Nemoguće je igrat competitive. Evo posljednje dvije partije 2 hakera u protivničkoj ekipi, u svojoj toliko i ne obazirem se. Ja to vidim isti tren i demo mi većinom potvrdi. Kažeš svojoj ekipi oni to ništa ne primjete kad nemaju iskustva.
Sad zadnja partija lik ima 3h cs:go odigrana i doslovno nosi protivničku ekipu sa skoron 30-10, pogledaš demo svako malo alt+tab, malo uključi malo isključi.
Baš ono nemam motivacije za igrat ovaj kompetitive. U p m ljut san ka pas.
Ja iskreno u godinu dana sto igram MM nisam primjetio ni jednog cheatera. Sad se pokusavam sitit, i ne pada mi na pamet ni jedna situacija da je neko bia ofiran da sam sumnja da ima wh.
To me još više naživcira. Nevjerovatno da ti igraš godinu dana i ne primjetiš najveći cs:go problem osim 64 tick servera. Pa cijeli reddit bruji o čiterima i ovi neznaju kako da ih se riješe ti nijednog nisi primjetio.
Viruj mi, nijednom nisam bia rapean do granice da posumnjam da je neko cheater, tu i tamo bi pogleda demo i demantira sumnje.
A iskustva sa cheaterima imam jer sam na 1.6 bio head admin na respektabilnom serveru + sudac na nekolicini online kupova.
Sam budem prozvan 100 puta jer prefiream i 100 puta cudne killeve skupin da brat koji me gleda s ledja kaze, jbt igras ko citer. Ali kad pogledas cijeli demo, vidis da ima prefirea prazno i da je to jednostavno takav stil igre.
Na teamspeaku kad igramo zovemo wh na svakog koji nas fraga, ali to je uglavnom zbog ragea.
Primjetia sam da su Gold Nove najgori rankovi sto se tice ponasanja. Umislili sebi da su sokoli, rageaju na tebe a gori 3 puta, pre made samo i deri.
Na Guardianu makar bia bottom fragger kad se trudis uvik cujes nt, gj i opcenito je atmosfera opustenija.