Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Crysis 2
stoncin3 kaže...

Jer neko zna kad če demo za Crysis2?Plač

Nije još ni potvrdeno da ce Demo-a biti, a kamoli datum.

Operation Flashpoint
15 godina
Crysis 2

Release Date:

Mar 22, 2011

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
null kaže...

Release Date:

Mar 22, 2011

Ožujak 2011. - epic mjesec za igre

Izlaze Crysis 2, Dragon Age 2 i vjerojatno AC: Brotherhood.

Psycho|the|rapist///A rule to live by: BE DIFFICULT TO OFFEND
15 godina
neaktivan
calypso kaže...
null kaže...

Release Date:

Mar 22, 2011

da a prije toga u januaru dead space 2 , februar bulletstorm i deus ex human revolution   a u ljeto ghost recon future soldier

17 godina
odjavljen
Crysis 2

crysis 2 se navodno optimizira za gtx 580...ako je istina onda će bit narihtano da samo gtx 580 može vrtit igru na najvišim postavkama

ali tu je i amd 69XX{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Crysis 2

LOL! Koja hrpa gluposti....

Ni jedna Igra se nemože optimizirati za posebnu karticu. To je valjda kakav fanboy napisao pa se proširilo netom.

A da nVIDIA iskešira tolike milijune zbog neke gluposti... Da, da. Oni se premišljaju kada treba dati jednu GTX 480 u TWIMTBP lab a kamoli da iskeširaju par milijona.

Yea right...

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 10:56 (Weky).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

A idu na sličnu foru kao sa metro-om da na najačoj grafi im vrti što bolje, pa da pokušaju neki hype nabiti da se proda. Jer ipak znamo da će većina ljudi kupiti ili skinuti crysis 2 samo da odvrti bench i da se foliraju po forumima da imaju više frama...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Weky kaže...

LOL! Koja hrpa gluposti....

Ni jedna Igra se nemože optimizirati za posebnu karticu. To je valjda kakav fanboy napisao pa se proširilo netom.

A da nVIDIA iskešira tolike milijune zbog neke gluposti... Da, da. Oni se premišljaju kada treba dati jednu GTX 480 u TWIMTBP lab a kamoli da iskeširaju par milijona.

Yea right...

Znaš šta i ja san tako prije mislija ali sve je moguće i nikome ne viruj.Igre se ne optimiziraju za određenu grafu ali šta ako su nekako opstruirane putem igre ili drivera.Ne kažem da je tako ali može biti.Lova čini čuda.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 21:21 (dery).
14 godina
protjeran
M4X kaže...

crysis 2 se navodno optimizira za gtx 580...ako je istina onda će bit narihtano da samo gtx 580 može vrtit igru na najvišim postavkama

ali tu je i amd 69XX{#}

Gluposti..vidićeš ti kako će to 2x HD 5970ice trgati... {#}

um caruje dok snaga ne popizdi
17 godina
neaktivan
Crysis 2
So I say to him: That's not an ogre, that's my girlfriend, hahaha!///So then I realised - it wasn't Jared's sister, it was his grandmother, hahaha!
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Crysis 2

U ožujku 2011. dolazi roman, adaptacija igre Crysis 2, nazvan Crysis: Legion.

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=917&Itemid=1

If I have to move up in a building, I choose the elevator over the escalator. Because one time I was riding the escalator and I tripped. I fell down the stairs for an hour and a half.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 20:54 (calypso).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
calypso kaže...
null kaže...

Release Date:

Mar 22, 2011

... i F.E.A.R. 3 (25.3.2011.)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:15 (Micek).
16 godina
calypso kaže...

U ožujku 2011. dolazi roman, adaptacija ige Crysis 2, nazvan Crysis: Legion.

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=917&Itemid=1

Ajoj, nije dosa što sa strane držim lovu za crysis 2, sada ću još morati naći lovu i za knjigu{#}

Koliko sam shvatio knjiga će se također baviti pričom iz crysisa 2? Negdje sam po forumima čitao o glasine o crysis knjigi, ali da će se u njoj pisati o događajima između jedinice i dvojke, di bi se odgovorilo na puno nerazjašnjenih stvari koje nam je jedinica ostavila...

Inače, jeli ovo prva knjiga koja je nastala po igri? Uglavnom igre nastanu po knjizi ili filmu, a ovdje je suprotno{#}

Stoja
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Inače, jeli ovo prva knjiga koja je nastala po igri? Uglavnom igre nastanu po knjizi ili filmu, a ovdje je suprotno{#}

ti se to salis ili si samo tolko neuk?

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
Crysis 2

mass effect knjige ti nista neznace :P ,dragon age knjiga i tako dalje dosta igara ima knjigu nastalu po njima

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Stoja kaže...

ti se to salis ili si samo tolko neuk?

Nije, ima ih koliko hoćeš..

Dajem ti za primjer Fallout knjige koje su odlične.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
16 godina
Crysis 2

A je, baš sam razmišljao pa sam se sjetio da su u bugu pisali igre po kojima je snimljen film, dosta ih je bilo na listi...my bad about that{#}

A po kojim igrama je knjiga napisana? To baš nisam čuo ni za jedan primjer, samo za nastanak igre po knjizi...

EDIT: sada sam tek vidio poruke iznad...

A da, RPG-ove ne igram i uopće nisam u tom điru, a nitko od frendova koji ih igra mi nisu ikad spomenuli...ja uglavnom samo pratim FPS-ove i tu koliko znam nisam naletio na knjigu(vjerojatno se opet varam{#}) pa mi je ovo bilo prva riječ da sam čuo...a šta ću, starim, nisu mi više samo igre napameti{#}{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:25 (Stoja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
EDIT: sada sam tek vidio poruke iznad...

A da, RPG-ove ne igram i uopće nisam u tom điru, a nitko od frendova koji ih igra mi nisu ikad spomenuli...ja uglavnom samo pratim FPS-ove i tu koliko znam nisam naletio na knjigu(vjerojatno se opet varam{#}) pa mi je ovo bilo prva riječ da sam čuo...a šta ću, starim, nisu mi više samo igre napameti{#}{#}

Metro 2033 najsvježiji primjer. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Crysis 2

Je, za metro znam, da imam karticu već bi odavno naručio si jedan primjerak i čitao ga...ovako niš dok nema kod nas za kupiti...ali crysis ću definitivno kupiti, srećom da imam  4 mjeseca da me krene posao da zaradim lovu{#}

EDIT: Ali čekaj malo, što nije i metro igra nastala prema knjizi a ne obratno? Prvo je knjiga napisana pa je po njoj igra kreirana, a sa crysisom je suprotna stvar...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 15:35 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ma danas svaka šuša ima svoju knjigu, ne znam sta je tu tako  cudno

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

strašno zahtjevna igrica,izašla u 2008 godini,a nismo imali ni blizu dobar komp.

izludili su ljude na kupnju novog pc-a.

sve u svemu super igra.

jel iko zna toćno o crysisu biografiu-priću?

0 0 hvala 0
16 godina
Terminator91 kaže...

jel iko zna toćno o crysisu biografiu-priću?

Pa ja sam ovdje jedan od rjetkih koji znaju puno detalja o prići i o svemu vezano za igru, ono pravi fanboy{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 0:09 (Terminator91).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 0:09 (Terminator91).

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Za ovaj crysis neče trebat ništa jače makinje nego šta ste do sada koristili.Radnja je više u zatvorenim prostorima i ulicama tako da će se grafika lakše odrađivat za razliku od prijašnjih predhodnika,gdje je u prirodi više detalja i sjenčenja.Ne bojte se.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

zaš nemogu stavit na 1920x1080 rezoluciju?

max mi je 1680x1050

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Terminator91 kaže...

max mi je 1680x1050

Možda zato jer igra izlazi tek za par mjeseci?

Zezam se, sigurno misliš na prvi dio Crysisa, ali ne znam odgovor na pitanje.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
Terminator91 kaže...

max mi je 1680x1050

mozda zato jer ti monitor ne podrzava vecu rezu{#}

17 godina
neaktivan
Crysis 2

2 nova Hands-Ona i 4 SS-a

http://www.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/news.html?sid=6285425&mode=previews

- "This is a game where you're moving through areas of Manhattan that somehow feel wide open yet still dense with objects and scenery to use to your advantage, which leads to a lot of possibilities."

http://kotaku.com/5713750/crysis-2-is-for-future+soldiers-who-want-to-think

- "When the controller was in my hand, I was able to understand. Crysis 2 feels nothing like Call of Duty and not even much like Halo, even when I play it, as I did, on an Xbox 360."

- "It means this: As soon as I had the controller in my hand in one level of Crysis 2, a level about two-thirds into the game, I realized I was deciding things. I was playing in what Yerli likes to call a 'choreographed sandbox.'"

- "Yerli was telling me that his team was making a game for the 'for the pro-active gamer, not the reactive gamer.' He appreciated the blockbuster Call of Duty games, but he finds them too linear. 'I think in recent years the shooter market has turned into riding rollercoasters,' he said. 'I really believe the holy grail is the choreographed sandbox.'"

SSovi:

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_december_2010_01.jpg

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_december_2010_04.jpg

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_december_2010_02.jpg

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_december_2010_03.jpg

If I have to move up in a building, I choose the elevator over the escalator. Because one time I was riding the escalator and I tripped. I fell down the stairs for an hour and a half.
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Crysis 2

Eto neka i konzolaši osjete čari crysisa, izgleda da im je neš ovako strašno falilo na području pucačina kada pišu takve izjave{#}

Mi već stari iskusnjare u crysisu smo navikli i na više od toga, mi smo imali pola otoka za istraživanje hehe{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice