postavki za slabija računala.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan

Zanimljivo. Iako meni to nije potrebno, ako se potrudi, mogu se isprogramirati neki dijelovi igre, a možda i poboljšati grafiku.

ja volim nogomet, metallicu i još puno stvari. Ja nikako ne volim gubiti u bilo čemu. Volim se praviti važan. Ja sam uvijek u pravu. moja email adresa jest: arsenal.012012@hotmail.com Inače mi je ndimak Shady, no zauzet je...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Crysis - prelazenje lvl..

Da li mi iko moze reci ,kako zavsiti onaj lvl poslije tenkova.To je ono kad razvalis vozove kako bi napravio prolaz.Pa sad slijedeci sto dolazi.Sa onim gradilistima,bagerima itd.Pobijem, svu vojsku i sad bi kao ja trebao dici neku zgradu u vazduh da bi stigla podrska sa avionima-pticama.E ja sad neznam da li trebam dizati kakvu zgradu u vazduh i KAKO??Ili moram nesto drugo.Molim pomoc,jer sam po fino tu zaglavio.HVALA

Sempa
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice