Il' mi se cini il' major stize za koji dan?
Cini mi se da ce to Fnatic uzeti bez ikakvih problema, safe bet ce biti na njih
Katowice za 3 dana vise nisu major, prvi major u ovoj godini je krajem treceg mjeseca u Amercici MLG Columbus
Il' mi se cini il' major stize za koji dan?
Cini mi se da ce to Fnatic uzeti bez ikakvih problema, safe bet ce biti na njih
Katowice za 3 dana vise nisu major, prvi major u ovoj godini je krajem treceg mjeseca u Amercici MLG Columbus
Poz ekipa! Imam problem, od jucer ne mogu vidjeti povjest comp matcheva koje sam igrao. Izbaci mi "unable to find your recent competitive matches". Nakon toga sam odigrao jos 1comp game i nista, onda sam danas odigrao jos jedan comp koji sam takodejr winao, i dalje ne mogu mi ne zeli pokazat povijest matcheva. Zna neko soluciju?
Svima je tako dns.
Pozz, ima li netko problema na svim high settingsima u csgo-u tako da mu radi u igri par minuta i odma se ugasi bez ikakvog erorra ili neceg sto uzrokuje problem, ćitao sam da se to dešava samo onima koji imaju amd grafičku, a ja ju imam i igram na low settingsima jer tada me ne izbacuje.
Da li netko zna kada će to fixat?
Pa zar nisu već fixali ? Meni se to događalo nakon novog update-a ali je prekinulo.
Pa zar nisu već fixali ? Meni se to događalo nakon novog update-a ali je prekinulo.
Probao sam da li radi prije sat vremena i instantno se ugasio.
Pozdrav, organiziramo CSadria Challenge, Faceit kup powered by Counter Pit. Nagradni fond - veći broj faceit bodova i 5 Counter pit ulaznica.
Stream će biti na www.twitch.tv/cshr_tv
Sve informacije o turniru i kartama - CSadria.
Prijave: Faceit Beta FaceIT
Moze li podrzati CS:GO na low bio bih zadovoljan sa 40/50 FPS bez padanja, samo da mogu normalno da pucam bez stopanja i loseg rekoila
Intel Dual Core E7200 2,50GHZ 2GB RAM
INTEL G33/G31 CHIPSET FAMILY 128MB
Windows 7 Pro, 32bit-a. DDR2
(Nadogradicu jos 2-3 GB RAM)
Jel ima dobra dusa da pomogne gemini kampanju?
http://steamcommunity.com/id/darkonakic/
Moze li podrzati CS:GO na low bio bih zadovoljan sa 40/50 FPS bez padanja, samo da mogu normalno da pucam bez stopanja i loseg rekoila
Intel Dual Core E7200 2,50GHZ 2GB RAM
INTEL G33/G31 CHIPSET FAMILY 128MB
Windows 7 Pro, 32bit-a. DDR2
(Nadogradicu jos 2-3 GB RAM)
Ako ugradis kilu i pol krupira i nekaj paradajza trebao bi bar porkenuti igru.
Jel ima dobra dusa da pomogne gemini kampanju?
http://steamcommunity.com/id/darkonakic/
Kasno viđoh, garant si do sad riješio, ako nisi riješit ćemo, dodao sam te.
Pros don't fake, kakav game sta je izgubio EnvyUs
Onaj isti Gamers Academy koje FalleN iz Luminositya podučava i koji im je davao zadnju uštedjenu lipu za opremu i putove na turnire se sinoć kvalificirao za IEM Katowice 2016. Emocije u ovom videu..
Što reći ? Nisam imao pojma šta će uspjet napravit na svom prvom velikom internacionalnom turniru..
Ima jos tko problema s reconnectanjem na comp matcheve? Evo sad maloprije mi je nestao internet na 10 sekundi i izbacilo me i nisam se mogel nazad spojiti na match i popusil sedmodnevni ban
Ima jos tko problema s reconnectanjem na comp matcheve? Evo sad maloprije mi je nestao internet na 10 sekundi i izbacilo me i nisam se mogel nazad spojiti na match i popusil sedmodnevni ban
Kad kliknes reconnect pise da je server full, moras izac iz igre i opet uc u igru i onda reconnect pa ce ti se spojit normalno, ja cim vidim da mi pise reconnecting, insta exit u konzolu i opet udem u igru...
Kad kliknes reconnect pise da je server full, moras izac iz igre i opet uc u igru i onda reconnect pa ce ti se spojit normalno, ja cim vidim da mi pise reconnecting, insta exit u konzolu i opet udem u igru...
ovo nije istina, samo moras malo pricekat jer te nije izbacilo sa servera, tek kad dode bot se mozes reconnectat
Imao istu stvar prije nekoliko dana, pukla mi konekcija, i nakon 10-15 sec sve se vratillo u normalu, probao se reconnectat i nista, 3 puta palio/gasio cs nista, restarto komp i opet ista stvar...
ovo nije istina, samo moras malo pricekat jer te nije izbacilo sa servera, tek kad dode bot se mozes reconnectat
Neznam meni je uvijek radilo na moj nacin, gave233 ti je rekao da se uopce nije mogao reconnectat a vjerujem da je dovoljno dugo cekao...
Nije prvi put da sam tako dobio ban, prosli put je isto tako bilo na ali sam dobio ban samo na jedan dan, pa sam ugasio CS:GO probao opet nista, restartao steam probao opet i nista i danas sam odma restartao komp upalio odma CS:GO jos je bilo vremena i nisam se mogao reconnectati. Bas im je za*eban taj reconnect sustav.
kad vam se dogodi da vas izbaci, napravite restart rutera i uvijek se nakon toga reconnecta.
Ide jedan stream, nadam se da ću stići više od jedne competitive odigrat.
Pozdrav ekipa,
Zadnjih par dana betam skinove na rafflima i ugl s 11$ itemom sada imam inventory od 200$. I sada mi je tog dosta te planiram trade-ati osvojen nož za nešto bolje. Poto sam u tim vodama potpuno nov treba mi neko ko mi može objasniti te procedure poput verifikacije itema, i dali postoji ikakav načim da me se scamma iako trade offer izgleda legit.
Unaprije hvala