NiP osvaja,nadam se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NiP osvaja,nadam se
Sk gaming all in
Dobio Cologne 2016 Train Souvenir Package. Jel bolje odmah prodat ili cekat da se digne cijena opet?
24€ trenutno,prerano za prodat ?
Ja bih cekao da im cijena skoci preko 30€
ljudi ima li kakav nacin da se kupe skinovi na OPskins van drzave u kojoj si ono whitelisted,fora je u njemackoj dok sam mogu paypalom placat na opskins bez problema,a sad dok sam na odmoru u BiH uvijek mi opskins izbaci ovaj error sa slike.
Da se razumijemo,sa svih ostalih stranica i dalje mogu kupovat bez problema sa svojim paypalom samo opskins nece.
HOLA vpn proxy
HOLA vpn proxy
zaboravio sam napomenut da ne pomaze ni HOLA niti tunnelbear niti bilo koji drugi VPN ili proxy,to sam sve vec pokusao
Igrate li team pickem?
Ja sam nakon drugog dana u top 2% :) danas sam vec fulao dignitas, rip :) stvarno sam mislio da mogu proci ali meh rip

Ja nemam nikakvih problema sa twitchom.
Upalim ga malo prije prvog meca i ostavim cijeli dan da radi u pozadini.
Nisam imao nikakve crasheve ili refreshanja.
Btw koristim opera browser.
Jel običaj dobiti kick iz competitive matcha ako nisi skroz dobar?
Prije tjedan-dva sam uzeo igru, odigrao 15-ak sati casuala i deathmatcha da malo uvježbam aim i sl., pa sam odigrao 2 competitive matcha.
Prvi sam pobijedio, bilo je predobro, cijela ekipa je komunicirala, bila pristojna i zakon. Tu sam bio osrednji, pri dnu scoreborda, ali imao sam opet K/D ratio veći od 1 i pridonijeo sam ekipi.
U drugom koji sam maloprije igrao sam bio malo lošiji, ali i dalje sam bio dosta solidan, najveći mi je problem što u 1v1 situaciji mi aim nije bio toliko na razini. Bio sam 4.-ti, jedan je bio dosta lošiji od mene, dok je ekipa bila grozna.
Po nickovima čini mi se da su trojica prijatelji.
Samo su se derali na mikrofon i nisu bili iskreni (tipa rekao bi da ide na long na dustu i onda uopće ne ode, pa ja ostanem sam 1v3 ili sl.), dok sam ja pokušao biti pristojan, uvijek sam govorio gdje idem, gdje vidim i koliko neprijatelja i sl.
I samo tako su se derali na mene dok me nisu kickali i to mi baš nije jasno. Ok da smo nešto pretjerano gubili, ali bilo je negdje 6/7 - 3 tek.
Valjda će biti boljih dana
Aww, kako si sladak. Samo ti odigraj još par competitivea, naviknut ćeš se.
Hehe, a šta će biti kad dođeš na veći rank. Lik zadnji u timu viče glupi rusi, silver team ... a zadnji :) .Svi krivi osim njega.
**Ako ima tko da igra inferno samo :) . DMG sam al kako sam došao na ovaj rank .. čudni timovi za popizdit :)
Blago vam se na tim dropovima, znaci nista jbno nista, mislio sam da je problem sto sam cijeli prosli gledao preko twitcha, sada gledam ingame i opet bad luck....:/
Da oce past cobble jedan da prodam odma 0:)
Pa jel moguće da astralovci mogu dvije mape prosuti samo tako? Choke na najjače
Hehe, a šta će biti kad dođeš na veći rank. Lik zadnji u timu viče glupi rusi, silver team ... a zadnji :) .Svi krivi osim njega.
**Ako ima tko da igra inferno samo :) . DMG sam al kako sam došao na ovaj rank .. čudni timovi za popizdit :)
...
ovak,igram kanter vec nekih 7 godina i mogu ti reci da od pristojnosti u njemu nema nista..Tu se svi pi****aju,psujz i ostalo sto je i normalno..Kad to shvatis bit ce ti jednostavnije ili ih mutas jednostavno pa igras za sebe

Ma matchmaking je zešće sranje. Ovaj prime nije ništa pomogao. Zapeo sam u supreme-u već dobrih par mjeseci. Ak nas je troje premade 2 retarda, ak nas je 4 onda je 1 idiot. U 20 gejmova ak me jednom izkerijao neko drugi puno sam rekao. A jednom tjednom pogledam Ban checker na svom steam profilu i prosječno troje ljudi protiv kojih sam igrao (ili su igrali za mene) dobije VAC ban. Srednja žalost.
Mijenjam The Division Gold Edition sa likom blizu max levela (uz gold ediciju sve nadolazece ekspanzije su besplatne) - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/tom-clancys-the-division/pc-download/base-game/gold-edition
Zanimaju me CS:GO skinovi pa mi se slobodno javite preko STEAM-a http://steamcommunity.com/id/Bonappetit24
Ma matchmaking je zešće sranje. Ovaj prime nije ništa pomogao. Zapeo sam u supreme-u već dobrih par mjeseci. Ak nas je troje premade 2 retarda, ak nas je 4 onda je 1 idiot. U 20 gejmova ak me jednom izkerijao neko drugi puno sam rekao. A jednom tjednom pogledam Ban checker na svom steam profilu i prosječno troje ljudi protiv kojih sam igrao (ili su igrali za mene) dobije VAC ban. Srednja žalost.
Sta mislis da je lako doci do globala
Za globala bez 5 man premade nista
PRIME je najbolja stvar koja se desila u CS-u u zadnjih 10 godina, efekti ce se tek vidjeti krajem godine ne prije
Sve to stoji, ali me i dalje čudi da su neki ljudi isti rank kao i ja. Ne govorim tu o lošem danu tog igrača, to su doslovno invalidi koji ne zaslužuju biti niti dva ranka ispod. Znam da je jedno od rješenja 5 premade, ali volim igrati isključivo sa svojim frendovima, a nažalost nema nas 5.
Od prime-a za sada ništa. Nikakve pomake, niti najmanje, ka boljem nisam vidio.
Sve to stoji, ali me i dalje čudi da su neki ljudi isti rank kao i ja. Ne govorim tu o lošem danu tog igrača, to su doslovno invalidi koji ne zaslužuju biti niti dva ranka ispod. Znam da je jedno od rješenja 5 premade, ali volim igrati isključivo sa svojim frendovima, a nažalost nema nas 5.
Izvini ali ja ti nesto ne vjerujem da si solo que do SMFC
Koji si rank?
Nisam ni napisao da sam solo. 2-3 nas je uvijek, nikad više. A s obzirom na sate provedene na cssu i cod4 promodu, do supreme-a je sve bila lagana šetnja parkom
Nažalost preko tjedna posao i stigne se baciti samo nešto preko vikenda, pa se ni ne čudim što stagniram u supreme-u. No opet i to malo vremena što želim guštati u igri ne uspijevam jer očito ljudima nije stalo do wina.
Baš to. Nekad se pitam kako sam isti rank ko i degeni s kojima igram
Koji si rank?
mg1
Ja isto najrađe Inferno igram. Overpass i Nuke ponekad. Volim taktičke mape, a i veća šansa za naletiti na normalnije ljude nego na Dust2.
Nek me doda tko hoće. Bio sam dugo LE do prije 2 mjeseca, onda sam pao na MGE zbog par partija s trolovima i sličnim i prestao igrati nakon toga. Sad se vratim nakon 2 mjeseca, pobjedim i pisalo mi MG1... Tko hoće nek me doda, dosta mi je već SoloQueue. Ostavite komentar na profilu. Nick: Thantsor
Danas bude zanimljivo Virtus Pro VS SK Gaming :)