Crysis 2

poruka: 19
|
čitano: 2.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Crysis 2

http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=190454

Navodno ćeju se ovaj puta još više koncentrirat na grafiku...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

To su screenshotovi iz moddane verzije prvog Crysisa. Pricalo se o tome jos prije dva-tri mjeseca po netu.

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @970Mhz, 8800GTX@630/2000, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 20:24 (NortonCommander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Crysis 2

Ali zanima me kakva će kanta onda trebat da vrtiš crysis na max...

17 godina
neaktivan
Da, pročitao sam i to, da će napraviti da grafika bude što bolja. Ja bih htio da unaprijede gameplay, ne grafiku.
17 godina
protjeran
Crysis 2

Ja bih htio da igru unaprijede na svim područjima...

0 0 hvala 0
17 godina
darkswordwarrior kaže...

Ja bih htio da igru antiunaprijede jer to na mom kompu izgleda ko slide show,Sramim se tako da malo smanje u tim zahtjevima!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

Glupo im se koncentrirat na grafiku kad je ona ionako bez premca, a priča im malo šteka.... Mislim Crysis je ok, ali čak je i mene koji sam njegov fan pomalo razočarao.....

17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

ah, 3-5 grafičkih, možda 2 četverojezgena proca, ah, nije naodmet ni možda kojih desetak Giga RAM-a :(=)
   :)                                                                 :===)

17 godina
neaktivan

Ma trebali bi se prvotno skoncentrirati na priču i igrivost. Neprijatelja bi trebalo biti više, ali bi trebali puno lakše padati kad ih se pokosi rafalom, jer zaista je bezveze da na najlakšoj težini igre ja moram lika u košuljici (dakle bez ikakvog body armor-a) pogoditi 3-4 puta s metkom u prsa da napokon zalegne. Bilo bi naravno super da dodaju i sistem nalik na Soldier of Fortune jedinicu kad pogodiš u neki dio tijela onda je drugačija reakcija i tako to (u kombinaciji sa današnjim rag doll fizikalnim modelima i svim A.I. divotama, to bi trebalo biti laganica za napraviti).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Crysis 2

Meni je prica odlicna,grafika je takoder bez konkurencije,ali im sam gameplay nije bas neki,prelagano je kad mozes uzeti neki kamion i jednostavno gaziti ljude i zabijati se.

trebali bi unaprijediti taj dio,napraviti malo kompliciranije misije,gdje treba razmisljati i slicno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Meni je prica odlicna,grafika je takoder bez konkurencije,ali im sam gameplay nije bas neki,prelagano je kad mozes uzeti neki kamion i jednostavno gaziti ljude i zabijati se.

trebali bi unaprijediti taj dio,napraviti malo kompliciranije misije,gdje treba razmisljati i slicno.

ak želiš razmišljat igraj RTS-ove i avanture , a ne FPS-ove jer se ja u ovom trenu ne mogu sjetiti FPS-a u kojem moraš napregnut sive stanice kao u prije navedenim žanrovima

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
darkswordwarrior kaže...

Ja bih htio da igru antiunaprijede jer to na mom kompu izgleda ko slide show,Sramim se tako da malo smanje u tim zahtjevima!

tako je, u potpunosti se slažem (LOL)

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Bit će ludnica kad ovo izađe! Smijeh Odustao sam od kupnje novog stroja i dalje štedim za serversku farmu. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Trebalo bi se koncentrirati na gameplay, priću i dobro optimizirati igru, tako da oni koji su igrali crysis mogu igrati crysis baram na medium postvkama.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
grafika je ke bona mortadela :)
Kad izađe ne da čuje kupit prvi dan ngo ću prespavat ispred Algoritma.:)
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
grafika je ke bona mortadela :)
Kad izađe ne da čuje kupit prvi dan ngo ću prespavat ispred Algoritma.:)
 Ja ću je moć nabavit i prije nego što dođe u Algoritam...Osmijeh

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Obzirom da ne postoji kanta koja bi Crysis vrtila na max, za Crysis 2 suludo je i pomisliti da će takav kućni kompjuter biti dostupan u sljedećih 20 godina!! Dolje Crysis - živio Tetris!!!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Crysis 2

moze li mi ko dat crack za crysis 2 neman ga na cdu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

G-UNIT????? crack za crysis 2 ?

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice