Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

NiP osvaja,nadam se

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
drakula789 kaže...

NiP osvaja,nadam se

Sk gaming all in

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

Dobio Cologne 2016 Train Souvenir Package. Jel bolje odmah prodat ili cekat da se digne cijena opet?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

24€ trenutno,prerano za prodat ?

0 0 hvala 0
15 godina
Diplo kaže...

24€ trenutno,prerano za prodat ?

Ja bih cekao da im cijena skoci preko 30€

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
14 godina

Još jedan uradak od mene za ESL Cologne 2016 prvi dan group stage-a. Muzika i nije najbolja, ali u žurbi sam odabrao ono što se nudilo. Kritike su dobrodišle :) 

www.youtube.com/MikadiN
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 15:06 (Komunist Izet).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi ima li kakav nacin da se kupe skinovi na OPskins van drzave u kojoj si ono whitelisted,fora je u njemackoj dok sam mogu paypalom placat na opskins bez problema,a sad dok sam na odmoru u BiH uvijek mi opskins izbaci ovaj error sa slike.

Da se razumijemo,sa svih ostalih stranica i dalje mogu kupovat bez problema sa svojim paypalom samo opskins nece.

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

HOLA vpn proxy 

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

HOLA vpn proxy 

zaboravio sam napomenut da ne pomaze ni HOLA niti tunnelbear niti bilo koji drugi VPN ili proxy,to sam sve vec pokusao

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina

Igrate li team pickem?
Ja sam nakon drugog dana u top 2% :) danas sam vec fulao dignitas, rip :) stvarno sam mislio da mogu proci ali meh rip

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sada 2 dropa.

Train i cobblestone.

Prezadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kak dobijete te dropove, ja kad god me nema ostavim twitch na kompu upaljen, linkan steam acc, refresha svakih 15 min.
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
15 godina
neaktivan

Ja nemam nikakvih problema sa twitchom.

Upalim ga malo prije prvog meca i ostavim cijeli dan da radi u pozadini.

Nisam imao nikakve crasheve ili refreshanja.

Btw koristim opera browser.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel običaj dobiti kick iz competitive matcha ako nisi skroz dobar?

Prije tjedan-dva sam uzeo igru, odigrao 15-ak sati casuala i deathmatcha da malo uvježbam aim i sl., pa sam odigrao 2 competitive matcha.

Prvi sam pobijedio, bilo je predobro, cijela ekipa je komunicirala, bila pristojna i zakon. Tu sam bio osrednji, pri dnu scoreborda, ali imao sam opet K/D ratio veći od 1 i pridonijeo sam ekipi.

U drugom koji sam maloprije igrao sam bio malo lošiji, ali i dalje sam bio dosta solidan, najveći mi je problem što u 1v1 situaciji mi aim nije bio toliko na razini. Bio sam 4.-ti, jedan je bio dosta lošiji od mene, dok je ekipa bila grozna.

Po nickovima čini mi se da su trojica prijatelji.

Samo su se derali na mikrofon i nisu bili iskreni (tipa rekao bi da ide na long na dustu i onda uopće ne ode, pa ja ostanem sam 1v3 ili sl.), dok sam ja pokušao biti pristojan, uvijek sam govorio gdje idem, gdje vidim i koliko neprijatelja i sl.

I samo tako su se derali na mene dok me nisu kickali i to mi baš nije jasno. Ok da smo nešto pretjerano gubili, ali bilo je negdje 6/7 - 3 tek.

Valjda će biti boljih dana 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 22:04 (maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maniak kaže...

Aww, kako si sladak. Samo ti odigraj još par competitivea, naviknut ćeš se. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina

Hehe, a šta će biti kad dođeš na veći rank. Lik zadnji u timu viče glupi rusi, silver team ... a zadnji :) .Svi krivi osim njega.

**Ako ima tko da igra inferno samo :) . DMG sam al kako sam došao na ovaj rank .. čudni timovi za popizdit :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 23:06 (anarky1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Blago vam se na tim dropovima, znaci nista jbno nista, mislio sam da je problem sto sam cijeli prosli gledao preko twitcha, sada gledam ingame i opet bad luck....:/

Da oce past cobble jedan da prodam odma 0:)

0 0 hvala 0
14 godina

Pa jel moguće da astralovci mogu dvije mape prosuti samo tako?  Choke na najjače 

11 godina
odjavljen
anarky1988 kaže...

Hehe, a šta će biti kad dođeš na veći rank. Lik zadnji u timu viče glupi rusi, silver team ... a zadnji :) .Svi krivi osim njega.

**Ako ima tko da igra inferno samo :) . DMG sam al kako sam došao na ovaj rank .. čudni timovi za popizdit :)

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 20:53 (IvanDado).
13 godina
neaktivan
maniak kaže...

ovak,igram kanter vec nekih 7 godina i mogu ti reci da od pristojnosti u njemu nema nista..Tu se svi pi****aju,psujz i ostalo sto je i normalno..Kad to shvatis bit ce ti jednostavnije ili ih mutas jednostavno pa igras za sebe

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan

Ma matchmaking je zešće sranje. Ovaj prime nije ništa pomogao. Zapeo sam u supreme-u već dobrih par mjeseci. Ak nas je troje premade 2 retarda, ak nas je 4 onda je 1 idiot. U 20 gejmova ak me jednom izkerijao neko drugi puno sam rekao. A jednom tjednom pogledam Ban checker na svom steam profilu i prosječno troje ljudi protiv kojih sam igrao (ili su igrali za mene) dobije VAC ban. Srednja žalost.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 19:23 (Kiky877).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mijenjam The Division Gold Edition sa likom blizu max levela (uz gold ediciju sve nadolazece ekspanzije su besplatne) - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/tom-clancys-the-division/pc-download/base-game/gold-edition

Zanimaju me CS:GO skinovi pa mi se slobodno javite preko STEAM-a   http://steamcommunity.com/id/Bonappetit24

0 0 hvala 0
13 godina
Kiky877 kaže...

Ma matchmaking je zešće sranje. Ovaj prime nije ništa pomogao. Zapeo sam u supreme-u već dobrih par mjeseci. Ak nas je troje premade 2 retarda, ak nas je 4 onda je 1 idiot. U 20 gejmova ak me jednom izkerijao neko drugi puno sam rekao. A jednom tjednom pogledam Ban checker na svom steam profilu i prosječno troje ljudi protiv kojih sam igrao (ili su igrali za mene) dobije VAC ban. Srednja žalost.

Sta mislis da je lako doci do globala 

Za globala bez 5 man premade nista 

PRIME je najbolja stvar koja se desila u CS-u u zadnjih 10 godina, efekti ce se tek vidjeti krajem godine ne prije

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 19:59 (chaselol).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Sve to stoji, ali me i dalje čudi da su neki ljudi isti rank kao i ja. Ne govorim tu o lošem danu tog igrača, to su doslovno invalidi koji ne zaslužuju biti niti dva ranka ispod. Znam da je jedno od rješenja 5 premade, ali volim igrati isključivo sa svojim frendovima, a nažalost nema nas 5.

14 godina

Od prime-a za sada ništa. Nikakve pomake, niti najmanje, ka boljem nisam vidio. 

13 godina
Kiky877 kaže...

Sve to stoji, ali me i dalje čudi da su neki ljudi isti rank kao i ja. Ne govorim tu o lošem danu tog igrača, to su doslovno invalidi koji ne zaslužuju biti niti dva ranka ispod. Znam da je jedno od rješenja 5 premade, ali volim igrati isključivo sa svojim frendovima, a nažalost nema nas 5.

Izvini ali ja ti nesto ne vjerujem da si solo que do SMFC 

quickr kaže...

Koji si rank?

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Kiky877 kaže...

Nisam ni napisao da sam solo. 2-3 nas je uvijek, nikad više. A s obzirom na sate provedene na cssu i cod4 promodu, do supreme-a je sve bila lagana šetnja parkom 

Nažalost preko tjedna posao i stigne se baciti samo nešto preko vikenda, pa se ni ne čudim što stagniram u supreme-u. No opet i to malo vremena što želim guštati u igri ne uspijevam jer očito ljudima nije stalo do wina.

13 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

Baš to. Nekad se pitam kako sam isti rank ko i degeni s kojima igram

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
quickr kaže...

Koji si rank?

mg1

17 godina
neaktivan

Ja isto najrađe Inferno igram. Overpass i Nuke ponekad. Volim taktičke mape, a i veća šansa za naletiti na normalnije ljude nego na Dust2.

Nek me doda tko hoće. Bio sam dugo LE do prije 2 mjeseca, onda sam pao na MGE zbog par partija s trolovima i sličnim i prestao igrati nakon toga. Sad se vratim nakon 2 mjeseca, pobjedim i pisalo mi MG1... Tko hoće nek me doda, dosta mi je već SoloQueue. Ostavite komentar na profilu. Nick: Thantsor

Danas bude zanimljivo Virtus Pro VS SK Gaming :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice