Da malo promijenim temu haha :P
Kakvu rezoluciju preferirate i na kojoj igrate? Stretched ili black bars (za 4:3)
Kakvu rezoluciju preferirate i na kojoj igrate? Stretched ili black bars (za 4:3)
1280x960 stretched, mislim da sam i cs:s tako igrao, na 16:9 i 16:10 su mi modeli premali
1280x960 stretched, mislim da sam i cs:s tako igrao, na 16:9 i 16:10 su mi modeli premali
Ja cijelo vrijeme mijenjam izmedju 1280x960 stretch i 1024x768bb. Nikako da se odlucim doduse...
Za rezu, sto se tice CS:GO dosta ti zavisi kakav monitor imas.
Recimo ja igram na 1080p, 23" kad stavis nesta manje nemas realno neke razlike, malo sam igrao 1680x1050 i bilo je ok.
Neces ti nista bolje igrati na manjoj/vecoj rezoluciji ako imas problema sa aim-om.
Podesi sebi dobar sensitivity i praksaj aim, rezolucija je tu zadnji problem
Trenutno igram promotion, i kako sam krenuo, nista ispod duplih kalasa mi nece doc... cijelo vrijeme me spaja sa MGE i DMG likovima, uvijek prvi.
Max u promotion-u je LEM ili?
Jedan ss proslog matcha,ugl supreme im je zadnji rofl
Cini mi se da sam blizu rank upa napokon,protekla 3 meca globali u protivnickom timu :D
Koji mis imas :D
Cini mi se da sam blizu rank upa napokon,protekla 3 meca globali u protivnickom timu :D
Razer Deathadder 2012
400 DPI
2.5 sens in-game :D
Dali neko ima one steam trading kartice da moze dat?
Dali neko ima one steam trading kartice da moze dat?
mogu ti ja pokloniti jedan pack (5 kartica)... javi se u pp.
nece ti mis pomoci da igras bolje ako na to mislis :P
nece ti mis pomoci da igras bolje ako na to mislis :P
Cisto iz znatizelje pitam. Ja sa svojim Sharkoon Firegliderom razbijam svejedno :D
samo 3 godine... najbolje mi je kad ga pogodim iza krv na zidu, umrem pise da nisam dmg napravio u konsoli
To je napravljeno da se popravi seed 100% accuracy, hit na klijentu je na drugom mjestu nego hit na serveru tako da se nemoze pretpostavit gdje drugi ide.
Cisto iz znatizelje pitam. Ja sa svojim Sharkoon Firegliderom razbijam svejedno :D
Imam i ja Sharkoon Fireglidera i njega njegovu podlogu. Odličan miš.
Evo bet history i što sam danas betao, wish me luck... :)
Betas pogresne skinove na pogresne igre
Evo bet history i što sam danas betao, wish me luck... :)
Betas pogresne skinove na pogresne igre
ja se ne znam kladit, ovak i onak sam sve to dobio dropove u csgo-u i ovak stavljam. onaj šta predicta mi nije nešto, a kad pitam ljudi šta da betam nitko mi ništa neće reći. ako imaš prijedloge i upute how to bet i na šta da dobijem neke bolje skinove, dobrodošao si na PM, mail, whatsapp, gdje god želiš
Ekipa,vracam se jaci nego ikad :D
Popravio sam komp(uzeo novi hdd i ram) i cekam da mi se skine cs go :D
Imam i ja Sharkoon Fireglidera i njega njegovu podlogu. Odličan miš.
Eee isto tako i ja :D Velik, komfortan, kvalitetan hardware,a podloga sasvim dovoljna.....Koji si rank
ja koristim prestigio pmsg1 uz podlogu CM storm..mis sam platio 150kn prije koje dvije godine, ali mi je prebrutalan bas sam se naviknuo da mi tako lezi u ruci makar neki kazu da je velik...btw ako netko zeli igrati timski neka mi se javi na PM (ili na steam koji je u potpisu), frend i ja mislimo napraviti klan pa trazimo ljude :D trenutno smo mge i dmg
Ja korsitim Razer Goliathus control i neki gamdias demeter gms5000 mis..
mis je malo manji nego sto bi mi odgovarao no navikao sam na njega..
Ja korsitim Razer Goliathus control i neki gamdias demeter gms5000 mis..
mis je malo manji nego sto bi mi odgovarao no navikao sam na njega..
Tvoj je optički, ja imam isti takav ali laserski (3600dpi)
A podloga je Gamdias NYX control, opaka kombinacija što se tiče kontrole aima i sensitivity-a