http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=190454
Navodno ćeju se ovaj puta još više koncentrirat na grafiku...
http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=190454
Navodno ćeju se ovaj puta još više koncentrirat na grafiku...
To su screenshotovi iz moddane verzije prvog Crysisa. Pricalo se o tome jos prije dva-tri mjeseca po netu.
Ali zanima me kakva će kanta onda trebat da vrtiš crysis na max...
Ja bih htio da igru unaprijede na svim područjima...
Glupo im se koncentrirat na grafiku kad je ona ionako bez premca, a priča im malo šteka.... Mislim Crysis je ok, ali čak je i mene koji sam njegov fan pomalo razočarao.....
Ma trebali bi se prvotno skoncentrirati na priču i igrivost. Neprijatelja bi trebalo biti više, ali bi trebali puno lakše padati kad ih se pokosi rafalom, jer zaista je bezveze da na najlakšoj težini igre ja moram lika u košuljici (dakle bez ikakvog body armor-a) pogoditi 3-4 puta s metkom u prsa da napokon zalegne. Bilo bi naravno super da dodaju i sistem nalik na Soldier of Fortune jedinicu kad pogodiš u neki dio tijela onda je drugačija reakcija i tako to (u kombinaciji sa današnjim rag doll fizikalnim modelima i svim A.I. divotama, to bi trebalo biti laganica za napraviti).
Meni je prica odlicna,grafika je takoder bez konkurencije,ali im sam gameplay nije bas neki,prelagano je kad mozes uzeti neki kamion i jednostavno gaziti ljude i zabijati se.
trebali bi unaprijediti taj dio,napraviti malo kompliciranije misije,gdje treba razmisljati i slicno.
Meni je prica odlicna,grafika je takoder bez konkurencije,ali im sam gameplay nije bas neki,prelagano je kad mozes uzeti neki kamion i jednostavno gaziti ljude i zabijati se.
trebali bi unaprijediti taj dio,napraviti malo kompliciranije misije,gdje treba razmisljati i slicno.
Bit će ludnica kad ovo izađe! Odustao sam od kupnje novog stroja i dalje štedim za serversku farmu.
Trebalo bi se koncentrirati na gameplay, priću i dobro optimizirati igru, tako da oni koji su igrali crysis mogu igrati crysis baram na medium postvkama.
moze li mi ko dat crack za crysis 2 neman ga na cdu
G-UNIT????? crack za crysis 2 ?