Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Mentalist kaže...

IGN je ovaj trailer postavio danas:

Moram reći, EPIC!

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
protjeran
Crysis 2

dali će meni crysis 2 radit na high rezoluciji i detaljima, nači sve na najjače:DD

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Ehhh eto ja sam posteni igrac pa sam danas zbriso Crysis 2 betu zamo mi je igrat tako da samo delete :D cekam jos 1 mj i onda dl jogurt pravi :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Frenkyca kaže...

Ehhh eto ja sam posteni igrac pa sam danas zbriso Crysis 2 betu zamo mi je igrat tako da samo delete :D cekam jos 1 mj i onda dl jogurt pravi :)

i koja svrha tog brisanja,ak ces opet kupit il skinut 

nece bit cryteku nista bolje il losije ak ti igras il ne igras

animehr.com
17 godina

Hehe pa znam da nece al jbg zao mi je ljudi se toliko muce da naprave igru i sve to i onda ih neko sje... i puszi betu koja je onak 90% dovrsena i sad ljudi mogu prelazit igru mada je zbugana jos dosta... ali ipak rade cekat full kuzis pa onda dl and play :)

16 godina
Zvonimir Zubić kaže...
Mentalist kaže...

IGN je ovaj trailer postavio danas:

Moram reći, EPIC!

ajmeeeeeeeeeeeeeee !! predobro

sad me samo zanima kako bi oni tropski otoci i đungla izgledali u CRYENGINE 3 :))

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 23:59 (Horned Reaer).
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Pa zar nisi pročita moje mišljenje,čemu napad.

Ma nismo se skužili, mojom greškom.

Zapravo sam komentirao anketu, gdje dosta ljudi misli da će ta beta štetiti prodaji. Apsurd.

Horned Reaer kaže...

ajmeeeeeeeeeeeeeee !! predobro

sad me samo zanima kako bi oni tropski otoci i đungla izgledali u CRYENGINE 3 :))

Imaš koju stranicu prije slike portanog otoka iz C1 u CE3. Izgleda brutalno.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 0:24 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

evo neki novi gameplay video

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Crysis 2

Evo i kratki osvrt našega Cevata Yerlia po pitanju leaka krize, ništa novo i što nismo čuli ali evo, obratite u zadnoj rečenici možda znači da bi MP demo mogao za koji dan i doći za pc{#}

As you all have heard by now, an early, incomplete build of Crysis 2 has been leaked online. While we are deeply disappointed by these events, we are all completely overwhelmed by the support we have received from you, our community. 

Despite this unfortunate incident, we can assure you that PC gaming is very important to us and will always be important to Crytek in the future. We are all still focused on delivering a great gaming experience to our true and honest fans. I hope you will enjoy Crysis 2 on PC, as we think it is our best PC game yet!

We appreciate all of your continued support, and look forward to playing online with you soon!

Thank you,

Cevat Yerli

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 0:54 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
microman kaže...
To je Nedovrsena BETA verzija igre,za sve dide mide Kupi igru kad izade

kakve će bit još dide mide?

uglavnom probao sam igru na hardcore sa 5850 kloknutom na 1680x1050 i nisam dobio skok fps-a kakav sam očekivao,zna past do 30

inače takt procesora ne donosi ništa ili jako malo,najvažnija je grafička...grafika je odlična a pogotovo sjene...ni u jednoj igri ih nema toliko

igra se dosta oslanja na korištenje predmeta i bacanje,znači uzmeš bačvu,baciš je,pucaš i eksplodira,zatim recimo auto sa zgrade opališ "nogom" na protivnike

Ja jos nisam(niti necu) skinuo tu BETU,al znam da u toj beti možeš igrati samo u DX9 modu. Dakle u punoj igri će biti uključen DX10 i DX11. Onda ćete vidit kako će vam sa HD5850 voziti na max.
I'll be back
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Pa "soon" moze znaciti i mjesec dana kad i sluzbena verzija izlazi.

EDIT: evo da i ja stavim par slika, na zadnje 3 mozete vidjeti kako su mi boje syebane, ugl dok se radnja odvija po danu ja sam igrao po mraku i nisam nista mogao vidjeti (odnosno raspoznati){#}

vecina SP-a mi je ovako izgledala vecina SP-a mi je ovako izgledala
Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 1:55 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Pa "soon" moze znaciti i mjesec dana kad i sluzbena verzija izlazi.

EDIT: evo da i ja stavim par slika, na zadnje 3 mozete vidjeti kako su mi boje syebane, ugl dok se radnja odvija po danu ja sam igrao po mraku i nisam nista mogao vidjeti (odnosno raspoznati){#}

Ti igraš na 640x360? LOLz

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 2:14 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

OMGz0r ne! 1600x900 samo sam umanjio za 75% =P

EDIT: evo malo vece, tek pocetak SP-a ovaj put, nebo je vec nekako cudno zuto, u kasnijoj fazi SP-a je totalni mrak:

tu se cini jos sve ok tu se cini jos sve ok
u fazi skoka - ispalo bi 6x bolje da su boje normalne u fazi skoka - ispalo bi 6x bolje da su boje normalne
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 2:33 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra je zakon! Pogotovo kako su sredili odjelo i kombinacije! Jedino da ima malo vise energije, Al to se sredi modulima... ;)

Di je najjeftinije preorderat?? ;)
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Kakvi moduli?

Energija je IMO taman, ni previse, ni premalo. Jedino sam ja imao problem posto sam u obracunima kombinirao Armor sa Nightvisionom jer jedino sam tako razlikovao neprijatelje od okolisa{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oni moduli na za nadogradnje suita (tipka H u igri)... Kad Skupis nanita od lignji Mozes upgradeati suit...

Zašto armor i nanovision? Stealth+ nanovision pa armor i pucačina... ;)

Još je opali. Klizanje po podu... ;)

Preorder??
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Oni moduli na za nadogradnje suita (tipka H u igri)... Kad Skupis nanita od lignji Mozes upgradeati suit...

Zašto armor i nanovision? Stealth+ nanovision pa armor i pucačina... ;)

Još je opali. Klizanje po podu... ;)

Preorder??

Ahaa ti moduli, nisam to uopce primjetio.{#}

Zato sto zbog glupih boja nisam razlikovao protivnike od okoliša, sa nightvisionom su mi protivnici bili zeleno-žuti (takva neka kombinacija) a sve ostalo nekako sivo-tamno plavo.

Preorder imas na basehostu, g2playu, game.co.uk, procjeni sta ti je sigurnije i isplativije :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 2:48 (AA-d00d).
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Igra je zakon! Pogotovo kako su sredili odjelo i kombinacije! Jedino da ima malo vise energije, Al to se sredi modulima... ;)

Di je najjeftinije preorderat?? ;)

Base-Host, 160kn.

3D Designer
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Imam jedno pitanje što bi značilo beta nešto kao demo ili svi leveli ali kao još ne dokraja završeni???

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AsAsiN kaže...

Imam jedno pitanje što bi značilo beta nešto kao demo ili svi leveli ali kao još ne dokraja završeni???

Beta ti je uvijek nesto ne dovrseno.Izbacuje se na trziste da bi se mogli otkloniti neki problemi. Valjda ti je jasno.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan

jel bi mogo ja igrat na medium crysis 2 na mom PC-u

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 9:49 (AsAsiN).
17 godina
neaktivan
tpg kaže...
AsAsiN kaže...

Beta ti je uvijek nesto ne dovrseno.Izbacuje se na trziste da bi se mogli otkloniti neki problemi. Valjda ti je jasno.

Ne izbacuje se - ovo je ukradeno.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Crysis 2

koliko je dug SP 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

o tome se još uvijek može raspravljat, ali ja još uvijek sumnjam u krađu...

17 godina
odjavljen
naxeem kaže...
tpg kaže...
AsAsiN kaže...

pitanje je tko uopće ima pristup beti,koliko ljudi itd...a EA o tome šuti,baš me zanima da li oni o tome pokreću kakvu istragu ili nikom ništa

do sada je izjavljeno da su razočarani i odmah su okrivili pirate

beta se ne izbacuje na tržište,služi za interno testiranje

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
ma EA je kriv sigurno, betu je dobio tim od EA koji pregledava igru itd i onda je leakala, kao i battlefield bc2, koji je leakeao u nekoj beta verziji samo što niko nije znao za to ovdje na forumu, pojavila se samo na par njemačkih privatnih trackera
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
15 godina
protjeran
Crysis 2

Iz Crytek-a definitivno nije jer tamo žive od svojeg proizvoda,ali EA je mutan,fućka se njima za developera,bitno je njima da zarade...možda je ovo proračunato puštanje da  vidi reakcija tržišta...ionako igra nije potpuno funkcionalna.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

A možda je netko u Cryteku dobio otkaz ili ga je šef špotao, pa je krenuo u osvetu

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

A možda je netko u Cryteku dobio otkaz ili ga je šef špotao, pa je krenuo u osvetu

"jeftina" osveta nema šta... :)

15 godina
neaktivan
Crysis 2

marketinški trik EA - uspio!

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice