Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
SR3CKO kaže...

prije svega čemu zamaranje oko fps-a na jačim mašinama... 150 fps-a, a da je "lock", je idealno.

tebi će @Bash ionako pc lupati i preko 200, tako da ne brineš bezeze.

nisam neki doktor no znam da ljudsko oko ne može 250 slika u sekundi pohvatati?

primjera piloti i slične profesije imaju **beno razvijen vid, možda njima 150 fps-a odgovara...

a na kraju ti se svodi na to da jedan normalan monitor danas podržava 75hz (crt možda 100 ili 120) i jedno 2 sekunde odziva?

tako da, ti i da imaš 250 fps-a ingame tebi tvoj monitor ne prikazuje niti približno toliko, a da ne pričamo o očima...

jedina prednost večeg fps-a je da igra možda "glatko" radi odnosno ostavlja dojam da je "brža"?

i naravno, kada nema drastične promjene između fps-a (fps drop) to je idealno za igru i uživanju i na 100 fps-a!

sorry za filozofiranje, no mislim da je u redu post i da će možda i nekima olakšat problem "sus'ed igra na 300 a ja na svega 100 fpsa :(("?! :)

Donekle točno, ali Source engine ispod 100fpsa ima laggy feel.

Nema veze koliko oči vide, igra se čini usporenom i trzavom nakon što se navikneš 100-200.

Bez obzira šta monitor izbaciva samo 60Hz(120) on izbaciva trzavi performance enginea.

Mislim da je za CS:GO prihvatljivo sve iznad 100, jer tad niste u nepravednom zaostatku za ostalima.

Pingu ;)
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Hilarious... 

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Hilarious... 

Znao sam da nešto nije u redu s njim, ali u tolikoj mjeri {#}

13 godina
neaktivan

Lik iz zajebancije stavio, di vam je smisao za humor...

1971- ∞

6 1 hvala 0
17 godina
Vapor kaže...
SR3CKO kaže...

prije svega čemu zamaranje oko fps-a na jačim mašinama... 150 fps-a, a da je "lock", je idealno.

tebi će @Bash ionako pc lupati i preko 200, tako da ne brineš bezeze.

nisam neki doktor no znam da ljudsko oko ne može 250 slika u sekundi pohvatati?

primjera piloti i slične profesije imaju **beno razvijen vid, možda njima 150 fps-a odgovara...

a na kraju ti se svodi na to da jedan normalan monitor danas podržava 75hz (crt možda 100 ili 120) i jedno 2 sekunde odziva?

tako da, ti i da imaš 250 fps-a ingame tebi tvoj monitor ne prikazuje niti približno toliko, a da ne pričamo o očima...

jedina prednost večeg fps-a je da igra možda "glatko" radi odnosno ostavlja dojam da je "brža"?

i naravno, kada nema drastične promjene između fps-a (fps drop) to je idealno za igru i uživanju i na 100 fps-a!

sorry za filozofiranje, no mislim da je u redu post i da će možda i nekima olakšat problem "sus'ed igra na 300 a ja na svega 100 fpsa :(("?! :)

Donekle točno, ali Source engine ispod 100fpsa ima laggy feel.

Nema veze koliko oči vide, igra se čini usporenom i trzavom nakon što se navikneš 100-200.

Bez obzira šta monitor izbaciva samo 60Hz(120) on izbaciva trzavi performance enginea.

Mislim da je za CS:GO prihvatljivo sve iznad 100, jer tad niste u nepravednom zaostatku za ostalima.

Ja sam si locka fps 150 i to mi je najugodnije... da istina mogu reci da se vidi razlika kod source engina npr kad igras na 60 fps te npr 100....

11 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Hilarious... 

mozda mu se posreći

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
14 godina
neaktivan

CS:GO se ne moze igrati kvalitetno ispod 120 FPS zbog misa koji ima odredjen lag.

Ja se trudim sa tih 60-70 FPS ali ne mogu nista protiv likova s 300 FPS,a kad dodjem na neku 1v1 arenu ili nesto, sabijam.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 15 hvala 0
13 godina

CS:GO se moze bez lagga igrat na 60fps

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

CS:GO se ne moze igrati kvalitetno ispod 120 FPS zbog misa koji ima odredjen lag.

Ja se trudim sa tih 60-70 FPS ali ne mogu nista protiv likova s 300 FPS,a kad dodjem na neku 1v1 arenu ili nesto, sabijam.

Get_right je get_right i na 10 fpsa

16 godina
chrispy450 kaže...

CS:GO se moze bez lagga igrat na 60fps

tako ja igram, zato i pitam.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
bancic123 kaže...

Ne,nije.vjerujem da nisi nikad probao igrati na manje od 60 fps.

Ne razumijes sto je mouse lag,ti pomaknes misa,on se u igri pomakne par desetinki kasnije tek,zvuci kao no problem ali je nemoguce igrati normalno tako.

11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...
bancic123 kaže...

Ne,nije.vjerujem da nisi nikad probao igrati na manje od 60 fps.

Ne razumijes sto je mouse lag,ti pomaknes misa,on se u igri pomakne par desetinki kasnije tek,zvuci kao no problem ali je nemoguce igrati normalno tako.

Daj sinko kolko mos srat, nema mouse lagg-a na 60 fps. Ljudi koji imaju 120fps+ u igri i koji imaju 120hz monitor, njima je igra malo gladja, tj. tako se osjeca. Al ti je vise manje isti k, izvlacis se tu na neke mouse lagg-ove ovo ono, ubi se

14 godina
neaktivan
 LuoKey kaže...

Daj sinko kolko mos srat, nema mouse lagg-a na 60 fps. Ljudi koji imaju 120fps+ u igri i koji imaju 120hz monitor, njima je igra malo gladja, tj. tako se osjeca. Al ti je vise manje isti k, izvlacis se tu na neke mouse lagg-ove ovo ono, ubi se

Smijesno mi je da su prepucavas sa mnom a nemas pojma o cemu pricas,ja evo imam CS:GO instaliran,upravo sam in-game,igram mm imam cca 60 fps,mouse lag je brutalan,dodjem na arena server,imam 120 fps lock i igram bez problema,njubovima koji igraju na 5 sens sa 1600 dpi i Silver Elite rank su to i nije neka razlika,ali igraci koji malo duze igraju igru znaju o cemu pricam.

11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
 LuoKey kaže...

Smijesno mi je da su prepucavas sa mnom a nemas pojma o cemu pricas,ja evo imam CS:GO instaliran,upravo sam in-game,igram mm imam cca 60 fps,mouse lag je brutalan,dodjem na arena server,imam 120 fps lock i igram bez problema,njubovima koji igraju na 5 sens sa 1600 dpi i Silver Elite rank su to i nije neka razlika,ali igraci koji malo duze igraju igru znaju o cemu pricam.

LOL

12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
 LuoKey kaže...

Istina je da je ispod 100 fps malo teže igrati, ali nije to tolko brutalna razlika... 
A da se ti bancic normalno razgovaraš i ne pišeš u svakom postu kako si bog i batina i uništavaš svu konkurenciju svugdje ljudi se nebi tolko svađali sa tobom, malo se prizemlji, nikog u temi ne vidiš da se hvali kolko je dobar ovo-ono, a realno ima puno boljih igrača na forumu od tebe {#}

Steam ID: Mikky
14 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

LOL

Dobar odgovor.

ESS_Damjan kaže...

Istina je da je ispod 100 fps malo teže igrati, ali nije to tolko brutalna razlika... 
A da se ti bancic normalno razgovaraš i ne pišeš u svakom postu kako si bog i batina i uništavaš svu konkurenciju svugdje ljudi se nebi tolko svađali sa tobom, malo se prizemlji, nikog u temi ne vidiš da se hvali kolko je dobar ovo-ono, a realno ima puno boljih igrača na forumu od tebe {#}

Brutalna je razlika,za malo ozbiljnijeg igraca,mozda mozes ovako killati njubove na matchmakingu,ali na nekom ozbiljnije turnira bi te pojeli.

14 godina

Nazalost razlika je brutalna izmedu 100 (pogotovo manje od 100)  i 300 samo bog zna kaj s tim usranom source enginom ne valja ako netko od vas ima lock na 300 spustite si na 60-100 igrajte 30 min pa onda natrag na 200+ ili 300 razlika je brutalna kolilko je lakse bunny hopati,sprayati itd, generalno sve je jednostavno puno bolje nazalost i zaista CS:GO je druga igra na 300 fpsa.

twice the pride double the fall
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Nazalost razlika je brutalna izmedu 100 (pogotovo manje od 100)  i 300 samo bog zna kaj s tim usranom source enginom ne valja ako netko od vas ima lock na 300 spustite si na 60-100 igrajte 30 min pa onda natrag na 200+ ili 300 razlika je brutalna kolilko je lakse bunny hopati,sprayati itd, generalno sve je jednostavno puno bolje nazalost i zaista CS:GO je druga igra na 300 fpsa.

To ne mozes objasniti momcima s foruma koji igraju samo MM i ne znaju razliku izmedju 64 i 128 tick servera {#}

13 godina
neaktivan

suviše rasprave o nekim intervalima o kojima zapravo jako malo znamo...

no neću više niti pokušavati pomoći s obzirom da neki samo gledaju na stranu "pametovanja".

@Vapor je dovoljno rekao, a u ostalom isto to i ja...

zakucano na 150 je milina i nema potrebe za više, razlog je jednostavan a to je oko+monitor+server.

ja niti u jednom trenutku nisam rekao da je 60 fps-a dovoljno za normalnu igru.

a ti @bancic imaš i ispod 60 kažeš a tu koristiš alt+tab i gledaš forume kada is ingame? mozak? --'

niste niti svjesni da serveri ne "daju" više od 1000-1500 fps-a!

razbacaj to na 10 igrača i u prosjeku maksimalan fps je 100-150?

možeš ti imati i 500 fps-a ingame, no to nije iskoristivo...

i nemojte se blamirati oko tickrate intervala... identičan je svima na serveru, imao ti 100 ili 500 fps-a!

svodi se na isto kako se i u 1.6 raspravljalo...

"cheater" je onaj koji nema ex_interp 0.01 i slično a zapravo je to apsurdno.

ae manite se rasprave o prednosti igrača koji imaju bolji fps i pokušajte uživati u igri.

meni je osobno igra odlična za natjecateljski duh i to me privuklo najviše na cs:go nakon povelike "karijere" u 1.6.

weedafuqyee
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

OGROMNA je razlika između 60 i 120+ FPS-a. Tko to negira je serator ili nikad nije igrao na 120+ FPS i 60 FPS. 

Nije istina da ne možete vidjeti 120 FPS-a ako vam je refresh rate monitora 60Hz ili 75Hz. Primjeti se velika razlika. Tko to negira, opet, ili je serator ili nikad nije isprobao dotične promjene.

ČINJENICA je da onaj sa 120+ FPS-a ima prednost nad onome koji ima manje od 60 FPS-a. Lakše mu se okretat, kontrolirat recoil, sve je glatko i nema trzaja.

1971- ∞

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A tek 120 fpsa na 120Hz monitoru... Meni je žao što sam to probao, jer je osjećaj 3 puta bolji...

Iako opet ne bih mijenjao IPS za to :P

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

boze dragi kolko drama ovdje..

ovaj forum za cs je bio ok sve dok nije csgo poceo ici na rasprodaju {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako koga zanima u detalje zašto je sa većim fpsom "input lag" manji pogledajte ovaj video. Traje 1 i pol sat i ako hoćete sve pohvatat onda gledajte od prve do zadnje sekunde, na preskake nema ništa. Ovo nije usko vezano za određeni engine, sam engine je nebitan, osim što neki imaju bugove s određenim fpsom. (npr. ID TECH 3, duži skokovi sa 333fps itd) 

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Penryn kaže...

Ako koga zanima u detalje zašto je sa većim fpsom "input lag" manji pogledajte ovaj video. Traje 1 i pol sat i ako hoćete sve pohvatat onda gledajte od prve do zadnje sekunde, na preskake nema ništa. Ovo nije usko vezano za određeni engine, sam engine je nebitan, osim što neki imaju bugove s određenim fpsom. (npr. ID TECH 3, duži skokovi sa 333fps itd) 

Simpatičan video, nema što. Ali. Uzmi u obzir da čovjek živi od grafičkih kartica i da pokušava kvantificirati razliku između njegove i "one druge" kartice iako to i nije baš jako i svakome primjetno. Osnovni cilj mu je bio pokazati  superiornost SLI-a u odnosu na Crossfire, i u tome je uspio, no to je ionako "opće znanje". Been there, done that. Crossfire je za k. Nema prokleto jedne igre koja po izlasku radi u crossfire-u kak se spada. Par patcheva i jedno tri-četri verzije drajvera trebaju da to proradi koliko-toliko kak se spada. Sjećam se recimo, da je Skyrim imao čak i negativno skaliranje sa dvije AMD grafe. A gdje je još framepacing,... Što se tiče klasičnog setupa sa samo jednom grafom, diskretno su pokazali kako i na tom polju AMD-ovi driveri rade problemčiće. Ali opet, ništa što nismo znali i ranije.

Uglavnom, input lag jest ovisan o fps-u, ali je pitanje koliko je  igrač u stanju to primjetiti zbog subjektinih razloga i/ili objektivnih poteškoća. Ako imate jednu grafu (bilo koju) i 60Hz monitor, i uspijete održavati apsolutni minimum od 60fps-a (dakle, ne prosjek nego minimum), sve po frapsu,  nema yebeno nikakve veze koliko zapravo fps-a imate. Nećete vidjeti razliku, niti je osjetiti na 100, 200, ili 1000 fps-a. U v ideu su uredno pokatazali kako sa jednom grafom gotovo da i nema razlike između frapsovog i "stvarnog" fps-a. Stvari se popravljaju sa 120Hz monitorom i apsolutnim minimumom od 120 fps-a.I to je otprilike to.

Ja sam osobno pakšu za CS, generalno ne briljiram niti u jednom fps-u, ali sam svjestan svojih ograničenja, i ne pada mi na pamet pravdati se fps-ovima, tickom, lošim internetom, i sličnim glupostima. Pogotovo to jadno izgleda kad načelno dobri igrači dosegnu svoj plafon i ne znaju kud bi dalje. Bacite oko na  Battlefield. 64 igrača na serveru i 10 HZ tick (slovima: deset). Sva sila sranja se događa, zna ponekad frustrirati do bola, ali na kraju balade uvijek će bolji tim pobijediti lošijega.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 21:25 (Perki).
12 godina
neaktivan

Pozz,jel ima koji hrv server gdje se igra? Ne mogu nači niti jedan {#}

11 godina
neaktivan
Perki kaže...
Penryn kaže...

Simpatičan video, nema što. Ali. Uzmi u obzir da čovjek živi od grafičkih kartica i da pokušava kvantificirati razliku između njegove i "one druge" kartice iako to i nije baš jako i svakome primjetno. Osnovni cilj mu je bio pokazati  superiornost SLI-a u odnosu na Crossfire, i u tome je uspio, no to je ionako "opće znanje". Been there, done that. Crossfire je za k. Nema prokleto jedne igre koja po izlasku radi u crossfire-u kak se spada. Par patcheva i jedno tri-četri verzije drajvera trebaju da to proradi koliko-toliko kak se spada. Sjećam se recimo, da je Skyrim imao čak i negativno skaliranje sa dvije AMD grafe. A gdje je još framepacing,... Što se tiče klasičnog setupa sa samo jednom grafom, diskretno su pokazali kako i na tom polju AMD-ovi driveri rade problemčiće. Ali opet, ništa što nismo znali i ranije.

Uglavnom, input lag jest ovisan o fps-u, ali je pitanje koliko je  igrač u stanju to primjetiti zbog subjektinih razloga i/ili objektivnih poteškoća. Ako imate jednu grafu (bilo koju) i 60Hz monitor, i uspijete održavati apsolutni minimum od 60fps-a (dakle, ne prosjek nego minimum), sve po frapsu,  nema yebeno nikakve veze koliko zapravo fps-a imate. Nećete vidjeti razliku, niti je osjetiti na 100, 200, ili 1000 fps-a. U v ideu su uredno pokatazali kako sa jednom grafom gotovo da i nema razlike između frapsovog i "stvarnog" fps-a. Stvari se popravljaju sa 120Hz monitorom i apsolutnim minimumom od 120 fps-a.I to je otprilike to.

Ja sam osobno pakšu za CS, generalno ne briljiram niti u jednom fps-u, ali sam svjestan svojih ograničenja, i ne pada mi na pamet pravdati se fps-ovima, tickom, lošim internetom, i sličnim glupostima. Pogotovo to jadno izgleda kad načelno dobri igrači dosegnu svoj plafon i ne znaju kud bi dalje. Bacite oko na  Battlefield. 64 igrača na serveru i 10 HZ tick (slovima: deset). Sva sila sranja se događa, zna ponekad frustrirati do bola, ali na kraju balade uvijek će bolji tim pobijediti lošijega.

Upravo to. Imam 60hz monitor i drzim stabilnih 80 fps-ova, boli me k :D

14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

svodi se na isto kako se i u 1.6 raspravljalo...

"cheater" je onaj koji nema ex_interp 0.01 i slično a zapravo je to apsurdno.

Ali i dalje ljudi  misle da nije tako,da se prisjetimo, 2011. godine kad je bio Adepto LAN u bosni,jedan tim je bio diskvalificiran jer im je 1 igrac imao ex_interp 0.1.

12 godina
neaktivan
Masovno otvaram stickere i planiram prodati mjesec dana nakon turnira,valjda će cijena opet skočiti kao poslije turnira u Katowicama..

0 0 hvala 0
16 godina
ArminBHF44 kaže...
Masovno otvaram stickere i planiram prodati mjesec dana nakon turnira,valjda će cijena opet skočiti kao poslije turnira u Katowicama..

to svi misle, zato ih i kupuju masovno i zato im nece porast cijena jer ce ponuda bit daleko veca od potraznje

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina
neaktivan

Da, ne očekujem nagli porast cijena kao od prošlih jer nitko to nije očekivao, pa je zaliha bila puno manja, a sada vidim pola reddita kupuje tone stickera... Iako će kad tad nestati jer kad ih jednom staviš više ih ne možeš skinuti :)

Ja sam imao 6 NiP holo stickera na kojima sam zaradio 45€ :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice