Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.389.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Counter Strike: Global Offensive

Definitivno je sad problem s gamadi.

Treba se strpit 2 tjedna da VAC to malo pročisti, i da ostatak bande izgubi volju za trolanjem.

Jel se to samo meni čini ili  ovih dana igra dropa duplo manje itema.

Competitive stream kreće oko 17:40 na http://www.twitch.tv/dokmanic

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam stekao dojam u ova dva dana da su dosta laksi protivnici u le...

I isto tako ako igram solo dobijem kretene u mom timu....pa dodje na isto :/

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

solo queueam ma praktički od kad ima igru, svega nas se valjda u 10% mojih mečeva skupilo 4 ili 5 pa da igrmo zajedno...najdalje kaj sam došao je LEM i odmah pao sljedeći meč hahah XD

pa sam jako dugo bio LE do ovog updatea...pao na MG2 i došao sad opet do DMG, uvjeren sam da je moj rank barem LE...ali nema šanse d adođem tamo sa solo queue...dakle jednostavno dođem an tri pobjede pa 2 izgubim pa neriješeno itd...što god da radim ne mogu dobit LE.

Evo jučer meč, prvi kod mene ima 38k, ja 32k...i jedva izvučemo 15-15...bez riječi (znam da killovi nisu najvažnija stvar u CS, ali sa ovoliko bi trebao bit ez win)

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina

Ja sam mislio da nisu važni ni killovi ni rankovi, samo zabava. 

10 godina
neaktivan

Valve bi definitivno trebao napraviti nešto u vezi tog idiotizma i chetera u cs-u

Kao prvo ja mislim da bi VAC trebao suptilnije banati ljudi a ne nasred čela zaljepit "VAC ban" vac je beskoristan kada likovi dobiju ban naprave novi račun 5 € za cs i opet idu

muljat varat,kada kažem suptilnije mislim da chetere stavlja u jednu posebnu bazu podataka i spariva ih sa drugom cheterima a ako dobiju ban igraju "sa sebi ravnima"

i postrožiti pravila za competitive i one cooldown kazne ili postrožiti otvaranje novih steam računa

Sve se može kada se hoće ali dok lova kaplje ili bolje rečeno u velikom količinama lije nema problema.

4 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kreće stream kroz koju minutu, navratite.

Sjećam se svog prvog probijanja kroz rankove, do MGE, MG1 i MG2 su mi bili puno lakši mečevi od ovih na GOld nova 3 i 4.

EDIT:

Stream brzo gotov. Popio sam ban tjedan dana na CS.

Kratak opis :D.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 21:19 (Jarvan).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Taj pogodak...

A baš mislio doć gledat stream kad si lijepo sredim novi PC, i vidim već gotov stream.

https://www.g2a.com/r/user-5597a70a8b648
14 godina
Jarvan kaže...

Kreće stream kroz koju minutu, navratite.

Sjećam se svog prvog probijanja kroz rankove, do MGE, MG1 i MG2 su mi bili puno lakši mečevi od ovih na GOld nova 3 i 4.

EDIT:

Stream brzo gotov. Popio sam ban tjedan dana na CS.

Kratak opis :D.

Pa pazi malo ubuduce 

sup bro?
12 godina
protjeran

Ma stream ide dalje, samo CS:GO je pauza tjedan dana sad.

Kupio sam upravo Hotline Miami 2, i The elder scrolls online, pa to se od sutra streama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ahahahahah koji tajming

17 godina

meni isto nije jasno opče nikaj, ja dobio 20h cooldown u prilogu slika, ok sam igrao i imm 9 pobjeda i fali mi još jedna za rank, i dobim cooldown, zbog čega, mi ko može objasnit?

hvala!

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrakky kaže...

meni isto nije jasno opče nikaj, ja dobio 20h cooldown u prilogu slika, ok sam igrao i imm 9 pobjeda i fali mi još jedna za rank, i dobim cooldown, zbog čega, mi ko može objasnit?

hvala!

to ti je svima tak koji jos nemaju rank, dok dobis rank tog cooldowna vise nece biti

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
LeftY_CRO kaže...
mrakky kaže...

hvala!

to ti je svima tak koji jos nemaju rank, dok dobis rank tog cooldowna vise nece biti

apa hebemu volvo, ja mislio ostat budan dok ne dobim tu još jednu pobjedu, a ono šipak, malo da se ladim :)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
14 godina

Onaj isti Gamers Academy koje FalleN iz Luminositya podučava i koji im je davao zadnju uštedjenu lipu za opremu i putove na turnire se sinoć kvalificirao za IEM Katowice 2016. Emocije u ovom videu..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 13:33 (Tomek.Klc).

7 0 hvala 0
9 godina
Neka, samo neka ih bude sto vise, mlade nade cine igru zanimljivom. :D
9 godina
Neka, samo neka ih bude sto vise, mlade nade cine igru zanimljivom. :D
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Onaj isti Gamers Academy koje FalleN iz Luminositya podučava i koji im je davao zadnju uštedjenu lipu za opremu i putove na turnire se sinoć kvalificirao za IEM Katowice 2016. Emocije u ovom videu..

ma i nek su izbacili te precijenjene amere sto dobiju veliku pare, velike organizacije i stvaraju tim, dok je kod brazilaca obrnuto

14 godina
neaktivan

BCko
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

Napokon LEM
Imam 8 winova za redom, sve top fragger. I jucer idem igrat i mislim si ovo mi je win za rank up. I half 9-6 za nas. I njihov jedan ukljuci sve i svasta. Naravno nije se ni trudio sakriti. Izgubimo 16-14. I danas reko idem jednu tek tolko i eto

GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 19:28 (Mihael610).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

bravo friče :)

meni klasika, DMG i ni gore ni dole, 4 dobijem jedan X i onda izgubim dvije i tako u krug hahah :D

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina

Operacija je tu, nuke prebolesno izgleda 

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bolesno? prešareno i preloše... stari nuke je bio puno bolji, ovo su prenatrpali stvarima i bojama

1 0 hvala 0
16 godina

Vidim da ima i solidnih skinova, al ovaj M4A4 mi je na istu foru ko i Royal Paladin

https://csgostash.com/case/112/Operation-Wildfire-Case

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AWP Elite Build i Nova Hyper Beast... (jos nam samo fali Negev Asiimov)
Red skinovi izgledaju ko govna.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zanima me da li se kad izađe nova operacija isplati uzeti pass? Što se dobiva s njim? Da li se, dok je u tijeku operacija i nakon nje, pojavljuju koje nove mape prilikom competitive igranja (proširuje se map pool)? Ne isplati se uzimat pass za operaciju samo radi onog journala i misijama tipa...ubij 20 protivnika s deaglom u arms raceu:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Btw, da li postoji mogućnost da u dogledno vrijeme pojačaju map selection za competitive? Smješno je da stalno igramo tih 4-5 favoriziranih mapa, a koliko san upoznat (iako nisan često igrao) ima prejebenih mapa van tih 10ak koje nam se nude na competitive...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vrhunski. Taman jučer uzmem r9 380 da mogu vrtit fino sve na fullhd max detaljima, kad ono, novi patch uzrokuje crash igrice za amd kartice ako su postavke veće od medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Svi koje je znam (ukljucujuci i mene) igraju na low sve, da bi sto vise FPS-a dobili.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago
11 godina
neaktivan
Svi koje je znam (ukljucujuci i mene) igraju na low sve, da bi sto vise FPS-a dobili.
14 godina
neaktivan
Raykip kaže...

Nijedna rezolucija, niti video postavke te neće učiniti boljim igračem, to svi znamo. Cijeli život sam igro 1.6 i source na 800*600, GO na 1024*760. Napokon sam složio solidan komp, average fpsi su mi 300, što je optimalno za igru. Vrijeme je da se malo nauživam u igri

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice