Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
xxxxx kaže...

Pomalo se navikajem na novi nanosuit pa i nije toliko loš, ali mi je i dalje nelogičniji od starog, igra mi se sve više sviđa iako preko nekih propusta i dalje ne mogu preći.

Nego zna li se kada ovaj demo završaje?

The demo ends at 11:59PM Pacific Standard Time (PST) on Sunday, March 13th (Subject to change).

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
Crysis 2

Završava 13-og

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Pomalo se navikajem na novi nanosuit pa i nije toliko loš, ali mi je i dalje nelogičniji od starog, igra mi se sve više sviđa iako preko nekih propusta i dalje ne mogu preći.

Nego zna li se kada ovaj demo završaje?

I meni je nekako isto izgleda nelogičan, ali je funkcionalniji nego prijašnji. Prije recimo nisi mogao u cloaku skakati i penjati se po zidovima, to je super za elegantno izbjeći nevolju i napuniti energiju za kontru. 

Moj savjet je da stalno koristite nano vision, to je skoro kao wallhack, sa njim kroz grmlje i manje prepreke jako lako uočite protivnika, i otprilike onda znate kako mu najbolje prići i iznenaditi ga. Samo ne ga stalno koristiti, već paliti gasiti na trenutke tako praktički ne trošite energiju a opet imate situaciju pod kontrolom. 

Također upotreba sprint+small jump i idete u dužinu skoro pa punom brzinom a ne trošite energiju. Također uklizavanje puno pomaže. Uglavnom kada se to sve savlada onda imate gomilu energije za power/armor/stealth što vam već treba{#}

I fora je što uz module sve ih možete nadograditi, tako da radite progress sa njima(recimo za armor mode će se upgrade-ati nakon xx broja killova dok ste bili u armorm modu i sl.) i onda moduli postaju još efikasniji, a sa oružjem otključavate nadogradnje za to oružje.

Stoja
17 godina
neaktivan
Crysis 2

E kako snimati filmic ingame? Fraps mi je ok samo mi preteske fileove radi i cijepka filmic na dijelove od par minuta, ima li neki bolji?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

meni jos nece uc u igru...  {#}

kad tek pokrenem crysis i idem se spojit na neki server, dodem do dijela u kojem mogu chatat s ostalima u tom serveru i onda mi dode poruka da sam se diskonektao(tako nesto)

ima li netko kakav savijet? {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox360 Modder kaže...

Far Cry mi je još uvijek najbolja Crytek-ova igra, a izgleda da će i ostati.

Znam da je to već prežaljeno, ali ne sviđa mi se ovaj setting u igri, radije bih da se radnja odvija na tropskim otocima.

Bilo bi super kad bi Crytek napravio idući nastavak Far Cry-a, upravo igram jedinicu po valjda već 100-ti put i još uvijek je doživljaj jedinstven.

naravno ovdje su boje pretmurne itd itd...far cry najbolji FPS ikad

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
protjeran
Crysis 2

Ima li netko prblem da nema zvuka u igri?!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nakon par sati igranja ovog cuda mogu reci da je grafika ugodna oku ali nista od WOW efekta koji je Crysis ostavio prvi put. Inace igram na 1920*1080 na advanced podesavanjima bez vsync-a i imam oko 50 FPS-a stim da ponekad padne framerate ali nikad ispod 35 sto znac da je fino optimizovana igra :D A sad malo o gameplay-u prvo sto mi je zaspmetalo je tromost lika u igri tako da je trcanje neizbjezno, a tu nastupa drugi problem trosi se energija dok trcis. Zasto su to uradili pa necu maximum speed (iako ovo nije ni m od maximum speed-a). Onda to sto ja satresem citav okvir liku u glavu sa 2m razdaljine njemu nista i onda on meni pridje mlatne me puskom i ja mrtav. detekcija pogodaka bi mogla biti bolja jer se par puta desilo da me ljudi ubiju a pucaju metar od mene a ja pucam u lika i satresem okvir citav njmu nista. Povezivanje unutar lobija bi se moglo malo srediti da se igraci sa priblizno istim levelom spajaju jer dodju 2 ili 3 lika i ne mozes im nista jer imaju bolja oruzja i otkljucane bolje perkove (do duse ja sam 7 level pa mi i ne smeta sad toliko koliko je u pocetku XD). Sve u svemu moglo je ovo puno bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
AA-d00d kaže...

E da, jos jedna primjedba, zasto nema stealth kill-a?{#}

Mislim, to se podrazumijeva da bi trebalo biti!

Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack{#}

Neznam, ja sam napravio stealth kill bez beda...brijem da se nisi dovoljno približio, nije vam ovo BC2 di frajer nožem napada sa 5 metara udaljenosti{#}

Edit: za sve one koji se ljute da je igra preteška i da vas tamane, e onda ste saznali pravu čar crysisa. A to je da igra nije koncipirana da nakon 2 provedena popodneva igrajući igru počneš tamaniti ogromne killstreakove i imati k/d ratio 100/1, e neće ići. Prvo ćete krenuti sa suprotnim ratiom i polako ako naučite ovladati odijelom početi podizati svoje performanse, to mi je jedino drago što od starog crysisa nisu makli, samo su podosta tweakali. To je odličan noob-proof sistem jer nijedan kamper neće u ovoj igri uspjeti,  a svi ovi što pljuju po igri ubrzo onda i odustanu tako da nema tolko njubara u igri.

A budite sretni da nema njum tuba, ako ste uopće i primjetili od silnog prigovaranja{#}

Neznam, meni je prvi dan da igram pa budem dosta puta prvi na serveru. Inače veoma malo igram mp igre.

Mislim da je to zato jer se ja stvarno uživim u igru, što više koristiš sve raspoloživo to si bolji. Drago mi je što igra ne podržava one koji misle igru igrati kao cod, jer su onda brzo mrtvi, nego treba igrati u crysis stilu.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
14 godina
neaktivan
Crysis 2

killer je killer i u codu i u crysisu, jer za to treba i glava i ruka....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ima li vjesti za problem sa zvukom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Ima li vjesti za problem sa zvukom?

Evo nešto, možda pomogne.

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...
AA-d00d kaže...

Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack{#}

Neznam, ja sam napravio stealth kill bez beda...brijem da se nisi dovoljno približio, nije vam ovo BC2 di frajer nožem napada sa 5 metara udaljenosti{#}

Edit: za sve one koji se ljute da je igra preteška i da vas tamane, e onda ste saznali pravu čar crysisa. A to je da igra nije koncipirana da nakon 2 provedena popodneva igrajući igru počneš tamaniti ogromne killstreakove i imati k/d ratio 100/1, e neće ići. Prvo ćete krenuti sa suprotnim ratiom i polako ako naučite ovladati odijelom početi podizati svoje performanse, to mi je jedino drago što od starog crysisa nisu makli, samo su podosta tweakali. To je odličan noob-proof sistem jer nijedan kamper neće u ovoj igri uspjeti,  a svi ovi što pljuju po igri ubrzo onda i odustanu tako da nema tolko njubara u igri.

A budite sretni da nema njum tuba, ako ste uopće i primjetili od silnog prigovaranja{#}

nije istina, odigrao sam prvi game score 8-1-1 rofl, sada mi je k/d iznad 3.... a danas skinuo.

16 godina
Crysis 2

Pa dobro nisam mislio na sve, ali većina kada gledam od 12 igraća na serveru njih 2 su sa takvom rezom a ostali svi pušing. Nekada jednostavno naletite i na lošiju ekipu pa ih se satra. Ali ako se iskoristi suit do maximuma sve je moguće. Evo sada sam dobio jednu partiju 1v2 sa nekih par killova razlike, skužio da hologram+cloak čine čuda{#}

Prvo sa hologramom navučete protivnika da zapuca i otrkije poziciju, i dok on shvati da je to hologram, vi mu već sa cloakom dođete blizu i satrate ga{#}

Sada sam došao do trenutnog max levela 10 i otključao sve module, jedino još moram vidjeti kako upgrade-ovi funkcioniraju{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je li itko za rundu?? Nick max-toxic... ADD! ;)
15 godina
Crysis 2

Zna li itko kako maknuti one blur efekte kad se okreces u igri? Taj blur mi nekako stvara mučninu kad igram i zamara oči ;_;

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na beti kroz CFG... Ima li demo CFG uključen uopce?
14 godina
protjeran
Crysis 2

jel rade serveri sad mogu se regat a se sad digo 

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pod009 kaže...
Na beti kroz CFG... Ima li demo CFG uključen uopce?

A neznam stvarno. Ja sam pretrazio cijeli install folder i My Documents i nigdje nemogu naci config!? Ako itko zna plz neka javi!

14 godina
protjeran
Stoja kaže...
AA-d00d kaže...

De covjece malo se smiri sa svojim tupavim teorijama... jel ti sebe cujes??

lol.... NOOB PROOF SISTEM .... pogotovo kad svi imaju snajpere i nevidljivi su... de dobro je ... aj igrat Armu 2 frajeru

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Kako koristiti hologram?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

jel hardocore najbolje za grafiku meni je fps na advence avrage 40-50 

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Napokon sam i ja počeo igrati ovu dugo očekivanu igru.

Prvi dojmovi - nema ih. Ne želi mi se spojit na nijedan server. (Unable to connect to the host)

Prijedlozi?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Looka kaže...

Prvi dojmovi - nema ih. Ne želi mi se spojit na nijedan server. (Unable to connect to the host)

Prijedlozi?

keep trying! i meni je tako bilo, nakon 20-ak puta sam se spojio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Prijedlozi?

Probaj se spajati na servere sa par igrača, ionako će se brzo napuniti

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Kako koristiti hologram?

Prvo ga otključaj i onda stavi kao dodatak na puški, kad si u igri stisneš 2 i "ispališ" ga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

Nakon nekoliko sati igre mogu reći da je mp jako zabavan samo meni je najveći minus male mape.

Samo neznam što nam nisu dali opciju auto join

16 godina
odjavljen
Crysis 2

koliko oruzja uopce ima u multiju? po klasama?

jedina mana je sto ja nemam s nicim drugim usporedjivat multi nego s bc2.. i tu debelo pusi c2. crysis wars sam samo malo igrao, nedovoljno da donesem neki sud... ali znam da je tamo bilo ogromnih mapa s vozilima i helicima, ne znam kako se zvao taj mod  nesto slicno ko unreal onslaught... nadam se da ce toga biti i vamo.

odijelo je ok ali... nema sprinta bar ne onog obicnog... armor mode da se trosis s vremenom a ne stetom koju poprima mi je isto cudno. ok, stvar navike valjda. uvijek zaboravim upalit armor mode pa rokne u roku odmah :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Cini se da se ima masovno problema s vlasnicima G35 headseta (takodjer ga imam) pa sam morao izbrisati drivere.Sad sve normalno radi.Igra valjda ne podrzava u demo-u Surround Sound!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

je i to retardirano da vama sa G35-itcama nema zvuka a meni ove od 20 kuna rade bez problema...{#}

IRebic
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice