prije svega čemu zamaranje oko fps-a na jačim mašinama... 150 fps-a, a da je "lock", je idealno.
tebi će @Bash ionako pc lupati i preko 200, tako da ne brineš bezeze.
nisam neki doktor no znam da ljudsko oko ne može 250 slika u sekundi pohvatati?
primjera piloti i slične profesije imaju **beno razvijen vid, možda njima 150 fps-a odgovara...
a na kraju ti se svodi na to da jedan normalan monitor danas podržava 75hz (crt možda 100 ili 120) i jedno 2 sekunde odziva?
tako da, ti i da imaš 250 fps-a ingame tebi tvoj monitor ne prikazuje niti približno toliko, a da ne pričamo o očima...
jedina prednost večeg fps-a je da igra možda "glatko" radi odnosno ostavlja dojam da je "brža"?
i naravno, kada nema drastične promjene između fps-a (fps drop) to je idealno za igru i uživanju i na 100 fps-a!
sorry za filozofiranje, no mislim da je u redu post i da će možda i nekima olakšat problem "sus'ed igra na 300 a ja na svega 100 fpsa :(("?! :)
Donekle točno, ali Source engine ispod 100fpsa ima laggy feel.
Nema veze koliko oči vide, igra se čini usporenom i trzavom nakon što se navikneš 100-200.
Bez obzira šta monitor izbaciva samo 60Hz(120) on izbaciva trzavi performance enginea.
Mislim da je za CS:GO prihvatljivo sve iznad 100, jer tad niste u nepravednom zaostatku za ostalima.