Counter Strike savjeti

poruka: 9
|
čitano: 8.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike savjeti

Ja sam početnik i molio bih sve koji već dugo igraju counter da na ovom mjestu dadnu neki savjet:

šta treba a šta netreba radit, koju pušku odabrat......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Counter Strike savjeti

Na ovo pitanje sigurno neces dobit kvalitetan odgovor jer se igranje cs ne moze opisati u jednom postu.

evo neki savjeti

1.ako nemas orginal kupi ga

2.odi na neki balkanski pub svr igraj i sve ces bit bolji

3. kad "naucis" igrat i upoznas ekipu na svru igrajte clan warove 

Sto se tice sto radit a sto ne

Ne pucaj u svoje igrace {#}

Ne koristi cheateve i ta sr?=*#a

Najbolje puske nema

Kad se pocens snalazit u cwovima pogledaj si  gather.rs

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 20:47 (Gigx0n).

0 0 hvala 1
15 godina
Counter Strike savjeti

Koji CS planiras zaigrati? 1.6 ili CSS? posto se razlikuju u nekim stvarima. Duze igram 1.6 pa cu ti dati neke smernice za njega.

1.6 ima jako slabe hardverske zahteve i moze ga pokrenuti skoro svaka konfiguracija. Kao i u svakoj igri i u ovoj postoji broj 'slicica u sekundi' tzv. FPS koji se za razliku od ostalih igara meri sa ingame komandom net_graph (1, 2 ili 3) a ne Fraps-om! Bitno je da u igri osiguras konstantnih 100 fps bez variranja. Za to bi bila dovoljna malo jaca graficka kartica. Takodje potrudi se da ocistis PC od raznih virusa i ostalih gamadi. U opcijama graficke karte iskljuci i v-sync, za bolje performanse.

Ne znam kakvu internet konekciju imas, ali bez 1mb/0.10mb nemoj pocinjati.

Sada na red dolazi sama igra, po mom misljenju najbolje za pocetnika je igranje na DM (Deathmatch) serverima. To su serveri kao i svi drugi samo sto se prilikom smrti odmah spawnas (stvaras) na odredjenoj poziciji na mapi, umesto da cekas da se runda zavrsi. Tako ces za relativno kratko vreme savladati pucanje i dobices dosta na preciznosti, sto je naravno bitan segmet svakog FPS-a, samim tim i CS-a.

Sto se oruzja konkretno tice tu su svakako M4 sa CT (Counter - Terrorist) i AK-47 sa T (Terrorist) strane. Siguran sam da ces u pocetku pucati rafalom, dakle samo ces drzati levi klik misa, sto nikako ne preporucujem. U igri je prisutan recoil, tj 'bacanje' metaka okolo usled trzaja puske, slicno kao i u stvarnom zivotu. Preporucujem ti pucanje po 1-2 metka.

I jos jedan vazan segment igre je kvalitetan mis i podloga. Medjutim nemoj se brinuti ako nemas to dvoje jer ti kao pocetniku i nije potrebno. Ako ti se svidi igra naravno da si kasnije mozes kupiti to dvoje, ali cemu bacati novac ako ti se igra ne svidi.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike savjeti

Igra mi se dosta sviđa, i znam za pucanje po 1-2 metka, te da nesmiješ bit na mjestu i pucat, već se kretat jer mislim da tako imam veće šanse da me netko nepogodi, potrebno ciljat u glavu, imat brz refleks i td.. 

Imali netko neki savjet pri igranju 1 na 1, koja je najbolja taktika, trikovi i to..?

16 godina
neaktivan
Counter Strike savjeti

Trol

http://prehranaitrening-hr.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Trol

Ne nego samo me zanima mišljenje iskusnih igrača CS 1.6, ako neznaš ništa o ovoj temi nevidim nijedan razlog da se uključuješ!!!{#}

15 godina
Counter Strike savjeti

dali netko zna koja je komanda u konzoli da sam sebe ubiješ?

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

dali netko zna koja je komanda u konzoli da sam sebe ubiješ?

/kill

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
13 godina
neaktivan
Counter Strike savjeti

Imaš program za planiranje strategija na cs 1.6, t je stvarno koristan; zove se CS 1.6 Strategy ili nešto tako.

Tražim starije BUG-ove...na PP...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice