Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Danas dobio prvi case na Overwatch, zanimljiva stvar.

Samo što ovaj moj čini mi se nije imao cheat.

Aim i external sigurno nije, a za wall nisam siguran ali mislim da ne. I nije griefao. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

{#}

BCko
Moj PC  
1 13 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

{#}

http://i.imgur.com/GSg6WBy.gif

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina
odjavljen

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
11 godina
neaktivan

jeli ovo montageparodies ili csgo?

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
vigor_hr kaže...

jeli ovo montageparodies ili csgo?

odgovor na poruku

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
13 godina
neaktivan

1971- ∞

6 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ma C9 ima izvrsne igrace, al imaju nekih problema sa iBP definitivno. Mogu rjesavat ove europske, al iBP jednostavno ima moze protiv C9 kako oce.

14 godina
Roko567 kaže...

Gledao tu mapu, bilo mi je užasno žao kad su izgubili u overtime nakon onih ninja defuseova i tog ecoa.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina

edit: nema potrebe ako će te me scammat lihvari mali

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 23:19 (Neznalica121212).

0 0 hvala 0
14 godina
Neznalica121212 kaže...

Par stranica prije znate da san spušia nož od 230€ tj proda ga za 2,3€. ;) And I am back now. 

Prodajem fuking nož od 120€ kuntsman case hardened mw za 60€ . Možemo se nać u živo iz St sam, dam svoju adresi ili što već treba, nije scam. Ima li ko?

http://csgolounge.com/trade?t=29392050

Pa stavi ga na marketplace?

12 godina
Luka123 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Par stranica prije znate da san spušia nož od 230€ tj proda ga za 2,3€. ;) And I am back now. 

Prodajem fuking nož od 120€ kuntsman case hardened mw za 60€ . Možemo se nać u živo iz St sam, dam svoju adresi ili što već treba, nije scam. Ima li ko?

http://csgolounge.com/trade?t=29392050

Pa stavi ga na marketplace?

Jesam, ali volia bi pravu lovu da si kupim lol skinova :D

13 godina
Neznalica121212 kaže...

Jesam, ali volia bi pravu lovu da si kupim lol skinova :D

Mozes od mene dobiti 50% vrijednosti ali samo preko skrill-a. Ako si zainteresovan javi se u inbox.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Ako nip dobi, dobim 10 dolara, ako nip spusi spusil sam sve. Ostaje mi samo se pomolit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
12 godina

60€ paysafe card samo ili na žiro u hrv

16 godina

5 lose streak... ima neki način da snizim rank, očito nisam ni SE nakon tisuća sati u ostalim pucačinama... {#}

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali je siguran trejd sa osobom koju "neznaš"?

naime, bacio sam par ponuda na cslounge i na to me dodaje neki lik na steam kao oće trejd za awp boom, ak47 bl st,m4a1-s guardian i još nešto cca 25 eura vrijednost.

on nudi nož od 70 eura i još neke gluparije.

i sad ja kao može.

odemo na trejd i fakat je on stavio iteme i nož i sve to,ali mi se javila poruka prije nego sam u trejd ušao da je bio prijavljen kao pod "scam".

nešto sam mu pisao on je odgovarao i ja sam odbio trejd.

sad me zanima naslov, koliko je siguran takav trejd da stavi lik stavi iteme i ja samo trebam stisnut accept?

dali postoji mogućnost prevare u tom trenutku?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako je trade normalan, znaci da nije makno iteme prije nego ti pise make trade onda mozes slobodno aceptat

ako si skeptican reci mu neka ti posalje steam offer

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne obracaj paznju na to, steam je tu zaista zakazao.

Ja recimo kupujem csgo kutije za 1k, kostaju 3evra na marketu i svako malo me doda retard trazeci 2k za to i kad ga odbijes dobijes report. Idiotarija zvana steam community

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji ste vi rankovi? Evo ja sam nakon 40-ak sati igranja u malo vise od 10 dana dosao do Gold Nova II sto je mislim ok jer nikad nisam igrao prije tog ovu igricu.

Imao sam 9 winova zaredom, a dosta sam ih i top fraggo. Cak su me i rekli i da smurfam kad su vidili da sam ih dropao s 30h dok oni imaju po 600-700.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako nađeš jednog koji se pošteno trejda ja ti dam 100€ . netribaš uopće se trudit. većina su scammera ako se trejda nešto big kao noževi. small trades to neznam

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 18:20 (Neznalica121212).
17 godina
neaktivan

Kako je izvedeno to trajdanje jer si ne mogu zamisliti da se može na tome varati. Pretpostavljam da funkcionira na sistemu iz ruke u ruku, a ne prvo ti njemu pošalješ pa onda on tebi?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Neznalica121212 kaže...

Ako nađeš jednog koji se pošteno trejda ja ti dam 100€ . netribaš uopće se trudit. većina su scammera ako se trejda nešto big kao noževi. small trades to neznam

Dajem lijevo mudo da je ovaj Neznalica scammer, ako grijesim onda si ti jedinstven slucaj.

Znaci tvoj steam account nema itema, imas 2 sticker capsule, 3 coina i to je to.
Noza u inventaru nema, reputacije na steam profilu isto nema

Ukupan broj trgovina na lounge 7, messages 4, reputation 1.

I ti hoces da neko ide prvi u ovom slucaju?

Smijesan si decko {#} 

14 godina
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

Dajem lijevo mudo da je ovaj Neznalica scammer, ako grijesim onda si ti jedinstven slucaj.

Znaci tvoj steam account nema itema, imas 2 sticker capsule, 3 coina i to je to.

Smijesan si decko {#} 

Ne želim nikoga prozivati, ali i ja bih rekao.

Dao sam mu poštenu ponudu, ali on ne želi osim ako ovaj moj prijatelj ne ide prvi iako sam ja sa hrpom steam repa, tradeova, market transakcija, 3 godine na forumu, 1500 postova, itd. trebao biti middleman za taj trade izmedju njega i mog frenda.

16 godina
neaktivan

zato postoji jedna divna stvar zvana STEAM OFFER

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tomek.Klc kaže...
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

Smijesan si decko {#} 

Ne želim nikoga prozivati, ali i ja bih rekao.

Dao sam mu poštenu ponudu, ali on ne želi osim ako ovaj moj prijatelj ne ide prvi iako sam ja sa hrpom steam repa, tradeova, market transakcija, 3 godine na forumu, 1500 postova, itd. trebao biti middleman za taj trade izmedju njega i mog frenda.

Ovaj budala glumi ta treba za prijatelja nož i jadan se toliko trudi da dobije taj nož "za prijatelja" Glupane znam da je za tebe.

A ti chase, ne zanimaju me nikakve drugačije platforme za uplatu, kupi paysafe card. Pa neći ti glupane dati 120€ nož.. 

Evo vam screenshot da malo patite. :-D Zacrnjeno je da neznate na kojim itemima je zarada :)

http://i.imgur.com/QD9sbjX.jpg

13 godina
Neznalica121212 kaže...

Ovaj budala glumi ta treba za prijatelja nož i jadan se toliko trudi da dobije taj nož "za prijatelja" Glupane znam da je za tebe.

A ti chase, ne zanimaju me nikakve drugačije platforme za uplatu, kupi paysafe card. Pa neći ti glupane dati 120€ nož.. 

Evo vam screenshot da malo patite. :-D Zacrnjeno je da neznate na kojim itemima je zarada :)

jedino sto ces dobiti od mene je report za scam :)

12 godina
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

jedino sto ces dobiti od mene je report za scam :)

J.bate jesi retardiran :D hahaha...wtf... šta mi znači taj tvoj report? 

Ne mogu vjerovat da netko misli da ću ja dati 120€ nož prije nego kupac plati 60€. Znaš li koliko mene ljudi dnevno doda i pokuša scammat? Svima su iste priče, ko tebi i ovom budali šta glumi da kupuje prijatelju. Ima još treći s buga što je navalio kupiti 120€ nož za 250 kn, u uporan u par poruka šalje..."ajde....ajde...ajde"

Jeste vi normalni jeste ikad kupovali nešto preko interneta? Niko tebi glupane ne garantira da te neću zajebat ali nemoš očekivat da će ti neko dat robu duplo skuplju, pa da je i ista cijena robe, ne šalje se prvo roba nego pare. Dječak!

14 godina
Neznalica121212 kaže...
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

J.bate jesi retardiran :D hahaha...wtf... šta mi znači taj tvoj report? 

Ne mogu vjerovat da netko misli da ću ja dati 120€ nož prije nego kupac plati 60€. Znaš li koliko mene ljudi dnevno doda i pokuša scammat? Svima su iste priče, ko tebi i ovom budali šta glumi da kupuje prijatelju. Ima još treći s buga što je navalio kupiti 120€ nož za 250 kn, u uporan u par poruka šalje..."ajde....ajde...ajde"

Jeste vi normalni jeste ikad kupovali nešto preko interneta? Niko tebi glupane ne garantira da te neću zajebat ali nemoš očekivat da će ti neko dat robu duplo skuplju, pa da je i ista cijena robe, ne šalje se prvo roba nego pare. Dječak!

Frende, kao prvo nije lijepo od tebe što me nazivaš budalom zato što sam izrazio svoju zbunjenost oko toga kako si ti u mjesec dana došao do preko 200€ na Steamu.

Kao drugo, nož nisam htio ja kupit jer nemam 60€ koje bih potrošio na par piksela u igrici, nego jedan dečko iz Švedske s kojim igram Matchmaking.

Ako hoćeš, mogu ti dat i link, meni stvarno nije problem, ali ne vidim zašto bih ti se uopće trebao opravdavat.

I kakve veze ima jel kupujem ja il moj prijatelj ? Pa procedura je ista.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice