- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali će meni crysis 2 radit na high rezoluciji i detaljima, nači sve na najjače:DD
Ehhh eto ja sam posteni igrac pa sam danas zbriso Crysis 2 betu zamo mi je igrat tako da samo delete :D cekam jos 1 mj i onda dl jogurt pravi :)
Ehhh eto ja sam posteni igrac pa sam danas zbriso Crysis 2 betu zamo mi je igrat tako da samo delete :D cekam jos 1 mj i onda dl jogurt pravi :)
i koja svrha tog brisanja,ak ces opet kupit il skinut
nece bit cryteku nista bolje il losije ak ti igras il ne igras
Hehe pa znam da nece al jbg zao mi je ljudi se toliko muce da naprave igru i sve to i onda ih neko sje... i puszi betu koja je onak 90% dovrsena i sad ljudi mogu prelazit igru mada je zbugana jos dosta... ali ipak rade cekat full kuzis pa onda dl and play :)
ajmeeeeeeeeeeeeeee !! predobro
sad me samo zanima kako bi oni tropski otoci i đungla izgledali u CRYENGINE 3 :))
Pa zar nisi pročita moje mišljenje,čemu napad.
Ma nismo se skužili, mojom greškom.
Zapravo sam komentirao anketu, gdje dosta ljudi misli da će ta beta štetiti prodaji. Apsurd.
ajmeeeeeeeeeeeeeee !! predobro
sad me samo zanima kako bi oni tropski otoci i đungla izgledali u CRYENGINE 3 :))
Imaš koju stranicu prije slike portanog otoka iz C1 u CE3. Izgleda brutalno.
Evo i kratki osvrt našega Cevata Yerlia po pitanju leaka krize, ništa novo i što nismo čuli ali evo, obratite u zadnoj rečenici možda znači da bi MP demo mogao za koji dan i doći za pc
As you all have heard by now, an early, incomplete build of Crysis 2 has been leaked online. While we are deeply disappointed by these events, we are all completely overwhelmed by the support we have received from you, our community.
Despite this unfortunate incident, we can assure you that PC gaming is very important to us and will always be important to Crytek in the future. We are all still focused on delivering a great gaming experience to our true and honest fans. I hope you will enjoy Crysis 2 on PC, as we think it is our best PC game yet!
We appreciate all of your continued support, and look forward to playing online with you soon!
Thank you,
Cevat Yerli
kakve će bit još dide mide?
uglavnom probao sam igru na hardcore sa 5850 kloknutom na 1680x1050 i nisam dobio skok fps-a kakav sam očekivao,zna past do 30
inače takt procesora ne donosi ništa ili jako malo,najvažnija je grafička...grafika je odlična a pogotovo sjene...ni u jednoj igri ih nema toliko
igra se dosta oslanja na korištenje predmeta i bacanje,znači uzmeš bačvu,baciš je,pucaš i eksplodira,zatim recimo auto sa zgrade opališ "nogom" na protivnike
Ja jos nisam(niti necu) skinuo tu BETU,al znam da u toj beti možeš igrati samo u DX9 modu. Dakle u punoj igri će biti uključen DX10 i DX11. Onda ćete vidit kako će vam sa HD5850 voziti na max.

Pa "soon" moze znaciti i mjesec dana kad i sluzbena verzija izlazi.
EDIT: evo da i ja stavim par slika, na zadnje 3 mozete vidjeti kako su mi boje syebane, ugl dok se radnja odvija po danu ja sam igrao po mraku i nisam nista mogao vidjeti (odnosno raspoznati)
Pa "soon" moze znaciti i mjesec dana kad i sluzbena verzija izlazi.
EDIT: evo da i ja stavim par slika, na zadnje 3 mozete vidjeti kako su mi boje syebane, ugl dok se radnja odvija po danu ja sam igrao po mraku i nisam nista mogao vidjeti (odnosno raspoznati)
Ti igraš na 640x360? LOLz
OMGz0r ne! 1600x900 samo sam umanjio za 75% =P
EDIT: evo malo vece, tek pocetak SP-a ovaj put, nebo je vec nekako cudno zuto, u kasnijoj fazi SP-a je totalni mrak:
Di je najjeftinije preorderat?? ;)
Kakvi moduli?
Energija je IMO taman, ni previse, ni premalo. Jedino sam ja imao problem posto sam u obracunima kombinirao Armor sa Nightvisionom jer jedino sam tako razlikovao neprijatelje od okolisa
Zašto armor i nanovision? Stealth+ nanovision pa armor i pucačina... ;)
Još je opali. Klizanje po podu... ;)
Preorder??
Zašto armor i nanovision? Stealth+ nanovision pa armor i pucačina... ;)
Još je opali. Klizanje po podu... ;)
Preorder??
Ahaa ti moduli, nisam to uopce primjetio.
Zato sto zbog glupih boja nisam razlikovao protivnike od okoliša, sa nightvisionom su mi protivnici bili zeleno-žuti (takva neka kombinacija) a sve ostalo nekako sivo-tamno plavo.
Preorder imas na basehostu, g2playu, game.co.uk, procjeni sta ti je sigurnije i isplativije :)
Di je najjeftinije preorderat?? ;)
Base-Host, 160kn.
Imam jedno pitanje što bi značilo beta nešto kao demo ili svi leveli ali kao još ne dokraja završeni???
Imam jedno pitanje što bi značilo beta nešto kao demo ili svi leveli ali kao još ne dokraja završeni???
Beta ti je uvijek nesto ne dovrseno.Izbacuje se na trziste da bi se mogli otkloniti neki problemi. Valjda ti je jasno.
jel bi mogo ja igrat na medium crysis 2 na mom PC-u
Beta ti je uvijek nesto ne dovrseno.Izbacuje se na trziste da bi se mogli otkloniti neki problemi. Valjda ti je jasno.
Ne izbacuje se - ovo je ukradeno.
koliko je dug SP
o tome se još uvijek može raspravljat, ali ja još uvijek sumnjam u krađu...
pitanje je tko uopće ima pristup beti,koliko ljudi itd...a EA o tome šuti,baš me zanima da li oni o tome pokreću kakvu istragu ili nikom ništa
do sada je izjavljeno da su razočarani i odmah su okrivili pirate
beta se ne izbacuje na tržište,služi za interno testiranje
Iz Crytek-a definitivno nije jer tamo žive od svojeg proizvoda,ali EA je mutan,fućka se njima za developera,bitno je njima da zarade...možda je ovo proračunato puštanje da vidi reakcija tržišta...ionako igra nije potpuno funkcionalna.
A možda je netko u Cryteku dobio otkaz ili ga je šef špotao, pa je krenuo u osvetu
A možda je netko u Cryteku dobio otkaz ili ga je šef špotao, pa je krenuo u osvetu
"jeftina" osveta nema šta... :)
marketinški trik EA - uspio!