Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis 2 directx 11 trailer:

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2

ako je netko uspio igrat 1.9 sa jogurtom nek me PMa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Uf ovo izgleda bolesno dobro. Nadam se nabavi originalnog primjerka pa da mogu to sve pošteno isprobati.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

0 0 hvala 1
14 godina
Crysis 2

i kako igra funcionira na dx 11...jede li grafe {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Ja sa 580-kom imam 50 fpsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Crysis 2
Strider-X kaže...

Ja sa 580-kom imam 50 fpsa

full hd?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
Crysis 2

Da sve na najace u figtu 50 fpsa uvijek.

probao na svom monitoru koji nije fullhd tu isto negdje 50, a na telki koja je fullhd 50 stalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 21:17 (Strider-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strider-X kaže...

Da sve na najace u figtu 50 fpsa uvijek

srica imas slabu grafu...ja se nadam da ce meni bit na hd-u igrivo :P

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Zicer....Pa 580 nije slaba grafa.........kaj ti znači srica?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JozoTheKiller kaže...

kaj ti znači srica?

To se jede.

Nisam još instalirao patch, tek se sad vratio kući. Odoh isprobat pa javim dojmove.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Aha! Skontao sam šta me hebe...

Dakle, sad ide sve na Ultra izuzev "Objects" - to je na extreme, u protivnom imam užasan stutter. Moram priznati da sam ipak zadovoljan, full HD, Ultra settings na 5870. Igra lijepo ide i lijepo izgleda.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Minoza kaže...

Aha! Skontao sam šta me hebe...

Dakle, sad ide sve na Ultra izuzev "Objects" - to je na extreme, u protivnom imam užasan stutter. Moram priznati da sam ipak zadovoljan, full HD, Ultra settings na 5870. Igra lijepo ide i lijepo izgleda.

dabogda i meni tako isla :)

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

dabogda i meni tako isla :)

Ma ići će sigurno. Tebi će možda čak i "Objects" ići na Ultra jer 6xxx serija ima bolji teselator.

3D dizajner
14 godina
Crysis 2

vidit cemo :) skida se sve taman da prije spavanja vidim kako funkcionira...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Woohooo, Dx11, sad ce igra odmah postati bolja barem 10x....NOT!

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Crysis 2

OVO IZGLEDA BOLEEEESNOOOO DOBROOO...Takva je igra trebala odmah izać... predobro ja sam oduševljen..čudo koliko je bolja grafika

idem kampanju iz početka sad igrati

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Woohooo, Dx11, sad ce igra odmah postati bolja barem 10x....NOT!

Ah, šteta što nećeš imat priliku vidjeti sve čari DX11.

Jer, ovo je boom od grafike kakav ni sam nisam očekivao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 22:25 (Penryn).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni grafika ne igra toliko ulogu kao vama, smece ostaje smece bez obzira koliko ga ti usminkao :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Crysis 2

cini mi se da bi mogla radeonkica moja po prvi put ocana ako bude ultra previse za nju...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra sve u svemu izgleda ljepse, teksture su poboljsane, svjetla, reakcije... Iznenaden sam i optimizacijom jer mi je tijekom igranja FPS 30-35 na Extreme(u prvih 15min igre, nadam se da ce tako i ostati). Evo 2 screenshota DX9 vs DX11

DX9 DX9
DX11 DX11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni oba screenshota izgledaju isto.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

danas sam igrao ovu igru kod frenda i igra je super sto se tice grafike ali fizika je totalo glupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

FOV i Bokeh su super sređeni...ne znam, texture mi još ne leže, ja sam očekivao veću promjenu pogotovo jer još ima stvari koje su sfušane.

grafiti koji lebde pol metra od zida, rupe na zidu koje su nakeljene na glavnu texturu zida (mislim na rupe koje su na mapi od početka).

Al opet stoji ono, gledam i provjeravam na jednom te istom nivou stalno, možda je baš on u banani :P

http://mrxa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
zoka kaže...

Ne baš. Pogledaj teksturu na ovom plavom komadu drveta lijevo. Pogledaj dim, u dx9 su planeovi dok je u dx11 full volumetric, na screenu djeluje slično, ali u pokretu vidiš razliku. Osvjetljenje, možda na prvi pogled djeluje samo malo svjetlije, ali pogledaj kako je drveće (krošnje) osjenčano i osvijetljeno, isto vrijedi i za dim (ali opet, to vidiš izbliza i u pokretu bolje).

Btw. već sam rekao, teško je na screenovima samo vidjeti razliku, kad igraš skužiš da igra izgleda ljepše.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2
3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:55 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Crysis 2

ajmo stavite slike ekipa :D

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
zoka kaže...

Ne baš. Pogledaj teksturu na ovom plavom komadu drveta lijevo. Pogledaj dim, u dx9 su planeovi dok je u dx11 full volumetric, na screenu djeluje slično, ali u pokretu vidiš razliku. Osvjetljenje, možda na prvi pogled djeluje samo malo svjetlije, ali pogledaj kako je drveće (krošnje) osjenčano i osvijetljeno, isto vrijedi i za dim (ali opet, to vidiš izbliza i u pokretu bolje).

Btw. već sam rekao, teško je na screenovima samo vidjeti razliku, kad igraš skužiš da igra izgleda ljepše.

I vi dok igrate dinamičnu igru kao što je Crysis 2 imate vremena buljiti u dim ili u zid koji sada ima koji poligon više. Na takvima zarađuju proizvođači skukih grafičkih kartica.

http://playomania.com/forum/index.php
15 godina
neaktivan
Deadwalker kaže...

I vi dok igrate dinamičnu igru kao što je Crysis 2 imate vremena buljiti u dim ili u zid koji sada ima koji poligon više. Na takvima zarađuju proizvođači skukih grafičkih kartica.

Uopće se ne radi o tome... Ja sam samo istaknuo što je na onoj slici drugačije jer je drugi forumaš rekao da ne vidi nikakvu razliku. Inače, ne buljim u zidove dok igram ali detalje zapazim itekako dobro. Već sam ranije rekao da imam interes za tehnologiju koja je iza modernih engine-a, nekome to nije gušt - meni je, također, ne vidim što je loše u tome da netko ima skupu grafičku ako si to može priuštiti... Svakoj budali njegovo veselje...

Inače, igra izgleda predivno, veliki dio toga nose nove teksture i slažem se da je igra ovakva trebala izaći. Mene kao što sam i ranije rekao, više veseli editor i sam engine, zbog podrške za custom mape, MP bi također mogao živnuti.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 12:39 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

da, dobor su rekli....nema igre na steamu, kakva je to sad shema ?!?!?!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice