Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.389.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
dad0r kaže...

Kad smo vec kod USPa steta da su ga maknul u CS:GO bio je odlican gun i 10 puta bolji od ovog sad koji imaju CT,

meni ovaj novi gun jednostavno uzasno izgleda i isto tako uzasan feeling pri koristenju dok je USP mila majka.

@Toxic

Silencer je sastavni dio igre i koristi se u pub i kompetitvni igrama cak vise se priga koristila mislim recimo meni je

jednostavno bio bolji osjecaj sa prigom kod sprejanja i wallbanganja koji isto gotovo pa ne postoji u cs:go

Meni sve puske uzasno izgledaju, jedino su mi glock i ak dobri.

Ostale puske kao da su od plastike...

Nikad nije palo nekome na pamet da zabrani silener, jer je to nesto najnormalnije. 

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina
rocker55555 kaže...

Meni sve puske uzasno izgledaju, jedino su mi glock i ak dobri.

Ostale puske kao da su od plastike...

Nikad nije palo nekome na pamet da zabrani silener, jer je to nesto najnormalnije. 

Imaš pravo. Vidiš kolko dugo nisam igrao cod 4 mp, i tamo je u promodu bio silencer samo ga ja nisam koristio i samim time sam ja sebi zamislio u glavi da ga nije bilo..

Tolko o tome kolki sam wannabe :(

Btw hvala na odogovirma.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
fila2208 kaže...

Objasni mi na koji načim prigušivač u ovom paralelnom svijetu, dakle možda u nekom da, silencer može povećat recoil umjesto smanjiti?

Neznam na koji nacin, ali valjda su to napravili da bi napravili nekakav balans izmedu koristenja i ne koristenja silencera.

Zapamtite da ovoj igri nije glavna realnost.

Silencer off: manji recoil, glasniji pucnjevi

Silencer on: veci recoil, tisi pucnjevi

I sa silencerom je dmg manji za 4-5 za sve dijelove tijela osim glave.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 19:18 (rocker55555).
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Ne znam...velim nadam se da će ubacit u go pa ćemo vdijeti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

Objasni mi na koji načim prigušivač u ovom paralelnom svijetu, dakle možda u nekom da, silencer može povećat recoil umjesto smanjiti?

Neznam na koji nacin, ali valjda su to napravili da bi napravili nekakav balans izmedu koristenja i ne koristenja silencera.

Misliš da se silencer manje koristi?

btw zašto nema zooma u igri? npr tipa naslonis pusku na rame i zumiraš kroz nišan puške npr ko u bf i codovima svim. znam da to nije niti u jednom csu bilo pa me zanima koji je razlog tome?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 19:18 (toxic).
17 godina
odjavljen
toxic kaže...
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

btw zašto nema zooma u igri? npr tipa naslonis pusku na rame i zumiraš kroz nišan puške npr ko u bf i codovima svim. znam da to nije niti u jednom csu bilo pa me zanima koji je razlog tome?

Aim down the sight? Da ga ima, ne bih igrao CS.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
17 godina
Kordy kaže...

Aim down the sight? Da ga ima, ne bih igrao CS.

Zašto? Ako možeš objasni

16 godina
toxic kaže...

Na pubovima 99% ljudi koristi, dok je u kompetetivnoj sceni mijesano. Vecina koristi uglavnom.

To i je glavno obiljezje cs-a. Samim time sto nema iron sighta je igra puno teza za nauciti.

16 godina

uvijek je silencer radil manje dmg kod m4 nego bez njega... ali isto tak si bil precizniji s njim kod rafala!! ja sam uvijek imal periode od pol godine da mi je više pasalo sa silencerom, a pola godine bez njega... i da, tko je igral s usp-om i silencerom za tog si znal da je noob! 

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Moze nekakva kratka recenzija? Prvo misljenje? Posto je vec prosao koji dan :) Da malo olabavite oko noobova,silencera i slicnih pizd....

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...

i da, tko je igral s usp-om i silencerom za tog si znal da je noob! 

Say what? 

{#}

EDIT: Nemoze se linkati ovdje na odredeno vrijeme, pa samo prebacite na 2:33

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 19:36 (rocker55555).
17 godina

Da li je bolje igrat sa stereo ili 5.1 sluškama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...

...jer nevidljivost na radaru je tako beznačajna stvar...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
toxic kaže...

5.1 naravno

Bukva kaže...
Blade18 kaže...

U kojem su se to cs-u neprijatelji mogli vidjeti na radaru?

17 godina
rocker55555 kaže...
toxic kaže...

5.1 naravno

pitam jer sam prije cca 1 godinu razgovarao sa nekim strancem i tak pricali mi o igrama kad ono frajer igro cs i reko je da na bubicama najbolje cuje stereo ofc.. u to vrijeme sam imao g35 i rekoh ajd da to prbam ali mi nije sjelo :(

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
toxic kaže...

5.1 naravno

Bukva kaže...
Blade18 kaže...

U kojem su se to cs-u neprijatelji mogli vidjeti na radaru?

CS:S

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
Roker i Bukva, prijatelji moji vi očito nikad niste igrali cs na nekom mid/high nivou... Ajmo prvo Roker, nisam gledal video jer sam na mobu i neda mi se, ali pretpostavljam da se radi o sk, hard clanu ili tak nekom... To ti je pro level igrača, a on te ubije s kamenom ak te hoće, otišao si u krajnost s tim videom i mi dva nemamo više kaj razgovarati o cs...
Sad Bukva, da te pitam par stvari, prvo dali si kad igral cs? Drugo dali ti kampiras s uspom pa malo snajpas i to, ali sve skupa s silencerom? I 3. zbilja na kojem to csu možeš vidjet neprijatelja na radar? Klinci ostavite se corava posla, odite prvo igrat cs nekih par godina pa se onda čujemo! Kisi kisi
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa valjda misli na to kada opuca da ti se pojavi na kratko na minimapi/radaru?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Napokon ugrabio kopiju CS:GO. Zamjenio je za BF3 Limited Edition ključ.

Dodajte me na steamu ruzcheHR, i posjetite moj server 217.26.75.26:28028.

Sad krećem sa aktivnim vođenjem servera.

3 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...
Roker i Bukva, prijatelji moji vi očito nikad niste igrali cs na nekom mid/high nivou... Ajmo prvo Roker, nisam gledal video jer sam na mobu i neda mi se, ali pretpostavljam da se radi o sk, hard clanu ili tak nekom... To ti je pro level igrača, a on te ubije s kamenom ak te hoće, otišao si u krajnost s tim videom i mi dva nemamo više kaj razgovarati o cs...

E pa u krivu si. Igram vec 5 godina i igrao sam na lanovima i raznoraznim ligama.

Sa tim videom sam se salio(primjeti smajlic na kraju), znam da usp sa silencerom ima manji fire rate i neprecizniji je.

12 godina

Šta mislite može li nas se skupit dovoljno za mix da znam hoću li nabavit još jedan server od 12 slotova.

Javite se svi koji bi mixali.

1 0 hvala 0
16 godina
ruzcheHR kaže...

Šta mislite može li nas se skupit dovoljno za mix da znam hoću li nabavit još jedan server od 12 slotova.

E to to.

Zbog neceg mi igra radi na 20-30fpsa na pubovima, a na competitive serverima ide lijepo, pa i igram uglavnom samo na njima.

Pa bi mi ovo dobro doslo. A i opcenito je zabavnije kada se igra sa ljudima koji slusaju kad se nesto kaze, a ne po svome.

15 godina
ruzcheHR kaže...

pa mix da, casual stavi da i mi sa manje skilla možemo odigrati koju :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
16 godina
Blade18 kaže...

Sad Bukva, da te pitam par stvari, prvo dali si kad igral cs? Drugo dali ti kampiras s uspom pa malo snajpas i to, ali sve skupa s silencerom? I 3. zbilja na kojem to csu možeš vidjet neprijatelja na radar? Klinci ostavite se corava posla, odite prvo igrat cs nekih par godina pa se onda čujemo! Kisi kisi

Pa po tvom znanju da se zaključiti da si igrao na pro razini... U svom kvartu.

Silencer se koristi za stealth approach u close combat, najčešće u kombinaciji sa smoke. USP je odličan side arm za takav način igre jer je relativno brz sa sasvim pristojnim saržerom. Downside mu je mali DMG (tako da ili headshot ili piši kući propalo) i preciznost.

Oružja s kojima se mogao koristiti silencer najčešće si switchao silencer, kako rekoh, u bliskoj borbi, kod si igrao bez njega na daljinu. Odnosno, ako si išo intimidatat protivnički tip / push back, onda si ga skidao bez obzira o kojem se stilu borbe radilo. Također, recimo s Maverickom je taktika bila da si prvo painto sebe na radaru bez silencera i onda promjenio poziciju (sa silencerom) tako da si mogao flankati protivnički tim.

Sniper i side arm jedno s drugime nema veze jer će te sam sniper paintati na mapi, a pretpostavka je da side vučeš van kad ti ponestane u saržeru (mid to range, silencer faila na tim udaljenostima). Ako mjenjaš poziciju onda ti je svejedno jel imaš silencer ili ne, kad su te vizualno otkrili.

I 3. na svim CSovima možeš otkriti neprijatelja na radau, tako da izgleda da si ti par godina ganjao po igri, a nisi savladao osnove.

I pazi sada što ima u GO http://counterstrike.wikia.com/wiki/Decoy_grenade Moja pretpostavka je da su maknuli silencera jer combo decoy + smoke + silencer u close combatu (tipa Office), bi jednostavno bilo predominatno. A tu je i problem što teroristi nisu imali pristup silenceru.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
fila2208 kaže...

Ma netreba casual, nema neke posebne razlike osim sto se dobija vise novaca, duza je runda za minutu i nema ff-a.

Competitive je zabavniji, jer je napetije.

Samo naucite da ne ubijate svoje i sve 5 :D

16 godina

Stavi Arms Race na drugi server tako da se na kraju pokoljemo s noževima {#}

I onda napraviti listu Prase of the dana! (onaj koji bude najviše priklan nožem)

16 godina
Bukva kaže...

1)Silencer se...

2) na svim CSovima možeš otkriti neprijatelja na radau, tako da izgleda da si ti par godina ganjao po igri, a nisi savladao osnove.

1) Ti pricas o Sourceu, jel tako?

2) Ne, u 1.6 se na radaru nevidi neprijatelj. 

15 godina
rocker55555 kaže...
fila2208 kaže...

Ma netreba casual, nema neke posebne razlike osim sto se dobija vise novaca, duza je runda za minutu i nema ff-a.

Competitive je zabavniji, jer je napetije.

Samo naucite da ne ubijate svoje i sve 5 :D

Lako je naučit ne ubijat svoje, ali di ću ja otić kad imam 0-10 a neam para za pancirku niti za pošten gun. Više je casual igrača od vas profića u svakom slučaju no dobro...igrajte kak ćete, vaš server

16 godina
fila2208 kaže...

Lako je naučit ne ubijat svoje, ali di ću ja otić kad imam 0-10 a neam para za pancirku niti za pošten gun. Više je casual igrača od vas profića u svakom slučaju no dobro...igrajte kak ćete, vaš server

Zato jednu-dvije runde nista ne kupujete pa onda jednu rundu ste svi full. Taktiziranje i taktiziranje :)

Mislim, meni je svejedno, samo kazem da bi vam ovako bilo zabavnije.

16 godina
Ma nema on pojma o čemu priča, pol toga krivo shvati, pol toga uopće ne shvati... Neda mi se tu natezati s takvim likovima, na 1.6 ne vidiš neprijatelja na radaru, a ako pričaš o sourceu tu se opet nemamo kaj raspravljat jer je to "neželjeni sin" counter strike-a!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice