CroPES2009 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 988
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CroPES2009

Evo sve sam instalirao kitserver edit dodao i jos neke stvarcice,samo mi sada treba crack za hnl patch za pes2009 trazio sam ga i nikako ga nemogu naci pls....moze li mi netko pomoci!? Mršti se

Suzuki GSXR 1400

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroPES2009

netreba ti crack posle instaliranja cropes hnl patcha... jedino ako prije tog patcha nisi instaliral konami 1.20 patch i crackal sa 1.2 crackom

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroPES2009

na ovom forumu se netraže tkve imformacije, tj. o crackovima i tim stvarim, pročita pravilaViče.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: CroPES2009

modovi su obavješteni i ovim gore porukicama... dečki, ovaj forum ima pravila koja izgleda ne znate.... a neznanje nije izgovor za kršenje, kao što lijepo piše....

Stick to the shadows....
18 godina
neaktivan
CroPES2009

Nitko ti ovdje neće pomoći naći crack, a tema o HNL patchu već postoji tako da je ova tema besmislena.

Lock!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice