Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...

Dolazak do finala u turniru poput Dreamhacka ne bih nazvao lošim igranjem, ali slažem se da nisu u dobroj formi.
A opće poznato je da su užasno dobri na Cobblestoneu, iako mi zadnjih par rezultata na toj mapi baš i ne izgledaju dobro.

Ne znam, stavit bet i #believeat.

E vidiš, ja bih radije betao na NIP vs VP nego na Fnatic vs NaVi.

moj bet moj bet
WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 18:06 (WithSkill).
14 godina
WithSkill kaže...
Tomek.Klc kaže...

E vidiš, ja bih radije betao na NIP vs VP nego na Fnatic vs NaVi.

Nisam išao na Na'Vi, nitko se nije javio za trade a nemam više skinova za betanje u tom rangu, svi su prodani za summer sale.

A ostalo što imam mi je bilo previše za kockat se na ovakvom gameu. 

Išao sam na Virtus.Pro protiv NiPa na Trainu, na Dignitas protiv Virtus.Proa na Mirageu, na Virtus.Pro protiv Na'Vija na Cacheu, i ostalo ću vidit kad dodjem doma.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan

POzz ima mozda netko volje i vremena za pogledat moj demo i reci sto mogu pobaljsati i ima nekog koji je gn da zeli igrat

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 9:40 (leoncropro).

0 0 hvala 0
11 godina
Counter Strike: Global Offensive

Jel ima ovdje normalnih koji igraju ESEU ne MM?

0 0 hvala 0
13 godina
loz1c kaže...

Jel ima ovdje normalnih koji igraju ESEU ne MM?

Nema, produzi dalje. Ovdje su sve sami ego manijaci 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina

Lijepa obavijest, jedno smeće manje :)

scumbag just got banned scumbag just got banned
WithSkill
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
technologie kaže...
po dosadasnjem uvidu, ti si stari LE. Vidi se da si naboostan, neke eco kilove snimas protiv DMG-a i te sheme. Definitivno si u prosjeku, malo si previse ufuran, i odvratan si vjekco jer ti je bitan tvoj scor, rank... Bla bla... Ovo je timska igra, a ne igraliste za iskompleksirane klince.

Netko je ljubomoran? 

Ti u zivotu nisi sa mnom igrao i kladim se da si jedan od onih nubova koji igraju mm u nadi da ce biti iskerijani i ne komuniciraju dovoljno.

Mislim da sam jedan od rijetkih igraca koji se trude sve objasniti i posloziti team (kad se igra mix neki, recimo mm)

Professeur kaže...

Ne bih se htio baš uplitat previše, ali ne poznajem te baš, koji ti je nick ingame bancic123? Jel igraš ove adria esl kupove?

BCko mi je nick i nisam igrao do sad ni jedan esl kup jer nisam imao team, sad smo skupili neku ekipicu i prijavljujemo se na sljedeci.

Odlično, mogli bi onda streamati tvoj meč na www.twitch.tv/cshr_tv, vidim da će zainteresiranih za gledanje biti :D

Inače, postoji li netko domaći tko na youtubeu radi nekakve betting analize za CSGO? Ili nešto slično?

Counter-Strike Hrvatska - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
16 godina

Ja odustajem od csgolounge-a

:'(

EDIT: i još jedan asiimov jučer izgubio na VP vs NIP (VP je bio ddos-an 4 puta usred game-a)

Sveukupno RIP 240$

I QUIT I QUIT
WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 23:38 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WithSkill kaže...

EDIT: i još jedan asiimov jučer izgubio na VP vs NIP (VP je bio ddos-an 4 puta usred game-a)

Sveukupno RIP 240$

Eh, ja sam na Titan - Fnatic gameu dobio taman za GTA V. 

Nema smisla bettat na Fnatic koji ima 82% u 50-50 gameu. Uvijek moraš pametno odigrat oddse.

Titan je pomeo hrpu dobrih timova na Cacheu, a Fnatic baš i nije nešto dobar na istoj toj mapi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
Tomek.Klc kaže...
WithSkill kaže...

Sveukupno RIP 240$

Eh, ja sam na Titan - Fnatic gameu dobio taman za GTA V. 

Nema smisla bettat na Fnatic koji ima 82% u 50-50 gameu. Uvijek moraš pametno odigrat oddse.

Titan je pomeo hrpu dobrih timova na Cacheu, a Fnatic baš i nije nešto dobar na istoj toj mapi.

izgubio je od vp-a prosli put zato nisam na njih stavljao (samo iz tog razloga)... htio sam stavit na njih ali sam na kraju odustao od toga i stavio na fnatic, eh, well, betting is not for me then

WithSkill
16 godina

evo 7day ban jer mi 3 put za redom izleti tip pred crosshair ili ima 2hp i slucajno ga ubim s nadeom. 14-4 smo vodili. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 1:36 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja ne znam kako vi svi slučajno dobivate te 7day banove, a ja nikad nisam dobio više od 30 minuta.

I tih par puta kad sam dobio 30 minuta sam igrao full premade sa frendovima i iz zajebancije sam previše pucao po njima..

0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ja ne znam kako vi svi slučajno dobivate te 7day banove, a ja nikad nisam dobio više od 30 minuta.

I tih par puta kad sam dobio 30 minuta sam igrao full premade sa frendovima i iz zajebancije sam previše pucao po njima..

slazem se, jer kolko znam prvo ide 30 min - 2h -24h i tek onda tjedan dana... a kaj oni tu rade samo dragi bog zna...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Tomek.Klc kaže...

U 650h sam 2 puta dobio 24h i ovo mi je prvi put 7day, ragequito par puta radi naboostanih debila u timu i sad baš pazim da ban ne pokupim i ovi ko da namjerno izletavaju dok sprejam...

15 godina
neaktivan

Jučer mi zablokira usred matcha, ostao sam vs 4, pobijem dvojicu i ostanu jos dvojica, jedan bio low hp a drugi je imao 50+ hp-a i baš izletim na tu posljednju dvojicu i zablokira mi, i u čošku odbrojaje za disconnect. Kasnije sam jedva ponovo ušao u match da ne dobijem cooldown, sve izbacivalo cannot connect to match ili tako nekako. Divni su ovi valve serveri...(nije bilo do mog interneta, odmah sam to provjerio, usao u pretrazivac i vidio da otvara svaku stranicu unutar 2-3 sekunde)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jucer se malo sprdao na mm-u, protivnici su plakali kroz cijeli mec :D

BCko
Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
protjeran
Necu to ni gledat, vjerojatno je toliko brutalno da pro csgo igraci izgledaju kao amateri kada ti (ugly) krenes u mm epizode. Vjerojatno si global na mainu ?
:D
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
Necu to ni gledat, vjerojatno je toliko brutalno da pro csgo igraci izgledaju kao amateri kada ti (ugly) krenes u mm epizode. Vjerojatno si global na mainu ?
:D

Pogledaj, mozda naucis nesto. 

BCko
10 godina
protjeran
hahahahahh... Mozda bi naucio ti nesto, da nisi uglyface... Mozsda neke koke, drustvo (ne preko neta kao ti). Uglavnom, ti ipak nemas drugog izbora, jer izgledas kao ofurena macka bez dlake, pa jedino sto mozes je sprayat sa m4 u igri. :D
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
hahahahahh... Mozda bi naucio ti nesto, da nisi uglyface... Mozsda neke koke, drustvo (ne preko neta kao ti). Uglavnom, ti ipak nemas drugog izbora, jer izgledas kao ofurena macka bez dlake, pa jedino sto mozes je sprayat sa m4 u igri. :D

Dijete drago, koliko ti imas godina?

Moj savjet je da izadjes nekad iz kuce i prestanes biti internet warrior :)

BCko
10 godina
protjeran
hahahha, ja sam internet warrior samo na poslu dok nemam sto za raditi. ;)
Pitao me kolega koji krece stremati i ta sranja koji program se koristi za snimanje videa u nornalnom formatu, znaci on hoce pustiti owerwatch svog matcha i snimiti npr. samo ace... Koji program je naj za to ?
pitanje se odnosi na sve, znaci i one manje pro od bancica naseg. ;)
14 godina
neaktivan

Mozes Fraps koristiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
tnx
10 godina
neaktivan

E pozz, ne znam jel protiv nekih pravila, nadam se da nije, al uglavnom:

Dijelimo 1x CS:GO na našem CSHR facebook pageu. Dosta jednostavno je sve, par klikova i u bubnju ste za izvlačenje koje se održava u četvrtak.

https://www.facebook.com/csgohr/photos/a.216870511826333.1073741831.215928311920553/427619280751454/?type=1&theater

Sretno!

Također, u nedjelju se održava 3. lipanjski ESL Adria kup, pa za sve zainteresirane prijaviti se možete tu: http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/adria-open-cup-7/?utm_source=counterstrike_csgo&utm_medium=leagueList&utm_term=NavCompare&utm_content=cup&utm_campaign=NavigationComparison

Counter-Strike Hrvatska - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

1 0 hvala 0
12 godina

preptosli mec sam imao 44 fraga i losali smo je*eni mec!

i sada zadnji mec prvi half nitko niti rijeci nije rekao no dobili smo ga jer su me slusali,no dosao je 2 half inakon 5 rundi nasi poceli se svadati ,samo rage-ali i od tada sam svaku deagle force-o..

ugl,ne mogu dalje od lem-a(bio sam veći rank,no zapeo) i gotovo -.-

EDIT: mislim stvarno,odakle global u enemy teamu?!

global global
44killa-100+ score 44killa-100+ score
"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 17:04 (res03pem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
bancic123 kaže...

Jucer se malo sprdao na mm-u, protivnici su plakali kroz cijeli mec :D

Bcko, gledao sam većinu tvojih videa i odlično to izgleda i stvarno mislim da si jako dobar igrač, ali nekad se stvarno zapitam sa kakvim silverima ti igraš pobogu??? Po kojoj logici i u kojem paralelnom svemiru su ovi likovi neki GE level il kajgod visokog? pa to nema smisla stari moj, svaki iole sposoban trojac GN1 kad idu na jednog igrača na B bi te izdominirali...mislim ne znam što da kažem, možda je problem u meni.

11 godina
neaktivan

evo bugari iz gplaya rektali prvo envyus sada rektaju navi

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Bcko, gledao sam većinu tvojih videa i odlično to izgleda i stvarno mislim da si jako dobar igrač, ali nekad se stvarno zapitam sa kakvim silverima ti igraš pobogu??? Po kojoj logici i u kojem paralelnom svemiru su ovi likovi neki GE level il kajgod visokog? pa to nema smisla stari moj, svaki iole sposoban trojac GN1 kad idu na jednog igrača na B bi te izdominirali...mislim ne znam što da kažem, možda je problem u meni.

Ovo je LEM rank jer sam i ja trenutno LEM kao i igraci iz mojeg teama.

A ovo sto si napisao su samo gluposti, pogledaj fragove profesionalnih igraca, sjeti se shoxovog acea s awpom na banani, isto izgleda ko da igra protiv silvera ali jednostavno je to tako kad netko zna igrati i outplaya druge.

BCko
11 godina

mislim da ništa od toga XD

10 godina
neaktivan

;))

2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice