Danas dobio prvi case na Overwatch, zanimljiva stvar.
Samo što ovaj moj čini mi se nije imao cheat.
Aim i external sigurno nije, a za wall nisam siguran ali mislim da ne. I nije griefao.
Danas dobio prvi case na Overwatch, zanimljiva stvar.
Samo što ovaj moj čini mi se nije imao cheat.
Aim i external sigurno nije, a za wall nisam siguran ali mislim da ne. I nije griefao.
jeli ovo montageparodies ili csgo?
jeli ovo montageparodies ili csgo?
odgovor na poruku
edit: nema potrebe ako će te me scammat lihvari mali
Par stranica prije znate da san spušia nož od 230€ tj proda ga za 2,3€. ;) And I am back now.
Prodajem fuking nož od 120€ kuntsman case hardened mw za 60€ . Možemo se nać u živo iz St sam, dam svoju adresi ili što već treba, nije scam. Ima li ko?
Pa stavi ga na marketplace?
Par stranica prije znate da san spušia nož od 230€ tj proda ga za 2,3€. ;) And I am back now.
Prodajem fuking nož od 120€ kuntsman case hardened mw za 60€ . Možemo se nać u živo iz St sam, dam svoju adresi ili što već treba, nije scam. Ima li ko?
Pa stavi ga na marketplace?
Jesam, ali volia bi pravu lovu da si kupim lol skinova :D
Jesam, ali volia bi pravu lovu da si kupim lol skinova :D
Mozes od mene dobiti 50% vrijednosti ali samo preko skrill-a. Ako si zainteresovan javi se u inbox.
Ako nip dobi, dobim 10 dolara, ako nip spusi spusil sam sve. Ostaje mi samo se pomolit.
60€ paysafe card samo ili na žiro u hrv
5 lose streak... ima neki način da snizim rank, očito nisam ni SE nakon tisuća sati u ostalim pucačinama...
dali je siguran trejd sa osobom koju "neznaš"?
naime, bacio sam par ponuda na cslounge i na to me dodaje neki lik na steam kao oće trejd za awp boom, ak47 bl st,m4a1-s guardian i još nešto cca 25 eura vrijednost.
on nudi nož od 70 eura i još neke gluparije.
i sad ja kao može.
odemo na trejd i fakat je on stavio iteme i nož i sve to,ali mi se javila poruka prije nego sam u trejd ušao da je bio prijavljen kao pod "scam".
nešto sam mu pisao on je odgovarao i ja sam odbio trejd.
sad me zanima naslov, koliko je siguran takav trejd da stavi lik stavi iteme i ja samo trebam stisnut accept?
dali postoji mogućnost prevare u tom trenutku?
ako je trade normalan, znaci da nije makno iteme prije nego ti pise make trade onda mozes slobodno aceptat
ako si skeptican reci mu neka ti posalje steam offer
Ne obracaj paznju na to, steam je tu zaista zakazao.
Ja recimo kupujem csgo kutije za 1k, kostaju 3evra na marketu i svako malo me doda retard trazeci 2k za to i kad ga odbijes dobijes report. Idiotarija zvana steam community
Koji ste vi rankovi? Evo ja sam nakon 40-ak sati igranja u malo vise od 10 dana dosao do Gold Nova II sto je mislim ok jer nikad nisam igrao prije tog ovu igricu.
Imao sam 9 winova zaredom, a dosta sam ih i top fraggo. Cak su me i rekli i da smurfam kad su vidili da sam ih dropao s 30h dok oni imaju po 600-700.
Ako nađeš jednog koji se pošteno trejda ja ti dam 100€ . netribaš uopće se trudit. većina su scammera ako se trejda nešto big kao noževi. small trades to neznam
Kako je izvedeno to trajdanje jer si ne mogu zamisliti da se može na tome varati. Pretpostavljam da funkcionira na sistemu iz ruke u ruku, a ne prvo ti njemu pošalješ pa onda on tebi?
Ako nađeš jednog koji se pošteno trejda ja ti dam 100€ . netribaš uopće se trudit. većina su scammera ako se trejda nešto big kao noževi. small trades to neznam
Dajem lijevo mudo da je ovaj Neznalica scammer, ako grijesim onda si ti jedinstven slucaj.
Znaci tvoj steam account nema itema, imas 2 sticker capsule, 3 coina i to je to.
Noza u inventaru nema, reputacije na steam profilu isto nema
Ukupan broj trgovina na lounge 7, messages 4, reputation 1.
I ti hoces da neko ide prvi u ovom slucaju?
Smijesan si decko
Dajem lijevo mudo da je ovaj Neznalica scammer, ako grijesim onda si ti jedinstven slucaj.
Znaci tvoj steam account nema itema, imas 2 sticker capsule, 3 coina i to je to.
Smijesan si decko
Ne želim nikoga prozivati, ali i ja bih rekao.
Dao sam mu poštenu ponudu, ali on ne želi osim ako ovaj moj prijatelj ne ide prvi iako sam ja sa hrpom steam repa, tradeova, market transakcija, 3 godine na forumu, 1500 postova, itd. trebao biti middleman za taj trade izmedju njega i mog frenda.
zato postoji jedna divna stvar zvana STEAM OFFER
Smijesan si decko
Ne želim nikoga prozivati, ali i ja bih rekao.
Dao sam mu poštenu ponudu, ali on ne želi osim ako ovaj moj prijatelj ne ide prvi iako sam ja sa hrpom steam repa, tradeova, market transakcija, 3 godine na forumu, 1500 postova, itd. trebao biti middleman za taj trade izmedju njega i mog frenda.
Ovaj budala glumi ta treba za prijatelja nož i jadan se toliko trudi da dobije taj nož "za prijatelja" Glupane znam da je za tebe.
A ti chase, ne zanimaju me nikakve drugačije platforme za uplatu, kupi paysafe card. Pa neći ti glupane dati 120€ nož..
Evo vam screenshot da malo patite. :-D Zacrnjeno je da neznate na kojim itemima je zarada :)
Ovaj budala glumi ta treba za prijatelja nož i jadan se toliko trudi da dobije taj nož "za prijatelja" Glupane znam da je za tebe.
A ti chase, ne zanimaju me nikakve drugačije platforme za uplatu, kupi paysafe card. Pa neći ti glupane dati 120€ nož..
Evo vam screenshot da malo patite. :-D Zacrnjeno je da neznate na kojim itemima je zarada :)
jedino sto ces dobiti od mene je report za scam :)
jedino sto ces dobiti od mene je report za scam :)
J.bate jesi retardiran :D hahaha...wtf... šta mi znači taj tvoj report?
Ne mogu vjerovat da netko misli da ću ja dati 120€ nož prije nego kupac plati 60€. Znaš li koliko mene ljudi dnevno doda i pokuša scammat? Svima su iste priče, ko tebi i ovom budali šta glumi da kupuje prijatelju. Ima još treći s buga što je navalio kupiti 120€ nož za 250 kn, u uporan u par poruka šalje..."ajde....ajde...ajde"
Jeste vi normalni jeste ikad kupovali nešto preko interneta? Niko tebi glupane ne garantira da te neću zajebat ali nemoš očekivat da će ti neko dat robu duplo skuplju, pa da je i ista cijena robe, ne šalje se prvo roba nego pare. Dječak!
J.bate jesi retardiran :D hahaha...wtf... šta mi znači taj tvoj report?
Ne mogu vjerovat da netko misli da ću ja dati 120€ nož prije nego kupac plati 60€. Znaš li koliko mene ljudi dnevno doda i pokuša scammat? Svima su iste priče, ko tebi i ovom budali šta glumi da kupuje prijatelju. Ima još treći s buga što je navalio kupiti 120€ nož za 250 kn, u uporan u par poruka šalje..."ajde....ajde...ajde"
Jeste vi normalni jeste ikad kupovali nešto preko interneta? Niko tebi glupane ne garantira da te neću zajebat ali nemoš očekivat da će ti neko dat robu duplo skuplju, pa da je i ista cijena robe, ne šalje se prvo roba nego pare. Dječak!
Frende, kao prvo nije lijepo od tebe što me nazivaš budalom zato što sam izrazio svoju zbunjenost oko toga kako si ti u mjesec dana došao do preko 200€ na Steamu.
Kao drugo, nož nisam htio ja kupit jer nemam 60€ koje bih potrošio na par piksela u igrici, nego jedan dečko iz Švedske s kojim igram Matchmaking.
Ako hoćeš, mogu ti dat i link, meni stvarno nije problem, ali ne vidim zašto bih ti se uopće trebao opravdavat.
I kakve veze ima jel kupujem ja il moj prijatelj ? Pa procedura je ista.