Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Crysis 2

meni se isto ne cini velika razlika,,a igran je na max trenutno,,,samo mi je rezolucija ekrana 1280 puta 1024,,tako da sam zadovoljan,,,samo neka ona radi :D

17 godina
nontryer kaže...

Igra na gamer postavkama klizi, nikad ne pada ispod 40fps a uglavnom se vrti oko 50-60.. a usput i stvarno lijepo izgleda, nekim novijim igrama ni very high nije ovakav.

A da budem iskren, ne vidim neke pretjerane razlike između gamer i hardcore postavki.. jesam ja blesav ili šta?

Inače je ok, sviđa mi se za sad, osjeti se "konzolitis" al ajde.. kad bi gledao tako, ne bi igrao ništa u zadnjih par godina..

Razlika ti je u količini glowa ( koji je i ovako pretjeran ), na hardcore imas SSAO ( kojeg neces ni primjetiti ) i bolji AA. Teksture su oštrije i fizika je primjetnija na hardcore.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina

Meni isto radi ok na max, mislim.. "ok", 20-30 fps, na 1440x900.

Al pošto moram naprezat oči da vidim razliku između max i low postavki.. ne isplati mi se trpit trzanje.

Jhva Elohim Meth.
15 godina
protjeran
kog briga dal je igra portana sa konzola, ako je zabavna?
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
Crysis 2

Jel mi moze neko molim vas dat brzi tutorial kako koristit onaj program Crysis2AdvancedGraphicsOptions jer ja kad sam iso napravit po onome sto pise i kad sam pokreno crysis 2 baci mi error game folder game not found :S pa ako neko moze opisat kak korsisit taj program i sta tocno treba zbrisat i gdje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Borba je dosta taktička ali neprijatelji su nekad (večinom) fakat glupi, ne reagiraju na mene uopće .

Čak sam svedoćio da je tip sam pred sebe bacio granatu i stoji on ili ubijem ja jednog a onaj pokraj njega gleda na drugu stranu .

Kod men radi oko 30-50 FPSa na low u 720 p .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gjurki kaže...

Briga je one koji su davali puno para za novo računalo da zaigraju taj novi Crysis s famoznom grafikom, a vjerujem i puno onih s slabijim računalima.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

A tko je rekao da igra nije zabavna? Po stoti put kritizira se ne direktno zato jer je igra port već zato što su rekli da PC verzija ne će biti ograničena konzolama i da posebno rade neke stvari za PC. A na kraju se ispalo da je PC verzija čisti port s konzola sa malo boljim teksturama. I zato je ljude briga i zato seru po igri i cryteku, jer nisu dobili što im je obečano.

Da je crytek jednostano rekao dobit će te port s konzola, bilo bi problema al bar se bi znalo stanje stvari i kakav proizvod se dobiva i ne bi se imali ljudi na što žaliti. A ak je gameplay i MP zabavan svejedno bi se kupovalo.

I zbilja dosta više o ovome.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 11:43 (ZC_Someone).
15 godina
Frenkyca kaže...

Jel mi moze neko molim vas dat brzi tutorial kako koristit onaj program Crysis2AdvancedGraphicsOptions jer ja kad sam iso napravit po onome sto pise i kad sam pokreno crysis 2 baci mi error game folder game not found :S pa ako neko moze opisat kak korsisit taj program i sta tocno treba zbrisat i gdje :)

Obrisao si system.cfg?

Spotam ih ja uredno :D

16 godina
nema quick savea... NEMA QUICK SAVEA?!???!
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
Crysis 2

A koje ces to dugme koristiti na joysticku za quick save?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Pa napravio sam kako je pisalo znaci otiso u crysis 2 folder i zbiraso cfg file i onda pokreno program tamo namjestio kak hocu postavke applay i onda kad sam ispo pokrenut onaj error kao da ne moze nac igru :S

17 godina
8ax kaže...
nema quick savea... NEMA QUICK SAVEA?!???!

Još je dobro, čeka se dana kada će RPGi i strategije doći bez mogućnosti saveanja..

ššššš - možda su u šumi
17 godina
odjavljen
epic kaže...
gjurki kaže...

Briga je one koji su davali puno para za novo računalo da zaigraju taj novi Crysis s famoznom grafikom, a vjerujem i puno onih s slabijim računalima.

to su samo izlike,takvi ionako kupe high end računala makar ne odigrali ni jednu igru

naxem je hvalio,pa pljuvao i na kraju opet hvalio,a ovo šta govori da nema fizike,destrukcije itd. nije kriv dx9 već konzole

treba reć da je dx11 već dosta dugo s nama ali to je nešto na šta svi proizvođači gotovo i ne obraćaju pozornost i neće još dosta dugo,tu se onda uključuje i microsoft...

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
15 godina
protjeran
pa meni je mp predobar i gameplay nije loš... A ti ljudi koji su kupovali nove pc- eve samo zbog crysisa su blago rečeno KRETENI!..zbog jedne igrice ić kupovat novi komp fail al totalni
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Da je crytek jednostano rekao dobit će te port s konzola, bilo bi problema al bar se bi znalo stanje stvari i kakav proizvod se dobiva i ne bi se imali ljudi na što žaliti. A ak je gameplay i MP zabavan svejedno bi se kupovalo.

A da tebi netko kaže "Dobar toaletni papir, samo mana mu je što se pokida pa se ubodeš prstom u g***cu" ti bi ga kupovao i dalje? Bez obzira što lijepo miriše i ima fin izgled?

P.S. ja sam igru kupio čim je došla na steam, i sasvim mi je svejedno je li port ili ne.

15 godina
protjeran
Crysis 2

Igra je predobra,a cmoljavci kojima je Crytek obećao Milku od 300gr,a dobili onu od 250gr,nek se uguše u suzama...{#}

2 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2
jos jedan koji je došao pametovati...pa niko ne kaze da igra nije dobra,dapače odlicna je, ali iz ea-a su prekrsili nesto sto su obecali i to nije u redu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko227 kaže...
ZC_Someone kaže...

A da tebi netko kaže "Dobar toaletni papir, samo mana mu je što se pokida pa se ubodeš prstom u g***cu" ti bi ga kupovao i dalje? Bez obzira što lijepo miriše i ima fin izgled?

P.S. ja sam igru kupio čim je došla na steam, i sasvim mi je svejedno je li port ili ne.

Pa na primjeru CoDa mislim da to ljude baš i ne dira. Još od mw1 se bodu u gu**cu pa svejedno CoD ruši prodajne rekorde.

15 godina
protjeran
Crysis 2

ae napokon pozitivni komentari...ovi se*onje kojima svaka igra bolja od BBC2 je smeće nemoraju je kupovat...pa normalno da će bit port sa konzola kad su u konzolama novci, ne u pc-u...ne žive ti silni programeri i ljudi iz cryteka da igrači budu zadovoljni i da kad citaju bug forum da vide da je neko napiso igra je loša ili igra je dobro..boli njih za to važni su im novi, i ja se u potpunosti slažem sa njima...ajde sad recite dal bi vas bilo briga za igrače kad znate da ćete dobit 20000 dolara što ste sudjelovali u proizvodnji igre, mislim da ne..zato nemate šta pljuvat po cryteku jer su napravili odličnu igru i još jednom se proslavili, ne kažem ja da nije mogla biti bolja ali šta je tu je...SVAKA ČAST CRYTEK!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
jos jedan koji je došao pametovati...pa niko ne kaze da igra nije dobra,dapače odlicna je, ali iz ea-a su prekrsili nesto sto su obecali i to nije u redu...

Da,nisu dali Milku od 300gr...{#}

14 godina
Crysis 2

Koja je najmanja postavka u grafici??? Meni je sad na gamer i nije mi baš ugodno igrat (od 30 do 40 FPS) pa bi malo smanjio. I kakvi je FOV 85 jel puno bolje. Igra je EXTRA!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

... ne kažem ja da nije mogla biti bolja ali šta je tu je...SVAKA ČAST CRYTEK!

Znači znaš da bi mogla biti bolja al svejedno ti je... -.-

Odoh ja iz ove teme da me ne zarazite s nekim virusom koji od ljudi radi ovce.

15 godina
protjeran
Crysis 2

pa uvijek može biti bolje..sve šta postoji uključujući igre i sve kupovno može uvijek biti bolje...reci mi jednu igricu koja je savršena??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

COD ima 7 nastavaka, svaki neparni je s**nje. Crysis ima tek 2 (ne računajući warehead kao dodatak prvom) pa ćemo vidjeti što će statistika reći za njega.

A da je Crytek napravio sve to što su neki očekivali trebalo bi im barem 25.000 kn za konfiguraciju koja će to pogoniti. Stoga, stfu and play ;)

17 godina
Crysis 2

Znam zasto program nece mi koji imamo jogurt verziju onda nece sad sam probo neke stvari i zbog toga nece :S a jbg valjda ce fixat novi crack :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2
BF: BC2 :D
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
BF: BC2 :D

dobra je ali nije savršen...priča je totalno glupa i nemožeš se uživit u nju...sve ostalo je za 5..jbg blizu savršenstva ali opet nije:D

14 godina

A evo ja sa 9800 GT igram na gamer i 1024x768 i nije bas ugodno al nije loše (30-40 FPS-ova).

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Crysis 2

I ja sam upalio igru jučer i po prvim dojmovima... odlično. Ne shvaćam što se ekipa žali na grafiku, bolja je od većine FPSova na tržištu a radi na mom prosjećnom laptopu. I uz sasvim pristojan framerate ako smijem dodati, a to mi je kao prosjećnom korisniku najvažnije. Da ja to lagano šteknem i da radi na računalu na kojem svakodnevno obavljam poslove, a ne na radnoj stanici koju pola sata prije "uhodavam" da bude optimalna kad kliknem na exeić...

Da se razumijemo, nema čovjeka koji je više branio prvi Crysis od mene, većinom zbog elemenata igrivosti, ali ta igra je imala ogromnu manu. Nije fluidno radila na NIČEMU! Ova nova filozofija optimizanog proizvoda za što širi spektar računala mi je puno draža (kao i mom novčaniku) i nadam se da će se više razvojnih kuća ponijeti tim primjerom.

Inaće, jeli igra port ili nije, who caress. Kad izađe nova generacija konzola, svi bi portove a ne okarlještenu verziju. Kad malo odstoje, svi bi na konzole okarlještenu verziju a na piceka turbo ultra mega coool nabrijanu...

Why so serious???

2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice