Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Nope, gledao sam i iz GOTVa i iz Twitcha, i kad nisam na racunalu ostavio ga na twitchu, medutim jos nista.

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

znači, to se samo gledanjem može dobit?

Stay awhile and listen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel se igra jos ova igra,igrao bih je online reci te mi sta bih da skinem posto odem da skidam 1000 countera,da se vratim malo u detinstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
cardadule kaže...

Jel se igra jos ova igra,igrao bih je online reci te mi sta bih da skinem posto odem da skidam 1000 countera,da se vratim malo u detinstvo

http://store.steampowered.com/app/730/

2,74 € 

akcija ti je..

više nego povoljno!!!

15 godina

Preporuka za pratit GO scenu.

http://www.reddit.com/r/globaloffensive

GO samo napreduje, i nikad nije bio u boljim danima.

Pingu ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nije problem da ga kupim na Steam-u nego nemam trenutno ni jedan vaucer..moze negde free da se skine Online da se igra ako moze neka posalje neko link na pvt!{#}

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
cardadule kaže...

Nije problem da ga kupim na Steam-u nego nemam trenutno ni jedan vaucer..moze negde free da se skine Online da se igra ako moze neka posalje neko link na pvt!{#}

samo steam, + nije lose uzet bravo coin sada je sve snizeno

[M|C] pleXx
15 godina

Ljudi moji koji match.

Parira NiP vs Team X.

http://www.twitch.tv/dreamhackcs/b/483675427?t=104m40s

Zadnjih 5,6 rundi nevjerojatne, taktike od Complexitya izvrsne, n0thing i shoxie na neviđenoj razini.

Uživao sam od početka do kraja.

Highlight: Zadnja runda na 2:39:30 , CS at its best.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 23:20 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz, prilicno sam novi u cs go (dns sam ga kupio, jos davno sam igrao 1.6 i znam nesto) pa me zanima ima li kakav tut ili netko da mi je voljan objasniti neke stvari koje su osnovne a vrlo bitne.

EUNE: RayzCRO

1 0 hvala 0
15 godina

http://www.twitch.tv/dreamhackcs ili kroz igru pa biras sam kojeg ces gledati bez komentatora.

14:30 – Main Tournament – Semifinal 1 – Best Of 3

18:00 – Main Tournament – Semifinal 2 – Best Of 3

22:30 – Main Tournament – Grand Final – Best Of 3

[M|C] pleXx
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Pozz,evo danas sam kupio preko STEAM-a igru pa me zanima,imali kakav guild Hrvatski?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,evo danas sam kupio preko STEAM-a igru pa me zanima,imali kakav guild Hrvatski?

i ja takodjer . zagrijao me DH :)

12 godina

Inace volim takve takticke igre. Igram i Red Orchestra 2,tak oda mi taktika nije strana stvar :).Nadam se da cemo se vidjeti uskoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

OMG preko 84 000 viewera live polufinala!

Neznam za domace klanove, ali da ima igraca ima. Scena je slaba no da to pojacamo trebali bi se dodati svi u grupu neku na steamu ili medusobno na steamu.

Inace mi (MadCroats clan) smo multigaming klan i imamo sve resurse (site, forum, teamspeak server) da bismo imali i CS:GO sekciju samo nemamo igraca, ima nas samo 2 koji igramo CS na dnevnoj bazi. (najvise se igra DOTA2 i Battlefield, nesto i ovaj novi Americas Army)

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
janiq kaže...

OMG preko 84 000 viewera live polufinala!

Neznam za domace klanove, ali da ima igraca ima. Scena je slaba no da to pojacamo trebali bi se dodati svi u grupu neku na steamu ili medusobno na steamu.

Inace mi (MadCroats clan) smo multigaming klan i imamo sve resurse (site, forum, teamspeak server) da bismo imali i CS:GO sekciju samo nemamo igraca, ima nas samo 2 koji igramo CS na dnevnoj bazi. (najvise se igra DOTA2 i Battlefield, nesto i ovaj novi Americas Army)

Nedavno su se Linum TIgersi kvalificirali na SLTV StarSeries.

anakin je stroj, a imamo i forumaša Hržu koji igra za njih.

https://www.facebook.com/csgohr?fref=ts

Pingu ;)
12 godina

Pozz,posto sam dosta nov u ovoj igri,mi mozete reci nekakav trik,koji ce mi pomoci da budem bolji u ovoj igri.Ne mislim na hackove,jer ih mrzim iz dna duse,nego me muci,to sto ja u lika slozim 20 metaka i on ne padne,a on meni jedan hit i dole sam.

Pa me zanima,kako da bolje naciljam tu hebenu glavu...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Pozz,posto sam dosta nov u ovoj igri,mi mozete reci nekakav trik,koji ce mi pomoci da budem bolji u ovoj igri.Ne mislim na hackove,jer ih mrzim iz dna duse,nego me muci,to sto ja u lika slozim 20 metaka i on ne padne,a on meni jedan hit i dole sam.

Ovako, ukratko, rafal ne raditi ako ne znaš ukrotiti recoil puške, nego radi bursteove (npr. s ak47), znaj koliko visoko treba držat nišan (da ne hodaš i ciljaš u pod, jer si skraćuješ vrijeme reakcije), otprilike predvidi gdje bi neprijatelj mogao naletjeti i najvažnije, igraj pametno i koristi čoške što je god bolje moguće (valjda sam dobro rekao) :D

A pomoći će ti i gledanje uputa na youtubu (npr. što mi je prvo palo pod strelicu miša, a imaš ih još mali milion na tom kanalu).

A za neke bolje savjete, pričekaj da kolega vapor napiše nešto {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 23:36 (denix).
13 godina
neaktivan

gledo sam ovaj dreamhack 0/24, dobio sam ku*ac

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bjong kaže...

gledo sam ovaj dreamhack 0/24, dobio sam ku*ac

sad imaš dva

15 godina
Endymon kaže...

Prvo pravilo postavi sensitivity, odi u postavke isključi akceleraciju i uključi raw input.

Dalje preporučio bi niže sensitivity jer imaš više prostora za ciljanje i lakše je kontrolirat recoil.

Meni treba 40cm da napravim puni krug sa likom u igri, sens 1.5 @810DPI.

Dalje, pucanje je 30% posla u kanteru. Drži crosshair uvijek u visini glave gdje bi neko mogao naić. Ako hodaš, a tražiš lika očima i on ti naiđe dok ga naciljaš ti si mrtav. Ali ako pratiš rub zida, neprijatelji će sami nailazit i  onda je glavni izazov ostat miran i pokušat smirit recoil.

Isto tako bi ti preporučio da skineš "piratski" CS 1.6 www.cs-skini.me . Upali bunnyhop, strafe jump tutoriale na YT i vježbaj to nekih 15 dana. Najbolja stvar šta mi se desila(na 1.6) jest ta da mi je dosadilo jedno vrijeme igrat public i onda počeo igrat deathrun i KZ servere. Tu sam naučio dosta o movementu, bez kojeg bi danas brat bratu na GOu bio 5 puta gori.

Ova igra je definitvno za gledat tutoriale jer malo je ljudi sposobnih razlučit probleme i borit se sam protiv njih. Sjećam se da su mi HeatoN tutorial pomogli strašno, ne pokaže sve, nego usmjeri na problematiku koju kasnije sam rješavaš i postaješ bolji.

Sati ništa ne znače bez usmjerenog poboljšavanja. 

ima 6,7 epizoda.

Na Zgubidani publicu ima igrača sa 3000h samo CS:GOa, a ope nisu bog zna kakve igračine jer nisu bili zainteresirani postat bolji, nije ih zanimalo kako pravilno postavit sensitivity, nisu vježbali movement itd.

Ja osobno na Steamu imam 350h 1.6-ice, 500h GOa(350max je moje, ostalo sam posuđiva u beti account dok nisam imao dovoljno jak PC da pokrenem). Dok sam non-steam igrao, možda još dodatnih max 400h, ali na 30fps i high sensitivityu. Počeo sam igrat početkom 2010, tek krajem 2010 kad sam nabavio STEAM par igrača su mi dali tutorijale i usmjerili me na pravi put u razvijanju skilla.

U 3 godine 1000h kantera, znači sitnica praktički, ali eto kad god se vratim taj skill ostaje prvenstveno što sam se navikao na jedan sens i neke osnove nikad ne zaboraviš..

Pingu ;)
15 godina

Testiram snimanje dxtoryem pa evo highlights zadnjeg mixa.

3:54 stavite speed na 0.5 , nakon ova dva fraga me reportali, a vidi se da je proša iza vrata.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 17:13 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

@vapor
samo iz čiste znatiželje: koji si rank? {#} 

1 0 hvala 0
15 godina
ESS_Damjan kaže...

@vapor
samo iz čiste znatiželje: koji si rank? {#} 

Master Guardian II, bio sam Distingvišed MG, ali dobijem svako malo ban zbog leavanja tako da mi je opao. Igram uglavnom vikendom, ostale dane ne.

Pingu ;)
12 godina
Vapor kaže...
Endymon kaže...

Prvo pravilo postavi sensitivity, odi u postavke isključi akceleraciju i uključi raw input.

Dalje preporučio bi niže sensitivity jer imaš više prostora za ciljanje i lakše je kontrolirat recoil.

Meni treba 40cm da napravim puni krug sa likom u igri, sens 1.5 @810DPI.

Dalje, pucanje je 30% posla u kanteru. Drži crosshair uvijek u visini glave gdje bi neko mogao naić. Ako hodaš, a tražiš lika očima i on ti naiđe dok ga naciljaš ti si mrtav. Ali ako pratiš rub zida, neprijatelji će sami nailazit i  onda je glavni izazov ostat miran i pokušat smirit recoil.

Isto tako bi ti preporučio da skineš "piratski" CS 1.6 www.cs-skini.me . Upali bunnyhop, strafe jump tutoriale na YT i vježbaj to nekih 15 dana. Najbolja stvar šta mi se desila(na 1.6) jest ta da mi je dosadilo jedno vrijeme igrat public i onda počeo igrat deathrun i KZ servere. Tu sam naučio dosta o movementu, bez kojeg bi danas brat bratu na GOu bio 5 puta gori.

Ova igra je definitvno za gledat tutoriale jer malo je ljudi sposobnih razlučit probleme i borit se sam protiv njih. Sjećam se da su mi HeatoN tutorial pomogli strašno, ne pokaže sve, nego usmjeri na problematiku koju kasnije sam rješavaš i postaješ bolji.

Sati ništa ne znače bez usmjerenog poboljšavanja. 

ima 6,7 epizoda.

Na Zgubidani publicu ima igrača sa 3000h samo CS:GOa, a ope nisu bog zna kakve igračine jer nisu bili zainteresirani postat bolji, nije ih zanimalo kako pravilno postavit sensitivity, nisu vježbali movement itd.

Ja osobno na Steamu imam 350h 1.6-ice, 500h GOa(350max je moje, ostalo sam posuđiva u beti account dok nisam imao dovoljno jak PC da pokrenem). Dok sam non-steam igrao, možda još dodatnih max 400h, ali na 30fps i high sensitivityu. Počeo sam igrat početkom 2010, tek krajem 2010 kad sam nabavio STEAM par igrača su mi dali tutorijale i usmjerili me na pravi put u razvijanju skilla.

U 3 godine 1000h kantera, znači sitnica praktički, ali eto kad god se vratim taj skill ostaje prvenstveno što sam se navikao na jedan sens i neke osnove nikad ne zaboraviš..

E hvala ti na malenim korisnim trikovima.Vec nakon par runda osjecam poboljsanje,od kada pratim tvoje upute.Hvala{#}

12 godina

TOOOOO,NAPOKON DOBIO

CS:GO Weapon Case 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

TOOOOO,NAPOKON DOBIO

CS:GO Weapon Case 2

Vidim da nije nešto vrijedan previše (7 eurocenti), jedino ne znam da li na to gledaš s gledišta koliko ćeš zaraditi ili da ćeš ga otključati. Meni recimo, ti skinovi i caseovi nemaju neku važnost, pa su meni bezvrijedni.  Dok su uveli te caseova i oružja, dalo se i dobro popuniti s njima steam wallet nakon prodaje na marketu. Osobno sam na tome, dok su cijene još bile dobre u početku, dobio nekih 16€. Mogao sam dobiti i 3-4 € više za iste stvari, da nisam otvarao nekoliko caseova i dobivao praktički bezvrijedna oružja. A i da sam više igrao, vjerojatno bi dobio koji € više. Mislim da sam najskuplji drop dobio neki awp i unovčio za nekih 4€.

12 godina

Pa neznam,za sada imam 26 centi na walletu.E sad neznam kako se otkljucavaju ti caseovi.Jer sam probao ga otkljucat,ali trazi nekakav kljuc.A vidio sam da oni se kupuju pravim novcem,ili se varam.Mozda ga prodam,pa ono,laganini sakupim koji eura ili dva {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Pa neznam,za sada imam 26 centi na walletu.E sad neznam kako se otkljucavaju ti caseovi.Jer sam probao ga otkljucat,ali trazi nekakav kljuc.A vidio sam da oni se kupuju pravim novcem,ili se varam.Mozda ga prodam,pa ono,laganini sakupim koji eura ili dva {#}

Ili kupiš kljuć na marketu ili kupiš od steama, novcem s paypala ili walleta, svejedno (svaka vrsta casea ima svoj kljuć)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:18 (denix).
15 godina

Vrijedi 11€ na marketu, jučer brat igra na svom accu, rage quita, ja se vratia završit dvi runde i dropalo awp. Čutim, trade offer i prebacio sebi haha. Naplatia sam mu sve provokacije.

Vidim došlo i na 14€.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 1:16 (Vapor).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja cu zemit onaj awp graphite čini se sexy i m4a1 nitro

sada imam m4a1 blood water 

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 1:51 (bjong).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice