Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Neznalica121212 kaže...
Vapor kaže...
Neznalica121212 kaže...

Nemoguće je igrat competitive. Evo posljednje dvije partije 2 hakera u protivničkoj ekipi, u svojoj toliko i ne obazirem se. Ja to vidim isti tren i demo mi većinom potvrdi. Kažeš svojoj ekipi oni to ništa ne primjete kad nemaju iskustva.

Sad zadnja partija lik ima 3h cs:go odigrana i doslovno nosi protivničku ekipu sa skoron 30-10, pogledaš demo svako malo alt+tab, malo uključi malo isključi.

Baš ono nemam motivacije za igrat ovaj kompetitive. U p m ljut san ka pas.

Ja iskreno u godinu dana sto igram MM nisam primjetio ni jednog cheatera. Sad se pokusavam sitit, i ne pada mi na pamet ni jedna situacija da je neko bia ofiran da sam sumnja da ima wh.

To me još više naživcira. Nevjerovatno da ti igraš godinu dana i ne primjetiš najveći cs:go problem osim 64 tick servera. Pa cijeli reddit bruji o čiterima i ovi neznaju kako da ih se riješe ti nijednog nisi primjetio.

{#}

Viruj mi, nijednom nisam bia rapean do granice da posumnjam da je neko cheater, tu i tamo bi pogleda demo i demantira sumnje.

A iskustva sa cheaterima imam jer sam na 1.6 bio head admin na respektabilnom serveru + sudac na nekolicini online kupova.

Sam budem prozvan 100 puta jer prefiream i 100 puta cudne killeve skupin da brat koji me gleda s ledja kaze, jbt igras ko citer. Ali kad pogledas cijeli demo, vidis da ima prefirea prazno i da je to jednostavno takav stil igre.

Na teamspeaku kad igramo zovemo wh na svakog koji nas fraga, ali to je uglavnom zbog ragea.

Primjetia sam da su Gold Nove najgori rankovi sto se tice ponasanja. Umislili sebi da su sokoli, rageaju na tebe a gori 3 puta, pre made samo i deri.

Na Guardianu makar bia bottom fragger kad se trudis uvik cujes nt, gj i opcenito je atmosfera opustenija.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 9:28 (Vapor).
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

3 puta sam upao u legenday eagle ligu, pa valjda vidim nisam glup niti noob.
Kažeš nisi vidio godinu dana nijednog hakera... Ono

0 0 hvala 0
12 godina

Zanima me kako će volvo to riješit. Po meni je najbolje riješenje kao Riot što je napravia sa lol, tribaš igrat pun kufer 5vs5 dok ne dostigneš rank match. Na veliko bi se smanjilo hakera. Ovako lik ima 3h igre i igra sam menon koji iman 700 h i dobivan sidu kosu od njega.

2 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...

3 puta sam upao u legenday eagle ligu, pa valjda vidim nisam glup niti noob.
Kažeš nisi vidio godinu dana nijednog hakera... Ono

Nope, osim blatantnih na DMu sa aimom i sta ulete u community servere, ne.

Citam po reddit i ja o citerima, uglavnom su walleri oni losiji koji ni sa whom nmg spojit pozitivan k/d.

Mozda sam bolesne srice,  ali mrtav ozbiljan ja sad vrtim film nazad i nesican se. Mozda jednom se sican grupnog reporta na nukeu.

Na redditu je bila MM1 i MM2 ideja, kao odredjeni broj sati i pobjeda prije nego mozes u MM2, nesto slicno Phoenix prohtjevina

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 10:06 (Vapor).
15 godina
Neznalica121212 kaže...

Po meni je najbolje riješenje kao Riot što je napravia sa lol, tribaš igrat pun kufer 5vs5 dok ne dostigneš rank match.

Dobar je to sistem, ali LoL je dosta kompleksnija igra i opet kada ti imas ~300 normal winova dodje ti na Ranked neki retard likovi nemaju pojma uopce igrat i mos se hebat...

Ali da... Barem neki sistem se treba uvesti da imas najmanje 10h igranja ili nesto prije nego sto mozes otici u competitive. Ma da cim sam ja kupio igru odmah krenuo u competitive, bez da sam i jednu rundu odigrao normal gejma. I do sad imam 95% gejmova samo u competitive.

EUW: Ferritin
13 godina

znaci dogadja mi se da kad mi se ocita mapa i trebaju pocet one sekunde ic meni izadje iz igrice i pise kao cs stopped working jel postoji mozda neko rijesenje za to ili nes..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vapore frende ima čitera ko pljeve...očito si lucker ko in-game :P 

Šalu na stranu , poslije sale-a ih ima nenormalno. U svaku drugu partiju otrpilike koju sam uletio sam naletio na chitere...I to one s graškom u glavi jer niti pokušavaju skrivati da imaju aim,wh etc...Neznam sto se događa ali podhitno treba neki drugačiji sustav uvesti...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja neznan jesu ti ćitovi besplatni niti kako to funkcionira, zadnji ćit koji san koristia je bia ima 13 godina u starcraft 1 -thereisnocowlevel sijećam se :D

Ali najpoštenije privremeno riješenje bi bilo za kompetitive da se kupi novi account, skine besplatan cheat ako ima i kad god vidiš da neko cheat.a, ajmo pajdu, uključim i ja pa se igramo.

Ja se divin ovima šta se ne opterećuju sa tin, oni samo igraju j se njih ^^

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro zbore momci,a na competitivu treba vote kick i gotovo.Ja sam isto bil razheban u par situacija kad sam naletel na chiteraj i odem s competitiva van jer je lik votan a niko ne hebe pol posto i kak se nebreś odma spojit na competitiv odem malo na dedi servere i tam chitera,admina nema i gasim igru jbga nema smisla,preostaje ti uživat u igri do neke granice dokle ide a sad kakve ko ima tolerancije prema tome to znate sami.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci evo, prije par dana sam postavio upit za fps, rekli ste mi da bi mogao imat oko 80fps okej, ja sam prije kupnje same igrice iso skinut cs:go i ic offline po mapama vidit kolko bi mogo imat fps i na 1024X768 rezoluciji mi je islo negdje i do 200fps ja sam locko 125 tako da mi je na vecini mapa u vecini slucaja bilo 125 negdje je dropalo do 100 a na rijetkim mjestima mi je islo ispod 100fps i sad govorim ja ajde mogu imat fps idem ja kupit igricu..kupim ju opet ju skinem preko steama i sad na vecini mapa imam oko 60fps dropa do 40,30 wtf ono do cega je to? radio sam neki autoexec.cfg stavio i video.txc za fps-e ali ne znam

0 0 hvala 0
12 godina
NinoZDS kaže...

Znaci evo, prije par dana sam postavio upit za fps, rekli ste mi da bi mogao imat oko 80fps okej, ja sam prije kupnje same igrice iso skinut cs:go i ic offline po mapama vidit kolko bi mogo imat fps i na 1024X768 rezoluciji mi je islo negdje i do 200fps ja sam locko 125 tako da mi je na vecini mapa u vecini slucaja bilo 125 negdje je dropalo do 100 a na rijetkim mjestima mi je islo ispod 100fps i sad govorim ja ajde mogu imat fps idem ja kupit igricu..kupim ju opet ju skinem preko steama i sad na vecini mapa imam oko 60fps dropa do 40,30 wtf ono do cega je to? radio sam neki autoexec.cfg stavio i video.txc za fps-e ali ne znam

Oni ti svaki update malo promijene igru i svaki update ona igra na manje fps.a.

14 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Ja neznan jesu ti ćitovi besplatni niti kako to funkcionira, zadnji ćit koji san koristia je bia ima 13 godina u starcraft 1 -thereisnocowlevel sijećam se :D

Ali najpoštenije privremeno riješenje bi bilo za kompetitive da se kupi novi account, skine besplatan cheat ako ima i kad god vidiš da neko cheat.a, ajmo pajdu, uključim i ja pa se igramo.

Ja se divin ovima šta se ne opterećuju sa tin, oni samo igraju j se njih ^^

Zbog takvih debila i balavaca je propao CS 1.6

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
17 godina

Nije li malo apsurdno da covjek koji je roden 97 zove ljude balavcima?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina
neaktivan

novi probleeeem :// znaci svaki put kad preko steama izlistam servere i ocu uc svi serveri su server is not responding (iako se na njima igra) ja probam uci i izbaci mi ovo; connection failed after 10 retries

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i zanima me dal bi imo vise fps ako bi instaliro win7

0 0 hvala 0
12 godina
NinoZDS kaže...

i zanima me dal bi imo vise fps ako bi instaliro win7

Vjerujem da bi cs:go bolje radio na w7, ali neznam kako će sve to skupa tvoj stariji komp podržati. Mislim da bi ti na kraju izašlo isto.

Moj komp(kučište) je došao oko 4000 kn u futura-it kupljen, dečki sa foruma su mi napisali konfiguraciju, i cs:go ide sasvim super. 4000kn i nije tako pretjerana lova a možeš igrat šta poželiš bez ikakvog problema.

15 godina
neaktivan
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prijatelju dobro govoris, al 4000kn nije velika lova za nekoga ko ima...sto je s nama nezaposlenima...trenutno cekam zaradit negdje 300,400kn pa uzet polovnu graficku neku 1gbddr5 i jos 2gb rama i to ce mi bit odlicno rijesenje za jos godinu, godinu ipo dana a posle mozda uzmem neko kuciste novo za 3 soma kuna i tako necu igrat nista jace od ove igrice i cod4 tako da mi netreba neka masinerija

12 godina
NinoZDS kaže...

Prijatelju dobro govoris, al 4000kn nije velika lova za nekoga ko ima...sto je s nama nezaposlenima...trenutno cekam zaradit negdje 300,400kn pa uzet polovnu graficku neku 1gbddr5 i jos 2gb rama i to ce mi bit odlicno rijesenje za jos godinu, godinu ipo dana a posle mozda uzmem neko kuciste novo za 3 soma kuna i tako necu igrat nista jace od ove igrice i cod4 tako da mi netreba neka masinerija

Razumijem te buraz. Znan kako je kad nemaš a tia bi igrat pa izvuć što bolje može pa makar 5 fps.ova.

15 godina

Draw + 5 uzastopnih winova protiv šerifa/sokola mišano. Nema rank upa na DMG...

Mogu sa sigurnošću reć da je skill veći na Master Guardian II¸jer smo na DMG eazy peazy dobijali.

Nuke T strana sa botom 8-7 za nas. 16-12 kraj.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

antihack, to sam pronasao dok sam na redditu čitao jednu temu gdje su VAC update-ali, pa čitajući komentare naletio na ovo "zlato".

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 10:35 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
bjong kaže...
Endymon kaže...

E ljudi,onaj Phoenix pass ako kupim.Dali zauvjek imam mogucnost dropanja tih Phoenix chestova i mape,ili kada istekne ova akcija,moram ponovno uzimati taj pass?

phoenix operacija traje sve dok ne dođe nova operacija

znači phoenoix caseove dobivaš sve dok ima phoenix operacije

A jel mogu igrati te mape kada istekne taj Phoenix operacija?Ili moram cekati ponovno phoenix operaciju,kupiti je i opet igrat mape?

14 godina
neaktivan
Endymon kaže...
bjong kaže...
Endymon kaže...

E ljudi,onaj Phoenix pass ako kupim.Dali zauvjek imam mogucnost dropanja tih Phoenix chestova i mape,ili kada istekne ova akcija,moram ponovno uzimati taj pass?

A jel mogu igrati te mape kada istekne taj Phoenix operacija?Ili moram cekati ponovno phoenix operaciju,kupiti je i opet igrat mape?

Sorry što ću biti grub, ali pitanje je toliko glupo i odgovoreno bar 3-4 puta na zadnjih 5 stranica da je ikome više glupo odgovarati stalno jedno te isto.

Znači svakih određen broj tjedana dolazi nova operacija(koja uključuje nove mape, casove(s novim skinovima) etc etc. Kojin koji kupiš imaš ZAUVIJEK i uvijek možeš igrati te mape i imati skinove iz tih kutija. Do sada su izašli Operation Bravo i Phoenix( kojo traje do početka 4. mj), a zatim dolazi nova Operacija koju kupuješ. Sudeći po prošlim Operacijama koštati će između 2 i 4 € . S tim da ti može pasti npr kutija iz trenutne Operacije samo ako imaš kupljenu Operaciju. I cijene na marketu se dobro kreću prvi dan pa možeš odmah vratiti novac za kupnju Operacije.

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nije li malo apsurdno da covjek koji je roden 97 zove ljude balavcima?

Mentalno sam sigurno stariji od "balavaca" koji koriste cheateve jer i drugi to rade.

Pa jeste vi normalni? 

Tako su sjebali 1.6,prvo par ljudi ono skinul cheat,da proba,onda su poceli igrati mixeve i cw-ove,pa su drugi balavci koji su igrali proti njih uinat skinuli cheat i palili ga s lzlikom da ga i drugi imaju.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 16:15 (bancic123).
12 godina
neaktivan
strbi kaže...
Endymon kaže...
bjong kaže...
Endymon kaže...

Sorry što ću biti grub, ali pitanje je toliko glupo i odgovoreno bar 3-4 puta na zadnjih 5 stranica da je ikome više glupo odgovarati stalno jedno te isto.

Znači svakih određen broj tjedana dolazi nova operacija(koja uključuje nove mape, casove(s novim skinovima) etc etc. Kojin koji kupiš imaš ZAUVIJEK i uvijek možeš igrati te mape i imati skinove iz tih kutija. Do sada su izašli Operation Bravo i Phoenix( kojo traje do početka 4. mj), a zatim dolazi nova Operacija koju kupuješ. Sudeći po prošlim Operacijama koštati će između 2 i 4 € . S tim da ti može pasti npr kutija iz trenutne Operacije samo ako imaš kupljenu Operaciju. I cijene na marketu se dobro kreću prvi dan pa možeš odmah vratiti novac za kupnju Operacije.

Zar Phoenix ne traje do 4.6.?

12 godina

Znaci mape mi traju zauvjek,unatoc kraju phoenix-a.To me samo zanimalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Morgotth kaže...

Ne i smanji citate....

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina
R4zOR229 kaže...
Morgotth kaže...

Ne

kako ne?  June je, koliko znam, 6. mjesec :D
http://www.counter-strike.net/operationphoenix/

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 18:03 (denix).
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Morgotth kaže...

Ne i smanji citate....

Pa piše through 4th June na stranici, šta su slagali?

17 godina

Otkad to? Ja sam negdje procito do 4 mjeseca ko sto je neko spomenuo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice