Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2

ako C2 gura sve do iznemoglosti, onda je valjda moj sustav specifičan jer ventilatori ni ne ubrzaju rad kad se igra.

http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
neaktivan
Crysis 2

A hoće li bit išta od ovoga DX11 Patch-a?

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:14 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

nisam pobrkao ništa, jer su obećavali brda i doline da će se skoro sve moći uništiti tj. puno će bolja biti fizika nego u Crysis 1, kad ono napravili umjesto korak naprijed oni 3 koraka nazad

Iako u osnovi razumijem što želiš reći - ne možeš izmišljati; obećavali više jesu ali opet ponavljam - nisu obećavali bolju fiziku! Molim te, pokaži mi članak gdje to piše ili prestani o tome...

Ti niti ne kužiš kako neke osnovne stvari u engine-u funkcioniraju da bi mogao o tome raspravljati.

Hajde, prije nego napišeš još sranja navedi jednu DX9 igru koja ovako izgleda u 60 FPS-a. Crysis 1? lol... Hoćeš 15 FPS-a? OK, za to ih možeš kriviti, dali su ti igru koja lijepo izgleda i leti, pričekaj malo patch i high-res teksture i dobiti ćeš točno to što želiš, a onda ćeš opet doći u ovu temu trollati da je Crytek opet failao jer se igra vuče na tvojoj uber konfi... Ne znam koliko uopće ima smisla o ovome s tobom raspravljati.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:23 (Minoza).
15 godina
protjeran
Crysis 2

slažem se minoza s tobom u potpunosti..crytek je napravio odličnu igricu da i to na način DA SE SVIĐA ŠTO VEĆEM BROJU LJUDI...da je išla radit najbolju grafiku onda slabije konfe nebi vukle pa bi se oni žalili ovako se žale ovi koji su očekivali neznam šta(iako je grafika predivna)...igra juri na svim konfama, cak su i minimum system req bezveze napravljeni jer je guraju i slabiji kompovi...tako da malo manje s*at a malo više igrat igru i zabavljat se u njoj!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Inače, rezolucija 2560, sve max i igra ide u 30-40 FPS. To s ovako lijepom grafikom nemam nigdje. Ako stavim najlošije postavke, izgleda neznatno lošije (vidno samo da je LOD kraći) imam 60FPS i igra izgleda ludnica. Trenutno je CE3 (C2) engine vrh ponude.

Da, nema DX11 (a bit će uskoro, jer rade na tome). Mislim da destrukcija možda i nije dobra solucija za ovu igru. Zašto? Zato što bi to drastično narušilo gameplay. Leveli su dizajnirani s određenim ciljem. I kod uništavanja realno bi bilo moguće uništiti marginalne stvari, a nema municije za uništavanje zgrada do temelja, niti to ima nekog smisla. Uništavalo bi se samo uništavanja radi. Koji je smisao toga? A očito je da se uništavati može (iz demoa).

U najboljem slučaju, imali bi tu i tamo uništen zidić, a level bismo napustili brzi, jer je igra koncipirana tako da se brzo napreduje. Većina objekata se ni u stvarnosti ne može baš lako uništiti, jer imamo pješačko naoružanje (većinu vremena) i betonske zgrade. Armirano-betonsku ugradu se ne može uništiti pješačkim naoružanjem - trebaš ili tešku artiljeriju ili par stotina minobacačkih granata.

U BC2 je relativno nerealno izvedeno uništavanje nekih objekata (prelako se ruše), a betonske zgrade (demo mapa npr.) se ni ne mogu uništiti niti tenkovima. Ako se da primijetiti, u BC2 se uništavaju ciglene zgrade i to čak prelako. Uništavanje ima smisla jer su mape ogromne i igra je koncipirana tako da se na jednoj točki može satima ratovati s tisućama granata i metaka. Male mape, gdje se ratuje pješački, nema smisla uništavati na razini tenkovske i artiljerijske paljbe na položaje.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Da ali isto tako su mogli dodati naprednije opcije i bolju grafiku ali da radi i na slabijim konfama! Inace igra je odlicna barem meni...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
domac1986 kaže...

nisam pobrkao ništa, jer su obećavali brda i doline da će se skoro sve moći uništiti tj. puno će bolja biti fizika nego u Crysis 1, kad ono napravili umjesto korak naprijed oni 3 koraka nazad

Iako u osnovi razumijem što želiš reći - ne možeš izmišljati; obećavali više jesu ali opet ponavljam - nisu obećavali bolju fiziku! Molim te, pokaži mi članak gdje to piše ili prestani o tome...

Ti niti ne kužiš kako neke osnovne stvari u engine-u funkcioniraju da bi mogao o tome raspravljati.

Hajde, prije nego napišeš još sranja navedi jednu DX9 igru koja ovako izgleda u 60 FPS-a. Crysis 1? lol... Hoćeš 15 FPS-a? OK, za to ih možeš kriviti, dali su ti igru koja lijepo izgleda i leti, pričekaj malo patch i high-res teksture i dobiti ćeš točno to što želiš, a onda ćeš opet doći u ovu temu trollati da je Crytek opet failao jer se igra vuče na tvojoj uber konfi... Ne znam koliko uopće ima smisla o ovome s tobom raspravljati.

call of juarez bound in blood, metro 2033... nikad se ne bih žalio za boljom grafom što troši resurse. osim kad je neoptimizirano tipa cryostasis. ne kužim neke osnovne stvari u enginu yeah right....

a za patch je netko pitao hoće li doći dx11... cryteck je demantiro da će takvo što izići. tj igra ostaje u dx9

17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Tek rade na njemu. Navodno u DX11 imaju ~16ms po frejmu za dodatni rendering u odnosu na konzole. To znači puno bolje trenutne performanse i nešto bolju grafiku na višim postavkama.

domac1986 kaže...

cryteck je demantiro da će takvo što izići. tj igra ostaje u dx9

To nije točno, tj. laž je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:30 (naxeem).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Imaš naprednije opcije sa CAGO alatom... Jače postavke ćemo dobiti, jbga, naknadno ali bit će ih.

Jel bi vam bilo draže da su odgodili igru samo radi implementacije DX11? Onda bi kukali da koji k*rac su odgodili igru radi usranog DX11 - jel tak?

3D dizajner
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
IRebic kaže...

Tek rade na njemu. Navodno u DX11 imaju ~16ms po frejmu za dodatni rendering u odnosu na konzole. To znači puno bolje trenutne performanse i nešto bolju grafiku na višim postavkama.

domac1986 kaže...

evo namjerno nisam htio staviti link da baš vidim kako ljudi skaču tipa bit će dx11... evo ako razumijete Njemački da ne ispada da izmišljavam vidi službenu izjavu od crytecka što je rekao na sve ovo:

http://www.gamestar.de/spiele/crysis-2/news/crysis_2,45056,2321897.html

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
razorst3 kaže...
lollik91 kaže...

meni je u pocetku igre vrtilo na high oko 30-40 fps-a,sad odjednom se fps uduplao i rijetko kad pada ispod 70 s tim da sam jos povecao detalje na extreme kad sam vidio da se vrti odlicno...dosao sam do onog dijela "semper fi or die".cudno je tu nesto

jesi li ti osjećao trzanje na tih 30-40 fpsa ili je išlo fluidno?

bilo je trzanja,al sad je sve uredu,pretpostavljam da je to bilo do velkog blura...sad sam ga iskljucio pomocu onog pomocnog editora van igre,i sve je uredu

zasto iskljucujete blur, bolje je da ostane na default, taman je

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:41 (Almin94).
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

evo namjerno nisam htio staviti link da baš vidim kako ljudi skaču tipa bit će dx11... evo ako razumijete Njemački da ne ispada da izmišljavam vidi službenu izjavu od crytecka što je rekao na sve ovo:

Ne moram znat njemački da bi koristio google translate...

Btw. to sam postao koju stranicu ranije u citatu jednom, tako da mi je već poznato. To je članak vezan za objavu da smo jučer trebali dobiti DX11 patch, što je Crytek opovrgnuo i rekao da tek kada vidimo na myCrysis da je onda službeno, a ne da nećemo uopće dobiti, o tome nije bilo govora...

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Crysis 2

ja bih volio da izdaju dx11, (bez obzira što nemam dx11 karticu) iako je i ovo žalosno izdali igru i sad ljudi ju kupe odigraju da bi majstori tek poslje (pitanje hoće li tako biti) izdali dx11 za nju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

zato sto nisam mogao gledat od zamucenosti ekrana,i glava me pocela boljet..

stvarno su ga zasrali s tim blurom...na svu srecu pa se moze ono skinut i iskljucit u postavkama

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
protjeran
Crysis 2

Došao sam do onoga kad bježiš iz stana Goulda. Što je je vojnici su glupi k'o *urac, grafika odlična, ali AI ne baš sjajan.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Almin94 kaže...

zato sto nisam mogao gledat od zamucenosti ekrana,i glava me pocela boljet..

stvarno su ga zasrali s tim blurom...na svu srecu pa se moze ono skinut i iskljucit u postavkama

blur je jedna od najefektivnijih stvari u grafici ove igre ^^

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Potpisujem, bez blura ova igra izgleda lošije i da pobogu pa ovi protivnici su toliko glupi da to još nisam vidio.

igram na najteže i stvarno je toliko lagano da sam bio primoren igrat sa gamepadom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Jako sam razocaran. Linearno, los AI, protivnici koji se respawnaju, konzolaski "chackpoint-save", nemogucnost ubijanja/dizanja u zrak/udaranja/uopce ikakve interakcije sa zarazenim civilima ...

Ne da mi se citat sad 158 strana ovog topica pa ne znam da li je tko spomenuo, ali kad sam pokupio vrata od vozila hitne pomoci, postao sam "nevidljiv" protivnicima. Savrsena kamuflaza. WTF?!? Lik s vratima od auta u rukama?!?!

Lose. Nisam ljubitelj jedinice, ali bolja je od ovog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 23:38 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
floks kaže...

crysis 1 sve max postavke 1080p reza,gtx 470 800 mhz core ,40-60fpsa  tem grafičke 70                   

U nekim stvarima se slažem s tebom,a u nekima NE (poput zaključka).

Al lijepo si me nasmijo da crysis1 sve max postavke (što podrazumijeva i 4xaa) ide 40 -60 FPSA na gtx 470 :DDD

Prije malo 30 -35.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
15 godina
skank666 kaže...
epic kaže...

Gordon Freeman, Artyom i Alcatraz. Tko još spada u ovo društvo mutavih?

isaac clarke, onaj tuljan iz dooma3.... sjetit cu se jos

lik iz gta3

get doooooown !!!!
17 godina
neaktivan
domac1986 kaže...
naxeem kaže...
domac1986 kaže...

Da je tebi znati engleski :P

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad sam s gjurkijem igrao, baš je dobro bilo!

Nego, opet mi fali pol ekipe s liste prijatelja, poslao sam ono, pa jedno desetak zahtjeva i svi su sam nestali...

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

da fora je bilo..svi 10-tak killova, minoza 25 haha:DD

da meni isto bas sam jucer iz one druge grupe sve skoro dodao i sad mi ih je samo petero...ma popravit ce valjda:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

evo taman sam dosa do misije na onom otoku sa zatvorom, šuljanje lijepo , kako je zakon misija jedva cekam da nastavim sutra igrat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

da fora je bilo..svi 10-tak killova, minoza 25 haha:DD

da meni isto bas sam jucer iz one druge grupe sve skoro dodao i sad mi ih je samo petero...ma popravit ce valjda:D

Pa vidio sam da si i ti fino rasturao, ona runda jedna smo ti i ja bili prva dva mjesta. Nek se vide BUGovci! {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 0:27 (Minoza).
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...
floks kaže...

crysis 1 sve max postavke 1080p reza,gtx 470 800 mhz core ,40-60fpsa  tem grafičke 70                   

U nekim stvarima se slažem s tebom,a u nekima NE (poput zaključka).

Al lijepo si me nasmijo da crysis1 sve max postavke (što podrazumijeva i 4xaa) ide 40 -60 FPSA na gtx 470 :DDD

Prije malo 30 -35.

Ne bez antialisinga sam mislio na 800 mhz core varira oko 45 i 60 zna past i do 30 ali u rijetkim slučajevima.

16 godina
Minoza kaže...

Nego, opet mi fali pol ekipe s liste prijatelja, poslao sam ono, pa jedno desetak zahtjeva i svi su sam nestali...

Znači još uvijek to zeza? Ali mi se sviđaju pozivnice, dole dosta veliko se pojavi čak i kada igraš, vidio sam kada si me bio pozvao{#} Samo ne igram MP dok SP ne prođem, to je neko moje nepisano pravilo koje primjenjujem na igrama{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Znači još uvijek to zeza? Ali mi se sviđaju pozivnice, dole dosta veliko se pojavi čak i kada igraš, vidio sam kada si me bio pozvao{#} Samo ne igram MP dok SP ne prođem, to je neko moje nepisano pravilo koje primjenjujem na igrama{#}

BUGOVSKI SABOR

Na temelju članka 69. Ustava Republike Bugovske, donosim

ODLUKU

o proglašenju zakona o neigranju multiplayera prije singleplayera,

kojega je Bugovski sabor donio na sjednici 30. ožujka 2011. godine.

Klasa: 666-69/69-69/69

Urbroj: 69-69-69/1-69-2

BUG Forum, 30. ožujka 2011.

Predsjednik
Republike Bugovske
Stjepan Super Meat Boy, v. r.

ZAKON O NEIGRANJU MULTIPLAYERA PRIJE SINGLEPLAYERA

TEMELJNE ODREDBE

Članak 1.

Stoja ne smije igrati multplayer bilo koje igre prije nego prođe singleplayer.

Klasa: 666-69/69-69/69
BUG Forum, 30. ožujka 2011.

BUGOVSKI SABORPredsjednikHrvatskoga saboraVladimir Šekspir, v. r.

Evo sad je pisano {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 1:06 (ZC_Someone).
16 godina
ZC_Someone kaže...
Stoja kaže...

BUGOVSKI SABOR

Sir, you just made my day!{#}

Ovo bi trebali napraviti temu na forumu i da napravimo cijeli BUG zakonik{#}

Stoja
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
domac1986 kaže...

branite tu igru ko da vam je cura... ja sam reko u vezi sarkazma ''Crysis 2 gura hardver do maksimuma-''... a da je nisam igrao, igrao sam je ali sam razočaran u pogledu pustih obećanja od cryteka u vezi fizike tj uništavanja, a ni grafa nije nešto ekstra koliko su nam je naobećavali, nisam čitao prethodne stranice, ali ništa od dx11 patcha.

Ja se ne sjećam nikakvih Crytek-ovih obećanja vezanih za fiziku tj. uništavanje... Zapravo jedino takvo priopćenje je bilo vezano za Physx; odnosno kako ga Crysis 2 neće koristiti. Dakle, pobrkao si nešto.

ma Turcin ga je po raznim, sto sluzbenim, sto nesluzbenim, kanalima nasro svjetski - tipican dokaz kako preveliki hype moze polucit kontraefekt jer igra uopce nije lose,dapace, samo ljudi su ocekivali brda i doline a dobili su sta su dobili...

btw ne ocekujte ni od tog "dx11" patcha previse jer jednostavno nije realno.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice