Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Hyperion kaže...

Igrao sam danas na diabolic serverima, hrvatskom i na njemačkom. No nisam vidio nijednog od vas.

Gdje vi igrate uopće?

BTW: moram spomenut da mi se igra jednom crashala i da sam jednom izgubio connection.

Jučer navećer sam igrao na jednom diabolic hrvatskom i sreo Minozu. Skuzili smo se po BUG clan tagu. Tražite servere koji imaju Croatia u sebi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 15:45 (FLes).
16 godina
Crysis 2

Ja igram random, di nađem slobodno mjesto{#}

Jučer sam bio tražio te diabolic servere i nisam nijedan našao ili nešto sam krivo pisao u search...ajde ajmo se malo naći malo da vas propucam dosadno mi strance tamaniti{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Upiši Diabolic i trebalo bi izbaciti hrvatske i njemacke diabolic servere .

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2
Ljudi jel tu ima killstreakova i kako ih aktivirat,također sam vidio neke da imaju infracrveno dok gledaju kako da to upalim??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

(...)Jučer sam bio tražio te diabolic servere i nisam nijedan našao ili nešto sam krivo pisao u search...(...)

U polje za server name upiši Croatia, sad sam probao, izlista mi 22 komada. I stavite si BUG clan tag po mogućnosti (to se nalazi u meniju pod operative status).

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 15:51 (FLes).
15 godina
Crysis 2

Crysis 2 config program verzija 3 :

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1776333

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

valjda će imat bolju fiziku kad izađe, jer u ovom demu nema ni F od fizike -.-

dok obični crysis sa modovima izgleda spektakularno :)

0_o
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Igrao sam danas na diabolic serverima, hrvatskom i na njemačkom. No nisam vidio nijednog od vas.

Gdje vi igrate uopće?

BTW: moram spomenut da mi se igra jednom crashala i da sam jednom izgubio connection.

meni se isto više puta crashala,izbacilo me skroz van

i jednom mi se izgubila konekcija

Joe Cooker kaže...

Upiši Diabolic i trebalo bi izbaciti hrvatske i njemacke diabolic servere .

ili croatia i izlista servera

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ima li jos tko freezeve u igri, tipa zamrzne se slika, pa onda par sekundi bude samo crno pa se opet vrati u normalu?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Kako stavit na max postvake dx11 ?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Napišeš svoj engine koji podržava dx11 i postaviš sve opcije na max.

16 godina

Skinuo sam sa Steama i kad pokrenem piše Could not access CrySystem.dll

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
Crysis 2

Ja sam skinuo za nvidijinog web-a. Sve super :-)

EDIT: Haha očito mi dobro ide ovaj crysis bio sam već par puta zaredom prvi po killovima. Rekord mi je zasada - 26 kill | 4 assist | 9 deaths -

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 19:05 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Nvidia je benchala Crysis 2, naravno nema više onoliko puno slidera pod graphics nego samo Gamer, Advanced i Hardcore (drama, ono).

http://www.geforce.com/#/Optimize/Guides/crysis-2-benchmarks

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
epic kaže...

Nvidia je benchala Crysis 2, naravno nema više onoliko puno slidera pod graphics nego samo Gamer, Advanced i Hardcore (drama, ono).

Ček, to su benchali punu igru ili..? Btw. to ne znači da nema slidera, možda su jednostavno koristili presetove...

3D Designer
16 godina
protjeran
Minoza kaže...
epic kaže...

Ček, to su benchali punu igru ili..? Btw. to ne znači da nema slidera, možda su jednostavno koristili presetove...

Da, puna igra. Da čitaš vidio bi da piše za slidere:

''Unlike the first game, Crysis 2 doesn't have any graphical sliders or checkboxes to enable. Instead, there are three preset modes: Gamer, Advanced, and Hardcore.''

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
17 godina
Crysis 2

Ostavio sam task manager u pozadini dok sam igrao na hardcore grafici i 1680x1050 rezi i zanimljivo je da su zadnje 2 jezgre bile gotovo indetično opterećene na oko 80%, a ostale 4 na 10-20% (sve podjednako.

Imam 60-64 fps-a u igri bez padova, vrti se kao podmazana, dobivam isti broj fps-a kao u tom nvidijinom benchu na 1680x1050 rezi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 19:53 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Jonja kaže...

A kako to?

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
naxeem kaže...
Jonja kaže...

A kako to?

Naxeem ti je htio reći da zasad te mogućnosti nema, al možda kasnijim patchom dodaju dx11

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 20:03 (mrog 33).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

BTW taj naxem je stvarno glup jer samo sam tio vidit kako igra ide na max, a nisam znao i bmk sto cu sad dobit bann al od nekoga sa 5 zvjezdica to neocekujem na ovom forumu.{#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Ma samo se zezao, ali trebali smo ti objasniti sry

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

btw decki koja vam je klasa najbolja??s kojom se ubojica?ja s assaultom!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Skinuo sam sa Steama i kad pokrenem piše Could not access CrySystem.dll

iskljucai antivirus i firewall pa probaj

LoL acc THCJoshi
16 godina

Meni je trenutno najbolji omjer 24-3-3

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
neaktivan
epic kaže...

''Unlike the first game, Crysis 2 doesn't have any graphical sliders or checkboxes to enable. Instead, there are three preset modes: Gamer, Advanced, and Hardcore.''

Ma ok, nije mi se dalo čitati... Možda kasnije dodaju u patchu kada ubace i DX11, tj. vjerovatno će to tak izvesti... A što se tiče podešavanja grafike, to se ionako može kroz config. Makar je to uistinu sramotno da nam nisu niti neke osnovne stvari ostavili za podesiti. Ja ne znam šta je njima u glavama ali PC zasigurno nije.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 20:36 (Minoza).
14 godina
Minoza kaže...
epic kaže...

Ma ok, nije mi se dalo čitati... Možda kasnije dodaju u patchu kada ubace i DX11, tj. vjerovatno će to tak izvesti... A što se tiče podešavanja grafike, to se ionako može kroz config. Makar je to uistinu sramotno da nam nisu niti neke osnovne stvari ostavili za podesiti. Ja ne znam šta je njima u glavama ali PC zasigurno nije.

Njima su najbitniji dečkići koji igraju pucačine s gljivicama (fucking konzolaši)

17 godina
odjavljen
Crysis 2

igao sam sa minozom,chiter{#}

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

I onda očekuju da im platim orginal? Čak su se smilovali i ponudili onaj MP bug/demo, gdje čekam sat vremena za jednu partiju od 10tak min.

Zadnje igre koje sam kupio orginal su CoH i CoD4, koje igram i dan danas.

Par tisuća sati odigrano svaka. Vrijede svaku uloženu lipu, a ne ove danas igrice/portovi s konzola.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Meni je jedino loše što je vrlo spor kad trči sprint.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
protjeran
Crysis 2

Jel vama oce uci tj dal mozete igrati?!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice