Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2

E našao sam na base hostu  cdkey za Crysis 2  159.00 kunića zna li tko ima li gdje jeftinije 

http://base-host.com.hr/53-crysis-2-predbiljezba.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 21:20 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
CANABIS kaže...

E našao sam na base hostu  cdkey za Crysis 2  169.00 kunića zna li tko ima li gdje jeftinije 

Meni piše 159.00kn, ako ne nađem bolju ponudu, mislim da ću se predbilježiti, čini se ok cijena za tako dobru igru.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 21:13 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
CANABIS kaže...

E našao sam na base hostu  cdkey za Crysis 2  169.00 kunića zna li tko ima li gdje jeftinije 

Meni piše 159.00kn, ako ne nađem bolju ponudu, mislim da ću se predbilježiti, čini se ok cijena za tako dobru igru.

prije nego sam im poslao upit dali će biti još cdkey jer ih nije bilo na zalihi  cjena je bila 169.00 kn. dobio sam odgovor da su key opet dostupni i da je cijena snižena za 10 kn. i sad je 159.00 kn.mislim da neće biti nigdje jeftinije kupujem definitivni samo da se riješim Black ops  neće nitko da kupi to smeće.

Sad me jedino muči dali će ova moja kanta od  kompa moći to pokrenuti ??????????{#}

16 godina
moderator
CANABIS kaže...

E našao sam na base hostu  cdkey za Crysis 2  159.00 kunića zna li tko ima li gdje jeftinije 

Jel to sigurno kod njih,znam da je bilo nekih problema s codom(al se ne sjecam točno)?...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
CANABIS kaže...

Jel to sigurno kod njih,znam da je bilo nekih problema s codom(al se ne sjecam točno)?...

oni meni djeluju sasvim ok-e kod njih sam uzeo black ops rusku verziju oni su mi key aktivirali na steam jer je trebalo nešto čačkati sa ip adresama preporučujem svima da kod njih kupuju kad god pošaljem neki upit jako brzo odgovore npr.ja sam navečer uplatio black ops sutra dok sam stigao sa posla key je bio aktiviran na steamu, kod njih ću definitivno uzeti i Crysis 2 

17 godina
Minoza kaže...

Koliko znam Crysis 2 nema podršku za Physx, za razliku od Crysis-a koristi svoj engine koji se vrti samo na CPU.

Crysis nije imao Pissx niti će ga Crysis 2 imati.

Rekao je Ćevap da će imati isključivo svoju fiziku još davno, a bogami fizika je super u crysisu, grafika još bolja.

Crysis da se štanca kao COD hahaha, kad je crysis izašao? 2007. to već ima 3-4 godine.

Warhead je samo spinoff na istom engine-u sa lošijom grafikom (zato je i optimiziraniji), uglavnom su samo napravili nove mape i misije što je za njih vjerujem čas posla pogotovo kada vidite kakve mape rade pojedinci na crymodu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
CANABIS kaže...

morat ću i ja kupit,bit će odličan multy

16 godina
Crysis 2

Možete mi reći kada se ovdje uzme cd-key, što onda igru skinem sa EA downlaod manager-a? I imam pristup normalno cijeloj igri? Imao sam plan uzeti preko game.co.uk limited edition za nekih 200-tinjak kuna, pa neznam da li bolje da uštedim i imam samo key ili idem na box(i još ću čekati kakvih 10 dana dok dođe)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Da imam love išao bi na onaj nano edition ali ono je preskupo, skoro 1000kn a di je onda još carina+pdv...a baš zato što sam fan htio bi zaigrati igru što je prije moguće hehe, a limited edition samo da par unlockova koje kasnije otključaš tako da i nije toliko ekstra fora. A i nemoram nikoga žicati za karticu{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da imam love išao bi na onaj nano edition ali ono je preskupo, skoro 1000kn a di je onda još carina+pdv...a baš zato što sam fan htio bi zaigrati igru što je prije moguće hehe, a limited edition samo da par unlockova koje kasnije otključaš tako da i nije toliko ekstra fora. A i nemoram nikoga žicati za karticu{#}

a šta ta nano edition  verzija ima da je tako skupa 

15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
Stoja kaže...

a šta ta nano edition  verzija ima da je tako skupa 

Šta god da je nije vrijedno tih novaca...

3D Designer
15 godina
Crysis 2

Ovo je u nano ediciji :

• Limited Edition version of Crysis 2 in a SteelBook™ case
  • 11" Prophet Statue
  • High-quality Art Book
  • Special Nanosuit Backpack
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Strider-X kaže...

Ovo je u nano ediciji :

• 11" Prophet Statue
  • High-quality Art Book

A ono nije vrijedno tih novaca, ali da ih imam nešto više sigurno bi uzeo jer onaj ruksak je prelud hehe, šta mogu fanboy sam{#}

crysis 2 nano-edition crysis 2 nano-edition
Stoja
15 godina
protjeran
Stoja kaže...
Minoza kaže...

Strider-X kaže...

Ovo je u nano ediciji :

• 11" Prophet Statue
  • High-quality Art Book

A ono nije vrijedno tih novaca, ali da ih imam nešto više sigurno bi uzeo jer onaj ruksak je prelud hehe, šta mogu fanboy sam{#}

Ima li kakvih detaljnijih informacija o ovom ruksaku?  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
Crysis 2

Nema, tražio sam al niš da nađem osim slike...ali samo po slici mi izgleda premoćno{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

..eo Multiplayer treailer..mocno izgleda nema sta..{#}

0 1 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Crysis 2

jel zaigra još tko prvi crysis?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Innsider kaže...

jel zaigra još tko prvi crysis?

svakih pol godine...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Ja nisam već skoro godinu dana, apstiniram prije izlaska dvojke hehe{#}

E da, ako koga zanima može preordati Crysis: legion knjigu, na amazonu za 10$(dali na to još ide plaćanje shippinga, nisam preko njih ništa kupovao pa neznam{#})

I više info-a o samoj knjizi

Još samo 59 dana do izlaska igre{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crysis 2 potvrđen!

Mene samo zanima da li u MP kada koristiš nevidljivost da li te protivnici zbilja ne vide,ili vide tvoje obrise.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
Vide te, vide obrise odnosno mutno si proziran.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina

To je bezveze,koja svrha onda?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
Crysis 2

Pa valjda si manje uocljiv jos pogotovo u nocnim mapama,tj.manja je prilika da ce te neprijatelj zamijetiti i otvoriti vatru na tebe nego

kada je mod nevidljivosti ukljucen.

Jer da je to tako koja bi bila onda tek bila svrha svi nevidljivi lol :)

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

To je bezveze,koja svrha onda?

Hahah, ti bi hodao i ubijao i da te ne vide nikako. LOL

Neće moći

16 godina
Crysis 2
I jos treba vidjeti dali ce nanosuit zujat dok si nevidljiv kao u crysis warsu. Jer iako si "mutan" jako tesko je skuziti protivnika, pogotovo ako se skriva u grmlju, sjenama i slicno i ako miruje. Na vecim udaljenostima vas nece skuziti.

Jedino zujanje bi na blizinu pomoglo, a najlakse je bilo otkrivati po danu jer iako nevidljiv, ostavljali ste sjenu, i na suncu bi vas svatko iskusniji bi skuzio ako se setate na otvorenom...

Uglavnom odlican za suljati da dodete u dobru poziciju neopazeni i onda ih tamanite, ili ako se znate dobro skempat moze biti od nevjerojatne pomoci :)

Uglavnom treba sve nauciti korisitii i tu je glavna razlika u kvaliteti igraca...
Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

nedavno sam počeo Crysis ponovno igrati..ovaj puta na delti...neopisivo je realnijii zanimljivije...no...dođoh do nivoa gdje moram ubiti barem petoricu u nano-suit opremi,a imaju one 6cijevne ručne getlinge...ubiše me.. prijašnju četvoricu na groblju sam rješio na način da sam ih prvo uspavao,a onda pobio...sada su relativno u blizini svi,svi su manje jedan drugom na oku...tako da...ali je sada puno atmosfera drugačija i ozbiljnija...likove koji kažu da su preletili Crysis brzo i lako,mogu nazvati samo lažovima,jer s uigrali na lakim nivoima..delta svakako nije lagana i jednostavna..AI neprijatelja se drastično penje na delti...sad,ima li tko da mi prišapne kako je pokokao tu petoricu sa getlinzima...samo nek mi netko ne kaže,ja se zaletio i pobio ih...jednostavno to na delti nije moguće..dakle,ispast će lažov...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 16:13 (linuxjuzer).

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ja ti nisam lagao, ja vrlo brzo prođem na delti i meni je to prelagano. Ove frajere u nanosuitu jedino možeš potamaniti firepowerom, znači koristiti sve što ti se nudi, granate, tonu streljiva, i strenght mode udarci. Skini jednog, mazni gaus gun i ostali padaju  brzo. Naravno treba znati sve to povezati. Tipa uspavaj jednog, speed mod dok trčiš gruvaj po drugom, zatim ako je još živ strenght šut u glavu i mrtav je, ili napasti trećega. Ima gomila kombinacija.

Jednostavno sve je stvar vježbe i korištenja terena i svega što nađeš u svoju korist. I naravno protiv običnih koreanaca štediti municiju pa ćeš je imati za nano-ekipu. Moj brat bi na običnog koreanca umjesto 1-2 metka potrošipo 30-40 i onda se čudi kako nema municije. Ja bi sa 40 metaka u scaru obično pobio 30-35 koreanaca...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ja ti nisam lagao, ja vrlo brzo prođem na delti i meni je to prelagano. Ove frajere u nanosuitu jedino možeš potamaniti firepowerom, znači koristiti sve što ti se nudi, granate, tonu streljiva, i strenght mode udarci. Skini jednog, mazni gaus gun i ostali padaju  brzo. Naravno treba znati sve to povezati. Tipa uspavaj jednog, speed mod dok trčiš gruvaj po drugom, zatim ako je još živ strenght šut u glavu i mrtav je, ili napasti trećega. Ima gomila kombinacija.

Jednostavno sve je stvar vježbe i korištenja terena i svega što nađeš u svoju korist. I naravno protiv običnih koreanaca štediti municiju pa ćeš je imati za nano-ekipu. Moj brat bi na običnog koreanca umjesto 1-2 metka potrošipo 30-40 i onda se čudi kako nema municije. Ja bi sa 40 metaka u scaru obično pobio 30-35 koreanaca...

slažem se..najslađi su mi head-shot...padaju kao muhe...jbt.zviznem zapaljivim metkom nano-koreanca u glavu,a ovaj kao da ga je piknuo komarac...ej...tri puta ga zviznem protuoklopnim bacačem..ma nia da ga ogrebem...

gaus ima..koliko je on učinkovit protiv nano-suita?

16 godina
Crysis 2
Gaus u singlleplayeru je mislim 1 shot one kill za bili koga osim ogromnih aliena.
Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice