Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Pozdrav svima.

Imam jedno pitanje koje, ne mogu reći da me muči, ali ne mogu da razumijem.

Da li skinovi oruzja i nozeva uticu u igri. Da li nanose vise stete, da li je puska preciznija ili nesto slicno sa skupljim skinovima, ili je sve vizuelna stvar.

Ne vidim nikakvu svrhu tih skinova, i ako uticu, licno mislim da nema neke logike na taj nacin iskoristiti to.

Po meni to je cisto stvar marketinga i prodaje, kad cujem da pojedini skinovi kostaju i po nekoliko stotina €, ne znam sta bi rekao. Na jedan dizajn koji se ajmo moze reci moze uraditi za mjesec dana (cisto figurativno govorim) porediti sa cjelokupnom igricom koja je tehnoloski napredna i kosta npr. max 70€ (ciji je projekat radjen po nekoliko godina...)

Igram CS GO, ali niti koristim skinove, niti ih kupujem, ne namjeravam nikoga vrijedjati ako koristi i kupuje, to je njegova stvar, ali licno ne mogu da razumijem koja je poenta bacanja tolikog novca na nesto sto nema nikakve svrhe (ukoliko nema nekog efekta u igri), osim divljenja druge strane sa kojom igras, da ti kaze: "Wow, koji skin...".

Sto se tice same kupovine igrica, to podrzajem, ipak je to neciji rad koji je ulozio, piratstvo nije opravdana stvar, ali za nasu situaciju (mislim na globalno Balkan), tolike novce izdvojiti, a ekonomska situacija ne bas stabilna, malo je previse za nase standarde, ali u nekim granicama OK.

Nemoj da se ko nadje uvrijedjen ili sta slicno, samo zelim da malo bolje razumijem koja je poenta svega toga.

Hvala unaprijed, mozda i nastavimo neku diskusiju na ovu temu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
MrRango kaže...

Pozdrav svima.

Imam jedno pitanje koje, ne mogu reći da me muči, ali ne mogu da razumijem.

Da li skinovi oruzja i nozeva uticu u igri. Da li nanose vise stete, da li je puska preciznija ili nesto slicno sa skupljim skinovima, ili je sve vizuelna stvar.

Ne vidim nikakvu svrhu tih skinova, i ako uticu, licno mislim da nema neke logike na taj nacin iskoristiti to.

Po meni to je cisto stvar marketinga i prodaje, kad cujem da pojedini skinovi kostaju i po nekoliko stotina €, ne znam sta bi rekao. Na jedan dizajn koji se ajmo moze reci moze uraditi za mjesec dana (cisto figurativno govorim) porediti sa cjelokupnom igricom koja je tehnoloski napredna i kosta npr. max 70€ (ciji je projekat radjen po nekoliko godina...)

Igram CS GO, ali niti koristim skinove, niti ih kupujem, ne namjeravam nikoga vrijedjati ako koristi i kupuje, to je njegova stvar, ali licno ne mogu da razumijem koja je poenta bacanja tolikog novca na nesto sto nema nikakve svrhe (ukoliko nema nekog efekta u igri), osim divljenja druge strane sa kojom igras, da ti kaze: "Wow, koji skin...".

Sto se tice same kupovine igrica, to podrzajem, ipak je to neciji rad koji je ulozio, piratstvo nije opravdana stvar, ali za nasu situaciju (mislim na globalno Balkan), tolike novce izdvojiti, a ekonomska situacija ne bas stabilna, malo je previse za nase standarde, ali u nekim granicama OK.

Nemoj da se ko nadje uvrijedjen ili sta slicno, samo zelim da malo bolje razumijem koja je poenta svega toga.

Hvala unaprijed, mozda i nastavimo neku diskusiju na ovu temu...

Da nije bilo skinova ne bi ti sad igro CS:GO . Igra je bila praktički mrtva dok nije bilo skinova.

Ne ne utječu na igru ni na koji način (osim ako nemaš D-Lore, jer ti se onda protivnički tim dolazi klanjati svaku rundu), osim estetski.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
14 godina
Raykip kaže...
MrRango kaže...

@MrRango eh da bi ti znao kolko se para okrece na tim skinovima, pa i u cs 1.6 je bilo fora imat skinove ali si ih samo ti mogao vidit, tu ih mogu svi vidit ali kostaju

@Raykip ovo za lore uopce nije istina, osim na balkanskim community serverima :D

11 godina
odjavljen

Ne kuzim u cemu je fora ali evo jucer i danas tri puta su neki likovi dobili odlicne dropove. M4, AK i AWP skins. Sto je Bozic ili nes? xD

0 0 hvala 0
14 godina

Odlicne tipa 0.5€ ili 1 naviše :P?

11 godina
odjavljen
Ivan_cno kaže...

Odlicne tipa 0.5€ ili 1 naviše :P?

Dobio je lik ovaj M4 Daybreak factory new. Za mene je to odlicno. Moze se prodat za nekih 20 dolara. Ez money.

14 godina

Jeste vidjeli da će navodno Sport Klub prenositi ovaj novi ELeague sa $1.2m prize poolom? Bit će zanimljivo, budućnost CSa izgleda dobra za opstanak idućih par godina po meni.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina

Dečki otvorio sam Chroma 2 case i dropalo mi Karambit knife, di je najsigurnije za prodati a da dobijem prave novce? I koliko bi mogao dobiti jer vidim da je na opskinsu oko 460$...

9 0 hvala 0
14 godina
Ivan_cno kaže...

Dečki otvorio sam Chroma 2 case i dropalo mi Karambit knife, di je najsigurnije za prodati a da dobijem prave novce? I koliko bi mogao dobiti jer vidim da je na opskinsu oko 460$...

koj si ti lucker, nego taj ti vrijedi malo vise nego ostalih jer je phase 2(rozi), koji je float i kakav je korner? ali ako ga hoces brzo prodat, trebao bi se prodat za 460, ako je dobar korner i float mogao bi se zamijenit za keyeve pa bi mozda vise dobio nego na samom nozu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 21:03 (p1k1p).
13 godina
Ivan_cno kaže...

phase2 stat trak to vrijedi finih novaca, ako ces ga prodavati treba ti paypal za opskins, mada ja bih to "downgrade" sebi na neki noz nesto da se imas igrati (ako hoces naravno) a ostatak prodao.
Vrijedi to vise od 460$ javi se u inbox ako hoces da pogledam ti noz da ti kazem koliko mozes dobiti, trejdam sa malo skupljim stvarima pa sam dobro upoznat 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

Evo ako se vidi na ovom bolje.. Imam paypal...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 22:08 (Ivan_cno).
13 godina

Slikaj ingame ili stavi ovdje steam profil da te dodam da ti objasnim neke stvari kod prodaje/trejdanja takvih nozeva, ne pise mi se tutorial ovdje od 20 redova teksta, naravno, ako ti zelis 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Ivan_cno kaže...

Koji si ti sretni tuljan jeboti haha. Uzivaj 

15 godina
neaktivan

Baš je presretan, ja sam otvorio preko 100 kutija i niti jedan nož nisam dobio. Sve ukupno sam u debelom minusu :(

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Većinom bolidnim rankovima dropaju takve stvari (silver, gold, mg). Ja sam prestao otvarati nakon 50 kutija jer znam da neću dobiti nikad ništa. Ali svaka čast, to su solidne pare u pitanju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Kakve veze što sam mg1, bio sam i dmg prije novog rankinga. Otvorio sam oko 150 kutija. Upravo sam brojao kupljene kejeve na steamu.. Mislim da sam zaslužio dobiti ovaj drop. :)

Edit, izracunao sam cijene svih kutija koje sam otvorio.. 396.90 krvavih eura. :D ok nešto je bilo vrijednijih itema za koje sam kupio key. al to je cca -20€

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 17:36 (Ivan_cno).
13 godina

Danas mi pajdo poslao sliku, uslikano u skladištu. Smurf it kappa

Ubi bene, ibi patria.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Na opskinsu idu takvi po 550$. Samo uplati premium(6 dolara) ako mislis prodavat jer ce ti spustit fee sa 10% na 5% pa ces ustedit dvadesetak dolara.

14 godina

Vec mi je kolega @chaselol savjetovao to za premium. Hvala. Cim izade trade ban za 5 dana ide na bubanj :P

15 godina
neaktivan

Uzeo bas sad CS:GO, ak netko hoce nek me doda na steam: rebelsy

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 19:51 (IvanDado).
15 godina
neaktivan

Igrao sam par ovih "obicnih" meceva, posto za competetive moram bit min lvl 3.

Za sad, nije lose. Navikavam se po malo.

Zanima me, jel se mogu dobit skinovi i to sve kad se igraju ti "obicni" mecevi? Kak funkcionira to?

EDIT: zivcira me sto pola teama igra awp i onaj scar mi se cini malo prejak

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 11:23 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolko igra koristi CPU jezgri i jel bi moja konfa preslaba?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Kolko igra koristi CPU jezgri i jel bi moja konfa preslaba?

Nebi, mogao bi možda da naguraš 100 fps-a na low postavkama, 60+ fpsa sigurno bez problema u svakom trenutku.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
rebelsy kaže...

jesi ti prije cod4 igrao?

14 godina
rebelsy kaže...

Samo polako, kad krenes competitive vidit ces onda veselja:D Od igraca koji nemaju mic, rage "pro" playera, i onih sto ne mogu pravilno pokrivati a odnosno b gdje fali igrac.

14 godina
Ivan_cno kaže...
rebelsy kaže...

Samo polako, kad krenes competitive vidit ces onda veselja:D Od igraca koji nemaju mic, rage "pro" playera, i onih sto ne mogu pravilno pokrivati a odnosno b gdje fali igrac.

Uglavnom igram full premade ili barem da nas je 4 u lobbyu. Ali eto, zalomilo se neki dan da bas nitko od mojih nije bio online, rekoh ajde idem jedan solo Q. Uletim  u team sa 4 turčina, premade. Nitko ne priča eng, niti se trude, niti daju callouts, ništa... kao da nema u timu. Jedan od njih ode AFk i sada ja vote-am da ga se izbaci jer bolje da imamo bota. Naravno vote ne prolazi. 4-5 rundi kasnije, vraća se ovaj lik koji je bio afk i oni glasaju da izbace mene, top fraggera. lolčina. 

Poanta priče, izbjegavati solo Q pod mus 

15 godina
neaktivan
8ax kaže...

jesi ti prije cod4 igrao?

da,da znamo se?

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Uglavnom igram full premade ili barem da nas je 4 u lobbyu. Ali eto, zalomilo se neki dan da bas nitko od mojih nije bio online, rekoh ajde idem jedan solo Q. Uletim  u team sa 4 turčina, premade. Nitko ne priča eng, niti se trude, niti daju callouts, ništa... kao da nema u timu. Jedan od njih ode AFk i sada ja vote-am da ga se izbaci jer bolje da imamo bota. Naravno vote ne prolazi. 4-5 rundi kasnije, vraća se ovaj lik koji je bio afk i oni glasaju da izbace mene, top fraggera. lolčina. 

Poanta priče, izbjegavati solo Q pod mus 

Ja naletio na dva malca, djeca po max 12 godina, Mađarci i samo pričaju i blebeču na Mađarskom kao da su na team speaku a ne na ingame voice chatu. Naravno ne moguće kickati niti jednog kada su premade.

17 godina
mute conversation na njih i nemas brige
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice