Cryostasis

poruka: 10
|
čitano: 2.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cryostasis

"Radnja Cryostasisa se odvija 1981. na nuklearnom ledolomcu "North Wind", koji je već petnaestak godina nasukan blizu Sjevernog pola. Glavni lik, Aleksander Nesterov, je Ruski meteorolog kojemu je zadatak istražiti što se dogodilo na brodu. Ali nije sam i North Wind se ispostavi kao pun mrtvih članova posade, koji su prošli kroz neobične preobrazbe, zbog veoma niskih temperatura i nehumane klime. Aleksander mora probati otkriti tajnu kapetanove smrti i otkriti je li pravi uzrok hladnoća, ili nešto mnogo strašnije."

Eto, naletih na to slučajno na jednom manjem siteu. Zanimljivo da se igri predviđa da će biti prvi ruski hit koji će probiti led na svjetskom tržištu.

Igra podržava PhsyX za tekućine, što znači da će GPU računati sve elemente tekućina, uključujući efekte anomalije vode, formiranja kapljica zbog sile teže i sudara tekućine s stranim tijelom.

Sam žanr je horor, a za svjetsko tržište izlazi 13. 2., dok je ruska verzija u opticaju već jedno mjesec i pol (s ruskim titlovima/natpisima/audiom).

EDIT: Zaboravih napomenuti i da je tu Memory Echo, inovativni element zbog kojeg je glavni lik jedinstven, te može pri kontaktu s truplom vidjeti i iz prvog lica mijenjati događaje što je to biće radilo u prošlosti, i tako promijeniti sadašnjost, pa i budućnost, kao i način na koji će preći igru.

LINK:https://www.youtube.com/watch?v=rmozvAb29uM&feature=related

Mišljenja?

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 0:11 (D_Inuit).

0 0 hvala 0
18 godina
Cryostasis

to ce biti nesto kao bioshock samo umjesto vode koja te okruzuje bit ce snijeg i led?tak se meni cini,al dobro izgleda,mozda na kraju ispadne vrlo zanimljiv horor.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cryostasis

po naslovu sam mislio da je neki novi krajzis Smijeh

ali izgleda jako dobro...jedva cekam. i godina je 1968 (tako pise na trailerima)

17 godina
odjavljen
Cryostasis

bioshock me jako razočarao nadao sam se nečem sličanom kao system shock 2 ali.... vidjet čemo i taj cryostasis!Belji se

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

po naslovu sam mislio da je neki novi krajzis Smijeh

ali izgleda jako dobro...jedva cekam. i godina je 1968 (tako pise na trailerima)

1968. se ledolomac nasukao, 80-tih je radnja
Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 14:27 (D_Inuit).
17 godina
neaktivan

Nisam gluplje igre odigrao u životu. Pola sata odvratno sporog vucaranja lika po brodu i udaranja retardirano animiranih zombija mi je bilo dosta. Molim ne uspoređivati sa Bioshockom(top 10 svih vremena) koji stvarno zaslužuje 98 %.

Ovome dajem 45....za pokušaj.....

17 godina
protjeran
Cryostasis

Igra je drama zahtjevna a uz to pixel shader 4.0 nece da radi kako treba na ati karticama ja sam na maximalnim detaljima jedva dobio od 14 do 28/30 fps-ova s tim da kada se sve sabere prosjek je nekih 18 fps-ova naravno na pixel shader 3.0

grafika je prosjecna fizika je dobra a igrivost pri ovolikim hardverskim zahtjevima je ki*a

sve u svemu ne isplati se ni pokusati instalirati barem dok ne izadje neka zakrpa koja ce igru barem malo optimizovati

ps

pokusao sam je igrati na drugom racunaru gdje imam 8 gb rama geforce 9800 1 gb i quad core Q9550   doduse na xp-u i jedva malo bolje radi

sta reci nego rusko smece

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 15:04 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cryostasis

Kad sam ju nabavio, po naslovu mi nije baš sjela, a bome ni tijekom pola sata igranja, ali naknadno sam uvidio da igra ima potencijala i da je fakat zarazna!

Grafika je na nivou, po današnjim visokim standardima, fizika igre također. Inače imam močniju mašinu, tako da sam fakat uživao u svim potencijalima igre i, 

na kraju mogu sam reči da je svima preporučujem. Tijekom igre, poslužite se slušalicama, puno bolji osječaj strave i atmosfere, jer to je takav tip igre.Osmijeh 

Danijel Šepek

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

paaa igrao sam, imam je na kompu, igra je super, fizika je super, nemres vjerovat :S, jaoo

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
15 godina
neaktivan
Cryostasis

Odigrao sam baš do početka 7. levela (Darkness), te zatim instalirao 1.1. EU patch. Da bi nakon toga vidio: ni jedan prethodni savegame ne radi, ni auto ni quick.

Ima li stoga koja dobra duša bilo da hosta svoje saveove, primjerice autosave od 7. levela nadalje (neki kažu u folderu Cryostasis/Date/Save, iako ja tamo ništa

ne vidim), ili da uputi kako u konzoli loadati mape, i koju loadati za 7. level?

Puuno hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice