eh da ulazi kad se nemogu ni logirat u igru odmah tamo na pocetnom ekranu me odhebe!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skinuo igru nick ce valjda bit haris771 xD
na kojem serveru igrate
Probao danas demo i vidim da se Trayarch dobro potrudio oko MP za CoD: Future Warfare. Čak su i novi engine napravili. xD
gdje mogu acc napraviti da radi
mycrysis ne radi site samo acc pravi pola godine ingame nece isto ?
neznam pokusavam i ja novi acc napraviti al nemogu nista...poluditi cu...
Sad presto igrati, u kakvog li krkljanca sav se tresem, herc ce mi zakazati
provajte u igri - create account - meni je jedino tako uspilo i nisan nista ceka
E da rijesio sam problem tako sto sam resetirao komp i ruter tako da znate za ubuduce neznam u cemu je bio problem ali sad radi!! VIDIMO SE NA BOJISTU
Ja nikako da nađem ekipu s foruma na serverima... Stavio sam BUG ispred imena, daj svi stavite BUG za klan tag da se nađemo lakše!
Preporučam da idemo na Croatian Diabolic servere.
ja sam slucajno naletio na njih ajde dodat cu bug za klan tag
Ide netko igrat?
dodajte me: markomarkogame
Vec sam reko da me dodate Perkan777 Igram cijelo vrijeme na diabolic serverima!
Dodajte i mene: EZY-E
malo mi je blesavo sto se sve restarta.sto se tice onih dodataka za suit.
otkljucao sam ono za tiho hodanje na 3 razinu,i danas gledam,vratilo mi se na prvu.iako pise da je otkljucano,al nemogu ekvipat na suit :/
perkane dodao sam te , evo igraao sam sad 2 sata m, predobro je ! nanovision + clocak rocks ! predobra mi je igra , daleko zanimljivije od onog dosadnog cod-a , koliko ono ce kostat original ?
dodajte i mene,evo maloprije izašao...više mi se neda..sutra opet
nick:maksimumigra
eo dodao sam i ja neke od vas...pa da malo rokamo
vecinu vremena sam na diabolic...vidimo se ;)
--moj nick: Aexel026
free mp demo od cryteka
free mp demo od cryteka
Hvala, odo ja to nabavit ^^
Di se vi to dodajete? Na xFire?
Veliko hvala za objašnjenje kako napraviti preinake, međutim, ja kad dodam ono u cilj dobijem sljedeće:
Tako da nikako ne mogu... Može mala pomoć?
XP FAIL !
Ne,uđeš u crysis2 i imaš gore kao neki inbox klikneš na to i imaš add friend..i nađeš ga i dodaš..to je to.;)
Ne,uđeš u crysis2 i imaš gore kao neki inbox klikneš na to i imaš add friend..i nađeš ga i dodaš..to je to.;)
Ma meni to uredno ne radi... Već sam gro zahtjeva dobio i niš mi se ne vidi da imam nekog...
da neradi to kako treba ja dodam nekoga i nema ga nikako...a neke imam

Da budemo iskreni,s pocetka je lijep Cry Engine 3 ali s vremenom dosadi.nema tu nista revolucionarno osim grafike u motin blura koji je fenomenalan..nez za vas ali ova igra i nije bas top.
Dodajte i mene: crodavidri