Ja sam početnik i molio bih sve koji već dugo igraju counter da na ovom mjestu dadnu neki savjet:
šta treba a šta netreba radit, koju pušku odabrat......
Ja sam početnik i molio bih sve koji već dugo igraju counter da na ovom mjestu dadnu neki savjet:
šta treba a šta netreba radit, koju pušku odabrat......
Na ovo pitanje sigurno neces dobit kvalitetan odgovor jer se igranje cs ne moze opisati u jednom postu.
evo neki savjeti
1.ako nemas orginal kupi ga
2.odi na neki balkanski pub svr igraj i sve ces bit bolji
3. kad "naucis" igrat i upoznas ekipu na svru igrajte clan warove
Sto se tice sto radit a sto ne
Ne pucaj u svoje igrace
Ne koristi cheateve i ta sr?=*#a
Najbolje puske nema
Kad se pocens snalazit u cwovima pogledaj si gather.rs
Koji CS planiras zaigrati? 1.6 ili CSS? posto se razlikuju u nekim stvarima. Duze igram 1.6 pa cu ti dati neke smernice za njega.
1.6 ima jako slabe hardverske zahteve i moze ga pokrenuti skoro svaka konfiguracija. Kao i u svakoj igri i u ovoj postoji broj 'slicica u sekundi' tzv. FPS koji se za razliku od ostalih igara meri sa ingame komandom net_graph (1, 2 ili 3) a ne Fraps-om! Bitno je da u igri osiguras konstantnih 100 fps bez variranja. Za to bi bila dovoljna malo jaca graficka kartica. Takodje potrudi se da ocistis PC od raznih virusa i ostalih gamadi. U opcijama graficke karte iskljuci i v-sync, za bolje performanse.
Ne znam kakvu internet konekciju imas, ali bez 1mb/0.10mb nemoj pocinjati.
Sada na red dolazi sama igra, po mom misljenju najbolje za pocetnika je igranje na DM (Deathmatch) serverima. To su serveri kao i svi drugi samo sto se prilikom smrti odmah spawnas (stvaras) na odredjenoj poziciji na mapi, umesto da cekas da se runda zavrsi. Tako ces za relativno kratko vreme savladati pucanje i dobices dosta na preciznosti, sto je naravno bitan segmet svakog FPS-a, samim tim i CS-a.
Sto se oruzja konkretno tice tu su svakako M4 sa CT (Counter - Terrorist) i AK-47 sa T (Terrorist) strane. Siguran sam da ces u pocetku pucati rafalom, dakle samo ces drzati levi klik misa, sto nikako ne preporucujem. U igri je prisutan recoil, tj 'bacanje' metaka okolo usled trzaja puske, slicno kao i u stvarnom zivotu. Preporucujem ti pucanje po 1-2 metka.
I jos jedan vazan segment igre je kvalitetan mis i podloga. Medjutim nemoj se brinuti ako nemas to dvoje jer ti kao pocetniku i nije potrebno. Ako ti se svidi igra naravno da si kasnije mozes kupiti to dvoje, ali cemu bacati novac ako ti se igra ne svidi.
Igra mi se dosta sviđa, i znam za pucanje po 1-2 metka, te da nesmiješ bit na mjestu i pucat, već se kretat jer mislim da tako imam veće šanse da me netko nepogodi, potrebno ciljat u glavu, imat brz refleks i td..
Imali netko neki savjet pri igranju 1 na 1, koja je najbolja taktika, trikovi i to..?
Trol
Trol
Ne nego samo me zanima mišljenje iskusnih igrača CS 1.6, ako neznaš ništa o ovoj temi nevidim nijedan razlog da se uključuješ!!!
dali netko zna koja je komanda u konzoli da sam sebe ubiješ?
dali netko zna koja je komanda u konzoli da sam sebe ubiješ?
/kill
Imaš program za planiranje strategija na cs 1.6, t je stvarno koristan; zove se CS 1.6 Strategy ili nešto tako.