Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.389.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
rocker55555 kaže...
Bukva kaže...

1)Silencer se...

2) na svim CSovima možeš otkriti neprijatelja na radau, tako da izgleda da si ti par godina ganjao po igri, a nisi savladao osnove.

1) Ti pricas o Sourceu, jel tako?

2) Ne, u 1.6 se na radaru nevidi neprijatelj. 

Da, Source.

Hmmm, a nisam ga jedno par godina upalio (1.6), ali dao bih ruku u vatru da se to i tamo vidi. Doduše, 1.6 mi je bio tamo gdje sam ozbiljnije igrao i definitivno smo stavljali silencer za stealth, a skidali ga za daljinu / push back. Ko sada se sjećam jedne partije di sam u Dustu ja protiv dvojice, bez silencera za intimidate (da prestanu postavljati bombu), sa silencerom jednog skinuo (drugi dok je skužio što se događa, već sam mu skoro izbio većinu HPa) i onda ovog potonjeg jedno punu minutu zafrkavao bez silencera kada sam na blef pucao samo da njemu živcem držim da bombu ne može mirno postaviti. Na kraju ga prikuco za zid {#} Jedna od boljih partija u životu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Blade18 kaže...
Ma nema on pojma o čemu priča, pol toga krivo shvati, pol toga uopće ne shvati... Neda mi se tu natezati s takvim likovima, na 1.6 ne vidiš neprijatelja na radaru, a ako pričaš o sourceu tu se opet nemamo kaj raspravljat jer je to "neželjeni sin" counter strike-a!

A ti mora da si onaj koji je s AWPom prozore razbijao, jel?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

Lako je naučit ne ubijat svoje, ali di ću ja otić kad imam 0-10 a neam para za pancirku niti za pošten gun. Više je casual igrača od vas profića u svakom slučaju no dobro...igrajte kak ćete, vaš server

Zato jednu-dvije runde nista ne kupujete pa onda jednu rundu ste svi full. Taktiziranje i taktiziranje :)

Mislim, meni je svejedno, samo kazem da bi vam ovako bilo zabavnije.

Pa da, onda te dve runde ostanem negdje na spawnu sa pištoljčićem i čekam tebe sa kalašom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
12 godina
fila2208 kaže...
ruzcheHR kaže...

Šta mislite može li nas se skupit dovoljno za mix da znam hoću li nabavit još jedan server od 12 slotova.

Javite se svi koji bi mixali.

pa mix da, casual stavi da i mi sa manje skilla možemo odigrati koju :)

Logično je da će bit competative server za mix. Pitanje je ima li nas dovoljno za mixat.

16 godina
fila2208 kaže...

Pa da, onda te dve runde ostanem negdje na spawnu sa pištoljčićem i čekam tebe sa kalašom.

A ko kaze da ja necu biti s tobom u timu i isto tako morati cuvati?
I ne ceka se na spawnu, nego se igra kao i obicno, samo da si sto blize jer imas pistolj.

Mislim, to je posebno iskustvo, kada moras tako taktizirati i sve. Kao da igras drugu igru.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
Counter Strike: Global Offensive
Ovaj bukva je neki čudan mladić... Jedino kaj je do sad dobro rekao je to da se silencer skida na daljinu, ali ga se opet može čuti, jedini dokazani stealth ti je walk ili crouch. I daj si utuvi u tu glavu da u 1.6 nema neprijatelja na radaru, vidiš jedino svoje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

e jel vi imate problem da vam zašteka oružje kad pucate rafal? mislim jel to tak napravljeno da bude ili samo mene jebe?

0 0 hvala 0
16 godina
TERORAS kaže...

e jel vi imate problem da vam zašteka oružje kad pucate rafal? mislim jel to tak napravljeno da bude ili samo mene jebe?

kako mislis zasteka?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
12 godina
neaktivan

pa ono. ispuca 4 metka normalno i onda ko da mi zašteka sljedecih par metaka. a ne znam ste skuzili ali ovi na glavnoj temi ct-ovci u igri imaju hrvatsku zastavu na odori lol

0 0 hvala 0
15 godina
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

A ko kaze da ja necu biti s tobom u timu i isto tako morati cuvati?
I ne ceka se na spawnu, nego se igra kao i obicno, samo da si sto blize jer imas pistolj.

Mislim, to je posebno iskustvo, kada moras tako taktizirati i sve. Kao da igras drugu igru.

Ako si ti bio neku večer igrao na slovenskom serveru, sa p90....onda lol, taktiziraš ti sjedeći u kutu i čekajući...moram naučiti kampati za početak, toliki sam rusher da uvijek letim prvi po metak kao tenkre.

TERORAS kaže...

pa ono. ispuca 4 metka normalno i onda ko da mi zašteka sljedecih par metaka. a ne znam ste skuzili ali ovi na glavnoj temi ct-ovci u igri imaju hrvatsku zastavu na odori lol

Ako misliš na famas i njegov burst pa da, nakon 3 metka imaš kao mali delay.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
12 godina
neaktivan

ma ne kod kalaša naprimjer mi se to zna desit. mislim nije to lag, ali kuzis nisam cs igrao godinama i zaboravio sam jer to posljedica sto ovaj puca u mene il to sam mene jebe

15 godina
neaktivan

MRZIM NEPRIJATELJE NA RADARU.

Em se gubi sav skill potreban za zaključak gdje je neprijatelj, em mi previše odvlači pažnju do te granice da mislim da će mi se neprijatelji prikazivat na radaru. Kao da svo znanje iz 1.6-ice zaboravim.

Na 1.6 bi po radaru znao 50% pozicije neprijatelja, sad na GO ostanem nerijetko iznenađem neprijateljima jer mi se stvori sklop u glavi da ću ih vidjet na radaru prije nego ih vidim ovako.

Za competitive podhitno izbacit neprijatelje sa radara. Bar da timska komunikacija dođe do izražaja.

Uvik sebi govorim: " Ne gledaj na radar, ne gledaj na radar, ali nakon nekog vremena završim samo na radaru"

Gasit pod hitno.

EDIT: Ovo za emku i prigu.

U 90% slučajeva ga koristim, jedino na long range nisam, recimo sa B spusta gadjam na A. Imam bolji osjećaj bez prige.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 1:04 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ja igram 1.6 nekih 6-7 godina, ako ne i vise, a gledao sam na radar ukupno 2 puta..slusalice, i nema problema. A ako neigram na slusalice, onda se zna kad se prolazi gdje se treba opalit metak 'za nedaj Boze'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ja igram 1.6 nekih 6-7 godina, ako ne i vise, a gledao sam na radar ukupno 2 puta..slusalice, i nema problema. A ako neigram na slusalice, onda se zna kad se prolazi gdje se treba opalit metak 'za nedaj Boze'.

Lol, na radar gledao dva puta. Pa kad cujes nekog, kako znas dal je tvoj il protivnik.

1.6 bez radara nemoš igrat ni na publicu,

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
12 godina
Hacker002 kaže...

Potpuno pogrešan način igranja. Prema radaru možeš dosta puta odredit gdje je neprijatelj, pogotovo kad si fleshan (uvijek solid radar koristi).

15 godina

Čovjek kad vas sluša rekao bi ta igra je puna taktike i svega...igram svega 3 dobra dana. Prije sam igrao velim samo lan sa ekipom.

Nema ni t od taktike. Hrpa cod i bf faggota svaki pokušaj taktike ismije. Probam koristiti mic i pričat, povuć tim, kažem jačem igraču da nas vodi, da mi u italiji ne dođu sa leđa kažem da pokrivam leđa...shut the fuck up ovo ono...razočaran sam debilizmom.

Da znam sad će netko bit uber pametan i reć igraj comepatitve ili nađi ekipu za ts ili dođi na domaće servere.

Očekivao sam više ekipe koja zna što radi a ne da hostagese igramo kao tdm yebeni.

šteta...ali dobro valjda se ubacim u neku ekipicu pa će ovo bit stvar prošlosti.

ne obazirite se na rant, moram negdje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Čovjek kad vas sluša rekao bi ta igra je puna taktike i svega...igram svega 3 dobra dana. Prije sam igrao velim samo lan sa ekipom.

Nema ni t od taktike. Hrpa cod i bf faggota svaki pokušaj taktike ismije. Probam koristiti mic i pričat, povuć tim, kažem jačem igraču da nas vodi, da mi u italiji ne dođu sa leđa kažem da pokrivam leđa...shut the fuck up ovo ono...razočaran sam debilizmom.

Da znam sad će netko bit uber pametan i reć igraj comepatitve ili nađi ekipu za ts ili dođi na domaće servere.

Očekivao sam više ekipe koja zna što radi a ne da hostagese igramo kao tdm yebeni.

šteta...ali dobro valjda se ubacim u neku ekipicu pa će ovo bit stvar prošlosti.

Za 1.6 ništa lakše skupit ekipu al počet ću i za GO tražit.

13 godina
neaktivan

eo ovako bilo bi najbolje da otvorimo neki clan na steamu i svi lipo udemo i tako se skupimo i igramo

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

@ruzcheHR:

Računaj na mene za mixeve.

@vapor:

Ovakav radar je naslijeđe CSS-a i stvar je samo navike. Znaš i sam da ga neće maknut iz "competitive" načina igranja, a to što si se navikao na 1.6 ne znači da je ovo lošije, samo se igra drugačije. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Ne brini se, takvi će uskoro odustati od igre. Najviše kretena ima u prvih mjesec dana igre, kasnije postaje sve bolje.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
12 godina
zv'jer2 kaže...

@ruzcheHR:

Računaj na mene za mixeve.

@vapor:

Ovakav radar je naslijeđe CSS-a i stvar je samo navike. Znaš i sam da ga neće maknut iz "competitive" načina igranja, a to što si se navikao na 1.6 ne znači da je ovo lošije, samo se igra drugačije. {#}

Da, uostlaom tu je i decoy da pomete stvari sa radarom {#}

17 godina
Vapor kaže...

Lol, na radar gledao dva puta. Pa kad cujes nekog, kako znas dal je tvoj il protivnik.

1.6 bez radara nemoš igrat ni na publicu,

Vidis da ja mogu i to vec godinama, i vjeruj mi dosta dobro igram i dosta sam precizan. A cuj, ne ocjenim nikako, ja pucam, a ako je moj skuzi se po odjeci, kao da je to problem.

ruzcheHR kaže...

Potpuno pogrešan način igranja. Prema radaru možeš dosta puta odredit gdje je neprijatelj, pogotovo kad si fleshan (uvijek solid radar koristi).

Tebi je pogresan, a meni funkcionira. ;)

12 godina

To ne može funkcionirat ja sam par puta ubio svoga jer nisam gledao na radar. To se zovu refleksi kad ti vidiš igrača kad izleti ne gledaš jeli tvoj ili protivnik, nišan je u razini glave i dovoljno je opalit i njemu je gotovo. Zato služi radar da se to izbjegne. Prema radaru znaš gdje su tvoji igrači, jel čisto tu i sve ostalo te se bez radara ne može/ nije moguće igrati dobro. Ti možda igraš na publicu ili deathmach gdje radar nije potreban toliko jer je isključen friendly fire ali 5 na 5 se ne može igrat bez radara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 12:13 (ruzcheHR).
17 godina

Igram paintball ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oce li netko igrat CS 1.6,mozda me naucit par trikova :D

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Svim pridošlicama u Counter-Strike toplo preporučam da pogledaju ovo jer većina vrijedi i za Global Offensive

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Svim pridošlicama u Counter-Strike toplo preporučam da pogledaju ovo jer većina vrijedi i za Global Offensive

Pogledao sam sve jos nedavno.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
15 godina

Meni osobno nateže pada stati da zapucam. Navikao sam toliko rushati i pucati, one sve karefeke i no recoil ili random recoil shitez.

Stati i pucati mi je sad naučna fantastika što je smiješno, ali dobro malo po malo ide :) Nisam na dnu to je bitno nego pri vrhu, ali ako se zalete par jačih igrača koji kao pi.čke igraju casual umjesto comepatitve onda me rasture pomalo. Noob server pa nas lik dere po 30-3. E takve bi tukao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meni osobno nateže pada stati da zapucam. Navikao sam toliko rushati i pucati, one sve karefeke i no recoil ili random recoil shitez.

Stati i pucati mi je sad naučna fantastika što je smiješno, ali dobro malo po malo ide :) Nisam na dnu to je bitno nego pri vrhu, ali ako se zalete par jačih igrača koji kao pi.čke igraju casual umjesto comepatitve onda me rasture pomalo. Noob server pa nas lik dere po 30-3. E takve bi tukao.

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/938126721201079476/28DE08F78D8470849B519A935EC4D1B25F090449/

classic competetive 5v5

u mad? :D

15 godina

Ne, zašto? da imam sati ko ti možda i bi, ali ovako sve što ću reć je, gg,wp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice