Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje koje, ne mogu reći da me muči, ali ne mogu da razumijem.
Da li skinovi oruzja i nozeva uticu u igri. Da li nanose vise stete, da li je puska preciznija ili nesto slicno sa skupljim skinovima, ili je sve vizuelna stvar.
Ne vidim nikakvu svrhu tih skinova, i ako uticu, licno mislim da nema neke logike na taj nacin iskoristiti to.
Po meni to je cisto stvar marketinga i prodaje, kad cujem da pojedini skinovi kostaju i po nekoliko stotina €, ne znam sta bi rekao. Na jedan dizajn koji se ajmo moze reci moze uraditi za mjesec dana (cisto figurativno govorim) porediti sa cjelokupnom igricom koja je tehnoloski napredna i kosta npr. max 70€ (ciji je projekat radjen po nekoliko godina...)
Igram CS GO, ali niti koristim skinove, niti ih kupujem, ne namjeravam nikoga vrijedjati ako koristi i kupuje, to je njegova stvar, ali licno ne mogu da razumijem koja je poenta bacanja tolikog novca na nesto sto nema nikakve svrhe (ukoliko nema nekog efekta u igri), osim divljenja druge strane sa kojom igras, da ti kaze: "Wow, koji skin...".
Sto se tice same kupovine igrica, to podrzajem, ipak je to neciji rad koji je ulozio, piratstvo nije opravdana stvar, ali za nasu situaciju (mislim na globalno Balkan), tolike novce izdvojiti, a ekonomska situacija ne bas stabilna, malo je previse za nase standarde, ali u nekim granicama OK.
Nemoj da se ko nadje uvrijedjen ili sta slicno, samo zelim da malo bolje razumijem koja je poenta svega toga.
Hvala unaprijed, mozda i nastavimo neku diskusiju na ovu temu...