Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.398.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Nadam se da sam dobia XD

Suba
13 godina
neaktivan
Save kaže...

Nadam se da sam dobia XD

Stvarno si dosadan, voć mi je 4-5 poruka poslao na PP, još jedanput pošalji i diskvalificiran ćeš biti.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Jel ima vecih servera od 5 vs 5

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

naravno da ima ides na community server

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 17:20 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo bas bi htio probat CSGO pa ako neko ima invite ili key bio bih zahvalan ja dajem u zamjenu dota 2 key imam viska jedan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo malo updateova i dva videa Whisenhunta. Uglavnom pravi updateovi tek sad dolaze kao i matchmaking system.

Članak na official blogu

Thanks for your patience as we work toward our next big updates to the beta.  Based on your feedback, we’re making a ton of changes including a rewrite of sv_pure, a new system for adjusting audio spatialization, as well as additional work for character voices.  Stay tuned over the next few weeks for these updates.

Meanwhile, we’ve had a great opportunity to observe the wide range of skills on display among CS:GO beta testers.  Previously we looked at pro tournaments for examples of skilled play.  Now, as we continue to test our online matchmaking system, we can look at the rest of the beta population.  How do low, medium, and highly ranked players compare to each other?  As you’d expect, the higher a player’s ranking is, the more they start to look like a pro.

Some of the most obvious examples of skill show up when we look at weapons.

For example, when using the AK47 and the M4A4, we see that highly ranked players are able to maintain their accuracy from much further away.

For pistols like the Desert Eagle, those players manage to get headshots far more often.

It’s exciting to see players translate their abilities to CS:GO.  As always, to help us out during development: load up the beta, group up with your friends, and go show off your skills!

I dva videa, ukratko za prvi: Whisenhunt je game designer za Planet Side 2 tj. bavit će se dizajniranjem i balansiranjem oružja

O drugom više kad pogledam.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 0:20 (Vapor).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
13 godina
neaktivan

dali bi netko htjeo prodat beta key

0 0 hvala 0
14 godina

ima koja dobra duša da podijeli beta key,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SK Gaming napušta CS 1.6 Steam

Dečki, dan žalosti.

Jedan od najvećih i najuspješnijih klanova, SK gaming, napušta CS 1.6 scenu i okreće se prema CS:GO.

Izgleda da je ovo tek početak raspuštanja 1.6 scene i okretanja prema CS:GO.

http://www.sk-gaming.com/content/54853-SK_Gaming_Release_Counter_Strike_16_Team

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ajmo ljudi tko hoce igrat neka dode connect 84.201.1.221:27015

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li itko key viska da bi htio prodat.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
softicmarlon kaže...

Ima li itko key viska da bi htio prodat.

LOL pa za 3 tjedna ti igra izlazi.

16 godina
neaktivan

A kad će open beta ?Ništa ne govore..

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Open BETA ide vjerojatno 1-5 dana prije izlaska. Problem je što je ostalo 20 dana do izlaska, a količina stvari koje nisu popravljene je velika.

To me zabrinjava jer sad kad je CS 1.6 umro na turnirima, ne uspije li GO cijela franšiza je mrtva.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam 2 beta keya za ovu igru, pa ako se netko zel itradeat . PM ME :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo se molim da fizika bude jako slicna cs 1.6, a ne source-u..jer je to najbolji cs, i samo ga slican, s boljom grafikom moze zamijeniti..iako mi je zao, sto se polako napusta 1.6..Legendarna igra..

I zna li netko koja ce biti cijena cs:go?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
brane47 kaže...

Mislim da je receno negdje oko 15 eura.

15 godina
Tyberius_Prime kaže...
brane47 kaže...

Mislim da je receno negdje oko 15 eura.

Upravu si. Rečeno je 15$, a to je za na Europljane 15€.

13 godina
protjeran

Sta nisu oni najavili open betu da ce izaci mjesec dana prije izlaska igre.

0 0 hvala 0
16 godina
brane47 kaže...

Samo se molim da fizika bude jako slicna cs 1.6, a ne source-u..jer je to najbolji cs, i samo ga slican, s boljom grafikom moze zamijeniti..iako mi je zao, sto se polako napusta 1.6..Legendarna igra..

Mozes se prestat molit, jer fizika nije ni blizu cs 1.6, a igra jos malo pa izlazi.

Sada vjerovatno vise ni ne diraju po gameplayu, samo neke manje tweakove.

Probao sam betu, jednostavno mi ne pase, ni grafika(sve je nekako presareno i presvijetlo) ni gameplay.

Nadao sam se da cu preci sa 1.6 na ovaj, ali izgleda da to nece biti slucaj.

Ako ikada naprave neku igru po uzoru na 1.6, a ne na Source, bit cu najsretniji covjek na svijetu.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
ako netko ima za ponuditi cs go u zamjenu za neku igru, nek se javi u pm..
15 godina

Evo malo dobrih vijesti od ESL HR.

http://www.esl.eu/hr/news/200428/

Ja pokrećem klan(CS:GO), igramo za e-sport.hr. 

21.8 dolaze novi forum i portal, CS:GO PUB/DM, CS:GO cw server.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 0:26 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/08/map-workshop/

Ukratno, pokreće sa map workshop. To je sustav za obajvljivanje, ocjenjivanje i komentiranje map.

Jedna zanimljivost je ta da će se vlasnici servera moći pretplatiti(subscribe) na mape koje žele, tako da se promjene automatski updateaju.

Ovo je odlična stvar za evoluiranje igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vapor kaže...

http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/08/map-workshop/

Ukratno, pokreće sa map workshop. To je sustav za obajvljivanje, ocjenjivanje i komentiranje map.

Jedna zanimljivost je ta da će se vlasnici servera moći pretplatiti(subscribe) na mape koje žele, tako da se promjene automatski updateaju.

Ovo je odlična stvar za evoluiranje igre.

To ce biti dobro ako mape bude ocjenjivao netko tko zna sta radi.

Jer vec sad znam da ce hrpetina poluzavrsenog smeca od mapa bit poslana na ocjenjivanje, a rejting dizan od strane korisnika koji znaju samog tvorca mape.

Vidio sam to i prije. Netko popularan u zajednici napravi mapu i svi vlasnici servera ju stave jer je tamo neki BattleCow koji je uber popularan lik napravio mapu. 

15 godina

Danas sam malo igrao GO. Što reći. Od prije 2 mjesec kad sam amo reć zadnji put upalio 5x bolja igra.

Jedina zamjerka je da flash predugo traje kad te direktno flasha, a kad se okreneš suprotno od flasha onda je pak flash jedva učinkovit i mislim da bi trebalo pojačat učinak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:10 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vapor kaže...

Danas sam malo igrao GO. Što reći. Od prije 2 mjesec kad sam amo reć zadnji put upalio 5x bolja igra.

Jedina zamjerka je da flash predugo traje kad te direktno flasha, a kad se okreneš suprotno od flasha onda je pak flash jedva učinkovit i mislim da bi trebalo pojačat učinak.

Jel hitcode josu vjek isto sranje ko i u CS:S ili je malo popravljen, source engine ima uzasnu hit detekciju.

15 godina

Hitcode mi se čini dobar, metci se dobro lijepe za glavu, druge dijelove tijela ne gađam {#}

14 godina
neaktivan

Trebali bi nekakav klan nabaciti mi okorjeli CS-ovi. Za novi CS GO . Kasnije ESL. MOglo bi biti zanimljivo .

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

3 0 hvala 0
16 godina

nisam uopce ovo pratio, jel igra izasla? ako nije, kako ju probat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice