Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.388.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
sHOCKRE kaže...
fila2208 kaže...

Meni osobno nateže pada stati da zapucam. Navikao sam toliko rushati i pucati, one sve karefeke i no recoil ili random recoil shitez.

Stati i pucati mi je sad naučna fantastika što je smiješno, ali dobro malo po malo ide :) Nisam na dnu to je bitno nego pri vrhu, ali ako se zalete par jačih igrača koji kao pi.čke igraju casual umjesto comepatitve onda me rasture pomalo. Noob server pa nas lik dere po 30-3. E takve bi tukao.

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/938126721201079476/28DE08F78D8470849B519A935EC4D1B25F090449/

classic competetive 5v5

u mad? :D

ma ti si lud :)

btw. da li sam ja gluh ili se ne cuje kada netko defusa bombu?? danas niti jednom nisam cuo kad netko defusa?? Mislim sta nije logicno da u istoj prostoji di je platnana bomba dode tip i defusa da se cuje kako on to radi pogotov ako sam blizu.. Ili je pak fora da moras svako malo provjeravat .. nema onih fejk šema.. ili samo nisam cuo??

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

Evo riješio sam sa još jednim hostingom još 2 sponzorska global offensive servera. Oba su hostana u nama susjednoj BIH tako da pingovi će biti 25-40. Jedan će bit 24 slota FFA a jedan će bit CW ekipici za mixanje.

Trenutno sam digao samo jedan server na lokaciji Beograd. Pingovi su između 25-40. Ime sam stavio BUG.hr i tako će i ostati budući da nisam dobio odgovor od buga, ako se netko sa vrha buga bude bunio oko imena lako ću promjenit.

BUG.hr Public by e-Sport.hr & kgb-hosting.com

217.26.75.26:28028

Slotovi: 32

Game mode: Classic Competitive

Amo bugovci da se pucamo {#}.

1 0 hvala 8
16 godina
Ruzche, ti si neki car, a? Svaka čast na ovim serverima, u nedjelju ti javljam svoje dojmove ali uopće ne sumnjam da su serveri odlični!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ma ruže je neki killer opaki...samo se nadam da će ekipa dolazit da ne propadaju serveri bezveze :/

gj ruže

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Dodajte me na steam, pa ćemo odigrat neki Global Offensive mix.

Steam: ruzcheHR

Origin: ruzcheHR

xFire: ruzcheHR

MSN: ruzcheHR@outlook.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 16:08 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo malo zanimljivosti?

jeste zapucali u zvono kad?

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 23:03 (Vapor).
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
Vapor kaže...

Evo malo zanimljivosti?

jeste zapucali u zvono kad?

Koje je to selo/grad?

Izgleda mi kao nesto u italiji ili spanjolskoj?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 23:05 (rocker55555).
15 godina
neaktivan

Malo cu istrazit, ove slike sam sa FBa pokupio.

Izvor

Mary had a little lamb na zvonima hahaha

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 23:44 (Vapor).
15 godina
neaktivan

Ne igram igru, samo da podjelim sa vama. Evo startao je Gamers.ba server. Jedan od prvih na balkanu. 

http://www.gsp.ba/server/info/80.65.85.101:27017

dzix
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

BUG.hr Public by e-Sport.hr & kgb-hosting.com

217.26.75.26:28028

Slotovi: 32

Pali su i prvi noži te šokiranje među bug ekipom. Nije nas bilo puno ali nadam se da će nas biti sve više i više :)

Također možete primjetiti da je ispunjeno obećanje dato za pingove. Rijetkima prelaze preko 40 (do njih je).

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 1:15 (ruzcheHR).

6 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

Objasni mi na koji načim prigušivač u ovom paralelnom svijetu, dakle možda u nekom da, silencer može povećat recoil umjesto smanjiti?

Neznam na koji nacin, ali valjda su to napravili da bi napravili nekakav balans izmedu koristenja i ne koristenja silencera.

Zapamtite da ovoj igri nije glavna realnost.

Silencer off: manji recoil, glasniji pucnjevi

Silencer on: veci recoil, tisi pucnjevi

Misliš da se silencer manje koristi?

btw zašto nema zooma u igri? npr tipa naslonis pusku na rame i zumiraš kroz nišan puške npr ko u bf i codovima svim. znam da to nije niti u jednom csu bilo pa me zanima koji je razlog tome?

Aok malo bolje pogledaš u trećem licu likovi zapravo stave glavu na nišan. Ali se to ne prikazuje u prvom licu jer je to sastavni dio igre. Feature ili game mehanika.

Tako je napravljeno i po tome je Counter Strike poznat.

I svi koji igraju CS to tako vole. Danas je to dosta jedinstveno i puno je brži gameplay.

Stavljanja glave na cilj u FPS nema smisla ono. Treba stisnuti dodatnu tipku. Mislim ok je, ali ono, relativno... Na isto ti dođe.

Manje komplikacije. Isto ko stare igre instant zamjene oružja, a pune nove imaju animacije uzimanja oružja sa leđa.

AHA, CALL OD DUTY NEMA, vjerujem. Kako zastarijelo... :D Razumiješ poantu valjda.

Radi se čisto o dizajnu igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 4:19 (tigerija).
15 godina
neaktivan

Izrada Cinematic trailera.

#!

Izašao update koji je donio dvije velike, kad kažem velike stvarno mislim tako, stvari.

- Implemented first-person client flinching. Now a player gets aim punched a bit when shot. The amount is based on the damage.

Flinch je postojao u 1.6, nije u CS:S i sad je vraćen u GO.

Na ovom videu nema flinchinga.

- Increased amount of tagging that results from hits.

Ovo je usporavanje kad vas netko pogodi metkom. U 1.6 bi vas usporilo na 10%maximalne brzine kretanja, u GO bi samo nastavili full speedom.

Evo video prošlog updatea, očekujte od novog sa ovog kanala. Subscribe ih, jer stvarno rade odlične GO klipove.

A evo jedan video koji kratko prikaziva kroz što je sve prošao GO. I uistinu, igra se drastično promjenila od 12. mjeseca, Valve i HPE su napravili nevjerovatan posao uz feedback communitya.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 14:46 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš imam želju igrati CS: GO. 

Na koji način su predvidili da uključe totalne njubove u igru? Jel ima kakvih početničkih ligi itd. Ne interesira me igranje s botovima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A gledaj, upadnes u casual i rokaj, nema tu neke mudrosti, zna biti igrača višeg skilla pa bude par rundi zaredom gdje uvijek tim u kojem je on pobjeđuje, ima i redovno igrača sa 0/10 scoreom, ali rijetko kad tu netko nekome prigovara, barem iz mojeg iskustva.

Probaj par Arms Race rundi s botovima i weapon course pa upadni u neki match i igraj... 

Pogledaj i one videe odozgo.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Baš imam želju igrati CS: GO. 

Na koji način su predvidili da uključe totalne njubove u igru? Jel ima kakvih početničkih ligi itd. Ne interesira me igranje s botovima.

arms race je odlicna stvar i za nubove i za staru ekipu jer sa svim oruzjima vjezbas aim, a vjezbas i reflekse i osjecaj za prostor. uz to jos imas i community deathmatch servere di izaberes oruzja i respawnas se cim umres i tako opet praksas aim i ostalo.

kad to pohvatas kak spada, onda mos demolition i classic casual. classic competetive nema nekog smisla dok ne znas svaki kutak mape, kak se ponasaju oruzja itd.

15 godina
neaktivan

I kretanje je veliki dio ove igre, možda će ti biti čudno ako si igrao BF3/CoD (barem je meni bilo), ovdje si mrtav ako se krećeš kao tamo u stilu da trčiš bezveze naokolo, sprintaš, a igraš protiv boljeg igrača.

I reload, savjet, nemoj reloadati ako imaš 22/25 metaka i slično, koliko sam samo puta umro zbog toga. xD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 16:28 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

E to mi je bitno da ima tih casual modova za neobavezno igranje, da se naviknem na engine, kretanje, oružja itd. Stvarno nisam nikad previše igrao CS a CS GO me baš nekako vuče da ga igram. Pogotovo što mi se čini da ima i dosta nove ekipa, a ne samo pro likovi :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kakvi pro likovi, nemoj preozboljno uzimati u obzir ovo što si gore čitao lol.

Ja sam na casual redovno u top 3 osim ako se baš potrefe neki likovi koji zajedno igraju, a smatram se prosječnim ako ne i niže, koliko samo početničkih naivnih grešaka pravim dok igram pa se udaram kasnije :P.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 17:43 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zaboravio sam upitati, što je ovaj ELO rank? Mislim čitao sam, ali meni se nikada nije ni promijenio. Je li radi to uopće kako treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam dobio neki brončanu medalju...za nešto...što, ne znam :()

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ko zna više o rankovima ili kome se da googlat nek napiše ovdje... Od sutra se i ja pridružujem napucavanju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

de_train iRL

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Vapor kaže...

de_train iRL

Kad gledaš RL slike i GO jedva primjetiš razliku i shvatiš da je na GO grafika odlična.

15 godina
neaktivan

Naš dobar stari prijatelj, koji je sigurno jedna od najutjecajnihi osoba u CS:GO promjenama vraća se mišljenjem o zvuku

Kako prekinit loše navike - pravilno razmišljanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:44 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Jel ima ko problema s downloadom? Peak mi je 500 kb/s kolki bi i trebao biti, ali se vrti između 250 i 400?? Na speedtest.net mi uredno prikazuje punu brzinu. Znači do steama je?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za pola sata sam na nekom od prije navedenih servera, nadam se da se 'pucamo' :D 

EDIT

jel ima netko neki server da je popunjen, na bugu nema žive duše...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 15:33 (Blade18).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako zelite iskljuciti one videe koji se pojavljuju pri ulasku u igru, to mozete uciniti ovako.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
12 godina
neaktivan

GO je takav fail da je to cudo. Source je skuplji od GO zato jer je i bolji hahah. Cak su uspijeli i grafiku sjeb s tim bloomom i fogom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:07 (Nadimakk).

0 16 hvala 0
16 godina
Nadimakk kaže...

GO je takav fail da je to cudo. Source je skuplji od GO zato jer je i bolji hahah. Cak su uspijeli i grafiku sjeb s tim bloomom i fogom.

ima nekog ovdje da mu želi udjeliti keksić? 

EDIT:

jel još nekome baca neki error kad se hoće spojit na neke servere? nisam zapamtio error, kad ga opet sretnem napišem ovdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:56 (Blade18).
16 godina

Frend igra na laptopu i muku muči (sa svim settingsima na low) sa FPS-om u igri. Dečko ima core2duo na 2,5ghz, ati mobility 4250 512mb i 2gb na win7 32bit

Okej, možda nije laptop za medium settingse, al na low bi trebao imati barem čvrstih 40 fpsa, zar ne?

Ima li tko kakav prijedlog, možda zna za neki dobar config i sl?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice