Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
SR3CKO kaže...

@Luka123

to je opće poznato u ne samo igrama nego općenito mrežama (stručnije će ti se izraziti kvalificirani ljudi)...

a i na neku stranu logično ukoliko iole znaš definiciju rate-a?

samo, velika i bitna uloga u tomu svemu je tvoj internet i trenutni protok informacija odnosno sama konekcija! ;)

nije samo pitanje koliko tebi server šalje, nego je bitno i koliko ti serveru (i ostalim igračima) šalješ paketa u jednoj milisekundi ili sekundi...

upravo zbog toga, uz ostale komande, u config se postavljaju i komande vezane za rate i slične intervale.

baci pogled na svoju brzinu i protok upload-a, koliko je kvalitetan i stabilan a ne samo "velik"!

jednostavno teško je i maltene nije moguće imati savršenstvo poput lan spajanja...

i ekipa sa 5-15 latencijom ti ne regne svaki metak, a nekom logikom njima server odgovara i trebali bi regat svaki hit? :)

Malo gluposti pricas. Valve je lose programirao netcode i to je to. Znam sve te seme igram fps igre od 1999, tako da ako u UT99 igri staroj 16 godina prepozna se svaki hit na kojoj je tickrate bio 25 ako se nevaram po default i 10000 netspeed, a u CS:GO je tolika losa kvaliteta da im ni 128 tickrate server nepomaze vec samo unistava igru kad netko tetura lijevo desno ostaju "sijene" igraca koji se salju kao paketi klijentu i on pogađa "igraca" a u stvarnosti je igrac na vec drugoj lokaciji i zato se registriraju hits koji nebi smijeli pa ljudi misle da je bolje.
Cesto se događa da si na svom ekranu vec iza zida a dobijes metak, blood na zidovima se registrira kod tebe kao pogodak a u stvarnosti nisi ga pogodio i slicni bugovi, valve je daleko od Epic Games i ima jos puno raditi na igri, da negovorim koliko je net bugova bilo kad je igra tek izisla i koliko su igraci ih abuseali.

EDIT: Također ovo "i ekipa sa 5-15 latencijom ti ne regne svaki metak, a nekom logikom njima server odgovara i trebali bi regat svaki hit? :)"
Cesto vidim igrace sa 120 pingom da me pogađaju bez beda, sto se nebi smijelo događati jednostavno lose isprogramirana igra. Dobijes metak jer si na njegovom ekranu na nisanu recimo sa sniperom, a na svom ekranu si vec 100 ms dalje od njega tako da ping nema veze s ovom igrom uopce vise. I ubiti igraci sa vecim pingom ce imati veci postotak hitova nego oni s manjim pingom, jer dolazi do toga da on prima vise toga nego sto bi smijeo, pogledaj slike na videu i sve ce ti biti jasno, ti to nevidis ali u stvarnosti igrac sa vecim pingom ima vece sanse za pogodak, takozvan "prediction code" sistem koji je valve napravio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 22:31 (Luka123).
14 godina
neaktivan

Ili to ili mi radar jednostavno nestane...

Tek sam nedavno kupio igru, ali čitam da ima puno takvih bugova koji su već duže vrijeme prisutni.

Šteta, nadam se da će Valve uložit malo više truda sad zbog sve veće popularnosti igre.

MAL: http://myanimelist.net/profile/TheRunner
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ili kada se skida mapa, ili kada izađem windows pa u igru skoro pa uvijek se ruši. Ne znam zašto ne slože da kada je pun server da je lista čekanja kao kod battlefield a ne sa manjom latencijom prije uđu itd. Bitno da su natrpali sa tim dropovima i da pobiraju pare. Imam dosta sati na CSGO iako igram 90% vremena zombie mod ali nikako mi se ne dopada kako je sve to ispalo previše im miriše zeleno svi se prije poslije pokvare. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jednostavno nemoj alt tabati dok ti se učitava mapa. Taj je bug već sad kojih mjesec dana prisutan i nikako da ga isprave... Ok bili su praznici pa im se može malo progledati kroz prste.

Što se tiče nestajanja gui ili djelomično prikazivanje, kod toga jedino pomaže ponovno pokretanje igre.

Nedavno su djelomično popravili taj problem, jer je bilo još gore prije, ali nikako da srede to do kraja. Trebali bi ubaciti neku naredbu tipa reset_ui da vraca sve na normalu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nakon jako mnogo sati koje sam proveo uz csgolounge zadnjih sedam dana,napokon sam uspio doći do dovoljno materijala za jedan video.
Kao što naslov govori počeo sam sa snimanjem trejdova od čistih in-game dropova poput kutija do možda rare skina ili noža.
Prodajom 3 kutije počinjem sa M4A4 Griffin FT te na kraju dolazim do skoro 3€što smatram dosta dobrim za početak.
Pogledajte video pa mi javite komentare :)
btw:ako su potrebni dokazi da su trejdovi istiniti dodajte me na steamu ili jednostavno ostavite ovdje poruku jer sam vidio jako puno fake klipova.
Radim ovo iz zabave tako da pls no hate :*

www.youtube.com/user/Raptor44HDProduction Free Sony Vegas Intro Templates !

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nikako me nece promotat u dmg. Imao sam prvo 4 wina i 2 drawa, pa onda 2 losea i sad opet 5 winova i 3 drawa. A u ta 3 drawa sam dropao 35, 28, 26. Mozda bi me bas promotalo da sam barem jedan winao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
johnsteR kaže...

Nikako me nece promotat u dmg. Imao sam prvo 4 wina i 2 drawa, pa onda 2 losea i sad opet 5 winova i 3 drawa. A u ta 3 drawa sam dropao 35, 28, 26. Mozda bi me bas promotalo da sam barem jedan winao.

Nije bitan sam Win po sebi, nego i ukupan skill igrača protiv kojih si igrao.

Nadalje, ja igram na nekih 250-320fps, jel to dobro ili loše. Reza 1920x1080 sve na max detaljima.

Može li mi netko pojasniti malo više ovo:

viewmodel_offset_x 2

viewmodel_offset_y 2

viewmodel_offset_z -1

viewmodel_fov 68

Šta je taj fov, i čemu ovaj offset ?

EDIT: Skužio sam, nema potrebe za objašnjavanjem.

Što se tiče zadnjih nekoliko Vaših posteva, da i ja sam primjetio da kad imam veći ping da me čak bolje ide, nego kad imam normalan ping tipa 35. Kad mi ping 70-80, a to je rijetko, onda kad pucam s AWPom i kad puknem i stresem miša, ovaj se tolko zblesira i registrira headshot. Testirao sam nekoliko puta na dd2 kao terorist na početku runde kada CTs trče na B, vidim ih kroz vrata i bezveze okinem i bam HS :D

Malo glupo, ali me zabavlja :D

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:42 (Sa_Stilom).
14 godina

Volvo plis.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Loše je to....inače preporuka je 500fpsa -.-

17 godina
ATI HD3870 kaže...

Loše je to....inače preporuka je 500fpsa -.-

daj ne seri

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Nakon jako mnogo sati koje sam proveo uz csgolounge zadnjih sedam dana,napokon sam uspio doći do dovoljno materijala za jedan video.
Kao što naslov govori počeo sam sa snimanjem trejdova od čistih in-game dropova poput kutija do možda rare skina ili noža.
Prodajom 3 kutije počinjem sa M4A4 Griffin FT te na kraju dolazim do skoro 3€što smatram dosta dobrim za početak.
Pogledajte video pa mi javite komentare :)
btw:ako su potrebni dokazi da su trejdovi istiniti dodajte me na steamu ili jednostavno ostavite ovdje poruku jer sam vidio jako puno fake klipova.
Radim ovo iz zabave tako da pls no hate :*

ja sam slično kreno, da bi nakon nekog vremena uplatio 10 eura na wallet , i samo čekao da poadnu cijene, kupovao jeftino i prodavao skupo.(zasad imam skinove od 100e)

tipa ak kupim za 4,50 eura sad vrijedi min 8,50e ,awp za 4,50 ,vrijedi 14e,five seven platim 0,60e sad vrijedi preko 2e i samo se cijena diže.

kupim nož za 29e i trejdam ga u par puta i sad sam na nožu od 55e plus šta sam dobivao dodatne skinove.

znači ima svakavih likova za trejd ,ali mi nejde u glavu zašto mi daješ nož skuplji od mojeg 8e i onda da uz to još dva skina od par e:)

moj savjet je da ako ste kupili prije 2 mjeseca "skuplje" skinove ,ne prodajte ih jer im cijena zasada samo raste,

jer unazad cca 2 mj cijena skinova je dotakla "dno" i tržište se polako oporavlja plus šta još steam uvodi novost prilikom kupnje i trejda skinova samo da pokuša "oporaviti" stanje tj cijenu skinove, na njihovu nominalnu vrijednost

moj savjet je ne prodajte još ako baš nemorate, a želite zaraditi na taj način.

14 godina
neaktivan

Imam 3 wina, lose i 4 wina,znaci trebao mi je jos jedan yebeni win da se vratim na LE,i ja idiot zaboravio maknuti mrtvi dust2 i kao i obicno na toj mapi,dobijem 3 premade morona,neki turci,rijec engleskog ne razumiju.

Imao sam 30 fragova,nekako sam uspio kerijati,dosli smo do 14:13 za nas,3 nasa igraca ziva,njihova 2,ja i ovaj lik ocistili a sajt i kazemo ovome da dodje a da je cisto,on je bio ispred longa,i deremo se 20 sekundi da dodje na a i idiot ode b gdje ga naravno ubiju yebenim MAG-7-om,ovaj koji je ostao sa mnom je imao par hp-a i ubili su ga cim je skocio u ct,jednog sam uspio rijesiti,cak sam i pickao pa plentao bombu,ali nisam imao nigdje oruzja osim awp-a pa me lik uspio ubiti.

Zalosno je ko moze biti DMG,da likovi nemaju mozga ni mali,a i pucanje im je katastrofa,pogotovo kad vidim lika sa sensom 20,okrece se za 360 u 2 stotinke.

BCko
Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina

Oce tko igrat comp? Fali nam jos 1 (silver scrub/nova scrub MMR) 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Oce tko igrat comp? Fali nam jos 1 (silver scrub/nova scrub MMR) 

addo sam te (Nova 2-3)

Lieber tot als rot
15 godina
neaktivan

Htio i ja da uletim, ali već krenuli, zakasnio

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 22:12 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koje miseve vi koristite i isplatili se kupit razer abyssus?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trenutno imam Razer Deathadder i prilicno sam zadovoljan,prije njega g400,a prije njega abyssus.

Abyssus je solidan mis,malih dimenzija i nesto tvrdjih klikova,meni je bio oke iako su mi i g400 i deathadder bolje sjeli.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ne razume svi sarkazam 

16 godina
Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bruno44 kaže...

Koristio G400s, a zatim prešao na G602.

Koristio G602 cca 2-3 tjedna, vrlo dobar.

Zatim sam dobio pod ruku G302, G402, G502, G700s, M95, Deathadder i zaljubio se u preciznost G502.

Tako da, prodajem trenutno G602 praktički nov! Ako te zanima, pošalji mi PP.

Keep it simple!
15 godina
neaktivan
bruno44 kaže...

Ja koristim neki kineski od 5$ sa ebay-a, nije loš za svoju cijenu, bolji od prošlog Logitech-a kojeg sam kupio za 5€ u PC shop-u, planiram kupiti CM storm(miš + tastatura devastator set), nije skup, a kazu da valja

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
neaktivan

ja imam razer nagu i ako ću ikad kupovat miš i dalje će bit razer naga.

nikad bolji miš i funkcionalniji nisam koristio, toliko mi znače te tipke sa strane da su to drame.

jednostavno, sve mi je na palcu, navikao sam se na miš i nebi ga mijenjao nizašto.

kažem, moj novi miš će opet bit razer naga samo noviji model.

inače jeste gledali jučer dat-hr? stavio sam dva tri eura na hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
piknuo jucer 80 € na HR, ali jaaaako napet match... :D
13 godina
bruno44 kaže...

legenda kaze ako nemas mis od 50 evra ne mozes igrati dobro

p.s. ja imam mis od 10 evra i prezadovoljan sam

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

Miš sa skillom nema apsolutno nikakve veze...možeš ti imat miš od 600kn ili miš od 50 jednako ćeš igrat. Istina je da su ovi kvalitetniji i udobniji za dlan. Ali u konačnici ruka se navikne na onaj miš koji joj paše. Ja imam od Prestigia neki za 100kn sam ga kupio i imam ga već 3 godine, uskoro ću nadogradit i to. 

1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neznam ima li razlike izmedju deathaddera ili abyssusa jel abyssus mi bolje pase u ruci ali nema one dvije dodatne tipke ima li neki mis slicnog oblika s vise tipki cijene negjde do 600kn?

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Imao sam razer (4 modela), rat, a4tech, logitech i steelseries... Od svih njih za gamn najbolji, najjednostavniji i meni odlican je steelseries kana.
http://www.hardwareheaven.com/reviewimages/steelseries-kana-mouse/steelseries-kana-mouse.jpg
10 godina
protjeran
I samo da napomenem, a4tech - xl755k sam koristio 4 godine i mis je totalni stroj, napravljen bas za cs, kvalitetan, izdrzljiv (znao sam ga odvalit da sve popada sa stola :D )... Da imam prilike kupiti novi mis isti takav uzeo bih ga odma, mislim da mu je cijena bila oko 200kn, ali nisam 100% siguran...
14 godina
iAvenger kaže...

Miš sa skillom nema apsolutno nikakve veze...možeš ti imat miš od 600kn ili miš od 50 jednako ćeš igrat. Istina je da su ovi kvalitetniji i udobniji za dlan. Ali u konačnici ruka se navikne na onaj miš koji joj paše. Ja imam od Prestigia neki za 100kn sam ga kupio i imam ga već 3 godine, uskoro ću nadogradit i to. 

moja preporuka je deathadder 3.5g ili nesto jeftiniji nasljednik od  mx518> g400s sa 0 akceleracijom, isto tako postoji i tema za ovakve stvari, a iavenger bi trebao malo manje gluposti pricati i trollati, daj si sam facepalm.

17 godina
odjavljen
iAvenger kaže...

Skuplji miševi imaju puno bolje, kvalitetnije i osjetljivije senzore. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 15:53 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice